• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bakverk

Resultat för

Bakverk - Import och export

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Polen

  Vårt företag är en betydande tillverkare och distributör av fruktjuicekoncentrat i centrala Europa. Vi har arbetat passionerat i över 25 år. Tack vare många års erfarenhet, kunnande och uppmärksamhet på produktionsprocessen har vi en dynamisk utveckling och skapar produkter av högsta kvalitet. Vi är specialiserade på koncentrat av mörk frukt, särskilt: •hallon •tranbär •jordgubbe •fläder •svarta och röda vinbär. Våra klienter använder våra koncentrat i tillverkningen av: •syruper •juicer •vingummin •glass •konfektyr. Våra koncentrat är helt rena och förpackade i aseptiska påsar, i tunnor eller behållare om 250 kilo. Vi sticker ut på marknaden med våra konkurrenskraftiga priser och garanti för hela den avtalade perioder (som kan vara längre än en säsong), vår möjlighet att anpassa produkterna till klientens behov och specifikationer, samt den breda tillgången till råvaror och den snabba omsättningen. Vi har tillverkningsanläggningar i Bulgarien och Ukraina samt lagerlokaler i Polen. Tack vare det kan vi snabbt leverera varor vartsomhelst i Europa och över hela världen. Vi betjänar klienter både från EU och från mer avlägsna delar av världen. Vi är bland annat verksamma i Nordamerika, Sydamerika, Indien och Kina. Kvaliteten hos våra koncentrat bekräftas av ett flertal certifikat och medlemskap i relevanta organisationer: ISO, AIJN, FDA, det nationella förbundet för juicetillverkare samt den polska exportföreningen.

 2. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka är ett internationellt företag, med partiförsäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) som nyckelverksamhet. Företaget grundades 2008, och har uppnått konsekvent och stadig tillväxt med en bred kund- och leverantörbas. Våra kunder är ledande grossistföretag och detaljhandelskedjor i Europa, Asien och Nordamerika. Vi erbjuder många tjänster, bland annat: Transport: Vi har utvecklat goda relationer med ledande transportföretag. Det gör att vi kan erbjuda effektiva leveranser till rimliga priser. Etikettlösningar: Vi kan designa, tillverka och fästa etiketter med text på ditt språk, till en låg extra kostnad. Etiketterna kan göras i olika färger och storlek, beroende på produkt och textmängd. Lagerhållning: Vi har moderna och rymliga lagerlokaler, med flexibla öppettider. Med lagerlokaler i Litauen, Polen, Lettland och Nederländerna kan vi garantera den bästa möjliga kvaliteten på våra lagerhållningstjänster. Tulltjänster: Vi kan bistå vid tullprocedurer i flera olika länder med att t ex förbereda tulldokumentation. Förstorade pallar: Vid kundönskemål kan vi tillhandahålla förstorade pallar. Vi är redo att hjälpa till med alla handelsrelaterade frågor och skräddarsy våra tjänster för att passa kunden. Kontakta oss för mer information!

 3. SOMEXPORT

  Frankrike

  SOMEXPORT grundades 1994. Vi levererar till inköpscentraler, provianteringsfartyg, och speciellt till Afrika, Västindien, kunder i Indiska oceanen och Stilla havet, men också till Mellanöstern. Vi är ett import/exportföretag för torra, färska och djupfrysta produkter. Vi arbetar med fler än 300 franska och europeiska leverantörer. Vi är specialiserade på jordbrukslivsmedelsprodukter: - Mejeriprodukter (ostar, yoghurt, mjölk, grädde ...), - Charkuteri- och saltade produkter, - Bakverk och kaffebröd, - Halalprodukter, - Specerivaror, - produkter från havet, - Djupfryst. Vi kan erbjuda olika sortiment livsmedelsprodukter. SOMEXPORT är er exportpartner. Vi hjälper er nämligen att upptäcka de bästa produkterna från världens olika hörn som uppfyller era kunders behov och efterfrågan. I mer än 20 år har vi rest världen runt i vårt sökande efter regionala produkter, lokala specialiteter och traditionella recept. Vi tillhandahåller också specifika ingredienser och produkter på våra kunders begäran. Allt detta tack vare möten med producenter, uppfödare, chefer, återförsäljare, konsumenter och många andra aktörer inom jordbruk och livsmedelsjordbruk. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 4. CHRISTIE INTERNATIONAL LIMITED

  Förenade kungariket

  Christie International Ltd är beläget i sydöstra England och är den officiella avdelningen för outsourcad exportförsäljning åt ett antal FMCG-tillverkare inom livsmedel, drycker och produkter som inte är livsmedel baserade i Storbritannien. Det breda sortimentet av kategorier innefattar: Kakor av olika slag. Snacks och godis. Choklad. Frukostflingor. Teer. Konserverad frukt. Såser. Quinoa. Hälsokostsortiment. Oljor och sprayer. Källvatten. Personlig vård, hälsa och skönhet. Hushållsrengöring. Vi övertar rätten till produkten och utvecklar exportmarknader i samarbete med märkesägarna. Vi är mycket flexibla i och med att vi kan slå samman bandade kontainerbeställningar från våra partners i vår lokal i Storbritannien innan frakt ut till marknaden. Vi bistår med komplett dokumentation och alla förpackningsmärkningar som behövs. I vissa fall kan vi dessutom bidra till marknadsföringskostnader som kan krävas för att få inträde på marknaden.

 5. ROVACOS

  Belgien

  Företaget ROVACOS arbetar sedan mer än 50 år inom sektorn för garnering och dekoration av bagerivaror – konditorivaror, sötsaker och chokladprodukter. Tillverkare av icke-ätbara dekorationer och dekorationer i marsipan, socker, choklad och marmelad . Dekorationer för tårtor och glass. Vårt sortiment täcker alla vanliga högtider och evenemang. Vår målgrupp är inom grossistverksamheten – återförsäljare och industritillverkare – i Europa, Amerika och Mellanöstern.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VIRGIS FILTER SPA

  Italien

  Virgis Filter är ett ledande företag inom tillverkning av luftfilter, filterpatroner och tillbehör, som är typgodkända och används för originalutrustning av de största tillverkarna av motorer, kompressorer, generatorer, självgående maskiner, sopmaskiner och i många andra användningsområden inom jordbruk, konstruktion, gruvindustrin. Företaget har alltid ägnat stor uppmärksamhet åt innovation och kontroll av produkternas effektivitet och har investerat stora resurser i denna sektor.

 2. LA NUOVA TRADIZIONE

  Italien

  Företaget La Nuova Tradizione srl är resultatet av ett arbete som utförts av en grupp specialister inom branschen som på ett professionellt sätt har definierat en ny serie halvfabrikat avsedd att vara ett värdefullt stöd för glasstillverkarens kreativa arbete. La Nuova Tradizione strävar efter att garantera en jämn kvalitet och att förse sina hantverkspartner med de senaste ingredienserna och verktygen som hjälper dem att lösa eventuella tekniska problem.

 3. CARAMBELLE

  Frankrike

  Företaget CARAMBELLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom Mandelmassa, beredningar till bakverk, färgämnen, Livsmedelsfärger, formar, kexformar, kakformar, köksredskap, och dekorationer konditorivaror. Företagets huvudkontor finns i Fondettes, Frankrike.

 4. O DOCINHO CONFEITARIA

  Portugal

  Företaget O DOCINHO CONFEITARIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom hantverksmässigt konditori, bakverk i parti, produktion av mellanmål, och kex. Företagets huvudkontor finns i Sto. António Da Charneca, Portugal.

 5. LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES

  Frankrike

  Företaget LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom Kex och kaffebröd, mjuka kex, hasselnötskakor, chokladkakor, och Kex och kaffebröd. Företagets huvudkontor finns i Saint-Germain-En-Laye, Frankrike.

 1. AVP DISTRIBUTION

  Frankrike

  Företaget AVP DISTRIBUTION, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företagets huvudkontor finns i Montfort Sur Meu, Frankrike.

 2. PASTICCERIA DAL SANTO ALESSANDRO

  Italien

  Företaget PASTICCERIA DAL SANTO ALESSANDRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom parfait, petits fours, fruktpajer, och tårtor evenemang. Företagets huvudkontor finns i Ponte Di Piave, Italien.

 1. AGROARTESANAL- PRODUTOS AGROALIMENTARES ,LDA.

  Portugal

  Företaget AGROARTESANAL- PRODUTOS AGROALIMENTARES ,LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Bakverk, Import/Export - jordbruksprodukter, sötade bakverk, tillbehör för konditorier, bakverk med mandel, färska bakverk, mandelpaj, Olja från fasta pressrester av oliver, och Foderkakor. Företagets huvudkontor finns i Almeida, Portugal.

 2. GAUFRE D'ART

  Frankrike

  Företaget GAUFRE D'ART, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företagets huvudkontor finns i Nanterre, Frankrike.

 3. BURCAK FRANCE

  Frankrike

  Företaget BURCAK FRANCE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kryddor. Företaget är även verksamt inom Kakmixar, Såser, Bakverk, Kakao och choklad, kaffe, Kakmixar, Såser, vinäger, och röd paprika. Företagets huvudkontor finns i Livry Gargan, Frankrike.

 4. O.M.G. S.R.L.

  Italien

  Företaget O.M.G. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obdelava plastičnih materialov. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Rengöringsföretag, Bakverk, extruder för plastmaterial, Järnvaror, Rengöringsföretag, och Bakverk. Företagets huvudkontor finns i Givoletto, Italien.

 5. GENERAL WAFFEL MANUFACTORY

  Belgien

  Företaget GENERAL WAFFEL MANUFACTORY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom Sockrade belgiska våfflor, våfflor, Våfflor från Liège, frysta degbullar, Våfflor med pärlsocker, Förpackade våfflor och våfflor i lösvikt, hantverksmässigt tillverkade våfflor, och PEGI. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 6. CIRAN BVBA - ASWAN BOREK

  Belgien

  Företaget CIRAN BVBA - ASWAN BOREK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom frysta bakverk, turkiskt kök, färska bakverk, och Producerar livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Wommelgem, Belgien.

 7. PASTICCERIA FRANCALANZA

  Italien

  Företaget PASTICCERIA FRANCALANZA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom Mandelmassa, Kex, panettone, påsktårtor i form av duvor, Mandelmassa, bakverk med mandel, Kex, konditorilaboratorium, och hantverksmässigt konditori. Företagets huvudkontor finns i Gravina Di Catania, Italien.

 8. DI.GI.MA.

  Italien

  Företaget DI.GI.MA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom Mjöl och gryn, Bakverk, Järnvaror, Hotell, animaliska livsmedelsfetter, zooteknisk föda, Mjöl och gryn, livsmedelsmjöl, och Bakverk. Företagets huvudkontor finns i Villanterio, Italien.

 1. SPERANDRI

  Italien

  Strävan efter kvalitet och produkter i världsklass är ledstjärnan för Cioccolateria Artigianale Sperandri i Turin sedan grundandet 1979. Med tanke på stadens chokladtraditioner har vi valt utrustning som tillåter oss att hantera Piemontes främsta råvara, hasselnöten Tonda Gentile Piemonte SGB, som vi rostar och mal i egen verkstad. Vi strävar ständigt efter den perfekta balansen mellan tradition och innovation, och det är i den andan som vi skapat de läckerheter ni finner i vårt sortiment, tillsammans med några turinska klassiker som Gianduiotto, som tillverkas av ett fåtal chokladfabriker i staden, Cremino Classico och mjuk hasselnötsnougat. Sperandri ger möjligheten att kundanpassa omslagspappret till Gianduiotti, Cremini, chokladbitar och påskchokladägg som dekoreras för hand eller slås in med ett unikt omslag.

 2. PANIFICIO PASTICCERIA GIOACCHINO QUARTARARO

  Italien

  Bageriet Panificio Quartararo producerar alla typer av bröd, bageriprodukter, pizzor gräddade i vedeldad ugn, traditionella sicilianska konditorivaror och mycket mer. Vi producerar bageriprodukter som alla typer av varma bröd fram till kvällen, grissini, focaccia, pizzor på skiva, sfincione, grillade produkter från Palermo och för avhämtning, salta och söta produkter, med färska och autentiska ingredienser av utmärkt kvalitet.

 3. SICILIAN GOODNESS SRL

  Italien

  SICILIAN GOODNESS Srl är ett internationellt livsmedelsföretag som har sitt säte i provinsen Catana. Vi är specialiserade på handel med livsmedelsprodukter, färsk frukt och särskilt druvor och apelsiner från Sicilien, färsk och fryst fågel.

 4. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Italien

  En produktion begränsad till traditionella kakor från Sicilien, framställda i ett familjeförvaltat sicilianskt bageri som bereder bakelser på plats, speciellt för er, så fort de får beställningen via Internet eller per telefon. Det är därför vi inte levererar konditorier, men endast enskilda, för vilka vi bereder våra sicilianska kakor en i taget.

 5. CANNOLI DI SICILIA PENNISI

  Italien

  Företaget startade för ca 20 år sedan på Sebastiano Pennisis initiativ och tack vare dennes företagsamhet. Sedan ca 10 år har hantverkarateljén specialiserat sig på produktionen av cannolismulor från Sicilien och har ständigt förbättrat kvaliteten. De uppskattas således i första hand av den egna kundkretsen och sedan av alla som provat deras produkter och upptäckt deras finess och avnjutit deras olika smaker.

 6. ROBERTO MACRI' NON SOLO DOLCE

  Italien

  Konditor Non Solo Dolce erbjuder ett stort och varierat sortiment av söta specialiteter från när och fjärran. Från färska konditorivaror till kaffebryggning och glasstillverkning är vårt motto alltid "hantverkskvalitet". Vårt noggranna urval av råvaror är utan tvivel en av nycklarna till framgång för vår välkända konditori.

 7. CAFFE' PASTICCERIA ZAGARA

  Italien

  Konditoribaren Zagara svarar på alla behov om konditorivaror beredda utifrån autentiska ingredienser. Tårtor för ceremonier, konditorivaror för bufféer och många andra produkter för alla typer av evenemang. Vi säljer våra typiskt sicilianska produkter i Italien och utomlands: mandelmassa, colorelle, hantverksmässiga kex och mycket mer. Vi erbjuder en cateringservice för ceremonier. Kom och avsmaka våra aperitifer vänner emellan! Vi tar emot er varmhjärtat och med yrkesmässighet.

 8. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanien

  Njutning för alla sinnen. Industriella bageriprodukter. Smördegsbakverk, kakor, dietiska produkter och fullkornsprodukter.

 9. DENIZLI EV BAKLAVALARI OC'LAVA

  Turkiet

 10. TARIFIQ FOODS LTD

  Förenade kungariket

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Bakverk - Import och export

Antal resultat

10 312 Företag