• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • baljväxter

Resultat för

Baljväxter - Import och export

 1. SAS MERCURYA TRADING

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Vi levererar: oljeväxter, solrosolja, raps, soja, majs. Mejeriprodukter, pulver, UHT europeisk produktion samt oljeväxter från jordbrukskooperativ. Vi innehar märkena: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, företag inom jordbrukslivsmedel etablerat i Nice, på den mytomspunna Promenade des Anglais som är med på Unescos världsarvslista. Vi är inte något multinationellt företag men ett företag med socialt ansvar som stöder utvecklingen av samhällena med vilka vi arbetar, i synnerhet i Afrika och i utvecklingsländer. Vi gör nämligen allt i vår förmåga för att etablera långvariga relationer med våra kunder och med våra leverantörer genom att förstå deras önskemål och behandla dem rättvist och med respekt. Vi är inga producenter utan utanordnare, och i den egenskapen har vi våra egna märke. Vi selekterar noggrant producenterna med vilka vi sammanställer en rigorös kravspecifikation. Mercurya France gör det till en hederssak att erbjuda sina kunder en service av hög kvalitet. Medvetna om den internationella handelns krav på snabbhet och flexibilitet, gör vi allt vi kan för att svara på deras behov. Det är bl.a. genom vår stora erfarenhet på fältet som vi har byggt vår devis "Arbeta bra och få det känt".

 2. NATURELL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  På Naturell AB har vi gjort ekologisk mat till standard. Vi tror på en värld där 100 % ekologiska livsmedel är standarden. Som specialist på ekologiska livsmedel erbjuder vi produkter av hög kvalitet. Det är så vi sakta men säkert har blivit det ledande företaget inom ekologiska livsmedel. Men vi gör mycket mer än att bara sälja ekologisk hälsokost i parti. Vi har enbart 100 % ekologiska produkter. Som ekologisk livsmedelsgrossist säljer vi över 1 000 olika ekologiska produkter. Produkterna produceras av våra egna ekologiska odlare och tillverkare. Vårt ekologiska nätverk sträcker sig över hela världen. Vårt mål är att skapa produkterna så lokalt som möjligt, för att hålla ner transporterna till ett minimum. Våra produkter: Mandlar, paranötter, cashewnötter, kokosnötter, hasselnötter, hasselnötskräm, rostade hasselnötter, jordnötter, skållade jordnötter, pekannötter, pinjenötter, pistaschnötter, kärnor, valnötter. Mjöl, mandelmjöl, pilrot, kornmjöl, bovetemjöl, cassavamjöl, kikärtsmjöl, kokosmjöl, majsmjöl, hasselnötsmjöl, havremjöl, potatisstärkelse, quinoamjöl, rismjöl, rågmjöl, dinkelmjöl, tapiokastärkelse, teffmjöl, vetemjöl. Socker och sötningsmedel, agavesirap, maltextrakt av korn i pulverform, kornmalt i sirapsform, sockerbetssirap, rörsocker, kokosnötsocker, majsglukos i pulverform, majsmaltsirap, majssirap, honungsblandning EKO, lönnsirap, palmsocker, malt rörsocker, rissirap, rismalt i sirapsform, vetesirap, tapiokasirap, tapioka-maltodextrin. Ris, basmatiris, arborioris...

 3. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungern

  Verified by europages badge

  Välkommen titill ÁRIK 21 - AGRO KFT, ett privatägt handelsföretag med huvudsäte i Rotterdam i Nederländerna. Vi tillhandahåller ojämförliga affärslösningar för kunder över hela världen. Vi är specialiserade inom märkesprodukter av hög kvalitet till grossistpriser, och betjänar företag av alla storlekar. Dessutom ser vår friktionsfria logistik till att alla leveranser sker punktligt. Som ett ledande handelsföretag är vi en strålande grossist och distributör, med ett mycket brett produktutbud. Sortimentet innefattar drycker, t ex läsk och energidrycker, alkoholhaltiga och alkoholfria öl, mejeriprodukter, mjölkersättning samt godsaker som choklad, konfektyr och te- och kaffesorter av lyxkvalitet. Vi har starka partnerskap med kända tillverkare som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo och Ferrero. Det gör att vi kan betjäna verksamheter över hela världen med stor framgång. Vi prioriterar ypperlighet, och därför utforskar vi fängslande niche-kategorier och unika märken. Vi kultiverar hållbara relationer med leverantörer, och ser till att alla beställningar levereras inom 48 timmar. Hos ÁRIK 21 - AGRO KFT är tillitsfulla och långvariga samarbeten centrala. Vårt erfarna team kombinerar handlingsexpertis med ett visionärt förhållningssätt, och möjliggör effektiva transaktioner. Vårt mål är att skapa samarbeten som sträcker sig utöver en enkel beställning, och kultivera en ömsesidig tillväxt.

 4. JNL PPTE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  JNL Trading Company är en ukrainsk tillverkare och exportör av spannmål, mjöl, säd och grönsaker. JNL grundades 1992 och har erhålit ett rykte som en pålitlig leverantör och samarbetspartner på den globala jordbruksinustriella marknaden. JNL producerar och exporterar delade ärtor, mosade ärtor, korngryn, ärtmjöl, hirs, vete, rapsfrön och solrosprodukter. JNL levererar till Tyskland, Nederländerna, Slovenien, Polen, Storbritannien, Malaysia, Sri Lanka, Indien, Förenade arabemiraten och andra länder.

 5. KHIDIR FARM

  Uzbekistan

  Verified by europages badge

  Med 30 års erfarenhet är Xidir det bästa valet för import av mos, ärtor, russin, bönor, valnötter och torkad frukt direkt från förstahandskällan. Vi exporterar din produkter över hela världen – till Kina, Korea, Turkiet och Europa. Vårt företag är effektivt och våra tjänster är licensierade. Våra produkter är certifierade, av hög kvalitet och till rimliga priser. Naturprodukterna odlas av jordbrukare utan kemikalier och varje produkt har kvalitetsgaranti och kundnöjdhet. Med vårt gedigna arbete har vi vunnit kundernas förtroende

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SIRDARYA BEANS EXPORT

  Uzbekistan

  Verified by europages badge

  Företaget SIRDARYA BEANS EXPORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom bönor, jordnötter, och hirs. Företagets huvudkontor finns i Sirdarya, Uzbekistan.

 2. NATURAL HUB PALLANGYO

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget NATURAL HUB PALLANGYO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Baljväxter, Kryddor, Baljväxter, kaffe, Kryddor, och frön. Företagets huvudkontor finns i Merksem Antwerpen, Belgien.

 3. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HILAIRE AGRI-SERVICES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom Oljeväxter, Vegetabiliska oljor, Råa vegetabiliska oljor, Jordbruksprodukter, vegetabiliska livsmedelsoljor, medeltunga brännoljor, frön för raps, solrosolja, och linser. Företagets huvudkontor finns i Vregny, Frankrike.

 4. PPZ SŁAWA SP.Z O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget PPZ SŁAWA SP.Z O.O, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Baljväxter, grönsaker i parti, Torkade bönor, Baljväxter, Leverantör av kidneybönor, limabönor, vita kidneybönor, röda kidneybönor, och Leverantör av kidneybönor. Företagets huvudkontor finns i Tomaszow Lubelski, Polen.

 5. CLAC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CLAC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, Soppor, Hantverk, Baljväxter, EKOLOGISKT JORDBRUK, Soppor, Delikatessprodukter, presentset, och beställningsarbete. Företagets huvudkontor finns i Cournon D'auvergne, Frankrike.

 1. IMARTI NATURKOST GMBH&CO.KG

  Tyskland

  Behovet av miljövänliga och ekologiska produkter och livsmedel är större än någonsin. Det är ett sorgligt faktum att det idag erbjuds allt färre produkter som inte innehåller några skadliga kemiska ämnen. Men egentligen vill vi väl kunna lita på att den mat vi köper inte är farlig för oss? IMARTI gör sitt för att jämna ut den skeva fördelningen och se till att det kommer ut fler miljövänliga och ekologiska produkter på marknaden. Våra produkter odlas, bearbetas och levereras framförallt från Ukraina, där jorden är bördig, ger stor avkastning och återhämtar sig snabbt. Våra grundprinciper: Vi är noga med att hålla leveranstiderna, genomföra kvalitetskontroller enligt EU-standard och vara flexibla gentemot våra kunder. Genom strikta kontroller håller vi koll på att vår teknik är exakt och fungerar som den ska. Allt för att kunna erbjuda dig de bästa råvarorna och ekologiska produkterna.

 2. MTK LTD

  Ryssland

  International Trading Company LLC är en exportör som handlar med jordbruksprodukter i parti, från miljövänliga regioner i Ryssland och i andra länder. Företaget tillhandahåller ett brett utbud av oljefrön (lin, solros, kamelia, senap osv), grönsaker (sojabönor, bönor, kikärtor osv), frön till fleråriga och årliga örter (taggluser, sötväppling, ängsklöver osv) och sädeslag (vete, korn, råg, havre, bovete osv). ITC LLC har etablerade samarbeten i Asien och Västeuropa. Produkterna vi handlar med är certifierade och enhetliga med alla relevanta ryska och internationella kvalitetsstandarder och föreskrifter. Vi levererar jordbruksvaror via sjöfart, väg eller järnväg över hela världen, på kortast möjliga tid. Våra klienter får överskådlig och smidig frakt med goda villkor, tack vare vårt samarbete med stora jordbruksföretag i olika länder.

 1. VNESHTORG-RUS LLC

  Ryssland

  Vneshtorg-Rus importerar och exporterar jordbruksprodukter och livsmedel i Ryssland: kikärtor, linser, vete, hirs ch många andra grödor; vi hanterar gårdsleveranser av säd, grönsaker och oljefrön, rapsfrömjöl, sojabönsbjöl och solrosfrömjöl att göda boskap med. Vi köper in jordbruksprodukter från ekologiska gårdar som odlar sina grödor i Rysslands miljövänliga redioner och använder ekologiska gödningsmedel samt växelbruk för att bevara jordhälsan och därmed hälsan hos både ekosystem och människor. Certifierade produkter från Vneshtorg-Rus innehåller inga bekämpningsmedel eller GMO. De genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkra efterföljandet av relevanta standarder. Vneshtorg-Rus är en lojal och ansvarstagande partner för sina kunder från Kina, Indien, Förenade Arabemiraten, Algeriet, Iran, Afghanistan och Belgien, och kan leverera ekologiska gårdsprodukter över hela världen via järnväg-, väg- eller sjötransport.. Vår huvudprincip är att sätta klientens behov främst.

 2. ULU TRADING GROUP OF COMPANIES

  Turkiet

  Företaget ULU TRADING GROUP OF COMPANIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Pasta, Baljväxter, hönskött, Extra jungfruolja, Pasta, och Baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. BAHAROGLU TARIM URUNLERI SANAYI VE TICARET AS

  Turkiet

  Företaget BAHAROGLU TARIM URUNLERI SANAYI VE TICARET AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vete. Företaget är även verksamt inom Baljväxter, Baljväxter, och linser. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 4. AUREA INTERNACIONAL

  Brasilien

  Företaget AUREA INTERNACIONAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Spannmål och sädeskorn, Baljväxter, Livsmedel - Import/Export, Spannmål och sädeskorn, Baljväxter, Livsmedel - Import/Export, och majsgryn. Företagets huvudkontor finns i Lucas Do Rio Verde, Brasilien.

 5. MAKKI COMPANY

  Turkiet

  Företaget MAKKI COMPANY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Baljväxter, Vegetabiliska oljor, Såser, Baljväxter, Vegetabiliska oljor, kryddor för livsmedel, och Såser. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 6. MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD.

  Turkiet

  Företaget MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitlök. Företaget är även verksamt inom Baljväxter, Diet - livsmedel, frukt och grönsaker, Baljväxter, och Diet - livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 7. MARUF KURUYEMIŞLERI

  Turkiet

  Företaget MARUF KURUYEMIŞLERI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Baljväxter, Honung, Baljväxter, Honung, hasselnötter, och pistascher. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. KONUKLAR TEMEL GIDA IHT. MAD. TIC VE SAN AS

  Turkiet

  Företaget KONUKLAR TEMEL GIDA IHT. MAD. TIC VE SAN AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Yozgat, Turkiet.

 1. ALIMENTOS SANYGRAN, S.L.

  Spanien

  Företaget ALIMENTOS SANYGRAN, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Baljväxter, hälsosam och naturlig mat, och Baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Tudela-Navarra, Spanien.

 2. TADEX-POL

  Polen

  Företaget TADEX-POL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom Torkade bönor, och valnötter. Företagets huvudkontor finns i Białopole, Polen.

 3. YENAL GRUP ISLETMELERI LTD STI

  Turkiet

  Företaget YENAL GRUP ISLETMELERI LTD STI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom Kemisk gödsel, Import/Export - jordbruksprodukter, Kemisk gödsel, Import/Export - jordbruksprodukter, kryddor för livsmedel, och organic and biological fertilizer. Företagets huvudkontor finns i Adana, Turkiet.

 4. VISALEN IMPORT EXPORT

  Turkiet

  Företaget VISALEN IMPORT EXPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom sesamfrön, kikärtor, linser, och bönor. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 5. CAVUSOGULLARI TARIM

  Turkiet

  Företaget CAVUSOGULLARI TARIM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Corum, Turkiet.

 6. SARILAR BULGUR

  Turkiet

  Företaget SARILAR BULGUR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom kikärtor. Företagets huvudkontor finns i Afyonkarahisar, Turkiet.

 7. KILAVUZ ULUSLARARASI DANISMANLIK

  Turkiet

  Företaget KILAVUZ ULUSLARARASI DANISMANLIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Baljväxter, spaghetti, solrosolja, Baljväxter, och tomatkoncentrat. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 8. LUNOR DISTRIBUTION

  Frankrike

  Företaget LUNOR DISTRIBUTION, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Farmaceutiska specialprodukter. Företaget är även verksamt inom Baljväxter, Baljväxter, förpackning av livsmedelsprodukter, och jordbrukskooperativ. Företagets huvudkontor finns i Luneray, Frankrike.

 9. LES QUATRE SAISONS

  Belgien

  Företaget LES QUATRE SAISONS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Baljväxter, livsmedelskomplement, och Baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Dison-Andrimont, Belgien.

 10. ORONTES

  Turkiet

  Företaget ORONTES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis