• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bestick i rostfritt stål

Resultat för

Bestick i rostfritt stål - Import och export

 1. WAS GERMANY INH. TIM SCHULZ E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har ägnat oss åt hotell- och köksutrustning i mer än 50 år. Med vårt breda sortiment och vår känsla för service ser vi till att våra kunder kan erbjuda sina gäster en bra upplevelse. Eftersom vi endast tillhandahåller utrustning av allra högsta kvalitet garanterar vi att gästerna blir nöjda och glada. Vi slutar aldrig att förbättra oss utan jobbar ständigt på att ta fram nya, anpassade lösningar som uppfyller kundernas behov. Vi har ett nära samarbete med kunden och arbetar enligt traditionella tyska värderingar: Vår service är ärlig och tillförlitlig, och grundar sig på kompetenta medarbetare och den bästa utrustningen. Allt enligt motto ”Where Service Begins”.

 2. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Carl Schmidt Sohn AG – Tradition sedan 1829 Carl Schmidt var utbildad smed när han 1829 tillsammans med sin son grundade CARL SCHMIDT SOHN. Ett namn som går jorden runt. Ett namn som blir ett varumärke. Och som finns än idag. Det unga företaget specialiserar sig först på tillverkning av svärd. Staden Solingen har optimala förutsättningar för metallbearbetning tack vare sitt geografiska läge vid floden Wupper och tack vare järnmalmsfyndigheterna och träråvara för kolframställning. Då kunde ännu ingen ana att Solingen skulle bli centrum för tillverkning av knivar och saxar och att ”made in Solingen” kom att garantera enastående produkter och förstklassig kvalitet. Carl Schmidt och hans son drev företaget mycket framgångsrikt ända från början. Efter ett år sysselsatte de 100 smeder, slipare och övriga arbetare. För storskalig produktion och försäljning är närheten till Köln idealisk eftersom Köln vid denna tid är ett av de största och rikaste handelscentra på tysk mark. Härifrån börjar produkter från CARL SCHMIDT SOHN att skeppas ut i världen. Saxar och knivar från Solingen är kända som garanten för bästa kvalitet och goda produkter. Och detta vid en tid då det ännu tog mycket lång tid att sprida nyheter. Svärd, sablar, knivar och saxar från Solingen övertygar genom sin kvalitet och goda egenskaper.

 3. ETERNUM

  Belgien

  ETERNUM är ett belgiskt bolag grundat år 1924 och specialiserat på design, tillverkning och försäljning av bestick och bordsartiklar i rostfritt stål. Vi finns i mer 60 länder genom vårt nätverk av lokala återförsäljare och agenter. 80 % av vår försäljning sker på export. Vårt huvudkontor ligger i Gembloux (Belgien), där även vår belgiska produktionsenhet finns samt ett lager på 3 000 pallar. Våra artiklar är avsedda såväl för konsumenter som för hotell- och restaurangsektorn. Vi erbjuder en kollektion av över 50 bestickmodeller och över 150 bordsartiklar i rostfritt stål eller försilvrat rostfritt stål. Fabriker i Belgien och Kina. Vi erbjuder även kvalitetsartiklar avsedda för stora hotell, femstjärniga anläggningar samt designade bordsartiklar för stjärnrestauranger.

 4. EUROASIA SA

  Italien

  Företaget EUROASIA SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Brescia, Italien.

 5. GOKTURKLER CELIK A.S.

  Turkiet

  Företaget GOKTURKLER CELIK A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom bestick av rostfritt stål, och rostfria stänger. Företagets huvudkontor finns i Esenyurt, Istanbul, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TONER S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget TONER S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Prägling av stål och metall, Stål och metall - Svetsning och lödning, Bestick i rostfritt stål, Desinfektion av luft - Apparater och anläggningar, Prägling av stål och metall, Stål och metall - Svetsning och lödning, Bestick i rostfritt stål, och Desinfektion av luft - Apparater och anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Moravska Trebova, Tjeckiska republiken.

 2. CASA MANDARINA

  Spanien

  Företaget CASA MANDARINA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Bestick i rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom möbeltillbehör. Företagets huvudkontor finns i Ribadeo, Spanien.

 3. MA-INOX

  Marocko

  Företaget MA-INOX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Sale, Marocko.

 4. YONCA LINES EV GEREÇLERI VE TEKSTIL SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turkiet

  Företaget YONCA LINES EV GEREÇLERI VE TEKSTIL SAN. TIC. LTD. ŞTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick i rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom tryckkokare, tekannor, och couscous-kokare. Företagets huvudkontor finns i Kahramanmaras, Turkiet.

 5. STORIA

  Vitryssland

  Företaget STORIA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Bestick i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Mogilev, Vitryssland.

 1. OJSC KRASNY METALLIST

  Vitryssland

  Företaget OJSC KRASNY METALLIST, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Mogilev, Vitryssland.

 2. SITONG INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD

  Kina

  Företaget SITONG INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Yangjiang, Kina.

 1. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Tyskland

  Företaget WEBG GMBH - GERMANCUT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skedar, gafflar och knivar. Företaget är även verksamt inom kockknivar i rostfritt stål, rostfria knivar, och bestick av rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 2. APPLICATIONS INDUSTRIELLES COMMERCIALES ET SERVICES

  Frankrike

  Företaget APPLICATIONS INDUSTRIELLES COMMERCIALES ET SERVICES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vanligt stål. Företaget är även verksamt inom Bestick i rostfritt stål, Bestick i rostfritt stål, och skruvar. Företagets huvudkontor finns i Guignecourt, Frankrike.

 3. FESCER

  Turkiet

  Företaget FESCER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bordsserviser i metall. Företaget är även verksamt inom Bestick i rostfritt stål, köksföremål, och Bestick i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. HEIDEN ELECTRONICS GMBH

  Tyskland

  Företaget HEIDEN ELECTRONICS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick i rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom Utrustning för produkttestning, Vetenskapliga redskap och instrument, Urmakeri, Utrustning för produkttestning, Vetenskapliga redskap och instrument, och Urmakeri. Företagets huvudkontor finns i Pürgen, Tyskland.

 5. SEVEN SEAS GLOBAL

  Tyskland

  Företaget SEVEN SEAS GLOBAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Kerpen, Tyskland.

 6. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Turkiet

  Företaget YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kökskärl. Företaget är även verksamt inom Skedar, gafflar och knivar, Bestick i rostfritt stål, industriella kök, rostfritt stål, Skedar, gafflar och knivar, och Bestick i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. TRADE TACKLERS

  Pakistan

  Företaget TRADE TACKLERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick i rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom jaktknivar, och tillbehör jakt jägare. Företagets huvudkontor finns i Lahore, Pakistan.

 8. ORFEVRERIE DE LA TOUR

  Frankrike

  Företaget ORFEVRERIE DE LA TOUR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Bestick i rostfritt stål, Bestick, bestick, Bestick i rostfritt stål, Bestick, och skedar. Företagets huvudkontor finns i Sourdeval, Frankrike.

 1. B D G MANUFACTURING LTD

  Förenade kungariket

  Företaget B D G MANUFACTURING LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Medaljer och troféer. Företaget är även verksamt inom bestick av rostfritt stål, bestick av rostfritt stål, och försilvrade bestick. Företagets huvudkontor finns i Birmingham, Förenade kungariket.

 2. ALEXANDRIA METAL WORKS

  Egypten

  Företaget ALEXANDRIA METAL WORKS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick i rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom bestick av rostfritt stål, och föremål till dukning. Företagets huvudkontor finns i Alexnadria, Egypten.

 3. AD HORECA

  Rumänien

  Företaget AD HORECA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bestick i rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom bordsbestick, och porslin. Företagets huvudkontor finns i Cluj Napoca, Rumänien.

 4. BELO INOX, SA.

  Portugal

  Företaget BELO INOX, SA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick i rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom Bestick för hushåll, hotellbestick, och Bestick för hushåll. Företagets huvudkontor finns i Guimaraes, Portugal.

 5. XIAMEN EUROAMOY TABLEWARE CO., LTD.

  Kina

  Företaget XIAMEN EUROAMOY TABLEWARE CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Xiamen Fujian, Kina.

 6. YANGJIANG KASUIT HARDWAR PRODUCTS CO.,LED

  Kina

  Företaget YANGJIANG KASUIT HARDWAR PRODUCTS CO.,LED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick i rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom Köksutrustning - Knivar. Företagets huvudkontor finns i Yangjiang, Kina.

 7. STEFI SARL

  Frankrike

  Företaget STEFI SARL, som är verksamt inom sektorn för Industrirörläggning. Företaget är även verksamt inom Bestick i rostfritt stål, Rör och rörsystem i järnfri metall, Bestick i rostfritt stål, och Rör och rörsystem i järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Châteaubernard, Frankrike.

 8. NINGBO BOLEX CUTLERY INC.

  Kina

  Företaget NINGBO BOLEX CUTLERY INC., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick i rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom professionella knivar, och artiklar för restaurangverksamhet. Företagets huvudkontor finns i Ningbo, Kina.

 9. YANGXIN POWISE STAINLESS STEEL PRODUCTS CO.,LTD

  Kina

  Företaget YANGXIN POWISE STAINLESS STEEL PRODUCTS CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick. Företaget är även verksamt inom bestick av rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i binzhou, Kina.

 10. POKERPOOL OY

  Finland

  Företaget POKERPOOL OY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bestick i rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom sällskapsutrymmen, och luftkonditionering och elvärme med konvektorer. Företagets huvudkontor finns i Hamina, Finland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis