• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • aluminiumplattor för förpackningar

Resultat för

Aluminiumplattor för förpackningar - Import och export

 1. PETROPLAST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 40 är PETROPLAST kvalitetsledande inom branschen när det gäller tillskärning och lindning av folie. Från vår firmas anläggning i Neuss levererar vi folie av högsta kvalitet till kunder både i Tyskland och utomlands – detta ser våra omkring 60 medarbetare till. Vi är inte enbart specialiserade på upphandling och leverans av folier, utan även på foliebearbetning som tillskärning, perforering och efterbehandling. Vår kärnkompetens är tillskärning och lindning av folie! Dessutom skapar vi med våra toppmoderna lasersystem smarta förpackningslösningar för dagligt bruk. Inom vår serviceverksamhet är vi oumbärliga som partner och leverantör av omvandlare. Med vår slimmade struktur och toppmoderna produktionsteknik levererar vi framför allt till medelstora företag på högsta kvalitetsnivå. Vi åtar oss även små uppdrag till rimliga priser.

 2. KORFF AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Vi har allt man kan behöva inom aluminiumfolie. Hos oss hittar du allt från klassisk aluminiumfolie för hemma bruk till vikfolie, pop up-sheets, självhäftande folie, aluminiumband och stansade detaljer. Olika präglingar och hålmönster kan beställas, liksom flera ytnyanser och beläggningar. Förutsättningen för vårt stora utbud är ett omfattande lager av aluminiumfolier. Genom oss får du tillgång till över 1 000 ton aluminiumfolie i olika utföranden och partier: stansade detaljer, rullar och kompositfolier, i tjocklekar från 0, 008 mm till 0, 300 mm, i stora serier och som enskilda delar. Vårt motto är: ”Vi välkomnar alla uppdrag, oavsett hur små de är.” Vi arbetar med en platt organisation utan onödiga omkostnader, för att kunna ge dig som kund konkurrenskraftiga priser även vid mindre uppdrag. Korff AG tillverkar även specialfolier av aluminium.

 3. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Människor som brinner för samarbete. Så vill våra medarbetare vara gentemot kunderna i alla affärsområden. Detta tankesätt överensstämmer med Braun-koncernens filosofi. Vi är ett medelstort familjeföretag som vill ha ett öppet, vänligt och engagerat arbetsklimat. Vårt mål är att vara ett klassiskt gott exempel för den mogna företagskulturen i det kreativa och företagsamma förbundslandet Baden-Württemberg. I våra externa engagemang tänker vi globalt och handlar lokalt: Oavsett om det gäller att stödja sociala institutioner eller idrott. Kvalitet och effektivitet är Braun-koncernens ledord. Med vår erfarenhet och tekniska kompetens hjälper vi till att få ut din produkt på marknaden. Rutinerat, snabbt och med hög tillförlitlighet. Vi älskar utmaningar. Online-data vid inköp och försäljning bidrar i stor utsträckning till att vi alltid är uppdaterade när vi hjälper våra kunder.

 4. DIROLL VERPACKUNGEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DIROLL VERPACKUNGEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företagets huvudkontor finns i Lichtenfels, Tyskland.

 5. ALUJET-UNIVERSAL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALUJET-UNIVERSAL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. WIPF AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget WIPF AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företagets huvudkontor finns i Volketswil, Schweiz.

 2. BANHOLZER U. WENZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BANHOLZER U. WENZ GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företagets huvudkontor finns i Ostfildern, Tyskland.

 3. KTF-VERPACKUNG PATRICK TASCHE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KTF-VERPACKUNG PATRICK TASCHE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företagets huvudkontor finns i Frankenberg/sachsen, Tyskland.

 4. ALUXFOIL - BAZIS GMBH

  Ungern

  Verified by europages badge

  Företaget ALUXFOIL - BAZIS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företaget är även verksamt inom rullar med aluminiumfolie för livsmedel, tryckt aluminiumfolie, och aluminiumrullar. Företagets huvudkontor finns i Budapest, Ungern.

 5. HUTT-VERPACKUNGEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HUTT-VERPACKUNGEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företagets huvudkontor finns i Lorch, Tyskland.

 1. GUDE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GUDE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företagets huvudkontor finns i Rheine, Tyskland.

 2. MEDEWO GMBH

  Tyskland

  Företaget MEDEWO GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företagets huvudkontor finns i Augsburg, Tyskland.

 1. TROPACK PACKMITTEL GMBH

  Tyskland

  Företaget TROPACK PACKMITTEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företaget är även verksamt inom fuktindikatorer, produktion av kiselgel, silicagel, och förseglingsapparater. Företagets huvudkontor finns i Lahnau, Tyskland.

 2. DUPATEC GMBH

  Tyskland

  Företaget DUPATEC GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 3. BADEMCI HANDELS GMBH

  Tyskland

  Företaget BADEMCI HANDELS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumplattor för förpackningar, Aluminiumplattor för förpackningar, Hård PVC-folie, och Sträckfilm. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 4. MHF-VERPACKUNGS GMBH

  Österrike

  Företaget MHF-VERPACKUNGS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företagets huvudkontor finns i Kufstein, Österrike.

 5. ALFIPA - ALUMINIUM | FILM | PAPIER - FÜR INDUSTRIEANWENDUNGEN

  Tyskland

  Företaget ALFIPA - ALUMINIUM | FILM | PAPIER - FÜR INDUSTRIEANWENDUNGEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 6. BEST PACKAGING GMBH

  Tyskland

  Företaget BEST PACKAGING GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företaget är även verksamt inom Embalaža za živila, kuvert, sträckfilm, Plastfolie, och Embalaža za živila. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 7. ALUCOAT CONVERSION

  Spanien

  Företaget ALUCOAT CONVERSION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företagets huvudkontor finns i Linares, Spanien.

 8. VDL

  Belgien

  Företaget VDL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företaget är även verksamt inom artiklar produkter av papper för restauranger, Underhållsprodukter, ljus, och lådor i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Mortsel, Belgien.

 1. A PLAST B.V.

  Nederländerna

  Företaget A PLAST B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plast - Tallrikar och engångsbordsbestick. Företaget är även verksamt inom Aluminiumplattor för förpackningar, Aluminiumplattor för förpackningar, Cabas plast, artiklar i papper och cellulosa, och pizzakartonger. Företagets huvudkontor finns i Rotterdam, Nederländerna.

 2. DERSCHLAG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget DERSCHLAG GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företagets huvudkontor finns i Bad Berleburg, Tyskland.

 3. CARCANO ANTONIO S.P.A.

  Italien

  Företaget CARCANO ANTONIO S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företaget är även verksamt inom färgad aluminiumfolie. Företagets huvudkontor finns i Mandello Del Lario, Italien.

 4. VERPACKUNGSBAU & SERVICE HEINZL

  Tyskland

  Företaget VERPACKUNGSBAU & SERVICE HEINZL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företagets huvudkontor finns i Buchloe, Tyskland.

 5. ALEX X&Z

  Bulgarien

  Företaget ALEX X&Z, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 6. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Turkiet

  Företaget SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företaget är även verksamt inom Aluminium och legeringar, Aluminiumkärl och -brickor, Aluminiumlegeringar, Husgeråd - Artiklar i aluminium, Aluminium och legeringar, Aluminiumkärl och -brickor, Aluminiumlegeringar, och Husgeråd - Artiklar i aluminium. Företagets huvudkontor finns i ISTANBUL, Turkiet.

 7. ALCOMET AD

  Bulgarien

  Företaget ALCOMET AD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företaget är även verksamt inom rullar med aluminiumfolie för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Shumen, Bulgarien.

 8. PROTECTIVE PACKAGING LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PROTECTIVE PACKAGING LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företaget är även verksamt inom Väskor, Väskor, mjuka förpackningar, Plastemballage, och förpackning av farmaceutiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Sale, Förenade kungariket.

 9. ALUBASE

  Tyskland

  Företaget ALUBASE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företaget är även verksamt inom Aluminium och legeringar, tryckt aluminiumfolie, och Aluminium och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 10. UNIVERSAL ENDÜSTRIYEL AMBALAJ

  Turkiet

  Företaget UNIVERSAL ENDÜSTRIYEL AMBALAJ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis