• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bärbara motorsågar

Resultat för

Bärbara motorsågar - Import och export

 1. WELL DIAMANTDRAHTSÄGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan starten för 33 år sedan har Well Diamantdrahtsägens egenutvecklade sågteknik hjälpt fler än 1 200 kunder att nå önskat resultat. Well Diamantdrahtsägen möjliggör jämna och ytor med skarpa kanter i de flesta material. Det flexibla sågverktyget består av rostfri ståltråd med diamantkorn som har bäddats in i tråden. Denna patenterade inbäddningsprocess säkerställer såväl sågningsstyrkan som trådens hållbarhet. Tråden har lindats runt en trumma som är monterad på en precisionslyftmotor. Tråden är mellan 10 och 40 meter lång beroende på sågens storlek. Diametern ligger mellan 0, 1 och 0, 7 mm. Med hjälp av tyngdkraft och/eller vikter uppnår och behåller våra sågar en jämn matningshastighet. Dessutom har samtliga sågar kontinuerlig variabel hastighetsreglering.

 2. HACHENBACH PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HACHENBACH PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Ehringshausen-Katzenfurt, Tyskland.

 3. WERNER BUCHER HM WERKZEUGE DIPL. MASCH.-ING. ETH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget WERNER BUCHER HM WERKZEUGE DIPL. MASCH.-ING. ETH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Langendorf, Schweiz.

 4. ZICO ZIMMERMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ZICO ZIMMERMANN GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Remscheid, Tyskland.

 5. K.N.O.L.L METALL- UND SPENGLERTECHNIK

  Tyskland

  Företaget K.N.O.L.L METALL- UND SPENGLERTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Hüttisheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. THEILEN WERKZEUGSCHLEIFEREI GMBH

  Tyskland

  Företaget THEILEN WERKZEUGSCHLEIFEREI GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 2. BAUDAT GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Företaget BAUDAT GMBH + CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Dürmentingen, Tyskland.

 3. DIETZ SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Företaget DIETZ SYSTEME GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Viechtach, Tyskland.

 4. DIENES WERKE FÜR MASCHINENTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget DIENES WERKE FÜR MASCHINENTEILE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Overath, Tyskland.

 5. KS METAALWERKEN

  Belgien

  Företaget KS METAALWERKEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Bärbara motorsågar, Metaller - bearbetning, Bärbara motorsågar, punsning, och sandblästringsbås. Företagets huvudkontor finns i Kortessem, Belgien.

 1. MAUTH WERKZEUG-SCHLEIFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget MAUTH WERKZEUG-SCHLEIFTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vässning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Handverktyg utan motor för precisionsindustri, Handverktyg utan motor för bearbetning av metall, Handverktyg ej eldrivna, elektriska konstruktioner, Bärbara motorsågar, Handverktyg utan motor för precisionsindustri, Handverktyg utan motor för bearbetning av metall, Handverktyg ej eldrivna, elektriska konstruktioner, och Bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Oberndorf, Tyskland.

 2. INTERNACO INTERNATIONALE EXPORT GMBH

  Tyskland

  Företaget INTERNACO INTERNATIONALE EXPORT GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 1. MAKITA

  Belgien

  Företaget MAKITA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara motorsågar. Företaget är även verksamt inom hyvelmaskiner, slipmaskiner, skruvmejslar, och borrmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Kortenberg, Belgien.

 2. ROBLAND

  Belgien

  Företaget ROBLAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara motorsågar. Företaget är även verksamt inom Fräsmaskiner - Maskiner för bearbetning av trä, Handverktyg med motor för trä, Fräsmaskiner - Maskiner för bearbetning av trä, och Handverktyg med motor för trä. Företagets huvudkontor finns i Brugge, Belgien.

 3. PROOJD PRODUKCJA HURT USŁUGI

  Polen

  Företaget PROOJD PRODUKCJA HURT USŁUGI, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Elmotorer och delar. Företaget är även verksamt inom Elmotorer - Likström, Elmotorer - Växelström, Bärbara motorsågar, Elmotorer - Likström, Elmotorer - Växelström, Bärbara motorsågar, och block. Företagets huvudkontor finns i Uhowo, Polen.

 4. OMICRON BENELUX

  Belgien

  Företaget OMICRON BENELUX, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom Bärbara motorsågar, uthyrning och försäljning av byggnadsmaskiner, Bärbara motorsågar, reservdelar för byggmaskiner, och reparation av byggnadsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Rummen, Belgien.

 5. HANS-PETER SCHERER

  Tyskland

  Företaget HANS-PETER SCHERER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vässning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Slipning av stål och metall, Handverktyg utan motor för bearbetning av metall, Bärbara motorsågar, Handverktyg med motor för bearbetning av metaller, Slipning av stål och metall, Handverktyg utan motor för bearbetning av metall, Bärbara motorsågar, och Handverktyg med motor för bearbetning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Bramsche, Tyskland.

 6. LAS 3 BBB

  Spanien

  Företaget LAS 3 BBB, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel och hortikultur - Maskiner och apparater. Företaget är även verksamt inom gör det själv, röjsåg för trädgård, strömgeneratorer, och bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 7. ADAMAS BELGIE

  Belgien

  Företaget ADAMAS BELGIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för metallsågning. Företaget är även verksamt inom Bärbara motorsågar, Borrmaskiner - Verktygsmaskiner, Bärbara motorsågar, och Borrmaskiner - Verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Herentals, Belgien.

 8. SEYNA

  Belgien

  Företaget SEYNA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Waregem, Belgien.

 1. HORTULUS OÜ

  Estland

  Företaget HORTULUS OÜ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsskötsel och hortikultur - Maskiner och apparater, Bärbara motorsågar, Trädgårdsskötsel och hortikultur - Maskiner och apparater, och Bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Tallinn, Estland.

 2. GIALMA S.N.C. DI TEDESCO ALEX RIGO MARIO E VINCENZI GIANFRANCO

  Italien

  Företaget GIALMA S.N.C. DI TEDESCO ALEX RIGO MARIO E VINCENZI GIANFRANCO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Träbearbetning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Bärbara motorsågar, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, och Bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Chions, Italien.

 3. NORDGAS S.R.L.

  Italien

  Företaget NORDGAS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företaget är även verksamt inom Bärbara motorsågar, Handverktyg med motor - fritidssnickare, Bärbara motorsågar, och Handverktyg med motor - fritidssnickare. Företagets huvudkontor finns i Annone Di Brianza, Italien.

 4. MELATO LUIGI & C. ( S.N.C. )

  Italien

  Företaget MELATO LUIGI & C. ( S.N.C. ), som är verksamt inom sektorn för Kompressorer. Företaget är även verksamt inom Verktyg och järnhandelsvaror, Bärbara motorsågar, Verktyg och järnhandelsvaror, och Bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Cornedo Vicentino, Italien.

 5. OMP PORRO S.P.A.

  Italien

  Företaget OMP PORRO S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Träbearbetning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Bärbara motorsågar, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, och Bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Cucciago, Italien.

 6. MECCANICA ODELLA S.N.C.

  Italien

  Företaget MECCANICA ODELLA S.N.C., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bärbara motorsågar. Företaget är även verksamt inom motorsågar för trädgården. Företagets huvudkontor finns i Calizzano, Italien.

 7. MARTIN ZIMA - PRODEJ MOTOROVÝCH PIL STIHL

  Tjeckiska republiken

  Företaget MARTIN ZIMA - PRODEJ MOTOROVÝCH PIL STIHL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bärbara motorsågar. Företaget är även verksamt inom Häcksaxar, och Häcksaxar. Företagets huvudkontor finns i Praha 8-Libeň, Tjeckiska republiken.

 8. SITECH S.R.L.

  Italien

  Företaget SITECH S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Träbearbetning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Bärbara motorsågar, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, och Bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Montecalvo In Foglia, Italien.

 9. PIEMMEPI S.R.L.

  Italien

  Företaget PIEMMEPI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Träbearbetning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Bärbara motorsågar, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, och Bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Montecalvo In Foglia, Italien.

 10. ILLMER KARL S.R.L.

  Italien

  Företaget ILLMER KARL S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Bärbara motorsågar. Företagets huvudkontor finns i Lana, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis