• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bärbara byggnadsställningar och stegar

Resultat för

Bärbara byggnadsställningar och stegar - Import och export

 1. KRAUSE-WERK GMBH & CO KG

  Tyskland

  KRAUSE-fabriken i Alsfeld/Hessen grundades år 1900 och har alltså mer än 100 års tradition av att tillverka olika steg- och ställningsanordningar. Idag har detta dynamiska företag vuxit till en internationellt verksam koncern. Ytterligare produktions- och driftsanläggningar har de senaste åren uppförts i Polen, Ungern, Ryssland och Schweiz. Våra produkter sätter standarden vad gäller funktion, säkerhet och användarvänlighet. Vi sätter högt värde på praktiska innovationer – KRAUSE står för kvalitet. Vi genomför noggranna kvalitets- och säkerhetskontroller i vårt eget laboratorium. Material- och TÜV-testning av våra produkter är en självklarhet.

 2. BATISCAFF

  Luxemburg

  Echo-Mats huvudsakliga verksamhet är att sälja byggställningar och tillbehör till byggställningar. EchoMat erbjuder ett stort sortiment av ställningsprodukter för professionella och hobbybyggare. Fasadställningar med och utan hjul i galvaniserat stål eller aluminium av olika märken samt alla slags tillbehör. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor. Kvalitet och snabba leveranser är våra främsta trumfkort.

 3. JOSEF STANGLMEIER BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget JOSEF STANGLMEIER BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företagets huvudkontor finns i Abensberg, Tyskland.

 4. ROBUSTA-GAUKEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ROBUSTA-GAUKEL GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företagets huvudkontor finns i Weil Der Stadt, Tyskland.

 5. FEIG GERÜSTE GMBH

  Tyskland

  Företaget FEIG GERÜSTE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företagets huvudkontor finns i Kösching, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GITTER-PROFI.DE | WONO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget GITTER-PROFI.DE | WONO GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företagets huvudkontor finns i Mechernich, Tyskland.

 2. WERNER HOLDING GMBH

  Tyskland

  Företaget WERNER HOLDING GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företagets huvudkontor finns i Fulda, Tyskland.

 3. PERI GMBH | NIEDERLASSUNG HAMBURG

  Tyskland

  Företaget PERI GMBH | NIEDERLASSUNG HAMBURG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företagets huvudkontor finns i Garstedt, Tyskland.

 4. AVV ARBEITSBÜHNEN-VERTRIEBS- UND -VERMIETUNGS GMBH

  Tyskland

  Företaget AVV ARBEITSBÜHNEN-VERTRIEBS- UND -VERMIETUNGS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företagets huvudkontor finns i Schwäbisch Hall, Tyskland.

 5. MYSCUFF

  Tyskland

  Företaget MYSCUFF, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företagets huvudkontor finns i Vechelde, Tyskland.

 1. EUROPONTON GMBH

  Tyskland

  Företaget EUROPONTON GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 2. GROSSHANDEL SCHIRKOW

  Tyskland

  Företaget GROSSHANDEL SCHIRKOW, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företagets huvudkontor finns i Eschenburg, Tyskland.

 1. MAX WANNER STAHLBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget MAX WANNER STAHLBAU GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 2. LA DROUAISE ECHAFAUDAGE

  Frankrike

  Företaget LA DROUAISE ECHAFAUDAGE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom montering av stödställningar för byggnation, byggnadsställningar, och byggställningar av metall. Företagets huvudkontor finns i Dreux, Frankrike.

 3. ALTRAD INTERNATIONAL

  Frankrike

  Altrad International är Altrad-gruppens moderbolag. Vi är specialiserade på saluföring av alla produkter som tillverkas i gruppen världen över. ALTRAD-gruppen samarbetar idag med kunder i hela världen: EUROPA, ASIEN, AFRIKA, AMERIKA osv. Vi har en katalog med produkter och tjänster av hög kvalitet, tillförlitliga och till optimala priser och leveranstider. Vårt sortiment av produkter som tillverkas inom gruppen omfattar material och utrustning för byggverksamhet (skottkärror, byggnadsställningar, formsystem, betongblandare, pålningssystem, vibrationsplattor, sprutmaskiner, betongbehållare, stegar...) men också skärmaskiner, betongutrustning (vibratorer och omvandlare osv.), och utrustning för institutioner (läktare, mottagningstält, lekplatser, scener, bord osv.). Företaget erbjuder också en rad tjänster för sina kunder: logistik, inköp och service efter försäljning som alltid står till kundens förfogande.

 4. LAYHER SAS

  Frankrike

  Layher är ett världsledande tyskt företag som konstruerar, säljer och hyr ut byggnadsställningar i stål och aluminium. Layher France har 10 filialer runt om i landet för att möta upp kundernas behov inom bygg-, tillverknings-, flyg- och evenemangsindustrin. Vi har ett materiallager på 4 000 ton tillgänglig för försäljning samt en hyresflotta som består av 40 000 ton material och som är i linje med gällande lagstiftning. Tack vare ett integrerat utvecklingskontor bestående av en rad experter, kan vi erbjuda dig teknisk rådgivning för dina projekt, såväl stora som små. Layher har startat filialen Layher utbildning som kan genomföra utbildningar av ställningspersonal, är auktoriserad enligt franskt regelverk och kollektivavtal samt godkänt av organisationer för branschsäkerhet. Layher-koncernen finns i 5 kontinenter och har 36 filialer som kan möta upp kundernas önskemål och krav.

 5. PROMSTROIKONTRAKT

  Ryssland

  PromiStroiKontrakt är specialiserade på utformning, integrering, mekanik och teknisk rådgivning inom monolitisk konstruktion av byggnader och strukturer av olika komplexitet, inklusive formbygge av väggar, formbygge av plattor, formbygge av pelare, armeringsjärn, betong, isoleringsmaterial, teknik och fasadarbeten. Företagets huvudverksamhet är formbyggnadsteknologier. Vår produktportfölj innefattar: timmerbjälkar, lätta formbyggessystem och formbyggessystem med stora paneler, stämptorn, byggnadsställnngar, teleskopiska stämpar, hydrauliskt självupplyftande formbyggen. Korrekt och punktlig implementering av avancerade teknologier, förhöjd produktionskapacitet och ett livslångt lärande skapar produkternas höga kvalitet och pålitlighet. Det har gjort företagsgruppen PromStroyKontrakt till en ledande verksamhet inom många segment av byggnationsmarknaden. Vi kombinerar produktion, logistik och teknik. Våra projekt innefattar: Byggnation av kärnkraftverk, byggnation av vattenkraftverk, broar, tunnlar och vägar.

 6. NOR-ESTE

  Spanien

  Säljer och hyr ut nya och begagnade maskiner inom lyftsektorn. Leverantör av byggställningar, elektriska lyftplattformar. Byggkranar. Tornkranar. Självlyftande kranar. Lyftar, hissar och varuhissar för byggarbeten. Teleskoptruckar. Uthyrning och försäljning av eldrivna byggställningar.

 7. FTG

  Belgien

  Företaget F.T.G Sprl är sedan 1992 specialiserat på försäljningen av arbetskläder för professionella och privatpersoner. Vi erbjuder ett brett sortiment kläder bland följande kategorier: arbetsjackor, arbetspolotröjor/sweatshirts, arbetsbyxor, skyddsskor, skyddstillbehör (handskar, glasögon, hjälmar, etc.). Kom och upptäck våra olika produkter i vår butik online.

 8. ALTREX MAKROS

  Polen

  Vårt företag etablerades år 1989. Vi är ledande inom tillverkning av aluminiumstegar. Genom att kombinera passion och professionalism, skapade vi ett varumärke som kunderna fått förtroende för och som från allra första början stått för produkter av hög kvalitet. Vi levererar räddningsstegar till följande, bland många andra: NATO, Brandkåren, Räddningstjänsten, Specialstyrkor, Energianläggningar, Tulldeklarationsföretag, Jord- och skogsbruksdepartementet och Polska järnvägen (PKP).

 1. YAGMUR SCAFFOLDING SYSTEM

  Turkiet

 2. ESCALERAS SUBE, S.L.

  Spanien

 3. LITAN - ESTANTES METÁLICAS, LDA

  Portugal

 4. CASALINE IC VE DIS TICARET PAZARLAMA LTD.STI:

  Turkiet

 5. PLABELL

  Spanien

 6. YAGMUR ISKELE SISTEMLERI

  Turkiet

 7. GÜNZBURGER STEIGTECHNIK GMBH

  Tyskland

 8. SEBASTIAN RIEDL

  Tyskland

 9. AGB ALSTER GERÜSTBAU GMBH

  Tyskland

 10. RINGER KG GERÜSTE - SCHALUNGEN

  Österrike

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Bärbara byggnadsställningar och stegar - Import och export

Antal resultat

6 573 Företag