• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • arborrning - anläggningar

Resultat för

Arborrning - anläggningar - Import och export

 1. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Rover Technik Freund und Foidl GmbH grundades 1987 av affärsmannen Reimund Freund och teknikern Raimund Foidl och är idag ett framgångsrikt företag med huvudkontor i tyska Lennestadt i Südwestfalen. Kärnverksamheten består av tillverkning, försäljning och rådgivning i allt som rör rörläggning. Fokus ligger särskilt på borr- och pålningsteknik, såväl horisontell som vertikal. Tillförlitlighet i kombination med snabbhet och flexibilitet. Så lyder vår företagsfilosofi och det är mot bakgrund av den som vi, till skillnad mot storföretagen, kan erbjuda kunderna direkta kontakter och snabba beslut. Under de snart 20 år som Rover Technik har funnits har vi hunnit med många stora och krävande projekt inom underjordisk rörläggning, både i Tyskland och utomlands. De goda resultaten talar för sig själva och ger en fingervisning om både hur effektiv vår utrustning är och hur hög kvalitet våra rådgivningstjänster håller.

 2. STOCKHOLM PRECISION TOOLS

  Sverige

  Stockholm Precision Tools is a Stockholm-based manufacturer of downhole survey, directional drilling and north seeking gyrotracer tools. Since 1996, our company has been investigating, designing and producing rigorous borehole instruments. Today, SPT is considered as a reliable supplier by different clients of oil, gas, mining and infrastructure industry across 5 continents. Our North Seeker, Gyrotracer Directional and Advanced Borehole Survey Tools feature stable functionality, precision and user-friendly design. We are looking forward to providing the best, safest and most rugged downhole surveying equipment and services to any company in need.

 3. SKC MÜHENDISLIK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget SKC MÜHENDISLIK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Arborrning - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom elpumpar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. TDS TUNNEL DRILLING SOLUTIONS

  Tyskland

  Företaget TDS TUNNEL DRILLING SOLUTIONS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Arborrning - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Tunnlar - Arbete, Atombombsskyddsrum - Byggnad, Tunnlar - Arbete, brotschar, och Atombombsskyddsrum - Byggnad. Företagets huvudkontor finns i Hainichen, Tyskland.

 5. BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Arborrning - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning, borrmaskiner, arborrar, och Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Meinersen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SHEFFIELD DEEP BORE

  Förenade kungariket

  Företaget SHEFFIELD DEEP BORE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Arborrning - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Arborrning av stål och metall, maskinteknik, arborrning, och Arborrning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Sheffield, Förenade kungariket.

 2. DIGGA EUROPE LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget DIGGA EUROPE LIMITED, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Arborrning - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom metallpligg, och ändlösa skruvar. Företagets huvudkontor finns i Hungerford, Förenade kungariket.

 3. SAS GUILMAN

  Frankrike

  Företaget SAS GUILMAN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Uthyrning av industriutrustning. Företaget är även verksamt inom Tryckluft - Anläggningar och utrustning, Arborrning - Anläggningar, Tekniskt industriellt underhåll, Tryckluft - Anläggningar och utrustning, Arborrning - Anläggningar, rörpostanläggningar, och Tekniskt industriellt underhåll. Företagets huvudkontor finns i Saint-Herblain, Frankrike.

 4. NMG SONDAJ MALZEMELERI LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget NMG SONDAJ MALZEMELERI LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Arborrning - Anläggningar, Arborrning - Anläggningar, borrmaskiner, och rör för borrningar. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 5. STDS-JANTZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget STDS-JANTZ GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Byggnads- och vägmaskiner, Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning, Arborrning - Anläggningar, Byggnads- och vägmaskiner, Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning, och Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Attendorn, Tyskland.

 1. VAN WIELE NICKY

  Belgien

  Företaget VAN WIELE NICKY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Sint-Gillis-Waas, Belgien.

 2. ATLAS COPCO MCT GMBH

  Tyskland

  Företaget ATLAS COPCO MCT GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Byggnads- och vägmaskiner, Arborrning - Anläggningar, Byggnads- och vägmaskiner, och Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 1. VAN VULPEN B.V.

  Nederländerna

  Företaget VAN VULPEN B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom El- och telefonkablar och ledningar, Arborrning - Anläggningar, El- och telefonkablar och ledningar, och Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Gorinchem, Nederländerna.

 2. VAN DELFT INFRA B.V.

  Nederländerna

  Företaget VAN DELFT INFRA B.V., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Analyser av vatten och jord. Företaget är även verksamt inom Arborrning - Anläggningar, Jordbruksmaskiner för markförberedning, Arborrning - Anläggningar, och Jordbruksmaskiner för markförberedning. Företagets huvudkontor finns i Capelle Aan Den Ijssel, Nederländerna.

 3. EMCI

  Frankrike

  Företaget EMCI, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Arborrning - Anläggningar, och Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Le Perray En Yvelines, Frankrike.

 4. VAN DEN HEUVEL HANDEL EN TECHNIEK B.V.

  Nederländerna

  Företaget VAN DEN HEUVEL HANDEL EN TECHNIEK B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Arborrning - Anläggningar, och Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Werkendam, Nederländerna.

 5. LFA WERKZEUGVERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Företaget LFA WERKZEUGVERTRIEB GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Arborrning - Anläggningar, och Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Baden-Baden, Tyskland.

 6. IFTEK INNOVATIVE FERTIGUNGSTECHNIK GMBH UNNA

  Tyskland

  Företaget IFTEK INNOVATIVE FERTIGUNGSTECHNIK GMBH UNNA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Arborrning - Anläggningar, och Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Unna, Tyskland.

 7. KUSTERS METAALBEWERKING OSS B.V.

  Nederländerna

  Företaget KUSTERS METAALBEWERKING OSS B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Arborrning - Anläggningar, och Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Oss, Nederländerna.

 8. IDEAL DIGGER HIRE ESSEX

  Förenade kungariket

  Företaget IDEAL DIGGER HIRE ESSEX, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Chelmsford, Förenade kungariket.

 1. COMDRILL BOHRAUSRÜSTUNGEN GMBH

  Tyskland

  Företaget COMDRILL BOHRAUSRÜSTUNGEN GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Arborrning - Anläggningar, och Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Untereisesheim, Tyskland.

 2. ARTEC MASCHINEN-VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Företaget ARTEC MASCHINEN-VERTRIEBS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Arborrning - Anläggningar, och Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Kaufering, Tyskland.

 3. RTG RAMMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget RTG RAMMTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Arborrning - Anläggningar, och Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Schrobenhausen, Tyskland.

 4. FRIEDRICH DUSS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget FRIEDRICH DUSS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Arborrning - Anläggningar, och Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Neubulach, Tyskland.

 5. E + M BOHR-GMBH

  Tyskland

  Företaget E + M BOHR-GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brunnar - Konstruktion. Företaget är även verksamt inom Arborrning - Anläggningar, och Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Hof, Tyskland.

 6. NORDMEYER GRUNDSTÜCKS-GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget NORDMEYER GRUNDSTÜCKS-GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Arborrning - Anläggningar, och Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Peine, Tyskland.

 7. INKA MACHINA DRILLING EQUIPMENT

  Turkiet

  Företaget INKA MACHINA DRILLING EQUIPMENT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Manisa, Turkiet.

 8. TERRA AG FUR MASCHINENBAU

  Schweiz

  Företaget TERRA AG FUR MASCHINENBAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Arborrning - Anläggningar, och Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Zofingen, Schweiz.

 9. AYYILDIZ TUNEL EKIPMANLARI

  Turkiet

  Företaget AYYILDIZ TUNEL EKIPMANLARI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 10. ROCKMAX PRODUKTIONS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Företaget ROCKMAX PRODUKTIONS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Arborrning - Anläggningar, och Arborrning - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Gladbeck, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis