• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • aromatiska växter

Resultat för

Aromatiska växter - Import och export

 1. EG ORGANIC HERBS

  Egypten

  Verified by europages badge

  2000 började vi exportera våra produkter direkt till marknader utrikes, eftar att ha utvecklat och lagt oss till med nya produktionslonjer så att vi kan tillhandahålla stora kvantiteter, i enighet med den ökande efterfrågan. 2001 exporterade kunde vi exportera produkter till många europeiska länder, tack vare vår höga produktkvalitet och konkurrenskraftiga priser. Vår fabrik ligger i ELFAYOUM, ett odlingsområde i Egypten för örter, kryddfrön och grönsaker. Det ger oss de bästa råvarorna att sälja till rimliga priser. Fabrik och lagerlokaler upptar över 4 000 kvadratmeter. Det gör att vi kan tillverka över fem produkter åt gången. 2006 kunde vi vidga vår export till USA, Kanada, Latinamerika och afrikanska marknader. Idag finns våra produkter i 28 länder världen över. Vi tillverkar: -Kryddblad -Örtfrön -Torkade örtblommor -Torkade örter och grönsaker -Salt. Vi strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa produkter och pålitlig kundservice. Vi hoppas att du ska uppskatta vår hemsida och våra produkter lika mycket som vi uppskattar att få bistå dig. Vår verksamhet genomsyras av miljömedvetenhet. Vi värnar om miljön genom omsorgsfullt hanterade odlingar. Kunden är den viktigaste för oss - vare sig vi interagerar ansikte mot ansikte, i skrift eller via telefon. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter och tjänster. Vi finns alltid här för att hjälpa dig.

 2. HUBCYCLE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Hubcycle är ett nystartat företag som har utvecklat en upcyclingstruktur baserad på växter, dvs. genom att återvinna avfall (fruktskal eller linkakor, till exempel) för att erbjuda det åt andra industrier för återanvändning. Deras mål är att skapa ett verkligt hållbart, världsomspännande nätverk, inom vilket produktionen av biprodukter kan tillfredsställa förfrågan efter ansvarsfulla och rena vegetabiliska ingredienser. Hubcycle för samman industrier som inte förbrukar samma del av en växt genom att återvinna livsmedels- och växtavfall till innovativa råämnen för livsmedels- och personvårdsprodukter. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Alla produkter för "aromatiska växter"

 3. LA FERME SAINT-SYLVAIN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA FERME SAINT-SYLVAIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för aromatiska växter. Företaget är även verksamt inom Örtte, organic food supplements, och Örtte. Företagets huvudkontor finns i Mazerolles, Frankrike.

 4. C LIQUIDE FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget C LIQUIDE FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för aromatiska växter. Företagets huvudkontor finns i Tilloy Lez Cambrai, Frankrike.

 5. SMART CLAUPACK SRL

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Företaget SMART CLAUPACK SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Embalaža za živila, Förpackning, Specialförpackningar på kundbeställning, Kryddor, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Muttrar, aromatiska växter, Livsmedelsextrakt, och Frukt och grönsaker - Import/export. Företagets huvudkontor finns i Targoviste, Rumänien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SIPAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SIPAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för aromatiska växter. Företaget är även verksamt inom dragon, syra, oregano, citronmeliss, mint, mejram, gräslök, dill, och rosmarin. Företagets huvudkontor finns i Perpignan Cedex, Frankrike.

 2. AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS

  Marocko

  Verified by europages badge

  Företaget AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för aromatiska växter. Företaget är även verksamt inom färsk persilja, och mint. Företagets huvudkontor finns i Casablanca, Marocko.

 3. GERALD MCDONALD & CO LTD

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Företaget GERALD MCDONALD & CO LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktjuice. Företaget är även verksamt inom aromatiska växter, aromatiska örter, aromatiska växter, Naturlig och koncentrerad citrusfruktjuice, och koncentrerad fruktjuice. Företagets huvudkontor finns i Basildon, Förenade kungariket.

 4. ARTA GROUP LLC

  Ryssland

  ARTA GROUP LLC tillverkar och säljer kryddor och smaksättningar. Vi kan erbjuda kundorienterade, högkvalitativa produkter till låga priser tack vare vår helt egenskötta produktion och våra inköp av de bästa råvarorna direkt från odlarna utan mellanhänder. Vårt kryddmärke består av över 200 olika produkter. Kvaliteten är högt uppskattad av ledande butikskedjor (X5 Retail Group, Spar, Selgros, Auchan), livsmedelsberedare och lokalproducerare (Sensoy), mindre regionala representationskontor och ledande marknadsplatser online (Ozon.ru, Wildberries.ru, Beru.ru). Vad gör våra kryddor unika? -Råvarorna inhandlas från pålitliga och beprövade leverantörer. -Förädling: våra kryddor genomgår en ytterst gedigen rensning. -Kryddorna mals, blandas och paketeras med moderna maskiner. Hög standard och individuellt bemötande av varje klient är grundprinciperna för hur våra specialister arbetar.

 5. BIOAGRICOLA BOSCO - ANTONIA BOSCO

  Italien

  Antonia Boscos företag Bioagricola Bosco arbetar sedan flera år inom sektorn. Det har hand om odlingen och försäljningen av ekologiska produkter och i synnnerhet aromer, rosmarin, origano och produkter för apotek.

 1. OPPAM TOGO

  Togo

  Togos organisation för främjande av aromatiska och medicinalväxter erbjuder oljor, smör och torkade växter på export. Våra oljor och smör är av kosmetisk- och livsmedelskvalitet. Allt vårt jungfruliga smör och våra oljor från "första kallpressning" är 100 % rena, naturliga, ofraktionerade, omodifierade, extra jungfruliga och utan kemisk behandling. Export av torkade, oförädlade, klippta och sållade växter. Export av eteriska oljor av skal av exotiska frukter.

 2. HIERBAS QUESADA

  Spanien

  Medicinal- och aromatiska växter och örter.

 1. PERUVIAN EXPORT

  Peru

  Företaget PERUVIAN EXPORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för aromatiska växter. Företaget är även verksamt inom naturliga livsmedel, majs förpackad, bananmjöl, och livsmedelsmjöl. Företagets huvudkontor finns i Lima, Peru.

 2. AROMATURK

  Turkiet

  Företaget AROMATURK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för aromatiska växter. Företaget är även verksamt inom lavendel, kamomill, och aromatic oils. Företagets huvudkontor finns i Tekirdag, Turkiet.

 3. HORTALIZAS JUMARSAN SL

  Spanien

  Företaget HORTALIZAS JUMARSAN SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för aromatiska växter. Företaget är även verksamt inom Färska ärtväxter, Färska ärtväxter, spenat, persilja, och mint. Företagets huvudkontor finns i El Raal, Spanien.

 4. AROMAVE

  Frankrike

  Företaget AROMAVE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för aromatiska växter. Företaget är även verksamt inom färsk persilja, aromatiska örter, koriander, och aromatiska plantor och medicinalväxter. Företagets huvudkontor finns i Perpignan, Frankrike.

 5. CIBUKU

  Albanien

  Företaget CIBUKU, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Örtte. Företaget är även verksamt inom Medicinalväxter och örter, medicinalväxter, aromatiska växter, lucern, och Medicinalväxter och örter. Företagets huvudkontor finns i Korce, Albanien.

 6. ADOLO

  Grekland

  Företaget ADOLO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för aromatiska växter. Företaget är även verksamt inom timjan. Företagets huvudkontor finns i Patra, Grekland.

 7. 5T

  Frankrike

  Företaget 5T, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom aromatiska växter, och aromatiska örter. Företagets huvudkontor finns i Perpignan, Frankrike.

 8. DURVESH INTERNATIONAL

  Pakistan

  Företaget DURVESH INTERNATIONAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för aromatiska växter. Företagets huvudkontor finns i Karachi, Pakistan.

 1. CAPITANO NIGERIA LIMITED

  Nigeria

  Företaget CAPITANO NIGERIA LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för aromatiska växter. Företaget är även verksamt inom aromatiska plantor och medicinalväxter. Företagets huvudkontor finns i Lagos, Nigeria, Nigeria.

 2. LIPPIA ALBA S.L.

  Spanien

  Företaget LIPPIA ALBA S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för aromatiska växter. Företaget är även verksamt inom växtskyddsprodukter, måttbeställda vardagsrumsmöbler, aromatiska örter, och trädgårdsskötsel. Företagets huvudkontor finns i Utrera, Spanien.

 3. MORINGA DEL SUR.S.L

  Spanien

  Företaget MORINGA DEL SUR.S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för aromatiska växter. Företaget är även verksamt inom jordbruksprodukter biologiska. Företagets huvudkontor finns i Churriana, Spanien.

 4. CORNUS.GR

  Grekland

  Företaget CORNUS.GR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för aromatiska växter. Företagets huvudkontor finns i Kozani, Grekland.

 5. YEŞILXIR BITKISEL ÜRÜNLER

  Turkiet

  Företaget YEŞILXIR BITKISEL ÜRÜNLER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för aromatiska växter. Företaget är även verksamt inom rådgivning och assistans för nya växtsorter. Företagets huvudkontor finns i Muş, Turkiet.

 6. PERSPLANT GMBH

  Tyskland

  Företaget PERSPLANT GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för aromatiska växter. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, saffran, och Torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Pfinztal, Tyskland.

 7. MERCURY P&P CO

  Bulgarien

  Företaget MERCURY P&P CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kryddor. Företaget är även verksamt inom Örtte, aromatiska växter, Kost och drycker - ingredienser, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Örtte, aromatiska växter, Kost och drycker - ingredienser, och Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företagets huvudkontor finns i Gabrovo, Bulgarien.

 8. GREEN LAND IMPORT&EXPORT

  Egypten

  Företaget GREEN LAND IMPORT&EXPORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Försäljare av medicinalväxter. Företaget är även verksamt inom aromatiska växter, och aromatiska växter. Företagets huvudkontor finns i Fayoum, Egypten.

 9. PROVENCE ALPES

  Frankrike

  Företaget PROVENCE ALPES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, Kryddor, aromatiska växter, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Kryddor, och aromatiska växter. Företagets huvudkontor finns i Saulce Sur Rhone, Frankrike.

 10. EGY-ORGANICHERBS

  Egypten

  Företaget EGY-ORGANICHERBS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för aromatiska växter. Företagets huvudkontor finns i Fayoum, Egypten.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis