• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • animaliska oljor och fett

Resultat för

Animaliska oljor och fett - Import och export

 1. SARL NOOH AS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Hos N.O.O.H. AS är vi stolta att erbjuda er en kulinarisk upplevelse som verkligen är enastående. Vår passion för solrosoljor av hög kvalitet driver oss att söka upp de utsöktaste källorna i världen. Upptäck det yppersta inom kokkonst med våra omsorgsfullt utvalda solrosoljor. Hos N.O.O.H. AS ställer vi hållbarhet och kvaliteti centrum för allt vi gör. Vi anser att naturen skänker oss värdefulla skatter. Kompromisslös kvalitet: Varje droppe av vår solrosolja är resultatet av en blandning av passion och kvalitet. Vi väljer noggrant ut de finaste solrosfröna för att framställa en 100 % ren olja, utan tillsatser och förändringar. Vi tror på hållbarhet och ansvar för miljön. Vår produktionsprocess är utformad för att minimera vår inverkan på planeten. Vårt engagemang för en bättra framtid går från ansvarsfulla jordbruksmetoder till miljövänliga förpackningar. Våra samarbeten med lokala och internationella producentpartners vilar på etiska principer. Vi åtar oss att erbjuda rättvisa arbetsförhållanden. Varje parti olja genomgår rigorösa kvalitetstest för att alltid garantera kompromisslösa produkter.

 2. STELLA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget STELLA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Animaliska oljor och fett, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Kosmetika, Oljor - Återvinning och återanvändning, anläggningar för lanolinextraktion, Animaliska oljor och fett, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Kosmetika, och Oljor - Återvinning och återanvändning. Företagets huvudkontor finns i Mouscron, Belgien.

 3. FRITZ ROCK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FRITZ ROCK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företagets huvudkontor finns i Kirchberg, Tyskland.

 4. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

  Österrike

  Företaget: I vår nya fabrik producerar vi varor på modernaste vis och under stränga kvalitetskontroller enligt EU-direktiv. Förstklassiga råvaror bearbetas till populära fettprodukter. Vårt höglagerkylhus för EU-pallar är EU-certifierat. Temperatur: -28 °C Stapelhöjd: max 1, 8 m Överhäng stapelhöjd: max. 5 cm 1932 grundades charkuteriföretaget Schachinger och började med produktionen av fettprodukter. Efter andra världskriget utvecklades verksamheten. I slutet av 80-talet blev fettproduktionen en helt eget företag.

 5. PROGRASA SL

  Spanien

  Prograsa, S.L. är ett av de äldsta företagen i Katalonien som förädlar köttbiprodukter. Företagets huvudverksamhet är att utnyttja, förädla och sterilisera köttbiprodukter av kategori 3, enlig förordning (EG) nr 1774/2002 av den 3 oktober 2002, från köttbutiker, styckningsanläggningar, slakterier och köttindustrin.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EUROCOMMERCE LTD

  Ukraina

  Företaget EUROCOMMERCE LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företaget är även verksamt inom Import/Export - jordbruksprodukter, Rapsolja, solrosolja, Import/Export - jordbruksprodukter, och sojaolja. Företagets huvudkontor finns i Chervonograd, Ukraina.

 2. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarien

  Företaget GOUT DE CANARD LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttkonserver. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Animaliska oljor och fett, Hundmat, Konserver, Patéer och pastejer, Animaliska oljor och fett, Hundmat, och Konserver. Företagets huvudkontor finns i Rakovski, Bulgarien.

 3. OLIO GLORIOSO

  Italien

  Företaget OLIO GLORIOSO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Olivolja, Organic olive oil, olivolja, extra jungfrulig, och Extra jungfruolja. Företagets huvudkontor finns i Santa Ninfa, Italien.

 4. BIOMEGA NATURAL NUTRIENTS

  Spanien

  Företaget BIOMEGA NATURAL NUTRIENTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företaget är även verksamt inom Livsmedelstillsatser, produkter för kosttillskott, och Livsmedelstillsatser. Företagets huvudkontor finns i Boiro, A Coruña, Spanien.

 5. INDUSTRIAS AFINES, S.L.

  Spanien

  Företaget INDUSTRIAS AFINES, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företagets huvudkontor finns i Mos, Spanien.

 1. YUROK

  Ukraina

  Företaget YUROK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företaget är även verksamt inom animaliska livsmedelsfetter, fetter för livsmedel, och recikliranje maščob. Företagets huvudkontor finns i Lviv Region, Ukraina.

 2. DEUTSCHE LANOLIN GESELLSCHAFT PARMENTIER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget DEUTSCHE LANOLIN GESELLSCHAFT PARMENTIER GMBH & CO KG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk. Företaget är även verksamt inom Animaliska oljor och fett, Animaliska oljor och fett, och Kislo olje. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt, Tyskland.

 1. AJV GRUPE, JSC

  Litauen

  Företaget AJV GRUPE, JSC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företaget är även verksamt inom Råa vegetabiliska oljor, Matoljor och matfett, fettsyror, Glycerol, Råa vegetabiliska oljor, och Matoljor och matfett. Företagets huvudkontor finns i Vilnius, Litauen.

 2. D. KAMPITI SONS O.E.

  Grekland

  Företaget D. KAMPITI SONS O.E., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företaget är även verksamt inom raffinerade industrioljor. Företagets huvudkontor finns i Naoussa, Grekland.

 3. BAETEN & C

  Belgien

  Företaget BAETEN & C, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företaget är även verksamt inom Matoljor och matfett, Vegetabiliska oljor, anläggningar och utrustningar för raffinering av vegetabiliska matoljor och matfetter, Matoljor och matfett, livsmedelsoljor och fetter, och Vegetabiliska oljor. Företagets huvudkontor finns i Berlare, Belgien.

 4. OLVEA

  Frankrike

  Företaget OLVEA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Animaliska oljor och fett, Animaliska oljor och fett, och fiskolja. Företagets huvudkontor finns i Saint Leonard, Frankrike.

 5. ADEL

  Ukraina

  Företaget ADEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företaget är även verksamt inom oil for food use, raffinaderioljor, Rapsolja, och solrosolja. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 6. DANISH PROTEINS AND FEED SUPPLIERS

  Danmark

  Företaget DANISH PROTEINS AND FEED SUPPLIERS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, och Jordbruk - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Copenhagen, Danmark.

 7. TECOSOL GMBH

  Tyskland

  Företaget TECOSOL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företaget är även verksamt inom Råa vegetabiliska oljor, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Industriellt salt, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Råa vegetabiliska oljor, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Industriellt salt, och Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat. Företagets huvudkontor finns i Ochsenfurt, Tyskland.

 8. SONAC ELSHOLZ GMBH

  Tyskland

  Företaget SONAC ELSHOLZ GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Animaliska oljor och fett, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Smörjmedel för industribruk, Animaliska oljor och fett, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Elsholz, Tyskland.

 1. BIODIESEL KÄRNTEN GMBH

  Österrike

  Företaget BIODIESEL KÄRNTEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företaget är även verksamt inom Råa vegetabiliska oljor, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Råa vegetabiliska oljor, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, och Organisk kemi- Basprodukter och derivat. Företagets huvudkontor finns i Arnoldstein, Österrike.

 2. SEAPROMEGA

  Frankrike

  Företaget SEAPROMEGA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företaget är även verksamt inom Import/Export - jordbruksprodukter, och Import/Export - jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Saint Jean De Brevelay, Frankrike.

 3. PJSC BELYNICHI PROTEIN PLANT

  Vitryssland

  Företaget PJSC BELYNICHI PROTEIN PLANT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företagets huvudkontor finns i Mogilev, Vitryssland.

 4. LEBERTRAN-INFO.DE

  Tyskland

  Företaget LEBERTRAN-INFO.DE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företaget är även verksamt inom torskleverolja. Företagets huvudkontor finns i Wehrbleck, Tyskland.

 5. SUNTRADE SE LLC

  Ukraina

  Företaget SUNTRADE SE LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företaget är även verksamt inom solrosolja. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 6. DAIRY COMPLEX SOKOLOVSKY LLE (DCS)

  Ukraina

  Företaget DAIRY COMPLEX SOKOLOVSKY LLE (DCS), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företaget är även verksamt inom smör. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 7. VADA

  Belgien

  Företaget VADA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Animaliska oljor och fett, Vegetabiliska oljor, och Animaliska oljor och fett. Företagets huvudkontor finns i Hoevenen, Belgien.

 8. ATERIMAR DISTRIBUCION

  Spanien

  Företaget ATERIMAR DISTRIBUCION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företaget är även verksamt inom fiskolja. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 9. FAPRO

  Belgien

  Företaget FAPRO, som är verksamt inom sektorn för Animaliska oljor och fett. Företaget är även verksamt inom Diverse produkter av animaliskt ursprung, Diverse produkter av animaliskt ursprung, och animaliska livsmedelsoljor. Företagets huvudkontor finns i Ichtegem, Belgien.

 10. CESKA PIC S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget CESKA PIC S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Animaliska oljor och fett, Boskapsskötsel - Service, Animaliska oljor och fett, och Boskapsskötsel - Service. Företagets huvudkontor finns i Brno-Sever, Tjeckiska republiken.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis