• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ballistisk utrustning och provning

Resultat för

Ballistisk utrustning och provning - Import och export

 1. F.A.I.R. S.R.L.

  Italien

  Företaget F.A.I.R. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Marcheno, Italien.

 2. HARD SHELL U.S.

  Förenta Staterna

  Företaget HARD SHELL U.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ballistisk utrustning och provning. Företaget är även verksamt inom osebna zaščitna oprema. Företagets huvudkontor finns i Miami, Fl, Förenta Staterna.

 3. ADS INTERNATIONAL LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget ADS INTERNATIONAL LIMITED, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Ballistisk utrustning och provning. Företaget är även verksamt inom skottsäkra västar, böcker av italienska författare, och balistik. Företagets huvudkontor finns i York, Förenade kungariket.

 4. HARD SHELL FZE

  Förenade arabstaterna

  Företaget HARD SHELL FZE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brandskydd - Utrustning och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Ballistisk utrustning och provning, skottsäkra västar, pansarfordon, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Sharjah, Förenade arabstaterna.

 5. STEEL DEFENCE CO.

  Turkiet

  Företaget STEEL DEFENCE CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Yenimahalle/ Ankara, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. J.V. NIEBERGALL

  Tyskland

  Företaget J.V. NIEBERGALL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ballistisk utrustning och provning. Företaget är även verksamt inom polisutrustning. Företagets huvudkontor finns i Niedernhausen, Tyskland.

 2. ARMERIA PIOVANELLI S.R.L.

  Italien

  Företaget ARMERIA PIOVANELLI S.R.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Lonato Del Garda, Italien.

 3. ARMERIA MANCINI A SAN MARINO

  San Marino

  Företaget ARMERIA MANCINI A SAN MARINO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ballistisk utrustning och provning. Företaget är även verksamt inom optik. Företagets huvudkontor finns i Gualdicciolo, San Marino.

 4. ARMI PERAZZI S.P.A.

  Italien

  Företaget ARMI PERAZZI S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Botticino, Italien.

 5. FABARM S.P.A.

  Italien

  Företaget FABARM S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Travagliato, Italien.

 1. F.A.P.

  Italien

  Företaget F.A.P., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Gussago, Italien.

 2. LAMEC S.R.L.

  Italien

  Företaget LAMEC S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Nave, Italien.

 1. PARDINI ARMI S.R.L.

  Italien

  Företaget PARDINI ARMI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Camaiore, Italien.

 2. SPRING SUN FIRST TACTICAL INTERNATIONAL CO., LTD.

  HongKong

  Företaget SPRING SUN FIRST TACTICAL INTERNATIONAL CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Hong Kong, HongKong.

 3. LANCELOTTI MARA S.R.L.

  Italien

  Företaget LANCELOTTI MARA S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Marcheno, Italien.

 4. BAHER ASESORES INTEGRALES S.A. DE C.V.

  Mexiko

  Företaget BAHER ASESORES INTEGRALES S.A. DE C.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ballistisk utrustning och provning. Företaget är även verksamt inom Skottsäkra västar, arbetshjälmar, skyddsvästar, och Skottsäkra västar. Företagets huvudkontor finns i Mexico, Mexiko.

 5. SEDNA GLOBAL MARKETING AND FINANCIAL SOLUTIONS

  Turkiet

  Företaget SEDNA GLOBAL MARKETING AND FINANCIAL SOLUTIONS, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Ballistisk utrustning och provning. Företaget är även verksamt inom europeiska finansieringar, och lösning för direkt marknadsföring. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. CHEDDITE S.R.L.

  Italien

  Företaget CHEDDITE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Livorno, Italien.

 7. SHANDONG SANDA SCI&TECH DEV. CORP.

  Kina

  Företaget SHANDONG SANDA SCI&TECH DEV. CORP., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i JINAN, Kina.

 8. C.D. EUROPE S.R.L.

  Italien

  Företaget C.D. EUROPE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Sarezzo, Italien.

 1. MATCHGUNS S.R.L.

  Italien

  Företaget MATCHGUNS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Parma, Italien.

 2. FALCO ARMS S.R.L.

  Italien

  Företaget FALCO ARMS S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Marcheno, Italien.

 3. NOBEL SPORT MARTIGNONI S.P.A.

  Italien

  Företaget NOBEL SPORT MARTIGNONI S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Genova, Italien.

 4. FRATELLI TANFOGLIO S.R.L.

  Italien

  Företaget FRATELLI TANFOGLIO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Gardone Val Trompia, Italien.

 5. EUROCOMM MUNIZIONI S.N.C. DI CLAUDIA MORI E C.

  Italien

  Företaget EUROCOMM MUNIZIONI S.N.C. DI CLAUDIA MORI E C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Roncadelle, Italien.

 6. SOFLAB

  Polen

  Företaget SOFLAB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Katowice, Polen.

 7. BREMEC S.R.L.

  Italien

  Företaget BREMEC S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Gardone Val Trompia, Italien.

 8. INCISIONI B&B S.R.L.

  Italien

  Företaget INCISIONI B&B S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Gardone Val Trompia, Italien.

 9. MEG DI COTTALI GABRIELLA

  Italien

  Företaget MEG DI COTTALI GABRIELLA, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Gardone Val Trompia, Italien.

 10. RPS S.R.L.

  Italien

  Företaget RPS S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Jaktvapen och ammunition. Företaget är även verksamt inom Sportvapen, Ballistisk utrustning och provning, Sportvapen, och Ballistisk utrustning och provning. Företagets huvudkontor finns i Sarezzo, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis