• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • atombränslen

Resultat för

Atombränslen - Import och export

 1. BELGONUCLEAIRE

  Belgien

  Företaget BELGONUCLEAIRE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industrianläggningar - Bygg. Företaget är även verksamt inom Atombränslen, Atombränslen, bearbetning av kärnavfall, och förvaring av kärnavfall. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 2. SYNATOM

  Belgien

  Företaget SYNATOM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företaget är även verksamt inom El och utbränt kärnbränsle, Kärnkraftsanläggningar - Anläggningar och utrustning, El och utbränt kärnbränsle, och Kärnkraftsanläggningar - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Ixelles, Belgien.

 3. CUMBRES SA COMPANIA MINERA LTD

  Förenade kungariket

  Företaget CUMBRES SA COMPANIA MINERA LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 4. BBS HERTEN GMBH

  Tyskland

  Företaget BBS HERTEN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Atombränslen, Alternativ energi, Atombränslen, och Alternativ energi. Företagets huvudkontor finns i Herten, Tyskland.

 5. URENCO LTD

  Förenade kungariket

  Företaget URENCO LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företaget är även verksamt inom Uran, och Uran. Företagets huvudkontor finns i Marlow, Förenade kungariket.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. RADIO CASTILLA SA

  Spanien

  Företaget RADIO CASTILLA SA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företaget är även verksamt inom Radium, och Radium. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 2. FALCON RADIO AND ACCESSORIES SUPPLY SL

  Spanien

  Företaget FALCON RADIO AND ACCESSORIES SUPPLY SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företaget är även verksamt inom Radium, och Radium. Företagets huvudkontor finns i Sant Joan Despi, Spanien.

 3. EURODIF PRODUCTION

  Frankrike

  Företaget EURODIF PRODUCTION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företaget är även verksamt inom Uran, och Uran. Företagets huvudkontor finns i Pierrelatte, Frankrike.

 4. URENCO NEDERLAND B.V.

  Nederländerna

  Företaget URENCO NEDERLAND B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företaget är även verksamt inom Uran, och Uran. Företagets huvudkontor finns i Almelo, Nederländerna.

 5. TEOLLISUUDEN VOIMA OY

  Finland

  Företaget TEOLLISUUDEN VOIMA OY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företaget är även verksamt inom Produktion av elektricitet, och Produktion av elektricitet. Företagets huvudkontor finns i Olkiluoto, Finland.

 1. GAS NATURAL VALENCIA

  Spanien

  Företaget GAS NATURAL VALENCIA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företaget är även verksamt inom tillbehör för bilgas. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 2. PICTOR VALVES S.L.

  Spanien

  Företaget PICTOR VALVES S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företagets huvudkontor finns i Esparreguera, Spanien.

 1. BRENNELEMENTLAGER GORLEBEN GMBH

  Tyskland

  Företaget BRENNELEMENTLAGER GORLEBEN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företagets huvudkontor finns i Gorleben, Tyskland.

 2. GAMRAT SP. Z O.O. ZAKLAD PRODUKCJI SPECJALNEJ

  Polen

  Företaget GAMRAT SP. Z O.O. ZAKLAD PRODUKCJI SPECJALNEJ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företagets huvudkontor finns i Jaslo, Polen.

 3. NUCLEAR TECHNOLOGIES PLC

  Förenade kungariket

  Företaget NUCLEAR TECHNOLOGIES PLC, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företagets huvudkontor finns i Gloucester, Förenade kungariket.

 4. SOUTHERN ORE MINING AND PROCECCING INTEGRATED PLANT STATE COMPANY

  Ukraina

  Företaget SOUTHERN ORE MINING AND PROCECCING INTEGRATED PLANT STATE COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företaget är även verksamt inom Uran, och Uran. Företagets huvudkontor finns i Dnepropetrovsk Region, Ukraina.

 5. SACHTLEBEN BERGBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget SACHTLEBEN BERGBAU GMBH, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företagets huvudkontor finns i Lennestadt, Tyskland.

 6. WISMUT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

  Företaget WISMUT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företagets huvudkontor finns i Chemnitz, Tyskland.

 7. COMURHEX

  Frankrike

  Företaget COMURHEX, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företagets huvudkontor finns i Pierrelatte, Frankrike.

 8. SOCIETATEA NATIONALA NUCLEARELECTRICA S.A.

  Rumänien

  Företaget SOCIETATEA NATIONALA NUCLEARELECTRICA S.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företagets huvudkontor finns i Bucharest, Rumänien.

 1. ADVANCED NUCLEAR FUELS GMBH

  Tyskland

  Företaget ADVANCED NUCLEAR FUELS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företagets huvudkontor finns i Lingen, Tyskland.

 2. E S L, A.S.

  Tjeckiska republiken

  Företaget E S L, A.S., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företagets huvudkontor finns i Brno-Sever, Tjeckiska republiken.

 3. AMEC NNC LTD

  Förenade kungariket

  Företaget AMEC NNC LTD, som är verksamt inom sektorn för Atombränslen. Företagets huvudkontor finns i Knutsford, Förenade kungariket.

 4. RADIO GALINDO SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanien

 5. NATIONAL NUCLEAR CORPORATION LIMITED

  Förenade kungariket

 6. URANGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 7. ASOCIACION NUCLEAR ASCO VANDELLOS II, A.I.E.

  Spanien

 8. URENCO (CAPENHURST) LTD

  Förenade kungariket

 9. ENUSA INDUSTRIAS AVANZADAS SA

  Spanien

 10. HANSA PROJEKT ANLAGENTECHNIK GMBH

  Tyskland