• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • baracker- järn och stål

Resultat för

Baracker- järn och stål - Import och export

 1. SCHOBELI DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schobeli-koncernen – I mer än 20 år har vi förverkligat fler än 400 projekt över hela Europa. Våra tjänster är flexibla och vi fokuserar alltid på att hitta hållbara lösningar. Hos oss får kunderna en komplett lösning, med alltifrån projekthantering till montage och bygginspektion. Vår dygnet-runt-service är alltid på plats snabbt – över hela Europa. Därmed finns vi där för dig med underhåll och service – även efter att jobbet är slutfört. Med vår Smart-Repair-metod reparerar vi ytskador till en jämförelsevis låg kostnad. Tack vare ett intensivt samarbete med våra partners och leverantörer världen över, har vi alltid tillgång till den senaste tekniken och de modernaste materialen.

 2. HANSA BAUSTAHL HANDELSGES. MBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HANSA BAUSTAHL HANDELSGES. MBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 3. GIESERS STAHLBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GIESERS STAHLBAU GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Bocholt, Tyskland.

 4. RÖGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RÖGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Dillenburg, Tyskland.

 5. DEUTSCHE INDUSTRIEBAU GESELLSCHAFT FÜR SCHLÜSSELFERTIGEN INDUSTRIEBAU LIPPSTADT + GESEKE MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DEUTSCHE INDUSTRIEBAU GESELLSCHAFT FÜR SCHLÜSSELFERTIGEN INDUSTRIEBAU LIPPSTADT + GESEKE MBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Lippstadt, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LAGERTECHNIK STEGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LAGERTECHNIK STEGER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Mühlau, Tyskland.

 2. HTS INDUSTRIEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HTS INDUSTRIEBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Kefenrod, Tyskland.

 3. DHF DÄCHER, HALLEN, FASSADEN GESMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget DHF DÄCHER, HALLEN, FASSADEN GESMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Salzburg, Österrike.

 4. STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företaget är även verksamt inom Metallbryggor, Säkerhetstrappor, Byggnadsställningar i stål, Konstruktion av fabriker, lätta konstruktioner, Metallbryggor, räcken, Säkerhetstrappor, och industriella stommar. Företagets huvudkontor finns i Döbeln, Tyskland.

 5. ZÖLSMANN BETRIEBSEINRICHTUNGEN & AUSSENANLAGEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ZÖLSMANN BETRIEBSEINRICHTUNGEN & AUSSENANLAGEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Stollberg, Tyskland.

 1. GLOBAL-STEEL

  Tyskland

  Företaget GLOBAL-STEEL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Emden, Tyskland.

 2. DEVA STEEL CORPORATION

  Rumänien

  Företaget DEVA STEEL CORPORATION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lätta metallkonstruktioner. Företaget är även verksamt inom Svetsning av stål och metall, Metallstrukturer, Metallskjul, Baracker, järn och stål, Svetsning av stål och metall, Metallstrukturer, Metallskjul, och Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Hunedoara, Rumänien.

 1. FRIEDRICH METALLBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget FRIEDRICH METALLBAU GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Coesfeld, Tyskland.

 2. REVOKON GMBH REALISIERUNG VON KONSTRUKTIONEN

  Tyskland

  Företaget REVOKON GMBH REALISIERUNG VON KONSTRUKTIONEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Kreuztal, Tyskland.

 3. SIEGFRIED MAYER TECNO ENGINEERING

  Tyskland

  Företaget SIEGFRIED MAYER TECNO ENGINEERING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Dietmannsried, Tyskland.

 4. LP METALLBAU

  Tyskland

  Företaget LP METALLBAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Hilpoltstein, Tyskland.

 5. AREA LEICHTBAU IHN.MICHAEL SULZ

  Tyskland

  Företaget AREA LEICHTBAU IHN.MICHAEL SULZ, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Nersingen, Tyskland.

 6. PKP STROIEX

  Ukraina

  Företaget PKP STROIEX, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 7. BFI STAHLBAUSYSTEME GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Företaget BFI STAHLBAUSYSTEME GMBH & CO.KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Warburg, Tyskland.

 8. PNB - PEDRO NUNO BASTOS, UNIP. LDA.

  Portugal

  Företaget PNB - PEDRO NUNO BASTOS, UNIP. LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företaget är även verksamt inom aluminiumfasader, och metallstrukturer. Företagets huvudkontor finns i Fiães, Portugal.

 1. HAUSEMANN GMBH INGENIEUR- & MONTAGEBAU

  Tyskland

  Företaget HAUSEMANN GMBH INGENIEUR- & MONTAGEBAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Suhl, Tyskland.

 2. HARTUNG GMBH

  Tyskland

  Företaget HARTUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Unterwellenborn, Tyskland.

 3. HÖCKER · RAUM FÜR IHRE IDEEN JÖRN HÖCKER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget HÖCKER · RAUM FÜR IHRE IDEEN JÖRN HÖCKER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Bad Salzuflen, Tyskland.

 4. BIG LIMES GMBH

  Tyskland

  Företaget BIG LIMES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företaget är även verksamt inom Industriell byggnadskonstruktion, bearbetning av metallprodukter, och Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 5. ANGAR STRUCTURAL STEEL PLANT, LLC

  Ukraina

  Företaget ANGAR STRUCTURAL STEEL PLANT, LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företaget är även verksamt inom hangarer. Företagets huvudkontor finns i Kremenchug, Ukraina.

 6. INTERMAT

  Frankrike

  Företaget INTERMAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företaget är även verksamt inom metallkonstruktioner, modulära kontor, byggsats för trädgårdsskjul, och skydd för husbilar. Företagets huvudkontor finns i Illats, Frankrike.

 7. WOLF & SOFSKY FERTIGBETONWERK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget WOLF & SOFSKY FERTIGBETONWERK GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Zweibrücken, Tyskland.

 8. LTN STAHL- UND HALLENBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget LTN STAHL- UND HALLENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Neulehe, Tyskland.

 9. DE STAALBOUWERS

  Nederländerna

  Företaget DE STAALBOUWERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Metallskjul, Baracker, järn och stål, stommar stål, Ridplatskonstruktion, Metallskjul, och Baracker, järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Renswoude, Nederländerna.

 10. INTERLOODS

  Belgien

  Företaget INTERLOODS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Skyddstak i metall. Företaget är även verksamt inom Baracker, järn och stål, Byggnadsrestaurationer och återkonstruktioner, Baracker, järn och stål, hangarer, och Byggnadsrestaurationer och återkonstruktioner. Företagets huvudkontor finns i St-Job-In-'T-Goor, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis