• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • aromatiska växter

Resultat för

Aromatiska växter - Import och export

 1. AGROCHIMINVEST, LLC

  Ryssland

  AgroChimInvest LLC är ett av Rysslands ledande företag inom odling, bearbetning, förädling och export av jordbruksprodukter som koriander, senap, lin, kikärtor, linser och ärtor. Våra produktionslokaler består av gårdar runt Krasnodar. När vi skördar, rensar, lagrar och packar våra olika produkter använder vi bara modern inhemskt och utländskt tillverkad utrustning. Våra ledande agronomer har utvecklat och implementerat vår egna, unika odlingsteknologi under de senaste åren. Genom grödornas växtprocess på åkrarna kontrolleras miljön och tillståndet av vår kvalificerade personal, så att nödvändiga justeringar kan göras i tid. Vi levererar våra produkter regelbundet till kunder i länder som Indien, Pakistan, Neapel, Sri Lanka, Malaysia, Yemen, Europa och så vidare. Alla våra produkter genomgår kvalitetstestning och certifiering. På så sätt möter våra grödor europeiska och internationella kvalitetsstandarder. AgroChimInvest

 2. EG ORGANIC HERBS

  Egypten

  2000 började vi exportera våra produkter direkt till marknader utrikes, eftar att ha utvecklat och lagt oss till med nya produktionslonjer så att vi kan tillhandahålla stora kvantiteter, i enighet med den ökande efterfrågan. 2001 exporterade kunde vi exportera produkter till många europeiska länder, tack vare vår höga produktkvalitet och konkurrenskraftiga priser. Vår fabrik ligger i ELFAYOUM, ett odlingsområde i Egypten för örter, kryddfrön och grönsaker. Det ger oss de bästa råvarorna att sälja till rimliga priser. Fabrik och lagerlokaler upptar över 4 000 kvadratmeter. Det gör att vi kan tillverka över fem produkter åt gången. 2006 kunde vi vidga vår export till USA, Kanada, Latinamerika och afrikanska marknader. Idag finns våra produkter i 28 länder världen över. Vi tillverkar: -Kryddblad -Örtfrön -Torkade örtblommor -Torkade örter och grönsaker -Salt. Vi strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa produkter och pålitlig kundservice. Vi hoppas att du ska uppskatta vår hemsida och våra produkter lika mycket som vi uppskattar att få bistå dig. Vår verksamhet genomsyras av miljömedvetenhet. Vi värnar om miljön genom omsorgsfullt hanterade odlingar. Kunden är den viktigaste för oss - vare sig vi interagerar ansikte mot ansikte, i skrift eller via telefon. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter och tjänster. Vi finns alltid här för att hjälpa dig.

 3. SIPAL

  Frankrike

 4. HERBAMMS

  Frankrike

 5. C LIQUIDE FRANCE

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SMART CLAUPACK SRL

  Rumänien

 2. VIGO GEROLAMO S.R.L.

  Italien

 3. AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS

  Marocko

 4. GERALD MCDONALD & CO LTD

  Förenade kungariket

 5. ARTA GROUP LLC

  Ryssland

  ARTA GROUP LLC tillverkar och säljer kryddor och smaksättningar. Vi kan erbjuda kundorienterade, högkvalitativa produkter till låga priser tack vare vår helt egenskötta produktion och våra inköp av de bästa råvarorna direkt från odlarna utan mellanhänder. Vårt kryddmärke består av över 200 olika produkter. Kvaliteten är högt uppskattad av ledande butikskedjor (X5 Retail Group, Spar, Selgros, Auchan), livsmedelsberedare och lokalproducerare (Sensoy), mindre regionala representationskontor och ledande marknadsplatser online (Ozon.ru, Wildberries.ru, Beru.ru). Vad gör våra kryddor unika? -Råvarorna inhandlas från pålitliga och beprövade leverantörer. -Förädling: våra kryddor genomgår en ytterst gedigen rensning. -Kryddorna mals, blandas och paketeras med moderna maskiner. Hög standard och individuellt bemötande av varje klient är grundprinciperna för hur våra specialister arbetar.

 1. BIOAGRICOLA BOSCO - ANTONIA BOSCO

  Italien

  Antonia Boscos företag Bioagricola Bosco arbetar sedan flera år inom sektorn. Det har hand om odlingen och försäljningen av ekologiska produkter och i synnnerhet aromer, rosmarin, origano och produkter för apotek.

 2. OPPAM TOGO

  Togo

  Togos organisation för främjande av aromatiska och medicinalväxter erbjuder oljor, smör och torkade växter på export. Våra oljor och smör är av kosmetisk- och livsmedelskvalitet. Allt vårt jungfruliga smör och våra oljor från "första kallpressning" är 100 % rena, naturliga, ofraktionerade, omodifierade, extra jungfruliga och utan kemisk behandling. Export av torkade, oförädlade, klippta och sållade växter. Export av eteriska oljor av skal av exotiska frukter.

 1. HIERBAS QUESADA

  Spanien

  Medicinal- och aromatiska växter och örter.

 2. PERUVIAN EXPORT

  Peru

 3. AROMATURK

  Turkiet

 4. HORTALIZAS JUMARSAN SL

  Spanien

 5. AROMAVE

  Frankrike

 6. 5T

  Frankrike

 7. DURVESH INTERNATIONAL

  Pakistan

 8. CAPITANO NIGERIA LIMITED

  Nigeria

 1. MORINGA DEL SUR.S.L

  Spanien

 2. LIPPIA ALBA S.L.

  Spanien

 3. PERSPLANT GMBH

  Tyskland

 4. MERCURY P&P CO

  Bulgarien

 5. DICTAMNUS OF KNOSSOS

  Grekland

 6. MUDRA AGRICULTURE CO.

  Turkiet

 7. ADOLO

  Grekland

 8. YEŞILXIR BITKISEL ÜRÜNLER

  Turkiet

 9. ROUAGES

  Frankrike

 10. LAVENDROSE COSMETIC ESSENTIAL OILS

  Turkiet