• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bestick i rostfritt stål

Resultat för

Bestick i rostfritt stål - Import och export

 1. WAS GERMANY INH. TIM SCHULZ E.K.

  Tyskland

  Vi har ägnat oss åt hotell- och köksutrustning i mer än 50 år. Med vårt breda sortiment och vår känsla för service ser vi till att våra kunder kan erbjuda sina gäster en bra upplevelse. Eftersom vi endast tillhandahåller utrustning av allra högsta kvalitet garanterar vi att gästerna blir nöjda och glada. Vi slutar aldrig att förbättra oss utan jobbar ständigt på att ta fram nya, anpassade lösningar som uppfyller kundernas behov. Vi har ett nära samarbete med kunden och arbetar enligt traditionella tyska värderingar: Vår service är ärlig och tillförlitlig, och grundar sig på kompetenta medarbetare och den bästa utrustningen. Allt enligt motto ”Where Service Begins”.

 2. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Tyskland

  Carl Schmidt Sohn AG – Tradition sedan 1829 Carl Schmidt var utbildad smed när han 1829 tillsammans med sin son grundade CARL SCHMIDT SOHN. Ett namn som går jorden runt. Ett namn som blir ett varumärke. Och som finns än idag. Det unga företaget specialiserar sig först på tillverkning av svärd. Staden Solingen har optimala förutsättningar för metallbearbetning tack vare sitt geografiska läge vid floden Wupper och tack vare järnmalmsfyndigheterna och träråvara för kolframställning. Då kunde ännu ingen ana att Solingen skulle bli centrum för tillverkning av knivar och saxar och att ”made in Solingen” kom att garantera enastående produkter och förstklassig kvalitet. Carl Schmidt och hans son drev företaget mycket framgångsrikt ända från början. Efter ett år sysselsatte de 100 smeder, slipare och övriga arbetare. För storskalig produktion och försäljning är närheten till Köln idealisk eftersom Köln vid denna tid är ett av de största och rikaste handelscentra på tysk mark. Härifrån börjar produkter från CARL SCHMIDT SOHN att skeppas ut i världen. Saxar och knivar från Solingen är kända som garanten för bästa kvalitet och goda produkter. Och detta vid en tid då det ännu tog mycket lång tid att sprida nyheter. Svärd, sablar, knivar och saxar från Solingen övertygar genom sin kvalitet och goda egenskaper.

 3. ETERNUM

  Belgien

  ETERNUM är ett belgiskt bolag grundat år 1924 och specialiserat på design, tillverkning och försäljning av bestick och bordsartiklar i rostfritt stål. Vi finns i mer 60 länder genom vårt nätverk av lokala återförsäljare och agenter. 80 % av vår försäljning sker på export. Vårt huvudkontor ligger i Gembloux (Belgien), där även vår belgiska produktionsenhet finns samt ett lager på 3 000 pallar. Våra artiklar är avsedda såväl för konsumenter som för hotell- och restaurangsektorn. Vi erbjuder en kollektion av över 50 bestickmodeller och över 150 bordsartiklar i rostfritt stål eller försilvrat rostfritt stål. Fabriker i Belgien och Kina. Vi erbjuder även kvalitetsartiklar avsedda för stora hotell, femstjärniga anläggningar samt designade bordsartiklar för stjärnrestauranger.

 4. EUROASIA SA

  Italien

 5. GOKTURKLER CELIK AS

  Turkiet

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. STORIA

  Vitryssland

 2. OJSC KRASNY METALLIST

  Vitryssland

 3. CASA MANDARINA

  Spanien

 4. MA-INOX

  Marocko

 5. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Tyskland

 1. TONER S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 2. YONCA LINES EV GEREÇLERI VE TEKSTIL SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turkiet

 1. SEVEN SEAS GLOBAL

  Tyskland

 2. FESCER

  Turkiet

 3. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Turkiet

 4. ORFEVRERIE DE LA TOUR

  Frankrike

 5. B D G MANUFACTURING LTD

  Förenade kungariket

 6. XIAMEN EUROAMOY TABLEWARE CO., LTD.

  Kina

 7. BELO INOX, SA.

  Portugal

 8. KORDUN-ALATI D.O.O.

  Kroatien

 1. BYOZBY

  Turkiet

 2. POKERPOOL OY

  Finland

 3. NINGBO BOLEX CUTLERY INC.

  Kina

 4. JIEYANG IDEAL METAL PRODUCTS CO., LTD.

  Kina

 5. DORUK METAL

  Turkiet

 6. STAINLESS STEEL FABRICATORS DERBY

  Förenade kungariket

 7. NEHIR MUTFAK ESYALARI SAN. VE TIC. A.S.

  Turkiet

 8. ESPRITE SRO

  Slovakien

 9. NOZHAROV AD

  Bulgarien

 10. MERCAINOX - COMPONENTES INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis