• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bär

Resultat för

Bär - Import och export

 1. HUBCYCLE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Hubcycle är ett nystartat företag som har utvecklat en upcyclingstruktur baserad på växter, dvs. genom att återvinna avfall (fruktskal eller linkakor, till exempel) för att erbjuda det åt andra industrier för återanvändning. Deras mål är att skapa ett verkligt hållbart, världsomspännande nätverk, inom vilket produktionen av biprodukter kan tillfredsställa förfrågan efter ansvarsfulla och rena vegetabiliska ingredienser. Hubcycle för samman industrier som inte förbrukar samma del av en växt genom att återvinna livsmedels- och växtavfall till innovativa råämnen för livsmedels- och personvårdsprodukter. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Alla produkter för "bär"

 2. PAN-FRUIT

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget PAN-FRUIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Bär, Frystorkad frukt, Frystorkade grönsaker, Organics - livsmedel, Soppor, Svamp, Frukt och grönsaker - Import/export, Visable supports the Ukrainian companies, och Bär. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 3. ECO BERRY FARM

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget ECO BERRY FARM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom Frystorkad frukt, Frukt, Djupfryst frukt, Jordbruk - Import/Export, Visable supports the Ukrainian companies, björnbär, Djupfrysta bär, blåbär förpackade, och jordgubbar. Företagets huvudkontor finns i Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ukraina.

 4. ALTE FOODS

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget ALTE FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Visable supports the Ukrainian companies, Djupfryst frukt, hallon, Djupfrysta bär, fryst frukt, Blåbär antocyanidin, ekologisk frukt, och Visable supports Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 5. GEORG BAIER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GEORG BAIER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom Färska bär, Delikatesser, och Shiitakesvamp. Företagets huvudkontor finns i Pressath, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. YAGODY KARELII

  Ryssland

  Yagody Karelii är ett ledande företag inom plockning och bearbetning av vilda bär (hjortron, blåbär, lingon, tranbär, havtorn) och vilda svampar (karljohansvamp, aspsopp, tegelsopp, rödsopp) i Ryssland och Europa. Yagody Karelii tillhandahåller följande artiklar till företag inom livsmedelsindustri och läkemedelsindustri: -Individuellt snabbfrusna bär och svampar; -frystorkade bär, svampar, grönsaker och frukt; -fryst bärpuré, NFC-bärjuicer; -berikade bär; -bihonung och honung blandad med frystorkade bär; -sprängticka; -björksav. Företaget producerar över 100 sorters bärprodukter till slutanvändare, leverar dem till butikskedjor och exporterar dem till olika länder genom sitt distributionsnätverk. Yagody Karelii grundades 2004. Våra produktionslokaler ligger i staden Kostomuksha i Karelia i Ryssland. Vi använder helt automatiserade produktionslinjer från Europa, som framställer över 50 000 ton naturliga livsmedelsprodukter om året. Alla produkter tillverkas i strikt enighet med standarder kring säkerhet och kvalitet. Vårt kvalitetskontrollssystem överensstämmer med FSSC 22000 (SGS). En stor del av vår produktion certifieras som ekologisk under EU: s regulationer. Vi använder inga färgämnen, konstgjorda tillsatser eller GMO, och vi spårar produktionsprocessen från plockning till paketering.

 2. LIMITED LIABILITY COMPANY FRESHBERRY

  Ryssland

  FRESHBERRY LLC är specialiserade på att plocka och bearbeta vilda bär och svampar samt vilda och odlade läkemedelsörter. Företaget sköter plockning samt export och import av kostspecifika och naturliga livsmedel: snabbfrysta bär (tranbär, hjortron, blåbär, lingon) upp till 4 000 årligen, med en stadigt ökande plockvolym. FRESHBERRYs eget leverantörnätverk i nio regioner i Ryssland och Belarus låter företaget överse produktkvaliteten genom hela produktionsprocessen: från plockningen av svamp och bär, infrysningen, rensningen och bearbetningen till frakten till konsumenten. Företagets produktionslinje för infrysning och rensning av bär, grönsaker och frukt är försedd med utrustning från ledande europeiska tillverkare. Produkterna genomgår individuell snabbfrysning i en tunnelfrys. Företaget använder optiska och laserbaserade sorteringsmaskiner för att rensa ut främmande element och defektiva råmaterial, och för att sortera naturliga produkter enligt justerbara parametrar. FRESHBERRYs säsongslokaler anställer över 100 arbetare. Utrustningens produktionskapacitet gör det möjligt att öka den årliga bearbetningsvolymen till upp till 12 000 ton bär. Vi är certifierade med livsmedelssäkerhetssystem FSSC 22000, och kontrollerar strålningshalt på alla råmaterial och färdiga produkter i vårt laboratorium.

 3. BERRYPOINT SP. Z O.O.

  Polen

  Vi är inriktade på försäljning av frukt och bär, särskilt odlade blåbär. Vi har samarbetsprogram med de största återförsäljningskedjorna i EU och Mellanöstern. Vi erbjuder följande sorter: Duke, Spartan, Bluecrop, Nelson, Brigitte Blue, Blue Gold, Liberty, Aurora, Drapper och Elliot. Produkterna förvaras i kontrollerad atmosfär och odlas ekologiskt. Alla tillverkare är certifierade enligt GG, logistikbasen är certifierad enligt BRC, och producenterna är registrerade i databaserna SEDEX och FoodExpert.

 4. EXTRX OY

  Finland

  Extrx har som vision att producera mervärdesmat av vilda, nordiska bär från den lokala naturen samt antocyaninextrakt. Vårt sortiment kommer bestå av juicer, koncentrat, nypressade fiberrika puréer och torkade bärprodukter. Målet är att använda alla delar av bäret. Vi kommer snart att kunna erbjuda antocyaninextrakt och bärextrakt. Vårt utbud av bär innefattar bland annat blåbär, kråkbär och lingon. Vi har kunskapen och drivet att skapa högklassiga produkter från helt igenom naturliga råvaror till både inhemska och internationella marknader. Vi vill uppmuntra människor att leva hälsosamt genom sina livsval. Extrx är specialiserade inom B2B-produkter till industrier inom livsmedel & drycker, hälsokost, läkemedel och kosmetika. Vi vill hjälpa kunden att skapa produkter med högt mervärde av naturens egen supermat - nordiska bär. Våra vilda, nordiska bär är plockade för hand och direkt infrusna för att inte en enda liten del av superbären ska gå till spillo.

 5. TANDEMUS, JSC

  Litauen

  JSC TANDEMUS är verksamma med import och export av vild och odlad svamp, vilda och odlade bär, grönsaker och frukt i olika beredningar. Produkterna sorteras, kalibreras och förpackas i enlighet med kundens önskemål. Vårt företag är tillverkare, grossist och detaljist av träbehållare för olika typer av funktioner - korgar och lådor, flätade bastkorgar av olika storlekar.

 1. SAB TRANSPORTE GMBH

  Schweiz

  Import och export av ekologiska bär, andra bär samt fruktsaft är en stor del av vår affärsverksamhet. För oss är det viktigt att lyfta fram ekologiska produkter eftersom de är bra både för miljön och den egna hälsan. De produkter som vi erbjuder kommer alla från ekologiska odlingar ute i naturen. För oss är det väldigt viktigt att frukten är färsk och håller en hög kvalitet.

 2. HARENA ÉPICES

  Frankrike

  Företaget HARENA ÉPICES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kryddor. Företaget är även verksamt inom Bär, Extraherade smaktillsatser och kryddor, vanilj, peppar, Bär, och Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företagets huvudkontor finns i Brunoy, Frankrike.

 1. WEST BERRY

  Ukraina

  Företaget WEST BERRY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, björnbär, Djupfrysta bär, hallon, Slån, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Lviv Region, Drohobych, Ukraina.

 2. HASAN ONGUN

  Turkiet

  Företaget HASAN ONGUN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom torkad frukt, och torkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Ayaş / Ankara, Turkiet.

 3. BEKAS

  Ukraina

  Företaget BEKAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, fruktodling, djupfrysning, bär, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Lutsk, Ukraina.

 4. LUCAS WALD PRODUKTE

  Rumänien

  Företaget LUCAS WALD PRODUKTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom förpackade nötter, valnötsträ, kanderad frukt, och valnötter. Företagets huvudkontor finns i Suceava, Rumänien.

 5. MIDOVIC FRUITS D.O.O

  Serbien

  Företaget MIDOVIC FRUITS D.O.O, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom frystorkade livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Uzice, Serbien.

 6. O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA

  Portugal

  Företaget O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Bär, blåbär, Bär, och fruktimportörer. Företagets huvudkontor finns i Viseu, Portugal.

 7. VOLS BLUEBERRIES

  Rumänien

  Företaget VOLS BLUEBERRIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, och Jordbruk - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Baia Mare, Rumänien.

 8. SVIT FRUKTU LLC

  Ukraina

  Företaget SVIT FRUKTU LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, jordgubbar, hallon, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Village Horbky, Zakarpatska Region, Ukraina.

 1. FRUKTONA

  Ukraina

  Företaget FRUKTONA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Bär, Visable supports the Ukrainian companies, Bär, svampar, valnötter, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Vinnitsa, Ukraina.

 2. SLM BERRY

  Ukraina

  Företaget SLM BERRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svamp. Företaget är även verksamt inom Bär, Visable supports the Ukrainian companies, Bär, Fruktpuré, Djupfrysta bär, björnbär, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Lviv, Ukraina.

 3. DEMETRA ORCHARD

  Ukraina

  Företaget DEMETRA ORCHARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom Frukt, Import/Export - jordbruksprodukter, Visable supports the Ukrainian companies, försäljning av äpplen, Frukt, Import/Export - jordbruksprodukter, äpplen import-export, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Bar, Ukraina.

 4. BACCHE DI GOJI CIBOCRUDO

  Italien

  Företaget BACCHE DI GOJI CIBOCRUDO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom gurkmeja. Företagets huvudkontor finns i Ciciliano, Italien.

 5. BIONERICA LLC

  Ukraina

  Företaget BIONERICA LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svamp. Företaget är även verksamt inom Bär, Visable supports the Ukrainian companies, Bär, Svampar och bär, Djupfrysta bär, soppar, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Vyzhnytsia, Ukraina.

 6. FRUITLIFE

  Ukraina

  Företaget FRUITLIFE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Bär, Frukt, Visable supports the Ukrainian companies, Bär, Frukt, äpplen, vattenmelon, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Dnepr, Ukraina.

 7. AGRAL PROD

  Rumänien

  Företaget AGRAL PROD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta bär, och vild svamp. Företagets huvudkontor finns i Zalau, Rumänien.

 8. ORGANIC ESCARGO

  Ukraina

  Företaget ORGANIC ESCARGO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Bär, Visable supports the Ukrainian companies, živi polži, sniglar, Sniglar att tillaga, Bär, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Torchyn, Ukraina.

 9. TERSET WEST JLLC

  Vitryssland

  Företaget TERSET WEST JLLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom fryst svamp, djupfrysta livsmedel, soppar, och soppar. Företagets huvudkontor finns i Brest, Vitryssland.

 10. BIOBERÇO - SOCIEDADE AGRÍCOLA, LDA.

  Portugal

  Företaget BIOBERÇO - SOCIEDADE AGRÍCOLA, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom trissor. Företagets huvudkontor finns i São Clemente De Sande-Guimarães, Portugal.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Bär - Import och export

Antal resultat

9 698 Företag