• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • aluminiumplattor för förpackningar

Resultat för

Aluminiumplattor för förpackningar - Import och export

 1. PETROPLAST GMBH

  Tyskland

  Sedan mer än 40 är PETROPLAST kvalitetsledande inom branschen när det gäller tillskärning och lindning av folie. Från vår firmas anläggning i Neuss levererar vi folie av högsta kvalitet till kunder både i Tyskland och utomlands – detta ser våra omkring 60 medarbetare till. Vi är inte enbart specialiserade på upphandling och leverans av folier, utan även på foliebearbetning som tillskärning, perforering och efterbehandling. Vår kärnkompetens är tillskärning och lindning av folie! Dessutom skapar vi med våra toppmoderna lasersystem smarta förpackningslösningar för dagligt bruk. Inom vår serviceverksamhet är vi oumbärliga som partner och leverantör av omvandlare. Med vår slimmade struktur och toppmoderna produktionsteknik levererar vi framför allt till medelstora företag på högsta kvalitetsnivå. Vi åtar oss även små uppdrag till rimliga priser.

 2. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Tyskland

  Människor som brinner för samarbete. Så vill våra medarbetare vara gentemot kunderna i alla affärsområden. Detta tankesätt överensstämmer med Braun-koncernens filosofi. Vi är ett medelstort familjeföretag som vill ha ett öppet, vänligt och engagerat arbetsklimat. Vårt mål är att vara ett klassiskt gott exempel för den mogna företagskulturen i det kreativa och företagsamma förbundslandet Baden-Württemberg. I våra externa engagemang tänker vi globalt och handlar lokalt: Oavsett om det gäller att stödja sociala institutioner eller idrott. Kvalitet och effektivitet är Braun-koncernens ledord. Med vår erfarenhet och tekniska kompetens hjälper vi till att få ut din produkt på marknaden. Rutinerat, snabbt och med hög tillförlitlighet. Vi älskar utmaningar. Online-data vid inköp och försäljning bidrar i stor utsträckning till att vi alltid är uppdaterade när vi hjälper våra kunder.

 3. KORFF AG

  Schweiz

  Vi har allt man kan behöva inom aluminiumfolie. Hos oss hittar du allt från klassisk aluminiumfolie för hemma bruk till vikfolie, pop up-sheets, självhäftande folie, aluminiumband och stansade detaljer. Olika präglingar och hålmönster kan beställas, liksom flera ytnyanser och beläggningar. Förutsättningen för vårt stora utbud är ett omfattande lager av aluminiumfolier. Genom oss får du tillgång till över 1 000 ton aluminiumfolie i olika utföranden och partier: stansade detaljer, rullar och kompositfolier, i tjocklekar från 0, 008 mm till 0, 300 mm, i stora serier och som enskilda delar. Vårt motto är: ”Vi välkomnar alla uppdrag, oavsett hur små de är.” Vi arbetar med en platt organisation utan onödiga omkostnader, för att kunna ge dig som kund konkurrenskraftiga priser även vid mindre uppdrag. Korff AG tillverkar även specialfolier av aluminium.

 4. DIROLL VERPACKUNGEN

  Tyskland

 5. TROPACK PACKMITTEL GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ALUJET-UNIVERSAL GMBH

  Tyskland

 2. WIPF AG

  Schweiz

 3. BANHOLZER U. WENZ GMBH

  Tyskland

 4. KTF-VERPACKUNG PATRICK TASCHE

  Tyskland

 5. ALUXFOIL - BAZIS GMBH

  Ungern

 1. GUDE GMBH

  Tyskland

 2. HUTT-VERPACKUNGEN

  Tyskland

 1. BADEMCI HANDELS GMBH

  Tyskland

 2. MEDEWO GMBH

  Tyskland

 3. ALFIPA - ALUMINIUM | FILM | PAPIER - FÜR INDUSTRIEANWENDUNGEN

  Tyskland

 4. DUPATEC GMBH

  Tyskland

 5. MHF-VERPACKUNGS GMBH

  Österrike

 6. ALUCOAT CONVERSION

  Spanien

 7. EMBALLAGE ALUMINIUM

  Marocko

 8. CARCANO ANTONIO S.P.A.

  Italien

 1. VDL

  Belgien

 2. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Turkiet

 3. DERSCHLAG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. VERPACKUNGSBAU & SERVICE HEINZL

  Tyskland

 5. A PLAST B.V.

  Nederländerna

 6. PROTECTIVE PACKAGING LTD

  Förenade kungariket

 7. ALUBASE

  Tyskland

 8. SCHMIDT CONSULTING & TRADE

  Tyskland

 9. UNIVERSAL ENDÜSTRIYEL AMBALAJ

  Turkiet

 10. ALHADAF INTL CO. FOR IMPORTING & INDUSTRY

  Jordanien