• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bestick för hushåll

Resultat för

Bestick för hushåll - Import och export

 1. SARL REFICO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  REFICO, företag etablerat i Neuilly-sur-Seine, utanför Paris, är specialiserat på import/export av tillagningsartiklar och kastruller. Vi arbetera inom partihandel sedan 2001. Vår verksamhet sträcker sig till internationella markander. Vi levererar i hela Frankrike och till många länder i Europa. Vår verksamhet expanderar ständigt och ger oss möjlighet att betjäna en allt större kundkrets inom olika verksamhetsområden. Våra produkter är anpassade till era behov och av väldigt hög kvalitet, med 5 års garanti under märket BLAUPUNKT. Vår erfarenhet har gett oss hundratals kunders förtroende för att arbeta tillsammans. \nHar ni hittat en produkt som ni är intresserad av i vår katalog (rubrik dokument) och ni undrar om den fortfarande finns på lager? \nNi kan hitta alla våra produkter i vår katalog. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 2. HERBERT MAIR GES.M.B.H

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget HERBERT MAIR GES.M.B.H, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företagets huvudkontor finns i Telfes Im Stubai, Österrike.

 3. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Italien

  Varumärket BHARBJT tillverkar sedan 40 år knivar i den verkstadsateljé som Giulio Gianola grundade 1962. Det lilla familjeägda företaget har specialiserat sig på att tillverka ostknivar och andra artiklar för osttillverkare: knivar för hårda och mjuka ostar, ost- och smörskopor, smörknivar, osthyvlar och många andra kvalitetsprodukter.

 4. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Spanien

  Tillverkar och distribuerar knivar.

 5. SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI

  Turkiet

  Företaget SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företaget är även verksamt inom Skedar, gafflar och knivar, tryckkokare, Papptillverkare, och Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Tekirdag, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. YOURKITCHEN.EU

  Belgien

  Företaget YOURKITCHEN.EU, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kökskärl i stengods. Företaget är även verksamt inom Bestick för hushåll, krukor, Espressomaskiner för barer, Bestick för hushåll, och kökstillbehör för dekoration. Företagets huvudkontor finns i Erembodegem, Belgien.

 2. WILHELM EICKER E.K.

  Tyskland

  Företaget WILHELM EICKER E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 3. EMIL SCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Företaget EMIL SCHMIDT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 4. COUTELLERIE DE LAGUIOLE HONORÉ DURAND

  Frankrike

  Företaget COUTELLERIE DE LAGUIOLE HONORÉ DURAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företaget är även verksamt inom Bestick, Bestick, korkskruvar, och fällknivar. Företagets huvudkontor finns i Laguiole, Frankrike.

 5. CUTAL EXPORT LDA

  Portugal

  Företaget CUTAL EXPORT LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företaget är även verksamt inom Skedar, gafflar och knivar, och Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Caldas Das Taipas, Portugal.

 1. WOODART

  Tunisien

  Företaget WOODART, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företaget är även verksamt inom plankor att kapa, handfat, och köksredskap. Företagets huvudkontor finns i Sfax, Tunisien.

 2. CHEF & KNIFE

  Belgien

  Företaget CHEF & KNIFE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företaget är även verksamt inom restaurering knivar, köksknivar, och kökstillbehör. Företagets huvudkontor finns i Brakel, Belgien.

 1. COUTELLERIE DU ROI

  Belgien

  Företaget COUTELLERIE DU ROI, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företaget är även verksamt inom Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, bredbladiga knivar, knivar för sport, och restaurering knivar. Företagets huvudkontor finns i Brussel, Belgien.

 2. LECOM PROJECTS

  Spanien

  Företaget LECOM PROJECTS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 3. LAYANA COMPANY

  Taiwan R.O.C.

  Företaget LAYANA COMPANY, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företaget är även verksamt inom Bordsserviser i metall, bordsbestick, stora gafflar, Bordsserviser i metall, och bordsartiklar. Företagets huvudkontor finns i CHANGHUA, Taiwan R.O.C..

 4. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

  Tyskland

  Företaget WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hushållsmaskiner - Små apparater. Företaget är även verksamt inom Kaffeapparater för hotell, barer, restauranger, Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning, Bestick för hushåll, Bordsserviser i metall, Kaffeapparater för hotell, barer, restauranger, Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning, Bestick för hushåll, och Bordsserviser i metall. Företagets huvudkontor finns i Geislingen/steige, Tyskland.

 5. SARL COUTELLERIE JEAN NERON

  Frankrike

  Företaget SARL COUTELLERIE JEAN NERON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Bestick för hushåll, Bestick för hushåll, och jaktknivar. Företagets huvudkontor finns i Chabreloche, Frankrike.

 6. MASTRAD

  Frankrike

  Företaget MASTRAD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Bestick för hushåll, Bestick för hushåll, köksredskap, formar, och köksknivar. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 7. LUSINI.DE

  Tyskland

  Företaget LUSINI.DE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 8. SUER KOZMETIK

  Turkiet

  Företaget SUER KOZMETIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företagets huvudkontor finns i Serdivan, Turkiet.

 1. NESMUK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget NESMUK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företaget är även verksamt inom knivar, professionella knivar, och Köksutrustning - Knivar. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 2. FIRMA HANDLOWA TADAR DARIUSZ TAUCHERT

  Polen

  Företaget FIRMA HANDLOWA TADAR DARIUSZ TAUCHERT, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Behållare. Företaget är även verksamt inom Bestick för hushåll, Bestick för hushåll, kastruller, skärbräden, och karaffer. Företagets huvudkontor finns i Jasin, Polen.

 3. ANEDRO MESSEN & SLIJPERIJ

  Belgien

  Företaget ANEDRO MESSEN & SLIJPERIJ, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företaget är även verksamt inom köksknivar, och köttknivar. Företagets huvudkontor finns i Merksem, Belgien.

 4. OTTER MESSER GMBH

  Tyskland

  Företaget OTTER MESSER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Industriella järnvaror, Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, Bestick för hushåll, Järnvaror, Industriella järnvaror, Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, och Bestick för hushåll. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 5. KOCHMESSER.DE IMPORT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget KOCHMESSER.DE IMPORT GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i metall, Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, Bestick för hushåll, Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, Husgeråd - Artiklar i metall, Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, Bestick för hushåll, och Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Wildau, Tyskland.

 6. PICARD & WIELPÜTZ GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget PICARD & WIELPÜTZ GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Bestick för hushåll, Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Produkter för husrengöring, Bestick för hushåll, Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, och Produkter för husrengöring. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 7. ED. WÜSTHOF DREIZACKWERK KG

  Tyskland

  Företaget ED. WÜSTHOF DREIZACKWERK KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i metall, Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, Bestick för hushåll, Plast - Hushållsartiklar, Husgeråd - Artiklar i metall, Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, Bestick för hushåll, och Plast - Hushållsartiklar. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 8. MESSERSCHMIEDE E. & W. WYSS

  Schweiz

  Företaget MESSERSCHMIEDE E. & W. WYSS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, Bestick för hushåll, Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, Bestick för hushåll, Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, och Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Luzern, Schweiz.

 9. TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH

  Tyskland

  Företaget TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bordsserviser i metall. Företaget är även verksamt inom Bestick för hushåll, Mineraler, Bestick för hushåll, och Mineraler. Företagets huvudkontor finns i Bindlach, Tyskland.

 10. ALKITECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget ALKITECHNIK GMBH, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Handverktyg utan motor, Bestick för hushåll, Handverktyg utan motor, och Bestick för hushåll. Företagets huvudkontor finns i Ingolstadt, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Bestick för hushåll - Import och export

Antal resultat

739 Företag