• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk

Resultat för

Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk - Import och export

 1. U-W-T STUMPFOLL GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget U-W-T STUMPFOLL GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Wels, Österrike.

 2. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Italien

  Varumärket BHARBJT tillverkar sedan 40 år knivar i den verkstadsateljé som Giulio Gianola grundade 1962. Det lilla familjeägda företaget har specialiserat sig på att tillverka ostknivar och andra artiklar för osttillverkare: knivar för hårda och mjuka ostar, ost- och smörskopor, smörknivar, osthyvlar och många andra kvalitetsprodukter.

 3. HORECASHOP - JACOBY

  Belgien

  HORECASHOP.net är en webbutik som erbjuder köksredskap och kökssortiment för professionella kök, matlagningsentusiaster, allt som gör ditt kök komplett. Företaget är specialiserat på att leverera redskap till hotell, restauranger, cateringfirmor, köttbutiker, charkuterier etc. Upptäck våra produkter genom att surfa runt på vår sida!

 4. COLTELLERIE GHZ SAS DI TURBA DANILO & C.

  Italien

  Knivtillverkare GHZ S.A.S di Turba Danilo i Canzo tillverkar och säljer saxar av alla slag, för allt från trädgård till elektronik, och för hemmet. Företaget tillverkar även trädgårdsutrustning, t.ex. krattor, spadar, beskärningssågar, kapverktyg, proffsknivar, proffssaxar och mycket mer.

 5. CUCHILLERÍA JOKER

  Spanien

  Tillverkning och distribution av sportknivar i över 30 länder sedan 1984. Sedan företaget grundades 1984 förenar vi våra kunskaper om hantverket med den allra modernaste produktionstekniken.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Spanien

  Tillverkar och distribuerar knivar.

 2. CUCHILLERÍA COMERCIAL RODRÍGUEZ

  Spanien

  Knivar för professionella och sport, köksredskap och hotellutrustning. Försäljning och reparation av paraplyer. Eget sliperi. Kopiering av nycklar och fjärrkontroller.

 3. FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Presentartiklar - företag, slipare, presentartiklar, och Presentartiklar - företag. Företagets huvudkontor finns i Deizisau, Tyskland.

 4. FRATELLI RIZZI SNC

  Italien

  Företaget FRATELLI RIZZI SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Premana, Italien.

 5. VAUZY-CHASSANGUE

  Frankrike

  Företaget VAUZY-CHASSANGUE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom köksknivar, rostfria knivar, kökskniv i rostfritt stål, och köttknivar. Företagets huvudkontor finns i Thiers, Frankrike.

 1. JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Tyskland

  Företaget JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom fällknivar. Företagets huvudkontor finns i Winnenden, Tyskland.

 2. COLTELLERIE MASERIN SNC

  Italien

  Företaget COLTELLERIE MASERIN SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom knivar för sport, bordsbestick, jaktknivar, och kökstillbehör. Företagets huvudkontor finns i Maniago, Italien.

 1. CAPDECO

  Frankrike

  Företaget CAPDECO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Thiers, Frankrike.

 2. VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA

  Portugal

  Företaget VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom knivar, och fällknivar. Företagets huvudkontor finns i Relvas, Portugal.

 3. MARTOR KG

  Tyskland

  Företaget MARTOR KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Industriella klingor och knivar, och Industriella klingor och knivar. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 4. SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI)

  Frankrike

  Företaget SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, Knivar, rostfria knivar, och industriella knivar. Företagets huvudkontor finns i Thiers, Frankrike.

 5. CUCHILLOSYMENAJE

  Spanien

  Företaget CUCHILLOSYMENAJE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom köksknivar, och professionella knivar. Företagets huvudkontor finns i Cartagena ( Murcia ), Spanien.

 6. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Tyskland

  Företaget ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Bestick, Skedar, gafflar och knivar, Bestick, knivar i rostfritt stål, Skedar, gafflar och knivar, och saxar för manikyr. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 7. BANDLE MESSER- UND WERKZEUGFABRIK

  Tyskland

  Företaget BANDLE MESSER- UND WERKZEUGFABRIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Tuttlingen, Tyskland.

 8. SNL ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget SNL ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom fräsning, mindre precisionsdetajer av metall, och CNC-svarvade komponenter. Företagets huvudkontor finns i Memmingen, Tyskland.

 1. GEMEA

  Polen

  Företaget GEMEA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom köksknivar, kockknivar i rostfritt stål, grönsaksskärare för institutionskök, och tandad brödkniv. Företagets huvudkontor finns i Krasocin, Polen.

 2. ROUSSELON DUMAS SABATIER

  Frankrike

  Företaget ROUSSELON DUMAS SABATIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Värmebehandling av stål och metall, Stål och metall - bearbetning, Värmebehandling av stål och metall, Stål och metall - bearbetning, och slipning av knivar. Företagets huvudkontor finns i Thiers Cedex, Frankrike.

 3. SARL BASTIDE

  Frankrike

  Företaget SARL BASTIDE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Industriella klingor och knivar, Industriella klingor och knivar, Mekaniserad svetsning, slipning av knivar, och rostfria knivar. Företagets huvudkontor finns i Saint-Roman-De-Tousque, Frankrike.

 4. ETS TARRERIAS BONJEAN SAS

  Frankrike

  Företaget ETS TARRERIAS BONJEAN SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom bordsbestick, kockknivar i rostfritt stål, knivar för institutionskök, och restaurering knivar. Företagets huvudkontor finns i Celles-Sur-Durolle, Frankrike.

 5. CUDEMAN SA

  Spanien

  Företaget CUDEMAN SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom fällknivar, och Knivar. Företagets huvudkontor finns i Albacete, Spanien.

 6. SABATIER AINE & PERRIER

  Frankrike

  Företaget SABATIER AINE & PERRIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, bordsbestick, slipning av blad, och kockknivar i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Thiers, Frankrike.

 7. CUCHILLERIA BARCELONA

  Spanien

  Företaget CUCHILLERIA BARCELONA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 8. ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN

  Turkiet

  Företaget ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom saxar för trädgårdsarbeten, slaktarknivar för slaktare, och slaktarknivar. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 9. LORENZIMILANO

  Italien

  Företaget LORENZIMILANO, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 10. CUCHILLERÍA SÁEZ

  Spanien

  Företaget CUCHILLERÍA SÁEZ, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom köksknivar, slipning av knivar, fällknivar, och bordskniv i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Minglanilla, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk - Import och export

Antal resultat

659 Företag