• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • arbetskläder

Resultat för

Arbetskläder - Import och export

 1. FENTO

  Nederländerna

  Geert Kaal och René van Rijn är grundarna av FENTO KNÄSKYDD. De har utvecklat FENTO: s knäskydd tillsammans. 2000 gick segelmakaren René van Rijn till läkaren med kroniska knäsmärtor. Han refererades till Geert Kaal, en fysioterapeut med specialisering inom knä- och ryggsmärta. Efter tio behandlingar var Renés knän bättre, men tre månader senare återvände han med samma problem. Nu var det så illa att han inte kunde arbeta på knäna längre. Han hade redan köpt och provat flera olika knäskydd, men ingenting hjälpte för att förebygga smärtan i knän och rygg. Så han frågade Geert: "Kan du hjälpa mig att uppfinna knäskydd som gör att jag kan fortsätta jobba? ". Efter att ha studerat knäpositionen gjordes skumformar på ett dussintal människor, för att man skulle hitta rätt ergonomisk form. Utifrån det kunde man ta fram prototyper, som provades av olika knäsittare som mattläggare, golvläggare, kakelläggare och byggarbetare. En dié tog form. Man behövde utveckla ett knäskydd som flyttade tryckpunkten från knäet, och distribuerade vikten över hela skenbenet. Det behövde dessutom vara lättviktigt, luftigt och vattentätt. Fem år senare var den första modellen redo att släppas. Vi hyrde ett litet stånd på marknaden, och sålde slut på två dagar. Resten är historia. Vi har nu över 500 000 nöjda användare i över tio länder. Vi uppskattar den fortsatta resan, och är mycket ambitiösa i strävan att bredda FENTO internationellt.

 2. WORKPLANET, LDA

  Portugal

  WORKPLANET, LDA är ett 100 % portugisiskt företag som tillverkar alla sorters textiler. Vi grundades 1998 med produktionskvalitet och hög konkurrenskraftighet som våra starkaste riktlinjer. Nya märken anslöt sig 2013 när WP HOME och WP SAFETY bildades ur viljan att bredda märket till hotelltextiler och personlig skyddsutrustning. Vi är verksamma inom olika sektorer, som hotell, restaurang, industri, jordbruk, serviceyrken, hälsovård, säkerhet och utbildning. Några av våra produkter är: Arbetskläder för alla verksamhetssektorer - T-shirtar, pikétröjor, träningsbyxor, polotröjor, tröjor, byxor, jackor, västar, overaller, skyddsoveraller, skjortor, kjolar, sjalar, slipsar, förkläden, tunikor, kockkläder, mössor, bivacker, rockar, varselkläder… Reklamtextiler - mössor, sjalar, hattar, väskor, förkläden… Tillbehör - skor, skärp, militärbälten, handbojor, skottsäkra västar, balaklavor, diverse taktiskt material, namnbrickor… Hootelltextiler - badhanddukar, lakan, örngott, kuddar, filtar, täcken, överkast, bordsdukar, servetter, bordslöpare… Utrustning för personlig säkerhet - kängor, skor, träskor, stövlar, förbrukningsartiklar, hjälmar, handskar, hörlurar, fallskydd, varsel med mera. Vi är stolta över att vara flexibla för våra kunders behov: vi skräddarsyr, leverar och paketerar, till de bästa priserna på marknaden! Vi distribuerar dessutom nästan alla europeiska märken.

 3. GLOBUS GROUP

  Förenade kungariket

  Globus Group utvecklar innovativa, högpresterande, tåliga och pålitliga PPE-produkter åt distributörer och klienter i alla industrier, över hela världen. Som en av Europas största PPE-tillverkare producerar vi skyddskläder och skydd för andning, händer, ögon, huvud och öron. Vi vill skapa livslånga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla skräddarsydd och stöttande service. Vi har ett brett spektra av marknadsledande märken under vårt paraply, bland annat: Riley, vårt sortiment av skyddsglasögon: En rad av snygga kvalitetsskalmar skapade med en sinnrikhet till exceptionell standard och en samtida, modern stil. Produkter från Riley är framtagna med den allra senaste teknologin inom glasögon och passar för en rad olika användningsområden i enighet med EN 166. Benchmark: Ett sortiment av kostnadseffektiva PPE-produkter, inklusive kläder och skydd för ögon, händer, öron och andning. Produkterna kontrolleras regelbundet för att garantera den höga kvaliteten. Klicka här för att se sortimentet.

 4. DESTOCKTOO

  Frankrike

  DESTOCKTOO är er specialist på utförsäljning av artiklar och produkter för hobbyarbete. Detta är stället för utförsäljning och för bra affärer inom hobbyverksamhet, järnvaror och verktyg sedan 20 år. Vi erbjuder mycket attraktiva priser som kan gå ned med 80 %. Garanterar oslagbara priser på kvalitetsprodukter inom verktyg, hobbyarbete, järnvaror, men också för arbetskläder. Våra lager omfattar ett brett sortiment av utrustningar för badrum, toaletter och kök. Ett sortiment för fackmän från kända märken som: 3M, Kapriol, Master Lock, OSRAM, Wirquin, m.fl. Vare sig ni är yrkespersoner inom verktyg eller ej, står vi till ert förfogande per e-post eller per telefon. Våra lager förnyas med jämna mellanrum. Missa inte våra tillfällen att göra bra affärer! Och dra fördel av oslagbara priser på våra produkter. Kom och upptäck en mångfald produkter till överkomliga priser på vår webbplats!

 5. ALTA SETA GMBH & CO KG

  Tyskland

  Våra accessoarer kännetecknas av exklusiv, individuell design, framtagna av professionella designers i våra interna syateljéer. I de smakfulla kreationerna syns ofta reklamen bara vid närmare granskning. Tack vare det nära samarbetet med våra uppdragsgivare kan vi uppfylla kundens önskemål på ett professionellt sätt. Den perfekta simuleringen av olika produktionsmetoder utgör grunden för en enkel orderbehandling. Som specialist på sidenaccessoarer analyserar vi först motiven som kundens förfrågan bygger på. Företagsmode till företag? Mässutrustning eller marknadsföring? Varje användningsområde har sitt eget koncept. Med hänsyn till aktuella trender utvecklar vi den perfekt anpassade produkten. För att du ska uppnå dina reklammål utan begränsning är en grundlig planering och slutligen en punktlig leverans en självklarhet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KONSTANT ARBEITSSCHUTZ GMBH

  Österrike

  KONSTANT – bäst prestanda inom arbetsskydd. Ökade krav på ekonomisk lönsamhet ställer också höga krav på säkerhet och skydd på arbetsplatsen. Med produkter av konstant hög kvalitet till konstant bästa pris är vår uppgift att ge maximal flexibilitet och leveranskapacitet till ett minimalt informations- och beställningsarbete för våra kunder. Av denna anledning kan du nu även göra din beställning på Internet. Import och partihandel av personlig skyddsutrustning (PSU) från topp till tå, såsom säkerhetsskor, arbetskläder, handskar, hjälmar, hörselskydd, andningsskydd, varselklädsel enligt standarden EN ISO 20471, samt vinterkläder och regnkläder. På begäran kan vi trycka eller brodera er logotyp på kläderna.

 2. T.ESS GMBH

  Tyskland

  T.ESS GmbH med säte i München står sedan flera år tillbaka för utveckling och försäljning av innovativa och funktionella plagg. Med utgångspunkt i sin egna långa erfarenhet av funktionsmaterial bestämde sig grundaren Thomas Essers för att ta fram koncept och individuella arbets- och sportkläder åt sina kunder i München. Med denna bakgrund har T.ESS GmbH bland annat tagit fram Fireshelter 11612, en kollektion med svårantändliga och sömlösa underkläder – och med TESS även en serie med mycket funktionella arbetskläder. Företaget arbetar med moderna och hållbara tekniker och vidareutvecklar hela tiden både idéer och produkter.

 3. AREM ITALIA

  Italien

  Arem Italia har erbjudit tjänster för företag sedan 1979 som personanpassade plagg, broderier, alla slags tryck på T-shirts, jackor, overaller, huvtröjor för arbete, sport samt reklamartiklar. Dessutom många andra personanpassade produkter som broderade laglappar, vävda etiketter, nyckelringar av tyg, vimplar. Anläggning på 2 500 kvm, 25 anställda och enormt kunnanded. Vi skapar personanpassade produkter och skickar dem till 18 länder runt om i världen med en genomsnittlig leveranstid på mellan 7 och 15 dagar.

 4. ERKAN GUZEL TEXTILE

  Turkiet

  Erkan Guzel är en turkisk klädtillverkare för alla skräddarsydda uniformer och tillbehör från Istanbul i Turkiet. Vi tillverkar unika plagg av de mest sällsynta tygerna i Turkiet. Vi gör kläder åt olika sektorer, som luftfart, sjukvård, turism, utbildning med mera. Vi har ett brett produktsortiment: •Pilotuniformer •Uniformer för kabinpersonal •Uniformer för säkerhetspersonal •Uniformer för markpersonal •Företagsuniformer •Personaluniformer •Uniformer för hotellpersonal •Uniformer för organisationer •Uniformer för spa/massage, och mycket mer! Utöver sortimentet ovan tillverkar vi regnrockar och skyddskläder av högteknologiska material som är vattentäta, vindtäta och som andas, med innovativa detaljer. På vårt textilcenter strävar vi efter 100 % kundnöjdhet genom att samarbeta med våra kunder. Vi har upprätthållit långtgående relationer med våra kunder genom vår resa, och har levererat våra högkvalitativa produkter till världskända flygbolag och företag som Pegasus Airlines, Corendon Airlines, Tail Wind, Azur Airlines, MNG Airlines, ULS Cargo Airlines, Azerbaijan Airlines, Libyan Wings Airlines, Medsky Airlines, Global Air, Legend Airlines, Kam Air och Istanbul Airport Management, ErAh Flight Academy och många fler. Vi står till er tjänst. Kontakta oss gärna för mer information!

 5. SALZMANN RESTWAREN GMBH

  Tyskland

  Välkommen till Salzmann Restwaren GmbH, din tillförlitliga grossist! Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter till oslagbara priser. Tack vare ett nära samarbete med tillverkare och insolvensförvaltare har vi möjlighet att erbjuda attraktiva villkor för varor från konkursbon, affärslikvidationer och returer. Vårt breda sortiment omfattar produkter från en mängd olika kategorier, bland annat hushållsartiklar, byggnadsmaterial, kosmetiska produkter och möbler för att bara nämna några. Så du kan vara säker på att du hittar det du söker hos oss, oavsett vilken typ av varor du behöver för din verksamhet. Några av fördelarna med Salzmann Restwaren GmbH: Förmånliga priser - Mångsidigt sortiment - Flexibilitet - Tillförlitlighet - Kvalitet. Dyk ner i vårt breda sortiment och upptäck de attraktiva möjligheterna hos Salzmann Restwaren GmbH. Vi finns där för dig om du skulle ha några frågor. Tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få din verksamhet att frodas!

 1. LASPA

  Polen

  Företaget LASPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Massage - Utrustning. Företaget är även verksamt inom skönhetsprodukter för kroppsvård, apparater för behandling mot celluliter, vatten- och skönhetskurer, badrockar för spa, endermologi, cosmetic products for spas, kläder för organ och institutioner, skräddarsydda kläder, och osebna zaščitna oprema. Företagets huvudkontor finns i Mieroszow, Polen.

 2. DOLFING DRUTEN PROTECTIVE WEAR

  Nederländerna

  Företaget Dofling har tillverkat kläder sedan 1919, med högfrekventa svetsningstekniker sedan 1958. Utöver vattentäta arbetskläder tillhandahåller företaget nu produkter till ett antal olika marknader, som vattensängar, medicin, motor, frakt osv. Produktionsfabriken i Druten tillverkar även specialtillverkade uppblåsbara produkter och andra högfrekvenssvetsade specialprodukter. Under 60 år har Dofling blivit ett välkänt namn inom professionella skyddsarbetskläder.

 1. CAWE

  Frankrike

  Företaget CAWE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Arbets- och skyddsdräkter. Företaget är även verksamt inom arbetskläder, och arbetskläder. Företagets huvudkontor finns i Strasbourg, Frankrike.

 2. KARDELEN WORKWEAR

  Turkiet

  Företaget KARDELEN WORKWEAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klädsel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom T-shirts, Arbets- och skyddsdräkter, arbetskläder, T-shirts, sweat-shirt, arbetsskor, arbetsförkläden, arbetsbyxor, och arbetskavajer. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. TENUE COMPLETE

  Frankrike

  Företaget TENUE COMPLETE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Textilier och klädsel. Företaget är även verksamt inom Digitaltryck, serigrafitryck, broderier i parti, arbetskläder, och Digitaltryck. Företagets huvudkontor finns i Montreuil, Frankrike.

 4. ECAREPROTECT

  Belgien

  Företaget ECAREPROTECT, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Arbets- och skyddsdräkter. Företaget är även verksamt inom Olycksskydd - Artiklar och utrustning, Uniformer, Arbetsskjortor och förkläden, arbetshandskar, Olycksskydd - Artiklar och utrustning, Uniformer, Nitrilhandskar, arbetsskor, och arbetskläder. Företagets huvudkontor finns i Deerlijk, Belgien.

 5. SB INGROSS

  Italien

  Företaget SB INGROSS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olycksskydd - Artiklar och utrustning. Företaget är även verksamt inom arbetsskor, arbetskläder, arbetshandskar, och anordningar för individuellt skydd. Företagets huvudkontor finns i Creazzo, Italien.

 6. SONDERPOSTENSCHEUNE INH. LUDGER KREY

  Tyskland

  Företaget SONDERPOSTENSCHEUNE INH. LUDGER KREY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hushållsmaskiner - Små apparater. Företaget är även verksamt inom Elektronik - Import/Export, Smartphone, kitchen appliances, tyger i lager, lamparos, Elektronik - Import/Export, arbetskläder, och arbetsskor. Företagets huvudkontor finns i Dinslaken, Tyskland.

 7. LOGOTEX EUROPE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget LOGOTEX EUROPE GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tryck - offset. Företaget är även verksamt inom Tygbehandling, T-shirts, Broderi, transfertryck, Tygbehandling, arbetskläder, T-shirts, Broderi, och textilprodukter. Företagets huvudkontor finns i Waltrop, Tyskland.

 8. LA VOSTRA SARTORIA S.A.S. DI CASADEI LORELLA

  Italien

  Företaget LA VOSTRA SARTORIA S.A.S. DI CASADEI LORELLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Arbets- och skyddsdräkter. Företaget är även verksamt inom blusar, arbetskläder, skräddarsydda kläder, och skyddsrockar för läkare. Företagets huvudkontor finns i Poggio Torriana, Italien.

 1. ELIS BELGIUM

  Belgien

  Företaget ELIS BELGIUM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Arbetskläder - Uthyrning. Företaget är även verksamt inom Arbets- och skyddsdräkter, Arbetsskjortor och förkläden, Handduks- och tvålhållare, Linne för yrkesmässigt och industribruk, Linne för institutioner, Desinfektion, insektbekämpning och råttutrotning - Maskiner och utrustning, Toalettpapper, arbetskläder, och Arbets- och skyddsdräkter. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 2. RGF KFT

  Ungern

  Företaget RGF KFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Uniformer. Företaget är även verksamt inom Tryck, Industriscreentryck, Screentryck på tyg, Screentryck för reklam, Specialförpackningar på kundbeställning, Förpackning, reproduktioner individualiserade, självhäftande klackar, och digital tryckning. Företagets huvudkontor finns i Gyor, Ungern.

 3. ROTAN PROFI SHOES GMBH

  Tyskland

  Företaget ROTAN PROFI SHOES GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Skyddsskor. Företaget är även verksamt inom Ortopediska skor, arbetsskor, yrkeskläder, Ortopediska skor, skyddsstövlar, skotillverkare, och arbetskläder. Företagets huvudkontor finns i Waldfischbach-Burgalben, Tyskland.

 4. HUNIC GMBH

  Tyskland

  Företaget HUNIC GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Varnost na delovnem mestu. Företaget är även verksamt inom artiklar för förebyggande av olyckor, och arbetskläder. Företagets huvudkontor finns i Baiersbronn, Tyskland.

 5. PREVENTEX

  Marocko

  Företaget PREVENTEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Uniformer. Företaget är även verksamt inom Arbets- och skyddsdräkter, Arbets- och skyddsdräkter, militära kläder, arbetskläder för hotellbranschen, yrkeskläder för restaurangverksamhet, skyddskläder, och arbetskläder. Företagets huvudkontor finns i Casablanca, Marocko.

 6. DIAL TESSILE S.R.L.

  Italien

  Företaget DIAL TESSILE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Arbets- och skyddsdräkter. Företaget är även verksamt inom arbetskläder, arbetskläder, arbetsskor, och underkläder. Företagets huvudkontor finns i Villanova Mondovi', Italien.

 7. ENGEL-NETZE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  ENGEL-NETZE® grundades 1951 och har nu, i tredje generationen, Tysklands bredaste sortiment inom fiske och tillverkar nät för bland annat industrin, byggnadssäkring, sportanläggningar, transportsäkring och för att hålla fåglar borta. Dessutom tillverkar vi rep, metallprodukter och kläder som skyddar mot väder och vind. Vi har tillverkat våra egna produkter i mer än 60 år. Det vi tillverkar är nät, rep och vajrar till fiskenäringen, industrin, forskning och friluftsliv. På detta område erbjuder vi ett ständigt växande sortiment. Alla produkter tillverkas av våra erfarna nät- och repmakare i Tyskland och håller högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna planera och genomföra ditt projekt och ser fram emot att höra från dig.

 8. SETEX-TEXTIL-GMBH

  Tyskland

  Sedan grundandet år 1990 har SETEX kommit att bli en av de största textiltillverkarna i Europa. Genom fortlöpande och konsekventa investeringar i vår moderna maskinpark har vi utökat vårt tekniska försprång permanent. För att göra våra inhemska och internationella kunder nöjda, och även uppfylla individuella önskemål, står optimeringen av våra avancerade produktionsprocesser ständigt i fokus för vår verksamhet. Allt för att vi ska kunna åstadkomma en hållbar vidareutveckling på högsta nivå. SETEX är en komplett leverantör på textilmarknaden. Vårt tjänsteutbud lever vidare tack vare våra högkvalificerade och motiverade medarbetare samt vår moderna maskinpark. Flexibilitet, snabbhet och en permanent beredskap att behandla din beställning gör att du kan vara säker på att du har hittat rätt när du kommer till oss. Vi tar fram individuella och måttanpassade lösningar i tätt samarbete med er. Era behov styr vårt arbetsflöde.

 9. BRANDS FASHION GMBH

  Tyskland

  Brands Fashion är marknadsledande inom individuell utveckling och tillverkning av hållbara arbetskläder i Europa och USA. Klädkollektioner för eget varumärke och ett brett utbud av reklamartiklar ingår i vårt sortiment. Brands Fashion erbjuder en komplett service: Från design och kostnadseffektiv produktion till logistik- och webbutikslösningar över hela världen. På alla områden står kundens krav alltid i fokus. Brands Fashion hör till den globalt verksamma Jebsen & Jessen-koncernen och har med Triton Textiles ett stort nätverk för materialanskaffning och kvalitetssäkring i Asien. Mer information finner ni på www.brands-fashion.com

 10. SAN PER

  Spanien

  Med över 30 års erfarenhet på biodlingsmarknaden, välkända bland en mångfald framstående kunder. Vi har blivit ledande inom skyddsutrustningssektorn tack vare vår ständiga respekt för råmaterialen och våra utmärkta priser, det hela kombinerat med bästa teknologi och innovationer i alla våra produkter. Materiel för biodling, vi tillverkar: jackor, masker, damasker, blåställ, handskar.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Arbetskläder - Import och export

Antal resultat

561 Företag