• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bakverk

Resultat för

Bakverk - Import och export

 1. BB WHOLESALE

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH är en ledande aktör inom internationell grossisthandel, export, leverans och distribution av livsmedel av högsta kvalitet, drycker och livsstilsprodukter. Vårt uppdrag är att tillhandahålla exceptionellt värde genom ett brett utbud av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser, säkerställa kundnöjdhet och bygga varaktiga relationer. Vårt team på MD Global Trading GmbH arbetar i en miljö som värdesätter innovation och stöd, och fokuserar på samarbete, tillväxt och kreativitet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att ligga steget före på en ständigt föränderlig marknad, vilket säkerställer att våra tjänster förblir dynamiska och av högsta klass. Vi tar vårt miljöansvar på allvar och tillämpar hållbara metoder i hela vår leveranskedja för att minimera vår påverkan på miljön. Dessutom engagerar vi oss aktivt i och bidrar till de samhällen vi verkar i. På MD Global Trading GmbH är vår vision att vara den ledande leverantören av högkvalitativa grossistprodukter och tjänster, anpassa oss till förändrade kundbehov och samtidigt skapa hållbart värde för alla intressenter. Vi är stolta över att kunna leverera enligt våra åtaganden, vara konsekventa och hålla deadlines – viktiga grundpelare i vår strävan efter spetskompetens inom branschen. Välj MD Global Trading GmbH för en pålitlig och problemfri upplevelse av att köpa grossistprodukter av hög kvalitet globalt.

 2. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Polen

  Verified by europages badge

  Vårt företag är en betydande tillverkare och distributör av fruktjuicekoncentrat i centrala Europa. Vi har arbetat passionerat i över 25 år. Tack vare många års erfarenhet, kunnande och uppmärksamhet på produktionsprocessen har vi en dynamisk utveckling och skapar produkter av högsta kvalitet. Vi är specialiserade på koncentrat av mörk frukt, särskilt: •hallon •tranbär •jordgubbe •fläder •svarta och röda vinbär. Våra klienter använder våra koncentrat i tillverkningen av: •syruper •juicer •vingummin •glass •konfektyr. Våra koncentrat är helt rena och förpackade i aseptiska påsar, i tunnor eller behållare om 250 kilo. Vi sticker ut på marknaden med våra konkurrenskraftiga priser och garanti för hela den avtalade perioder (som kan vara längre än en säsong), vår möjlighet att anpassa produkterna till klientens behov och specifikationer, samt den breda tillgången till råvaror och den snabba omsättningen. Vi har tillverkningsanläggningar i Bulgarien och Ukraina samt lagerlokaler i Polen. Tack vare det kan vi snabbt leverera varor vartsomhelst i Europa och över hela världen. Vi betjänar klienter både från EU och från mer avlägsna delar av världen. Vi är bland annat verksamma i Nordamerika, Sydamerika, Indien och Kina. Kvaliteten hos våra koncentrat bekräftas av ett flertal certifikat och medlemskap i relevanta organisationer: ISO, AIJN, FDA, det nationella förbundet för juicetillverkare samt den polska exportföreningen.

 3. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka är ett internationellt företag, med partiförsäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) som nyckelverksamhet. Företaget grundades 2008, och har uppnått konsekvent och stadig tillväxt med en bred kund- och leverantörbas. Våra kunder är ledande grossistföretag och detaljhandelskedjor i Europa, Asien och Nordamerika. Vi erbjuder många tjänster, bland annat: Transport: Vi har utvecklat goda relationer med ledande transportföretag. Det gör att vi kan erbjuda effektiva leveranser till rimliga priser. Etikettlösningar: Vi kan designa, tillverka och fästa etiketter med text på ditt språk, till en låg extra kostnad. Etiketterna kan göras i olika färger och storlek, beroende på produkt och textmängd. Lagerhållning: Vi har moderna och rymliga lagerlokaler, med flexibla öppettider. Med lagerlokaler i Litauen, Polen, Lettland och Nederländerna kan vi garantera den bästa möjliga kvaliteten på våra lagerhållningstjänster. Tulltjänster: Vi kan bistå vid tullprocedurer i flera olika länder med att t ex förbereda tulldokumentation. Förstorade pallar: Vid kundönskemål kan vi tillhandahålla förstorade pallar. Vi är redo att hjälpa till med alla handelsrelaterade frågor och skräddarsy våra tjänster för att passa kunden. Kontakta oss för mer information!

 4. SOMEXPORT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SOMEXPORT grundades 1994. Vi levererar till inköpscentraler, provianteringsfartyg, och speciellt till Afrika, Västindien, kunder i Indiska oceanen och Stilla havet, men också till Mellanöstern. Vi är ett import/exportföretag för torra, färska och djupfrysta produkter. Vi arbetar med fler än 300 franska och europeiska leverantörer. Vi är specialiserade på jordbrukslivsmedelsprodukter: - Mejeriprodukter (ostar, yoghurt, mjölk, grädde ...), - Charkuteri- och saltade produkter, - Bakverk och kaffebröd, - Halalprodukter, - Specerivaror, - produkter från havet, - Djupfryst. Vi kan erbjuda olika sortiment livsmedelsprodukter. SOMEXPORT är er exportpartner. Vi hjälper er nämligen att upptäcka de bästa produkterna från världens olika hörn som uppfyller era kunders behov och efterfrågan. I mer än 20 år har vi rest världen runt i vårt sökande efter regionala produkter, lokala specialiteter och traditionella recept. Vi tillhandahåller också specifika ingredienser och produkter på våra kunders begäran. Allt detta tack vare möten med producenter, uppfödare, chefer, återförsäljare, konsumenter och många andra aktörer inom jordbruk och livsmedelsjordbruk. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 5. CHRISTIE INTERNATIONAL LIMITED

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Christie International Ltd är beläget i sydöstra England och är den officiella avdelningen för outsourcad exportförsäljning åt ett antal FMCG-tillverkare inom livsmedel, drycker och produkter som inte är livsmedel baserade i Storbritannien. Det breda sortimentet av kategorier innefattar: Kakor av olika slag. Snacks och godis. Choklad. Frukostflingor. Teer. Konserverad frukt. Såser. Quinoa. Hälsokostsortiment. Oljor och sprayer. Källvatten. Personlig vård, hälsa och skönhet. Hushållsrengöring. Vi övertar rätten till produkten och utvecklar exportmarknader i samarbete med märkesägarna. Vi är mycket flexibla i och med att vi kan slå samman bandade kontainerbeställningar från våra partners i vår lokal i Storbritannien innan frakt ut till marknaden. Vi bistår med komplett dokumentation och alla förpackningsmärkningar som behövs. I vissa fall kan vi dessutom bidra till marknadsföringskostnader som kan krävas för att få inträde på marknaden.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CENTRE DE FORMATIONS CBC & BUSINESS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Upptäck Centre de Formations CBC & Business, en ofrånkomlig referens för de som strävar efter att förbättra sina kompetenser inom CBC: s kreativa värld ( Cake Design, Biscuits, Cupcakes) samt inom företagsbildning. Vårt företag åtar sig att erbjuda yrkesutbildningar av hög kvalitet med utbildningsbevis. Bland våra flaggskeppsprodukter avsedda för yrkesfolk: våra satser som tagits fram speciellt för barnfödelsedagar, som omfattar ett noggrant urval av bordsporslin och tillbehör på olika teman för ett oförglömligt kalas. Träd in i den förtrollande världen av sprinklesatser som erbjuder ett gränslöst spektrum färger och former för att dekorera era söta kreationer. Vårt sortiment satser omfattar också olika slags tillbehör, väsentliga verktyg för att fullända era skapelser med precision och elegans. Dessutom erbjuder vår kollektion livsmedelsfärger en sprakande palett av nyanser för att ge liv åt era kulinariska konstverk med strålande toner och originalitet. Hos Centre de Formations CBC & Business strävar vi efter att ge er de bästa verktygen och utbildningarna för att frigöra er kreativitet och nå nya höjder i er yrkesbana.

 2. LEZZA FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Vi på Lezza Foods är stolta över att kunna erbjuda unik och delikat specialkost utan tillsatser till folk över hela världen. Vårt uppdrag är enkelt men tydligt: att göra god och hälsosam specialkost tillgänglig för alla – med hjälp av ett brett sortiment av olika varumärken. Vi tillverkar och fryser produkter för den europeiska och nordamerikanska marknaden. Lezza Foods har flera moderna produktionsanläggningar i Turkiet och specialiserar sig på frysta delikatesser med högsta kvalitet. Vår expertis sträcker sig över flera härliga kategorier, inklusive bakverk, tårtor , turkisk baklava, lyxig gräddglass, och en mängd veganska produkter – allt noggrant kontrollerat för att uppfylla de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet. Vår 100 % tillförlitliga och konsekventa kvalitetskontroll ser till att varje Lezza-produkt är ett mästerverk vad gäller smak, färskhet och utseende, och detta innefattar även valet av de bästa ingredienserna, noggrann packning och tillförlitliga leveranser.

 3. ROVACOS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget ROVACOS arbetar sedan mer än 50 år inom sektorn för garnering och dekoration av bagerivaror – konditorivaror, sötsaker och chokladprodukter. Tillverkare av icke-ätbara dekorationer och dekorationer i marsipan, socker, choklad och marmelad . Dekorationer för tårtor och glass. Vårt sortiment täcker alla vanliga högtider och evenemang. Vår målgrupp är inom grossistverksamheten – återförsäljare och industritillverkare – i Europa, Amerika och Mellanöstern.

 4. LA NUOVA TRADIZIONE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget La Nuova Tradizione srl är resultatet av ett arbete som utförts av en grupp specialister inom branschen som på ett professionellt sätt har definierat en ny serie halvfabrikat avsedd att vara ett värdefullt stöd för glasstillverkarens kreativa arbete. La Nuova Tradizione strävar efter att garantera en jämn kvalitet och att förse sina hantverkspartner med de senaste ingredienserna och verktygen som hjälper dem att lösa eventuella tekniska problem.

 5. VIRGIS FILTER SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virgis Filter är ett ledande företag inom tillverkning av luftfilter, filterpatroner och tillbehör, som är typgodkända och används för originalutrustning av de största tillverkarna av motorer, kompressorer, generatorer, självgående maskiner, sopmaskiner och i många andra användningsområden inom jordbruk, konstruktion, gruvindustrin. Företaget har alltid ägnat stor uppmärksamhet åt innovation och kontroll av produkternas effektivitet och har investerat stora resurser i denna sektor.

 1. CARAMBELLE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CARAMBELLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom Mandelmassa, beredningar till bakverk, färgämnen, Livsmedelsfärger, formar, kexformar, kakformar, köksredskap, och dekorationer konditorivaror. Företagets huvudkontor finns i Fondettes, Frankrike.

 2. LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom Kex och kaffebröd, mjuka kex, hasselnötskakor, chokladkakor, och Kex och kaffebröd. Företagets huvudkontor finns i Saint-Germain-En-Laye, Frankrike.

 1. PUMPIDUP

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget PUMPIDUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom Muttrar, Delicatessen, Kolakarameller, snacks, popcorn, konfekt, dietmåltider, crackers, och frön. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 2. O DOCINHO CONFEITARIA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget O DOCINHO CONFEITARIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom hantverksmässigt konditori, bakverk i parti, produktion av mellanmål, och kex. Företagets huvudkontor finns i Sto. António Da Charneca, Portugal.

 3. AVP DISTRIBUTION

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AVP DISTRIBUTION, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företagets huvudkontor finns i Montfort Sur Meu, Frankrike.

 4. PASTICCERIA DAL SANTO ALESSANDRO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget PASTICCERIA DAL SANTO ALESSANDRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom parfait, petits fours, fruktpajer, och tårtor evenemang. Företagets huvudkontor finns i Ponte Di Piave, Italien.

 5. AGROARTESANAL- PRODUTOS AGROALIMENTARES ,LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget AGROARTESANAL- PRODUTOS AGROALIMENTARES ,LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Bakverk, Import/Export - jordbruksprodukter, sötade bakverk, tillbehör för konditorier, bakverk med mandel, färska bakverk, mandelpaj, Olja från fasta pressrester av oliver, och Foderkakor. Företagets huvudkontor finns i Almeida, Portugal.

 6. BURCAK FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BURCAK FRANCE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kryddor. Företaget är även verksamt inom Kakmixar, Såser, Bakverk, Kakao och choklad, kaffe, Kakmixar, Såser, vinäger, och röd paprika. Företagets huvudkontor finns i Livry Gargan, Frankrike.

 7. GAUFRE D'ART

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget GAUFRE D'ART, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företagets huvudkontor finns i Nanterre, Frankrike.

 8. M-S SERVICES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget M-S SERVICES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Fiskar, Ris, Honung, Torkad frukt, Kaffe, te, Djupfryst fisk, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 1. GENERAL WAFFEL MANUFACTORY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget GENERAL WAFFEL MANUFACTORY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom Sockrade belgiska våfflor, våfflor, Våfflor från Liège, frysta degbullar, Våfflor med pärlsocker, Förpackade våfflor och våfflor i lösvikt, hantverksmässigt tillverkade våfflor, och PEGI. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 2. CIRAN BVBA - ASWAN BOREK

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget CIRAN BVBA - ASWAN BOREK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom frysta bakverk, turkiskt kök, färska bakverk, och Producerar livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Wommelgem, Belgien.

 3. DI.GI.MA.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget DI.GI.MA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom Mjöl och gryn, Bakverk, Järnvaror, Hotell, animaliska livsmedelsfetter, zooteknisk föda, Mjöl och gryn, livsmedelsmjöl, och Bakverk. Företagets huvudkontor finns i Villanterio, Italien.

 4. SPERANDRI

  Italien

  Strävan efter kvalitet och produkter i världsklass är ledstjärnan för Cioccolateria Artigianale Sperandri i Turin sedan grundandet 1979. Med tanke på stadens chokladtraditioner har vi valt utrustning som tillåter oss att hantera Piemontes främsta råvara, hasselnöten Tonda Gentile Piemonte SGB, som vi rostar och mal i egen verkstad. Vi strävar ständigt efter den perfekta balansen mellan tradition och innovation, och det är i den andan som vi skapat de läckerheter ni finner i vårt sortiment, tillsammans med några turinska klassiker som Gianduiotto, som tillverkas av ett fåtal chokladfabriker i staden, Cremino Classico och mjuk hasselnötsnougat. Sperandri ger möjligheten att kundanpassa omslagspappret till Gianduiotti, Cremini, chokladbitar och påskchokladägg som dekoreras för hand eller slås in med ett unikt omslag.

 5. LAKOC SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget Łakoć grundades 1991 på deras ägares initiativ – Barbara och Eugeniusz Winiarscy. Tack vare deras beslutsamhet och beständighet i tillämpningen av sina mål, har företaget Łakoć blivit den ledande distributören av livsmedelsprodukter i regionen. Bland våra partner räknar vi framstående producenter av livsmedelsprodukter, som är ledande inom deras respektive segment på livsmedelsmarknaden. Livsmedelsprodukter, konfekt, partiförsäljning, distributör, kaffe, socker, kakor, konserverad frukt, burkmat, torkade varor, drycker

 6. PANIFICIO PASTICCERIA GIOACCHINO QUARTARARO

  Italien

  Bageriet Panificio Quartararo producerar alla typer av bröd, bageriprodukter, pizzor gräddade i vedeldad ugn, traditionella sicilianska konditorivaror och mycket mer. Vi producerar bageriprodukter som alla typer av varma bröd fram till kvällen, grissini, focaccia, pizzor på skiva, sfincione, grillade produkter från Palermo och för avhämtning, salta och söta produkter, med färska och autentiska ingredienser av utmärkt kvalitet.

 7. SICILIAN GOODNESS SRL

  Italien

  SICILIAN GOODNESS Srl är ett internationellt livsmedelsföretag som har sitt säte i provinsen Catana. Vi är specialiserade på handel med livsmedelsprodukter, färsk frukt och särskilt druvor och apelsiner från Sicilien, färsk och fryst fågel.

 8. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Italien

  En produktion begränsad till traditionella kakor från Sicilien, framställda i ett familjeförvaltat sicilianskt bageri som bereder bakelser på plats, speciellt för er, så fort de får beställningen via Internet eller per telefon. Det är därför vi inte levererar konditorier, men endast enskilda, för vilka vi bereder våra sicilianska kakor en i taget.

 9. CANNOLI DI SICILIA PENNISI

  Italien

  Företaget startade för ca 20 år sedan på Sebastiano Pennisis initiativ och tack vare dennes företagsamhet. Sedan ca 10 år har hantverkarateljén specialiserat sig på produktionen av cannolismulor från Sicilien och har ständigt förbättrat kvaliteten. De uppskattas således i första hand av den egna kundkretsen och sedan av alla som provat deras produkter och upptäckt deras finess och avnjutit deras olika smaker.

 10. CAFFE' PASTICCERIA ZAGARA

  Italien

  Konditoribaren Zagara svarar på alla behov om konditorivaror beredda utifrån autentiska ingredienser. Tårtor för ceremonier, konditorivaror för bufféer och många andra produkter för alla typer av evenemang. Vi säljer våra typiskt sicilianska produkter i Italien och utomlands: mandelmassa, colorelle, hantverksmässiga kex och mycket mer. Vi erbjuder en cateringservice för ceremonier. Kom och avsmaka våra aperitifer vänner emellan! Vi tar emot er varmhjärtat och med yrkesmässighet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis