• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • arbetskläder

Resultat för

Arbetskläder - Import och export

 1. WORKPLANET, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  WORKPLANET, LDA är ett 100 % portugisiskt företag som tillverkar alla sorters textiler. Vi grundades 1998 med produktionskvalitet och hög konkurrenskraftighet som våra starkaste riktlinjer. Vi är verksamma inom olika sektorer, som hotell, restaurang, livsmedel, industri, jordbruk, serviceyrken, hälsovård, säkerhet och utbildning. Några av våra produkter är: Arbetskläder för alla verksamhetssektorer - T-shirtar, pikétröjor, träningsbyxor, polotröjor, tröjor, byxor, jackor, västar, overaller, skyddsoveraller, skjortor, kjolar, sjalar, slipsar, förkläden, tunikor, kockkläder, mössor, bivacker, rockar, varselkläder … Reklamtextiler - mössor, sjalar, hattar, väskor, förkläden … Tillbehör - skor, skärp, militärbälten, handbojor, skottsäkra västar, balaklavor, diverse taktiskt material, namnbrickor… Utrustning för personlig säkerhet - kängor, skor, träskor, stövlar, förbrukningsartiklar, hjälmar, handskar, hörlurar, fallskydd, varsel med mera. Vi distribuerar dessutom nästan alla europeiska märken: WORKPLANET, VELILLA, WORKTEAM, VALENTO, MUKUA, SEANA TEXTIL, B&C, SOLS, THCLOTHES, KARIBAN, RUSSEL, YOKO, PORTWEST, SIR SAFETY, JOMIBA, DELTA PLUS, JUBA, 3M, EXENA, HERCULES, SAFETY JOGGER, OXYPAS, LAVORO, DIKAMAR, DICKIES, RESULT, PROACT, FRUIT OF THE LOOM, CVT, GILDAN, SACOBEL, DUNLOP, MEDOP, MARCA, KEYA, GARY´S, PAYPER, ANSELL, ROLLY, SKECHERS WORK m.fl. Vi är stolta över att vara flexibla för våra kunders behov: personlig anpassning, leverans och förpackning till de bästa priserna.

 2. ERKAN GUZEL TEXTILE

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Erkan Guzel är en turkisk klädtillverkare för alla skräddarsydda uniformer och tillbehör från Istanbul i Turkiet. Vi tillverkar unika plagg av de mest sällsynta tygerna i Turkiet. Vi gör kläder åt olika sektorer, som luftfart, sjukvård, turism, utbildning med mera. Vi har ett brett produktsortiment: •Pilotuniformer •Uniformer för kabinpersonal •Uniformer för säkerhetspersonal •Uniformer för markpersonal •Företagsuniformer •Personaluniformer •Uniformer för hotellpersonal •Uniformer för organisationer •Uniformer för spa/massage, och mycket mer! Utöver sortimentet ovan tillverkar vi regnrockar och skyddskläder av högteknologiska material som är vattentäta, vindtäta och som andas, med innovativa detaljer. På vårt textilcenter strävar vi efter 100 % kundnöjdhet genom att samarbeta med våra kunder. Vi har upprätthållit långtgående relationer med våra kunder genom vår resa, och har levererat våra högkvalitativa produkter till världskända flygbolag och företag som Pegasus Airlines, Corendon Airlines, Tail Wind, Azur Airlines, MNG Airlines, ULS Cargo Airlines, Azerbaijan Airlines, Libyan Wings Airlines, Medsky Airlines, Global Air, Legend Airlines, Kam Air och Istanbul Airport Management, ErAh Flight Academy och många fler. Vi står till er tjänst. Kontakta oss gärna för mer information!

 3. GLOBUS GROUP

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Globus Group utvecklar innovativa, högpresterande, tåliga och pålitliga PPE-produkter åt distributörer och klienter i alla industrier, över hela världen. Som en av Europas största PPE-tillverkare producerar vi skyddskläder och skydd för andning, händer, ögon, huvud och öron. Vi vill skapa livslånga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla skräddarsydd och stöttande service. Vi har ett brett spektra av marknadsledande märken under vårt paraply, bland annat: Riley, vårt sortiment av skyddsglasögon: En rad av snygga kvalitetsskalmar skapade med en sinnrikhet till exceptionell standard och en samtida, modern stil. Produkter från Riley är framtagna med den allra senaste teknologin inom glasögon och passar för en rad olika användningsområden i enighet med EN 166. Benchmark: Ett sortiment av kostnadseffektiva PPE-produkter, inklusive kläder och skydd för ögon, händer, öron och andning. Produkterna kontrolleras regelbundet för att garantera den höga kvaliteten. Klicka här för att se sortimentet.

 4. AREM ITALIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Arem Italia har erbjudit tjänster för företag sedan 1979 som personanpassade plagg, broderier, alla slags tryck på T-shirts, jackor, overaller, huvtröjor för arbete, sport samt reklamartiklar. Dessutom många andra personanpassade produkter som broderade laglappar, vävda etiketter, nyckelringar av tyg, vimplar. Anläggning på 2 500 kvm, 25 anställda och enormt kunnanded. Vi skapar personanpassade produkter och skickar dem till 18 länder runt om i världen med en genomsnittlig leveranstid på mellan 7 och 15 dagar.

 5. T.ESS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  T.ESS GmbH med säte i München står sedan flera år tillbaka för utveckling och försäljning av innovativa och funktionella plagg. Med utgångspunkt i sin egna långa erfarenhet av funktionsmaterial bestämde sig grundaren Thomas Essers för att ta fram koncept och individuella arbets- och sportkläder åt sina kunder i München. Med denna bakgrund har T.ESS GmbH bland annat tagit fram Fireshelter 11612, en kollektion med svårantändliga och sömlösa underkläder – och med TESS även en serie med mycket funktionella arbetskläder. Företaget arbetar med moderna och hållbara tekniker och vidareutvecklar hela tiden både idéer och produkter.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DESTOCKTOO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  DESTOCKTOO är er specialist på utförsäljning av artiklar och produkter för hobbyarbete. Detta är stället för utförsäljning och för bra affärer inom hobbyverksamhet, järnvaror och verktyg sedan 20 år. Vi erbjuder mycket attraktiva priser som kan gå ned med 80 %. Garanterar oslagbara priser på kvalitetsprodukter inom verktyg, hobbyarbete, järnvaror, men också för arbetskläder. Våra lager omfattar ett brett sortiment av utrustningar för badrum, toaletter och kök. Ett sortiment för fackmän från kända märken som: 3M, Kapriol, Master Lock, OSRAM, Wirquin, m.fl. Vare sig ni är yrkespersoner inom verktyg eller ej, står vi till ert förfogande per e-post eller per telefon. Våra lager förnyas med jämna mellanrum. Missa inte våra tillfällen att göra bra affärer! Och dra fördel av oslagbara priser på våra produkter. Kom och upptäck en mångfald produkter till överkomliga priser på vår webbplats!

 2. ALTA SETA GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Våra accessoarer kännetecknas av exklusiv, individuell design, framtagna av professionella designers i våra interna syateljéer. I de smakfulla kreationerna syns ofta reklamen bara vid närmare granskning. Tack vare det nära samarbetet med våra uppdragsgivare kan vi uppfylla kundens önskemål på ett professionellt sätt. Den perfekta simuleringen av olika produktionsmetoder utgör grunden för en enkel orderbehandling. Som specialist på sidenaccessoarer analyserar vi först motiven som kundens förfrågan bygger på. Företagsmode till företag? Mässutrustning eller marknadsföring? Varje användningsområde har sitt eget koncept. Med hänsyn till aktuella trender utvecklar vi den perfekt anpassade produkten. För att du ska uppnå dina reklammål utan begränsning är en grundlig planering och slutligen en punktlig leverans en självklarhet.

 3. KONSTANT ARBEITSSCHUTZ GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  KONSTANT – bäst prestanda inom arbetsskydd. Ökade krav på ekonomisk lönsamhet ställer också höga krav på säkerhet och skydd på arbetsplatsen. Med produkter av konstant hög kvalitet till konstant bästa pris är vår uppgift att ge maximal flexibilitet och leveranskapacitet till ett minimalt informations- och beställningsarbete för våra kunder. Av denna anledning kan du nu även göra din beställning på Internet. Import och partihandel av personlig skyddsutrustning (PSU) från topp till tå, såsom säkerhetsskor, arbetskläder, handskar, hjälmar, hörselskydd, andningsskydd, varselklädsel enligt standarden EN ISO 20471, samt vinterkläder och regnkläder. På begäran kan vi trycka eller brodera er logotyp på kläderna.

 4. LASPA

  Polen

  Verified by europages badge

  LaSpa är ett polskt kosmetikaföretag som specialiserar sig på spa-behandlingsdräkter av främsta kvalitet samt spa-utrustning. Vi grundades 1993. Vår orubbliga hängivenhet till toppkvalitet är tydlig i vår kontinuerliga anläggningsexpansion, teknologiska utveckling och skickliga personalstyrka. Vi har blivit erkända av experter och belönta med förstapris för Årets kvalitet, medalj för Årets företag samt pris för Årets upptäckt 2010 – Consumer’s Laurel, med nomination för en Teraz Polska. Inom skönhets- och spa-industrin söker kräsna kunder efter effektiva, moderna och behagliga behandlingar. LaSpa uppfyller de behoven med dräkter designade för slimmande och cellulitreducerande behandlingar, specifikt för endomassage – en massagemetod med vakuum. Dräkten säkerställer ojämförbar komfort och eliminerar obehag under behandlingarna. Vi är hängivna till miljömedveten ansvarsfullhet. Vårt mål är noll utsläpp, och innehar ett patent för exceptionellt låga partikelutsläpp under behandlingar. Vi erbjuder skräddarsydd märkning på dräkterna. Vi är belägna i Warsawa och är verksamma i GMT+2. Vi ger snabba gensvar på alla kundförfrågningar. Inom EU använder vi ledande bud för pålitliga leveranser. Utanför EU fraktar vi med prioriterad post. Kortfattat: LaSpa har sedan 1993 excellerat inom kosmetikaindustrin. Vår hängivenhet till kvalitet, innovation och miljön skiljer ut oss från mängden. Vi möter behoven hos moderna spa och skönhetsproffs av förstklassiga dräkter och utrustning, och förhöjer deras klienters upplevelser.

 5. SALZMANN RESTWAREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Välkommen till Salzmann Restwaren GmbH, din tillförlitliga grossist! Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter till oslagbara priser. Tack vare ett nära samarbete med tillverkare och insolvensförvaltare har vi möjlighet att erbjuda attraktiva villkor för varor från konkursbon, affärslikvidationer och returer. Vårt breda sortiment omfattar produkter från en mängd olika kategorier, bland annat hushållsartiklar, byggnadsmaterial, kosmetiska produkter och möbler för att bara nämna några. Så du kan vara säker på att du hittar det du söker hos oss, oavsett vilken typ av varor du behöver för din verksamhet. Några av fördelarna med Salzmann Restwaren GmbH: Förmånliga priser - Mångsidigt sortiment - Flexibilitet - Tillförlitlighet - Kvalitet. Dyk ner i vårt breda sortiment och upptäck de attraktiva möjligheterna hos Salzmann Restwaren GmbH. Vi finns där för dig om du skulle ha några frågor. Tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få din verksamhet att frodas!

 1. SC AKITEX NET SRL

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Akitex Net är en rumänsk tillverkare som specialiserar sig på skyddsutrustning, medicinska uniformer och produkter anpassade för hotellverksamhet. Med stor expertis inom området sticker Akitex Net ut med personliga lösningar av hög kvalitet anpassade för olika branscher. Akitex Net har lång erfarenhet inom klädproduktion och deras kompetens och professionalism har öppnat upp för samarbeten med prestigefyllda varumärken som Moncler, Naf Naf och Asos. Genom dessa sammarbeten har Akitex Nets visat sin förmåga att uppfylla de högt ställda kraven från toppkunder inom skyddsutrustnings- och modeindustrin.Företaget utmärker sig genom att erbjuda ett brett sortiment av produkter, inklusive skyddsutrustning, sjukvårdsuniformer, skyddsoveraller och modeinriktade kläder. Med ett dedikerat team av specialister och toppmodern produktionsteknik kan Akitex Net tillverka skräddarsydda produkter för kundernas specifika behov.

 2. MANAI HAYET

  Tunisien

  Verified by europages badge

  Företaget MANAI HAYET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Arbets- och skyddsdräkter. Företaget är även verksamt inom arbetsuniformer, och arbetskläder. Företagets huvudkontor finns i Ariana, Tunisien.

 1. DOLFING DRUTEN PROTECTIVE WEAR

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget Dofling har tillverkat kläder sedan 1919, med högfrekventa svetsningstekniker sedan 1958. Utöver vattentäta arbetskläder tillhandahåller företaget nu produkter till ett antal olika marknader, som vattensängar, medicin, motor, frakt osv. Produktionsfabriken i Druten tillverkar även specialtillverkade uppblåsbara produkter och andra högfrekvenssvetsade specialprodukter. Under 60 år har Dofling blivit ett välkänt namn inom professionella skyddsarbetskläder.

 2. OLIVE TEXTILES LTD

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget OLIVE TEXTILES LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Koftor. Företaget är även verksamt inom Prêt-à-porter och konfektionsplagg för damer, Kläder för nyfödda, Textilier - Import/Export, Klädsel - Import/Export, Oblačila, pripravljena za nošenje, skräddarsydda kläder, örngott, pojkkläder, och joggingkläder. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 3. BESTGIFT - BGEUROPE

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget BESTGIFT - BGEUROPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Badrumslinne. Företaget är även verksamt inom Teknisk textil för medicinskt bruk, Textilier - Import/Export, Linne för yrkesmässigt och industribruk, Linne för institutioner, textil för hotellbranschen, Teknisk textil för medicinskt bruk, hemtextilprodukter, Textilier - Import/Export, och levererans till restauranger. Företagets huvudkontor finns i Porto, Portugal.

 4. CAWE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CAWE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Arbets- och skyddsdräkter. Företaget är även verksamt inom arbetskläder, och arbetskläder. Företagets huvudkontor finns i Strasbourg, Frankrike.

 5. SOLUTION LR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SOLUTION LR, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Arbets- och skyddsdräkter. Företaget är även verksamt inom Fire safety, skyddskläder, skyddsskor, skyddsskor för industribruk, arbetskläder, och arbetsuniformer. Företagets huvudkontor finns i Aucamville, Frankrike.

 6. KARDELEN WORKWEAR

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget KARDELEN WORKWEAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klädsel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom T-shirts, Arbets- och skyddsdräkter, arbetskläder, T-shirts, sweat-shirt, arbetsskor, arbetsförkläden, arbetsbyxor, och arbetskavajer. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. SURYA SOURCING TEXTILE

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget SURYA SOURCING TEXTILE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Textilier och klädsel. Företaget är även verksamt inom Textilier - Import/Export, Sportkläder, Collegetröjor, Skjortor, T-shirts, Tyger, Kläder för nyfödda, Textilier - Import/Export, och herrkläder. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. BRINDES 360

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget BRINDES 360, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Presentartiklar - företag. Företaget är även verksamt inom Uniformer, reklamartiklar, marknadsföringsartiklar, tjänster för förföretagpresenter, reklamartiklar, textilprodukter, tillbehör för kontor, personaliserade presentartiklar, och personaliserade pennor. Företagets huvudkontor finns i Faro, Portugal.

 1. ECAREPROTECT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget ECAREPROTECT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Olycksskydd - Artiklar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Uniformer, Arbetsskjortor och förkläden, arbetshandskar, Uniformer, Nitrilhandskar, arbetsskor, arbetskläder, papper, och servetter. Företagets huvudkontor finns i Deerlijk, Belgien.

 2. ELIS BELGIUM

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget ELIS BELGIUM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Arbetskläder - Uthyrning. Företaget är även verksamt inom Arbets- och skyddsdräkter, Arbetsskjortor och förkläden, Handduks- och tvålhållare, Linne för yrkesmässigt och industribruk, Linne för institutioner, Desinfektion, insektbekämpning och råttutrotning - Maskiner och utrustning, Toalettpapper, arbetskläder, och Arbets- och skyddsdräkter. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 3. SB INGROSS

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SB INGROSS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olycksskydd - Artiklar och utrustning. Företaget är även verksamt inom arbetsskor, arbetskläder, arbetshandskar, och anordningar för individuellt skydd. Företagets huvudkontor finns i Creazzo, Italien.

 4. SONDERPOSTENSCHEUNE INH. LUDGER KREY

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SONDERPOSTENSCHEUNE INH. LUDGER KREY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hushållsmaskiner - Små apparater. Företaget är även verksamt inom Elektronik - Import/Export, Smartphone, kitchen appliances, tyger i lager, lamparos, Elektronik - Import/Export, arbetskläder, och arbetsskor. Företagets huvudkontor finns i Dinslaken, Tyskland.

 5. LOGOTEX EUROPE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LOGOTEX EUROPE GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tryck - offset. Företaget är även verksamt inom Tygbehandling, T-shirts, Broderi, transfertryck, Tygbehandling, arbetskläder, T-shirts, Broderi, och textilprodukter. Företagets huvudkontor finns i Waltrop, Tyskland.

 6. MILIGUS

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget MILIGUS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Klädsel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom export kläder, tillverkning av kläder, kläder, grossist, arbetskläder, militära kläder, herrkläder, ytterkläder, läderartiklar för militärt bruk, och militära ryggsäckar. Företagets huvudkontor finns i Lviv, Ukraina.

 7. PREVENTEX

  Marocko

  Verified by europages badge

  Företaget PREVENTEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Uniformer. Företaget är även verksamt inom Arbets- och skyddsdräkter, Arbets- och skyddsdräkter, militära kläder, arbetskläder för hotellbranschen, yrkeskläder för restaurangverksamhet, skyddskläder, och arbetskläder. Företagets huvudkontor finns i Casablanca, Marocko.

 8. DECCO

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget DECCO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Arbets- och skyddsdräkter. Företaget är även verksamt inom Arbetsskjortor och förkläden, arbetskläder, skyddskläder, arbetskläder, uniformer för stadspolis, arbetsuniformer, arbetskläder, Hospital and surgery uniforms, och arbetsuniformer. Företagets huvudkontor finns i Aalst, Belgien.

 9. HUNIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HUNIC GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Varnost na delovnem mestu. Företaget är även verksamt inom artiklar för förebyggande av olyckor, och arbetskläder. Företagets huvudkontor finns i Baiersbronn, Tyskland.

 10. RGF KFT

  Ungern

  Verified by europages badge

  Företaget RGF KFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Uniformer. Företaget är även verksamt inom Tryck, Industriscreentryck, Screentryck på tyg, Screentryck för reklam, Specialförpackningar på kundbeställning, Förpackning, reproduktioner individualiserade, självhäftande klackar, och digital tryckning. Företagets huvudkontor finns i Gyor, Ungern.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Arbetskläder - Import och export

Antal resultat

588 Företag