• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • avfallsförbränning - anläggningar

Resultat för

Avfallsförbränning - anläggningar - Import och export

 1. INCIPROM LLC

  Ryssland

  Inciprom LLC utformar och tillverkar förbränningsugnar för hantering av avfall och skräp. Företaget tillverkar följande utrustning med industriella gasblåslampor för hantering av biologiskt, medicinskt, industriellt och kommunalt avfall: •Förbränningsugnsserien INSI B används för hantering av avfall från djur och sjukvård, biologiskt riskavfall osv. Förbränningskapacitet 50-350 kg/h. •Serien INSI C är förbrännare med maximal produktivitet, som kan bränna alla former av avfall (inklusive kontaminerat biomaterial). Förbränningskapacitet 500/1000 kg/h. •Tillhörande utrustning för avfallslastning, förbrännartransport, energitillförsel och ökad bränningseffektivitet. Insiproms produktlinje innefattar 12 förbrännarmodeller, som kan hantera avfall mellan 150 kg och 8 ton. Företaget tillverkar inte bara avfallshanteringsenheter av standardmodell, utan kan tillverka utrustning som är skräddarsydd för kundens behov. Insiprom har tillverkat förbrännare och utrustning för avfallsförbränning sedan 2013. Tillverkaren säljer utrustning till bästa möjliga pris, har omfattande erfarenhet av förbrännartillverkning, anställer professionella team för design och produktion, och utför högkvalitativ underhållningsservice. Insiproms tillverkning är certifierad (ISO 9001: 2015) artiklarna möter kraven i TR CU 010/2011, standarder i GOST R osv.

 2. EUROPEM

  Belgien

  Europem är en ledande leverantör av facklingssystem, brännare, förbrännare, värmeoxiderare, avfallsenergi, katalysatoroxiderare, kväveoxidreningssystem, teknik för kontroll av luftföroreningar, system för värmeåtervinning och miljöteknik. Vi har byggt över 200 anläggningar i mer än 25 länder världen över. Europem har ett system för hantering av miljö, hälsa och säkerhet i enlighet med VCA**version 2008/5 och OHSAS18001 samt är certifierat enligt ISO 9001-2008 och 14001.

 3. INCINER8 LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget INCINER8 LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Avfallsförbränning - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Hantering av industriavfall, Hantering av industriavfall, och konstruktion av förbränningsugnar för avfall. Företagets huvudkontor finns i Southport, Förenade kungariket.

 4. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Rumänien

  Företaget FLEXTIM INDUSTRY SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Uppfödning av boskap - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Utrustning för djuruppfödning, Avfallsförbränning - Anläggningar, Utrustning för djuruppfödning, och Avfallsförbränning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Timisoara, Rumänien.

 5. SOC D'EXPLOITATION THERMIQUE DU MIRAI

  Frankrike

  Företaget SOC D'EXPLOITATION THERMIQUE DU MIRAI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Avfallsförbränning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Toulouse, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ADDFIELD ENVIRONMENTAL SYSTEMS

  Förenade kungariket

  Företaget ADDFIELD ENVIRONMENTAL SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Avfallsförbränning - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom förbränningsugnar. Företagets huvudkontor finns i Cannock, Förenade kungariket.

 2. ECOLOGIA INFORMATICA SRL

  Italien

  Företaget ECOLOGIA INFORMATICA SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Avfallsförbränning - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom värmeåtervinning från avfall, ekologiska ugnar, anläggningar och utrustningar för rening, ekologi och avfallshantering, och förvaltning avfall. Företagets huvudkontor finns i Treviglio, Italien.

 3. ENVIRON ENGINEERING GMBH

  Österrike

  Företaget ENVIRON ENGINEERING GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Avfallsförbränning - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom underhåll dieselbrännare. Företagets huvudkontor finns i Engelmannsbrunn, Österrike.

 4. CREANERGY

  Belgien

  Företaget CREANERGY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Avfallsförbränning - Anläggningar, Obrat za soproizvodnjo na bioplin, kraftvärmeanläggningar, konsulter, biogasenergi, och Avfallsförbränning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Winksele, Belgien.

 5. KAPA ENGINEERING

  Italien

  Företaget KAPA ENGINEERING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Avfallsförbränning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Mercallo, Italien.

 1. ECOTHERM SRL

  Italien

  Företaget ECOTHERM SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Avfallsförbränning - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom rökutsugar. Företagets huvudkontor finns i Scandicci, Italien.

 2. SANTES INCINERATOR

  Turkiet

  Företaget SANTES INCINERATOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Avfallsförbränning - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom värmeåtervinning från avfall, och anläggningar och utrustningar för förbränning avfall. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 1. FOR.TEC. FORNITURE TECNOLOGICHE S.R.L.

  Italien

  Företaget FOR.TEC. FORNITURE TECNOLOGICHE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Avfallsförbränning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Francolise, Italien.

 2. VANHEEDE ALTERNATIVE FUELS

  Belgien

  Företaget VANHEEDE ALTERNATIVE FUELS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Avfallsförbränning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Mouscron-dottignies, Belgien.

 3. EXTINTORES GIRALDA

  Spanien

  Företaget EXTINTORES GIRALDA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Avfallsförbränning - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom brandsläckare för kontor. Företagets huvudkontor finns i Sevilla, Spanien.

 4. STAVIMEX SLOVAKIA, A.S.

  Slovakien

  Företaget STAVIMEX SLOVAKIA, A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Avfallsförbränning - Anläggningar, Mätning och reglering av effekt och flöde - Redskap och instrument, Avfallsförbränning - Anläggningar, och Mätning och reglering av effekt och flöde - Redskap och instrument. Företagets huvudkontor finns i Bratislava - Ruzinov, Slovakien.

 5. DUMAG GES.M.B.H.

  Österrike

  Företaget DUMAG GES.M.B.H., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Avfallsförbränning - Anläggningar, och Avfallsförbränning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Gumpoldskirchen, Österrike.

 6. BUITEX RECYCLAGE

  Frankrike

  Företaget BUITEX RECYCLAGE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Avfallsförbränning - Anläggningar, och Avfallsförbränning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Cours La Ville, Frankrike.

 7. THE WASTEPACK GROUP LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget THE WASTEPACK GROUP LIMITED, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Avfallsförbränning - Anläggningar, och Avfallsförbränning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Harlow, Förenade kungariket.

 8. ARN B.V.

  Nederländerna

  Företaget ARN B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Avfallsförbränning - Anläggningar, och Avfallsförbränning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Weurt, Nederländerna.

 1. KOTLOENERGO M.Y.V.

  Ukraina

  Företaget KOTLOENERGO M.Y.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Avfallsförbränning - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom anläggningar och utrustningar för förbränning avfall, och ångpannor. Företagets huvudkontor finns i Tatiev, Ukraina.

 2. FOR.TEC. SRL

  Italien

  Företaget FOR.TEC. SRL, som är verksamt inom sektorn för Avfallsförbränning - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Förbrännare, och Förbrännare. Företagets huvudkontor finns i Francolise (Ce), Italien.

 3. WVT WIRTSCHAFTLICHE VERBRENNUNGS-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget WVT WIRTSCHAFTLICHE VERBRENNUNGS-TECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Avfallsförbränning - Anläggningar, och Avfallsförbränning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Overath, Tyskland.

 4. SLUDGEBUSTERS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SLUDGEBUSTERS LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Avfallsförbränning - Anläggningar, och Avfallsförbränning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Southampton, Förenade kungariket.

 5. NORDHORDLAND OG GULEN INTERKOMMUNALE RENOVASJONS

  Norge

  Företaget NORDHORDLAND OG GULEN INTERKOMMUNALE RENOVASJONS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Avfallsförbränning - Anläggningar, och Avfallsförbränning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Vagseidet, Norge.

 6. MHB HAMM BETRIEBSFÜHRUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 7. VEOLIA ES CLEANAWAY HOLDINGS LIMITED

  Förenade kungariket

 8. MHB MÜLLHEIZKRAFTWERK BETRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland