• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • barrträd

Resultat för

Barrträd - Import och export

 1. TECHSEALAB

  Frankrike

  Verified by europages badge

  TECHSEALAB, företag i Bretagne, är specialiserat på marina och landbaserade vegetabiliska bioteknologier. TECHSEALAB använder tekniker som medger: - framtagningen av originella aktiva ämnen (ämnen som erhålls med hjälp av egna teknologier) i flytande, fast eller krämform utifrån noggrant utvalda råämnen från en enastående plats i Bretagnes sydvästra ände - formuleringen av färdiga produkter avsedda i första hand för jordbruksmarknaden. TECHSEALAB erbjuder naturliga alternativ erhållna ur förädlingen av alger och växter. Dessa naturliga alternativ svarar på våra kunders behov i världen, vilket understryker vår vilja att sikta på en internationell utveckling. Produkterna från TECHSEALAB är avsedda för storskalig jordbruksodling, men också för vinodling, plantskolor, trädodling , trädgårdsodling m.m.

 2. VIVEROS MACÍAS

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget VIVEROS MACÍAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Växter, Skogsbruk, plantskolor för olivträd, Växter, Skogsbruk, plantskolor för palmträd, europeisk dvärgpalm, träd, och Ek. Företagets huvudkontor finns i Carmona-Sevilla, Spanien.

 3. BOOT & CO BOOMKWEKERIJEN

  Nederländerna

  Företaget BOOT & CO BOOMKWEKERIJEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, Plantskolor och skogsbruk, barrträd, prydnadsbuskar, och häckväxter. Företagets huvudkontor finns i Boskoop, Nederländerna.

 4. BENAGES PLANTS

  Spanien

  Företaget BENAGES PLANTS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bonsai. Företaget är även verksamt inom palmträd, olivträd, medelhavsväxter, och barrträd. Företagets huvudkontor finns i Cambrils, Spanien.

 5. BOOMKWEKERIJ GEBR. VAN DEN BERK

  Nederländerna

  Företaget BOOMKWEKERIJ GEBR. VAN DEN BERK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom barrträd, och häckväxter. Företagets huvudkontor finns i Sint-Oedenrode, Nederländerna.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HD2412

  Danmark

  Företaget HD2412, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Barrträd. Företagets huvudkontor finns i Viborg, Danmark.

 2. VIVEROS CAMBIL SL

  Spanien

  Företaget VIVEROS CAMBIL SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom buskar, och barrträd. Företagets huvudkontor finns i Granada, Spanien.

 3. INTER-ARBO

  Belgien

  Företaget INTER-ARBO, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom rosor, barrträd, azalea, och krysantemer. Företagets huvudkontor finns i Vlezenbeek, Belgien.

 4. ALTITUDE 500 SA

  Belgien

  Företaget ALTITUDE 500 SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Barrträd, julgranar, Barrträd, och barrträdsplantor. Företagets huvudkontor finns i Neufchateau, Belgien.

 5. RASADNIK DJERA

  Serbien

  Företaget RASADNIK DJERA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Plantskoleväxter, Barrträd, lövfällande växter, Plantskoleväxter, och Barrträd. Företagets huvudkontor finns i Veliki Siljegovac, Serbien.

 1. BOOMKWEKERIJ DE BRUYN

  Belgien

  Företaget BOOMKWEKERIJ DE BRUYN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom träd, barrträd, och rosenbuskar. Företagets huvudkontor finns i Begijnendijk, Belgien.

 2. P.P.H. VIRPOL

  Polen

  Företaget P.P.H. VIRPOL, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Barrträd. Företaget är även verksamt inom artificiell julgran, julgranar, Konstgjorda träd, och juldekorationer. Företagets huvudkontor finns i Myszków, Polen.

 1. ENTREPRENEUR NAUMENKO V.F. CO.

  Ukraina

  Företaget ENTREPRENEUR NAUMENKO V.F. CO., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Trä. Företaget är även verksamt inom Barrträd, dry-boxcontinrar, Lövträd, Barrträd, och Sågat timmer av lövträd. Företagets huvudkontor finns i Romny, Ukraina.

 2. HEYEVELD

  Belgien

  Företaget HEYEVELD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom häckväxter, och barrträd. Företagets huvudkontor finns i As, Belgien.

 3. EARL DES PÉPINIÈRES GRANGE

  Frankrike

  Företaget EARL DES PÉPINIÈRES GRANGE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Barrträd. Företagets huvudkontor finns i Craintilleux, Frankrike.

 4. BOOMKWEKERIJEN ARBOR

  Belgien

  Företaget BOOMKWEKERIJEN ARBOR, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Ädelträd - träd och buskar, Barrträd, Ädelträd - träd och buskar, och Barrträd. Företagets huvudkontor finns i Houtvenne, Belgien.

 5. FLEUR

  Belgien

  Företaget FLEUR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Skogsväxter. Företaget är även verksamt inom buskar, och barrträd. Företagets huvudkontor finns i Beselare, Belgien.

 6. VANDEPUTTE

  Belgien

  Företaget VANDEPUTTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skogsväxter. Företaget är även verksamt inom häckar, och barrträd. Företagets huvudkontor finns i Deerlijk, Belgien.

 7. PERFECT GREEN - CHOINKI.COM

  Polen

  Företaget PERFECT GREEN - CHOINKI.COM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Barrträd. Företaget är även verksamt inom julgranar, och barrträdsplantor. Företagets huvudkontor finns i Tychowo, Polen.

 8. FYTAGORA ZACHAROGIANNIS

  Grekland

  Företaget FYTAGORA ZACHAROGIANNIS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Barrträd. Företaget är även verksamt inom plantorkola. Företagets huvudkontor finns i Athens, Grekland.

 1. RADHOŠŤTRANS - PRODEJ VÁNOČNÍCH STROMKŮ Z ČECH

  Tjeckiska republiken

  Företaget RADHOŠŤTRANS - PRODEJ VÁNOČNÍCH STROMKŮ Z ČECH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Barrträd. Företagets huvudkontor finns i Střítež Nad Bečvou, Tjeckiska republiken.

 2. FYTORIA KOUGIOUMTZIDI

  Grekland

  Företaget FYTORIA KOUGIOUMTZIDI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Barrträd. Företaget är även verksamt inom plantorkola, och grönväxter. Företagets huvudkontor finns i GIANNITSA, Grekland.

 3. CHRISTBAUMFARM LEBER GBR

  Tyskland

  Företaget CHRISTBAUMFARM LEBER GBR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Barrträd. Företaget är även verksamt inom julgranar. Företagets huvudkontor finns i Nordrhein-Westfalen-Winterberg, Tyskland.

 4. LESNOY SELEKCIONNO-SEMENOVODCHESKIY CENTR

  Vitryssland

  Företaget LESNOY SELEKCIONNO-SEMENOVODCHESKIY CENTR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Barrträd. Företaget är även verksamt inom plantskoleplantor i våffelmönstrade containrar, och trädgårdsväxter. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 5. ROSLIN

  Ukraina

  Företaget ROSLIN, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Barrträd, Blomsterodling, och Barrträd. Företagets huvudkontor finns i Podbirtsi, Lvov Region, Ukraina.

 6. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW OZDOBNYCH "LARIX''

  Polen

  Företaget SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW OZDOBNYCH "LARIX'', är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Barrträd. Företaget är även verksamt inom Lövträd. Företagets huvudkontor finns i Stryków, Polen.

 7. CENTRUM OGRODNICZE OGRÓD ŚLĄSKI

  Polen

 8. YUSV-OPT LTD

  Vitryssland

  Företaget YUSV-OPT LTD, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företaget är även verksamt inom furuträ, sågat virke, stammar från barrträd, och furu. Företagets huvudkontor finns i Zhitkovichi, Vitryssland.

 9. SCIERIE DE GRAIDE-STATION

  Belgien

  Företaget SCIERIE DE GRAIDE-STATION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Träklabbar. Företaget är även verksamt inom stammar från barrträd, och Snickeriträ. Företagets huvudkontor finns i Naome, Belgien.

 10. DABROWKA

  Polen

  Plantskolor med odlingar av prydnadsväxter sen 1993. Den odlade arealen uppgår till 20 hektar. Vi odlar årligen cirka 400k växter – buskar, lövfällande träd och barrträd, ympade växter, ljungväxter, marktäckande växter.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis