• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • arbetskläder

Resultat för

Arbetskläder - Import och export

 1. GLOBUS GROUP

  Förenade kungariket

  Verified by Europages badge

  Globus Group utvecklar innovativa, högpresterande, tåliga och pålitliga PPE-produkter åt distributörer och klienter i alla industrier, över hela världen. Som en av Europas största PPE-tillverkare producerar vi skyddskläder och skydd för andning, händer, ögon, huvud och öron. Vi vill skapa livslånga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla skräddarsydd och stöttande service. Vi har ett brett spektra av marknadsledande märken under vårt paraply, bland annat: Riley, vårt sortiment av skyddsglasögon: En rad av snygga kvalitetsskalmar skapade med en sinnrikhet till exceptionell standard och en samtida, modern stil. Produkter från Riley är framtagna med den allra senaste teknologin inom glasögon och passar för en rad olika användningsområden i enighet med EN 166. Benchmark: Ett sortiment av kostnadseffektiva PPE-produkter, inklusive kläder och skydd för ögon, händer, öron och andning. Produkterna kontrolleras regelbundet för att garantera den höga kvaliteten. Klicka här för att se sortimentet.

  Webbplats Open In New icon
 2. AREM ITALIA

  Italien

  Verified by Europages badge

  Arem Italia har erbjudit tjänster för företag sedan 1979 som personanpassade plagg, broderier, alla slags tryck på T-shirts, jackor, overaller, huvtröjor för arbete, sport samt reklamartiklar. Dessutom många andra personanpassade produkter som broderade laglappar, vävda etiketter, nyckelringar av tyg, vimplar. Anläggning på 2 500 kvm, 25 anställda och enormt kunnanded. Vi skapar personanpassade produkter och skickar dem till 18 länder runt om i världen med en genomsnittlig leveranstid på mellan 7 och 15 dagar.

  Webbplats Open In New icon
 3. DESTOCKTOO

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  DESTOCKTOO är er specialist på utförsäljning av artiklar och produkter för hobbyarbete. Detta är stället för utförsäljning och för bra affärer inom hobbyverksamhet, järnvaror och verktyg sedan 20 år. Vi erbjuder mycket attraktiva priser som kan gå ned med 80 %. Garanterar oslagbara priser på kvalitetsprodukter inom verktyg, hobbyarbete, järnvaror, men också för arbetskläder. Våra lager omfattar ett brett sortiment av utrustningar för badrum, toaletter och kök. Ett sortiment för fackmän från kända märken som: 3M, Kapriol, Master Lock, OSRAM, Wirquin, m.fl. Vare sig ni är yrkespersoner inom verktyg eller ej, står vi till ert förfogande per e-post eller per telefon. Våra lager förnyas med jämna mellanrum. Missa inte våra tillfällen att göra bra affärer! Och dra fördel av oslagbara priser på våra produkter. Kom och upptäck en mångfald produkter till överkomliga priser på vår webbplats!

  Webbplats Open In New icon
 4. KONSTANT ARBEITSSCHUTZ GMBH

  Österrike

  Verified by Europages badge

  KONSTANT – bäst prestanda inom arbetsskydd. Ökade krav på ekonomisk lönsamhet ställer också höga krav på säkerhet och skydd på arbetsplatsen. Med produkter av konstant hög kvalitet till konstant bästa pris är vår uppgift att ge maximal flexibilitet och leveranskapacitet till ett minimalt informations- och beställningsarbete för våra kunder. Av denna anledning kan du nu även göra din beställning på Internet. Import och partihandel av personlig skyddsutrustning (PSU) från topp till tå, såsom säkerhetsskor, arbetskläder, handskar, hjälmar, hörselskydd, andningsskydd, varselklädsel enligt standarden EN ISO 20471, samt vinterkläder och regnkläder. På begäran kan vi trycka eller brodera er logotyp på kläderna.

  Webbplats Open In New icon
 5. T.ESS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  T.ESS GmbH med säte i München står sedan flera år tillbaka för utveckling och försäljning av innovativa och funktionella plagg. Med utgångspunkt i sin egna långa erfarenhet av funktionsmaterial bestämde sig grundaren Thomas Essers för att ta fram koncept och individuella arbets- och sportkläder åt sina kunder i München. Med denna bakgrund har T.ESS GmbH bland annat tagit fram Fireshelter 11612, en kollektion med svårantändliga och sömlösa underkläder – och med TESS även en serie med mycket funktionella arbetskläder. Företaget arbetar med moderna och hållbara tekniker och vidareutvecklar hela tiden både idéer och produkter.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. ALTA SETA GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Våra accessoarer kännetecknas av exklusiv, individuell design, framtagna av professionella designers i våra interna syateljéer. I de smakfulla kreationerna syns ofta reklamen bara vid närmare granskning. Tack vare det nära samarbetet med våra uppdragsgivare kan vi uppfylla kundens önskemål på ett professionellt sätt. Den perfekta simuleringen av olika produktionsmetoder utgör grunden för en enkel orderbehandling. Som specialist på sidenaccessoarer analyserar vi först motiven som kundens förfrågan bygger på. Företagsmode till företag? Mässutrustning eller marknadsföring? Varje användningsområde har sitt eget koncept. Med hänsyn till aktuella trender utvecklar vi den perfekt anpassade produkten. För att du ska uppnå dina reklammål utan begränsning är en grundlig planering och slutligen en punktlig leverans en självklarhet.

  Webbplats Open In New icon
 2. DONY GARMENT COMPANY

  Vietnam

  Verified by Europages badge

  DONY GARMENT är specialiserat på klädtillverkning. Vårt sortiment innefattar mode, uniformer, arbetskläder, ansiktsskydd och skyddskläder för engångsbruk, som skyddsrockar och skyddsoveraller. Vi vill tillhandahålla högkvalitativa kläder till konkurrenskraftiga priser för att garantera kundnöjdhet och bli en ledande klädtillverkare i Vietnam. Vi arbetar aktivt för att tillhandahålla den bästa kundservicen, och är stolta över att vara certifierade i enighet med ISO 9001.

  Webbplats Open In New icon
 3. DOLFING DRUTEN PROTECTIVE WEAR

  Nederländerna

  Verified by Europages badge

  Företaget Dofling har tillverkat kläder sedan 1919, med högfrekventa svetsningstekniker sedan 1958. Utöver vattentäta arbetskläder tillhandahåller företaget nu produkter till ett antal olika marknader, som vattensängar, medicin, motor, frakt osv. Produktionsfabriken i Druten tillverkar även specialtillverkade uppblåsbara produkter och andra högfrekvenssvetsade specialprodukter. Under 60 år har Dofling blivit ett välkänt namn inom professionella skyddsarbetskläder.

  Webbplats Open In New icon
 4. WEESAFE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 5. KARDELEN WORKWEAR

  Turkiet

  Verified by Europages badge
 1. TENUE COMPLETE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 2. DRESS CODE PRO

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. SB INGROSS

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. LOGOTEX EUROPE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. EL BORJ FASHION

  Tunisien

  Verified by Europages badge
 6. ELIS BELGIUM

  Belgien

  Verified by Europages badge
 7. FUNCTEX GMBH - TINEZ WORKWEAR

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. BY SALTI GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. VITA 1 MEDICAL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 10. ENGEL-NETZE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  ENGEL-NETZE® grundades 1951 och har nu, i tredje generationen, Tysklands bredaste sortiment inom fiske och tillverkar nät för bland annat industrin, byggnadssäkring, sportanläggningar, transportsäkring och för att hålla fåglar borta. Dessutom tillverkar vi rep, metallprodukter och kläder som skyddar mot väder och vind. Vi har tillverkat våra egna produkter i mer än 60 år. Det vi tillverkar är nät, rep och vajrar till fiskenäringen, industrin, forskning och friluftsliv. På detta område erbjuder vi ett ständigt växande sortiment. Alla produkter tillverkas av våra erfarna nät- och repmakare i Tyskland och håller högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna planera och genomföra ditt projekt och ser fram emot att höra från dig.

 1. SETEX-TEXTIL-GMBH

  Tyskland

  Sedan grundandet år 1990 har SETEX kommit att bli en av de största textiltillverkarna i Europa. Genom fortlöpande och konsekventa investeringar i vår moderna maskinpark har vi utökat vårt tekniska försprång permanent. För att göra våra inhemska och internationella kunder nöjda, och även uppfylla individuella önskemål, står optimeringen av våra avancerade produktionsprocesser ständigt i fokus för vår verksamhet. Allt för att vi ska kunna åstadkomma en hållbar vidareutveckling på högsta nivå. SETEX är en komplett leverantör på textilmarknaden. Vårt tjänsteutbud lever vidare tack vare våra högkvalificerade och motiverade medarbetare samt vår moderna maskinpark. Flexibilitet, snabbhet och en permanent beredskap att behandla din beställning gör att du kan vara säker på att du har hittat rätt när du kommer till oss. Vi tar fram individuella och måttanpassade lösningar i tätt samarbete med er. Era behov styr vårt arbetsflöde.

 2. BRANDS FASHION GMBH

  Tyskland

  Brands Fashion är marknadsledande inom individuell utveckling och tillverkning av hållbara arbetskläder i Europa och USA. Klädkollektioner för eget varumärke och ett brett utbud av reklamartiklar ingår i vårt sortiment. Brands Fashion erbjuder en komplett service: Från design och kostnadseffektiv produktion till logistik- och webbutikslösningar över hela världen. På alla områden står kundens krav alltid i fokus. Brands Fashion hör till den globalt verksamma Jebsen & Jessen-koncernen och har med Triton Textiles ett stort nätverk för materialanskaffning och kvalitetssäkring i Asien. Mer information finner ni på www.brands-fashion.com

 3. MERCATORES SAS ABBIGLIAMENTO PROFESSIONALE

  Italien

  Kvalitet och tillverkning från Italien sedan 1943. Vi skickar över hela världen. Kundanpassade kläder. Arbetskläder, yrkeskläder, uniformer för hotell, restauranger, pubar, barer, catering, spa och hälsovård, läkare, apotekare, privatkliniker, privata residens och ambassader, chaufförer, tjänstefolk, servicepersonal. Rockar/tunikor för läkare, apotekare, sjukvårdspersonal, personal inom hälsa och skönhet. Jackor och förkläden för kockar. Arbetskläder, byxor, klänningar, skjortor och västar för servicepersonal, skjortor och förkläden för kökspersonal.

 4. HR GROUP

  Frankrike

  HR GROUP FRANCE lyder under huvudkontoret HR GROUP Industrie och HR GROUP Protection, baserade i Portugal. HR GROUP är specialiserad på design och tillverkning av arbets- och skyddskläder (arbetskläder som byxor, snickarbyxor, overaller, rockar, jackor, västar, fodrade västar ...). Möjlighet att tillverka ett klädplagg utifrån endast 30 stycken! Utformning och design av era arbetskläder tack vare den tekniska avdelningen. Snabb produktion (4 till 6 veckor). Obegränsad individualisering av er arbetsuniform. Vi säljer också personlig skyddsutrustning och är en av de största återförsäljarna av skyddsskorna COFRA. Med HR GROUP kan ni beställa små och medelstora serier, tack var sin flexibilitet, men också stora serier tack vare sin mångsidiga produktionskapacitet. Ta del av hela HR GROUP: s styrka med HR GROUP FRANCE i hela landet!

 5. SAN PER

  Spanien

  Med över 30 års erfarenhet på biodlingsmarknaden, välkända bland en mångfald framstående kunder. Vi har blivit ledande inom skyddsutrustningssektorn tack vare vår ständiga respekt för råmaterialen och våra utmärkta priser, det hela kombinerat med bästa teknologi och innovationer i alla våra produkter. Materiel för biodling, vi tillverkar: jackor, masker, damasker, blåställ, handskar.

 6. PROFESSIONAL MODA DI PANTINO ERNESTO SALVATORE

  Italien

  arbetskläder: hotell- och restaurangbranschen, tjänstesektorn, ny stil och hälsovård, stilkläder för kockar, kläder för vårdsektorn, stora storlekar, accessoarer, arbetsmiljö, skyddskläder, skoluniformer. Kläder för servering, mottagning och restaurang, kläder för läkare och vårdpersonal, stora storlekar, skyddstillbehör för arbetsmiljö, skoluniformer, kostymer, jackor. Skolkläder, arbetskläder för restaurang och hotell- och restaurangutbildning.

 7. PALLADIUM LTD

  Bulgarien

  PALLADIUM ltd är en ledande bulgarisk exportör av råa och enfärgade bomullstyper och färdigsydda arbetskläder för industri, hotell, sjukhus och cateringföretag. Vi erbjuder all slags bomull och bomullsliknande garn och tyger, lakansväv, jacquardöverkast, drällmönster, densitet och vikt, i bredder från 90 cm. och upp till 190 cm. för råa tyger och 150 cm för bearbetade. För industriföretag och cateringfirmor erbjuder vi olika typer av arbetskläder under varumärket PALLTEX.

 8. KWINTEX OÜ

  Estland

  Vi tillverkar arbetskläder, uniformer, tält och jeans. Vi erbjuder sömnadstjänster, soldatuniformer, kläder för byggarbetare, kockar, kurirer, elektriker, lagerarbetare. Detalj- och grossistförsäljning av uniformer.

 9. DARINGOLA OÜ

  Estland

  Vi tillverkar arbetskläder, uniformer, tält och jeans. Vi erbjuder sömnadstjänster, soldatuniformer, kläder för byggarbetare, kockar, kurirer, elektriker, lagerarbetare. Detalj- och grossistförsäljning av uniformer

 10. NO LIMIT LTD

  Grekland

  NOLIMIT Ltd är djupt engagerade i tillverkning av kläder och kommersiella produkter. Huvudprodukterna vi kan tillhandahålla består av ett brett utbud av arbetskläder (hängslen, overaller, hattar). De kan tillverkas med specifika egenskaper så som brandtålighet, antistatiskt material, kemikaleresistens, med mera. Vi tillhandahåller även skyddsartiklar som hjälmar, handskar och arbetskor. Vi kan stå till tjänst med mer information, och hoppas på möjligheten till ett framtida samarbete!

Filter

Resultat för

Arbetskläder - Import och export

Antal resultat

549 företag