• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • aperitifer- alkoholhaltiga

Resultat för

Aperitifer- alkoholhaltiga - Import och export

 1. 366 PUNCHS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Stig in i den exotiska och förtrollande världen av 366 PUNCHS, en djärv kreation som kombinerar det bästa av tropiska frukter, exotiska kryddor och jordbruksrommen Bielle från Guadeloupe. Varje klunk är en sinneseskapad till avlägsna, soldränkta stränder, där vibrerande smakförnimmelser stimulerar gommen med oöverträffat behag. Vi erbjuder en oförglömlig smakupplevelse, i vilken hantverk och de naturliga ingrediensernas kvalitet förenas för att skapa en förstklassig produkt. Hos 366 PUNCHS, är vi noga med att välja ut de bästa frukterna och kryddorna i kombination med den beryktade jordbruksrommen Bielle från Guadeloupe för att erbjuda en cocktail som överskrider dittills kända gränser. Vare sig det är för en afton vänner emellan, något speciellt att fira eller för att koppla av och njuta av stunden, tar vår punsch er till fjärran horisonter, dit solen alltid strålar och smaker är förförande. Och för ert största nöje kan vår snabbleveranstjänst skicka hem er värdefulla flaska 366 PUNCHS var ni än befinner er i Frankrike eller internationellt. Dröj inte längre för att upptäcka denna cocktail som skiljer sig från alla andra och som skänker er oförglömliga smakintryck.

 2. ARDUENNA GIN

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget ARDUENNA GIN, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Starksprit. Företaget är även verksamt inom Aperitifer, alkoholhaltiga, Alkohol, Färdiga drinkar, alkoholhaltiga drycker, gin, Aperitifer, alkoholhaltiga, spritdrycker, alkoholer, och Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Vaux-Sur-Sûre, Belgien.

 3. MAMA SAMA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MAMA SAMA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företaget är även verksamt inom rom, exotiska drycker, fruktspritdrycker, och alkohol för dryckindustrin. Företagets huvudkontor finns i Merignac, Frankrike.

 4. NEAT COCKTAIL - COCKTAILS PRETS A BOIRE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget NEAT COCKTAIL - COCKTAILS PRETS A BOIRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företaget är även verksamt inom Aperitifer, alkoholhaltiga, alkoholhaltiga drycker, Aperitifer, alkoholhaltiga, och spritdrycker. Företagets huvudkontor finns i Neufmoutiers-En-Brie, Frankrike.

 5. BALBINE SPIRITS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BALBINE SPIRITS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Aperitifer, alkoholhaltiga, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Alkohol, spritdrycker, Aperitifer, alkoholhaltiga, alkoholhaltiga drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och gin. Företagets huvudkontor finns i Colombes, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AIRMAIL COCKTAIL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AIRMAIL COCKTAIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Färdiga drinkar, Aperitifer, alkoholhaltiga, alkoholhaltiga drycker, alkoholer, Färdiga drinkar, och Aperitifer, alkoholhaltiga. Företagets huvudkontor finns i Cognac, Frankrike.

 2. TORINO DISTILLATI S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TORINO DISTILLATI S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företaget är även verksamt inom likörer, gin, eau-de-vie, och vermusth. Företagets huvudkontor finns i Moncalieri, Italien.

 3. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Ryssland

  Yaroslavsky likero-vodochny zavod LLC grundades 1901 och tillverkar alkoholdrycker, som: vodka, vetch, rosolio, aperitifer, starksprit. Vårt sortiment innehåller över 30 drycker av olika märken. Företaget tillverkar klassiska spritsorter i original. Inom den närmsta framtiden ska vi bredda produktsortimentet med brandy, whiskey, fruktig alkohol, skandinavisk vodka (akvavit), grappasorter (bl a lagrad grappa, aromatisk grappa), fruktvodka, maltdrycker. Malt för dryckesindustrin köps in från välkända europeiska malthus. Våra verksamheter: drycker - import/export. Möjlig dryckesleverantör för restauranger. Vi säljer även tillbehör för dryckesindustrin. Vår produktion är certifierad utefter internationella kvalitets- och säkerhetskrav (FSSC).

 4. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

  Frankrike

  DISTILLERIE LOUIS ROQUE är specialist på Vieille prune de Souillac. Destilleringskonsten har gått i arv far till son sedan 1835, med respekt för traditioner, där våra drycker långsamt mognar i gamla ekfat där spriten åldras sakta. Utöver det berömda plommonbrännvinet Vieille prune de Souillac, erbjuder destilleriet andra fruktbaserade spritdrycker baserade på päron, hallon, krikon, mirabelle, körsbär. Vi erbjuder också aperitifdrycker, baserade på vin, frukt, nötter, ratafia, valnötslikör, kastanj, hallon, karamell, choklad, vanilj, mynta samt fruktkrämer. Vi kan också erbjuda frukter inlagda i alkohol, bakverk som baba och cannelé, chokladgodis, kryddblandningar från sydvästra Frankrike, senap och vinäger med tryffel. Vi finns hos vinhandlare, specerihandlare som Hédiard och Fauchon samt på borden hos många stjärnrestauranger i Frankrike och andra länder.

 5. SECRET ARTS OF SPIRITS

  Frankrike

  Företaget SECRET ARTS OF SPIRITS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Drycker - Import/Export, Alkohol, rom, vodka, och Drycker - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Saint Mitre Les Remparts, Frankrike.

 1. MAISON SASSY

  Frankrike

  Företaget MAISON SASSY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företaget är även verksamt inom cider, och päroncider. Företagets huvudkontor finns i Manneville-La-Pipard, Frankrike.

 2. CHAMPAGNE CHEURLIN-DANGIN

  Frankrike

  Företaget CHAMPAGNE CHEURLIN-DANGIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företaget är även verksamt inom Champagne, Champagne, vinskörd, pressning, och russin. Företagets huvudkontor finns i Celles Sur Ource, Frankrike.

 1. LTD "GOROBINA"

  Ukraina

  Företaget LTD "GOROBINA", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företaget är även verksamt inom vodka, vermusth, och fodervicker. Företagets huvudkontor finns i Sumy, Ukraina.

 2. MAISON SCOUFLAIRE

  Belgien

  Företaget MAISON SCOUFLAIRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Aperitifer, alkoholhaltiga, alkoholhaltiga drycker, milda likörer, Aperitifer, alkoholhaltiga, och hantverksmässigt destilleri. Företagets huvudkontor finns i Herchies, Belgien.

 3. BIJ CHOI B.V.

  Nederländerna

  Företaget BIJ CHOI B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företagets huvudkontor finns i Peize, Nederländerna.

 4. LATO SENSU LTD

  Israel

  Företaget LATO SENSU LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företagets huvudkontor finns i Caesarea, Israel.

 5. MONWHISKY

  Frankrike

  Företaget MONWHISKY, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företaget är även verksamt inom amerikansk whisky, skotsk whisky, och irländsk whisky. Företagets huvudkontor finns i Limoges, Frankrike.

 6. DISTILLERIE LAMBICOOL

  Belgien

  Företaget DISTILLERIE LAMBICOOL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företaget är även verksamt inom hantverksmässigt destilleri, och eau-de-vie. Företagets huvudkontor finns i Grâce-Hollogne, Belgien.

 7. MA DAME-JEANNE

  Frankrike

  Företaget MA DAME-JEANNE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företagets huvudkontor finns i Dému, Frankrike.

 8. CHATEAU DU TARIQUET

  Frankrike

  Företaget CHATEAU DU TARIQUET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Sydvästra Frankrike. Företaget är även verksamt inom Aperitifer, alkoholhaltiga, Aperitifer, alkoholhaltiga, torrt vitt vin, och armagnac. Företagets huvudkontor finns i Eauze, Frankrike.

 1. MANOIR D'APREVAL

  Frankrike

  Företaget MANOIR D'APREVAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företaget är även verksamt inom söt cider, torr cider, cider, och calvados. Företagets huvudkontor finns i Pennedepie, Frankrike.

 2. MAISON MANIGART

  Belgien

  Företaget MAISON MANIGART, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Aperitifer, alkoholhaltiga, Alkohol, Aperitifer, alkoholhaltiga, Alkohol, artiklar för källaren, och vinäger. Företagets huvudkontor finns i Arlon, Belgien.

 3. ALUXION ALLIANCE SRL

  Italien

  Företaget ALUXION ALLIANCE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Örtte. Företaget är även verksamt inom Aperitifer, alkoholhaltiga, Aperitifer, alkoholhaltiga, tryffelsvamp bianco d'alba, och gin. Företagets huvudkontor finns i Torino, Italien.

 4. LE ROI DE LA FRAISE

  Belgien

  Företaget LE ROI DE LA FRAISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företaget är även verksamt inom fruktvin. Företagets huvudkontor finns i Trois-Ponts, Belgien.

 5. DISTILLERIE LES FILS D'EMILE PERNOT SODEX

  Frankrike

  Företaget DISTILLERIE LES FILS D'EMILE PERNOT SODEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Aperitifer, alkoholhaltiga, gentiana, Producent av pastis, Aperitif med absint, och Aperitifer, alkoholhaltiga. Företagets huvudkontor finns i Pontarlier, Frankrike.

 6. INDUSTRIAS VICRE S. DE R. L. MI.

  Mexiko

  Företaget INDUSTRIAS VICRE S. DE R. L. MI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Alkohol, beredda drinkar, och fruktlikörer. Företagets huvudkontor finns i Veracruz, Mexiko.

 7. PRIMEDRINKS - COMERCIALIZACAO DE BEBIDAS ALCOOLICAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugal

  Företaget PRIMEDRINKS - COMERCIALIZACAO DE BEBIDAS ALCOOLICAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Aperitifer, alkoholhaltiga, Aperitifer, alkoholhaltiga, och alkoholhaltiga drycker. Företagets huvudkontor finns i Lisboa, Portugal.

 8. L&L

  Frankrike

  Företaget L&L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Aperitifer, alkoholhaltiga, Färdiga drinkar, Buteljering och tappning - maskiner och utrustning, Aperitifer, alkoholhaltiga, Färdiga drinkar, logistik, och Buteljering och tappning - maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Boe, Frankrike.

 9. SAPORICENTROITALIA

  Italien

  Företaget SAPORICENTROITALIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företaget är även verksamt inom Drycker, Drycker, och likörer med örter och rötter. Företagets huvudkontor finns i Campobasso, Italien.

 10. FRANCE OF GASTRONOMY

  Frankrike

  Företaget FRANCE OF GASTRONOMY, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Delicatessen. Företaget är även verksamt inom Aperitifer, alkoholhaltiga, leverantörer av pastejer, fruktsylt, Aperitifer, alkoholhaltiga, och fyllda korgar. Företagets huvudkontor finns i Loché, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis