• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • animalieproduktion

Resultat för

Animalieproduktion - Import och export

 1. LES RUCHERS DE NORMANDIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LES RUCHERS DE NORMANDIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företaget är även verksamt inom acaciahonung, honungstvål, honung och propolis, och bihonung. Företagets huvudkontor finns i Gisay La Coudre, Frankrike.

 2. ARMINAKIL BENTONIT MADEN

  Turkiet

  Företaget ARMINAKIL BENTONIT MADEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företaget är även verksamt inom bentonit. Företagets huvudkontor finns i Cankiri, Turkiet.

 3. GASTRO HARING GMBH

  Österrike

  Företaget GASTRO HARING GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i Großklein, Österrike.

 4. KIMYA SAN. VE TIC LTD ŞTI

  Turkiet

  Företaget KIMYA SAN. VE TIC LTD ŞTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företaget är även verksamt inom blötfoder för katter, och blötfoder för hundar. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 5. KI-BEVEL

  Belgien

  Företaget KI-BEVEL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företaget är även verksamt inom avelsdjur, inseminering av suggor, och Svinstior. Företagets huvudkontor finns i Bevel, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CUREBEE ORGANIC LTD STI

  Turkiet

  Företaget CUREBEE ORGANIC LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i Ordu, Turkiet.

 2. HELIX ESPERIA

  Italien

  Företaget HELIX ESPERIA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företaget är även verksamt inom öronsnäcka, Sniglar att tillaga, och snigeluppfödning. Företagets huvudkontor finns i Grammichele, Italien.

 3. HÉLIX SANTA ANA

  Spanien

  Företaget HÉLIX SANTA ANA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företaget är även verksamt inom Konserverade sniglar, sniglar, Konserverade sniglar, och sniglar färdiga. Företagets huvudkontor finns i La Coruña, Spanien.

 4. STANFORD PETFOOD S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget STANFORD PETFOOD S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, och Foder för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Stara Paka, Tjeckiska republiken.

 5. SALPESA

  Spanien

  Företaget SALPESA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företaget är även verksamt inom Animal Health Product, och naturligt djurfoder. Företagets huvudkontor finns i Salamanca, Spanien.

 1. GLOBAL FEED S.L.U.

  Spanien

  Företaget GLOBAL FEED S.L.U., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företaget är även verksamt inom fosfater, och Monokalciumfosfat. Företagets huvudkontor finns i Huelva, Spanien.

 2. PRONIX INDUSTRIES INC.

  Taiwan R.O.C.

  Företaget PRONIX INDUSTRIES INC., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i Taichung, Taiwan R.O.C..

 1. AJ ENERGI & STRØ

  Danmark

  Företaget AJ ENERGI & STRØ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i Aulum, Danmark.

 2. PROTEINSECTA S.L.

  Spanien

  Företaget PROTEINSECTA S.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i Albacete, Spanien.

 3. AYDOGDU GROUP A.S AYDOGDU ORDEK

  Turkiet

  Företaget AYDOGDU GROUP A.S AYDOGDU ORDEK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i Adana, Turkiet.

 4. FUHRMANN BÜHNENTECHNIK, INH. OLIVER FUHRMANN

  Tyskland

  Företaget FUHRMANN BÜHNENTECHNIK, INH. OLIVER FUHRMANN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Teaterdekorationer. Företaget är även verksamt inom Föreställningar - Organisation, Fest- och konferenslokaler, Animalieproduktion, Föreställningar - Organisation, Fest- och konferenslokaler, och Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i Elmshorn, Tyskland.

 5. STEMAR

  Ukraina

  Företaget STEMAR, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Uppfödning av boskap - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Animalieproduktion, Foder för boskap och fjäderfä, Animalieproduktion, jordbruksprodukter för zooteknisk föda, och veterinärläkemedel. Företagets huvudkontor finns i Lviv, Ukraina.

 6. ALMA TRADING (INGREDIENTS TRADE SPAIN S.L.)

  Spanien

  Företaget ALMA TRADING (INGREDIENTS TRADE SPAIN S.L.), är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i Paracuellos De Jarama, Spanien.

 7. RESUL ERGENC- ERGENC BAGIRSAK TICARETI

  Turkiet

  Företaget RESUL ERGENC- ERGENC BAGIRSAK TICARETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 8. FARMA LAFIOTAKI

  Grekland

  Företaget FARMA LAFIOTAKI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i Lagonissi, Grekland.

 1. FANUS GIDA VE ORGANIK URUNLER SAN.TIC.LTD.STI

  Turkiet

  Företaget FANUS GIDA VE ORGANIK URUNLER SAN.TIC.LTD.STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i Trabzon, Turkiet.

 2. POL-EXPORT

  Polen

  Företaget POL-EXPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företaget är även verksamt inom Djupfryst kött, Nötkött, Griskött, Djupfryst kött, Nötkött, Griskött, och fjäderfän. Företagets huvudkontor finns i Walendow, Polen.

 3. SANDRA SP.ZO.O

  Polen

  Företaget SANDRA SP.ZO.O, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom Animalieproduktion, kyckling, fjäderfän för slakt, fjäderfän, och Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i Lędziny, Polen.

 4. DORAVİT

  Turkiet

  Företaget DORAVİT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Animalieproduktion, produkter för djurens hälsa och skönhet, Vårdartiklar för djur, Animalieproduktion, och Animal Health Product. Företagets huvudkontor finns i Konya / Selcuklu, Turkiet.

 5. L.B.R. LAVORAZIONE BUDELLA REGGIANE SRL

  Italien

  Företaget L.B.R. LAVORAZIONE BUDELLA REGGIANE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företaget är även verksamt inom naturtarmar, och rep. Företagets huvudkontor finns i Gualtieri, Italien.

 6. NAAPCAM SARL

  Kamerun

  Företaget NAAPCAM SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företaget är även verksamt inom Fodertillskott för värphönor och gödkycklingar. Företagets huvudkontor finns i Yaoundé, Kamerun.

 7. BIOPRO SOLUTIONS

  Förenta Staterna

  Företaget BIOPRO SOLUTIONS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Näringstillsatser, dietprodukter för sport. Företaget är även verksamt inom Animalieproduktion, och Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i Gaffney, Förenta Staterna.

 8. ADEMOGLU LIVE STOCK

  Turkiet

  Företaget ADEMOGLU LIVE STOCK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom Boskap - Import/Export, Djupfryst kött, Animalieproduktion, Boskap - Import/Export, Djupfryst kött, och Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i Cankiri, Turkiet.

 9. TOT D'ANIMALS NATURAL

  Spanien

  Företaget TOT D'ANIMALS NATURAL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom Utrustning för märkning av djur, Djurtransporter, Animalieproduktion, djurfoder, Utrustning för märkning av djur, Djurtransporter, och Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i La Nucía, Spanien.

 10. CARNICAS HUERTOS MORALEJO S.L

  Spanien

  Företaget CARNICAS HUERTOS MORALEJO S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Lagerhus, kylförvaring, Animalieproduktion, levererans till industrin, Griskött, Lagerhus, kylförvaring, och Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i Zamora, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Animalieproduktion - Import och export

Antal resultat

1 316 Företag