• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • aluminiumlegeringar

Resultat för

Aluminiumlegeringar - Import och export

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Kofra - livarna D.O.O. är ett familjeföretag som grundades 1999 i Slovenien av mr. Gregor Fras och mr. Blaž Fras. Företaget är specialiserat på högtrycksgjutning, ytbehandling och specialutformade produkter av aluminiumlegeringar på beställning. Vår huvudaktivitet är tryckgjutning av aluminium. Vi arbetar med olika typer av aluminiumlegeringar, men vi är specialiserade på EN AB 46100, EN AB 47100 och EN AB 44300. Vi tillverkar ett brett utbud av aluminiumgjutningar till motordelar, elektroddelar, bildelar, traktordelar, pumpar, kraftdrivna verktyg, manuella verktyg med mera. Vi införlivar gjutjärn utefter kundens önskemål och behov. Vår månatliga produktion överstiger 130 ton. Vi är certifierade för kvalitetskontrollsstandarden ISO 9001/2008 och förbereder vår certifiering för ISO/TS 16949 och ISO 14001. Företagets största marknader är den slovenska och den tyska, men vi expanderar alltmer. Vårt produktionsprogram är anpassat till efterfrågan från elindustrin och fordonsindustrin. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information - vi hjälper gärna till.

 2. DIM SCHWEISSMATERIAL MANFRED SCHIERMANN

  Tyskland

  Svetsningstrådar, stänger och spolar i storlekarna 0, 1 / 0, 15 / 0, 2 / 0, 3 / 0, 35 / 0, 4 / 0, 5 / 0, 6 / 0, 7 / 0, 8 / 1, 0 mm. Höglegerade specialmaterial. Till verktygstillverkning, maskiner och verktyg inom medicinteknik / läkemedelsindustrin / kemi- och livsmedelsindustrin / flyg- och rymdindustrin / bränsleceller

 3. ALUDIS

  Frankrike

  Företaget ALUDIS tillverkar färdiga och halvfärdiga produkter i aluminium och titan sedan mer än 20 år: Vi är specialister på aluminium- och titanplåt, aluminium- och titanstänger, aluminiumrör, aluminium- och titantråd, standardskivor och profiler, även efter ritning, i alla format, även ovanliga. Vi strävar efter att erbjuda de bästa priserna och de kortaste leveranstiderna utan att kompromissa med produktkvaliteten som uppfyller europeiska och internationella standarder. Våra produkter är avsedda för industriella tillämpningar, flyg-, petrokemiska och medicinska sektorerna. Vi kan också svara på behov i andra material som t.ex. rostfritt stål, koppar, mässing, brons eller inconel. Vårt sortiment har nyligen utökats med produkter i koppar och mässing i olika former. Vi har ett centralt lager med plåt i aluminium och titanplåt, stänger i aluminium och titanplåt, rör i aluminium, produkter i koppar och mässing, tråd i aluminium och titanplåt, standard eller specialbeställda skivor och profiler.Vi försöker hålla så många produkter i lager som möjligt för att kunna skicka dem till våra kunder så snabbt som möjligt och bevara stabila prisnivåer. ALUDIS policy är att erbjuda produkter av hög kvalitet för att garantera era utrustningars säkerhet och goda funktion. 

 4. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi är experter på utveckling och tillverkning av aluminiumgjutgods. Våra Arens-rördelar har många användningsområden och har satt nya måttstockar för kvalitet och design. Vi tillverkar våra produkter i enlighet med RoHS, under iakttagande av Reach-förordningen med certifierad kvalitetssäkring i vår egna tillverkning i Iserlohn. Till våra kunder hör världsledande företag från vitt skilda branscher. Vi utvecklar också gärna individuella lösningar och specialutföranden åt dig. Enkel montering i en handvändning. Arens-rördelarna monteras enkelt, utan specialverktyg och utan svetsning, t.ex. som skyddsräcken vid maskiner eller på arbetsplattformar, eller som ledstångssystem på bussar och tåg. Våra produkter är hållbara. Vi tillverkar alla produkter av aluminiumlegeringar av hög kvalitet enligt DIN-standard, och vilka erbjuder högsta stabilitet och korrosionsbeständighet samtidigt som de har en låg vikt.

 5. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

  Sedan 1982 tillverkar Viro högkvalitativa varmpressningsdelar inom rå- och färdigbearbetning för användningsområden med högsta krav på teknik. Tack vare vår kundorienterade företagspolitik, utvecklingen av nya produktområden och den höga innovationsgraden i kombination med enastående kunskap inom tillverkningsteknik är vi en framgångsrik aktör på den globala marknaden. VIRO tillverkar varmpressningsdelar av många olika typer som uppfyller de strängaste kriterierna. Utmärkt materialstruktur, enorm tryckhållfasthet och felfria ytor till lika låga produktionskostnader och med korta leveranstider. Våra högkvalitativa varmpressningsdelar används inom många branscher, som mät- och reglerteknik, företag inom elteknik, bil-, motorcykel- och cykelindustrin, värme- och sanitetsområdet, vattenmätarindustrin, kyl- och luftkonditioneringsteknik samt lås- och beslagtillverkning.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Shenzhen Tenking Tech har alltid följt samma principer: kvaliteten främst, unika produkter, kontinuerlig innovation. Vi har 14 års exportefarenhet och har uppnått fyra separata produktionslinjer med över 200 anställda år 2022. Vi har erhållit otaliga klienters tillit, och har tillhandahållit våra OEM/ODM-tjänster till välkända märken för kunde i över 70 länder. Fördelar med ODM och OEM: 1. Välutrustad monteringsanläggning på 2 800 kvadratmeter; fyra produktionslinjer; kapacitet på 150 000 enheter i månaden som garanterar att alla beställningar får en punktlig leverans. 2. Tillverkningsanläggningen på 1 200 kvadratmeter gör ODM snabbare, billigare och säkrare. 3. Professionella team inom forskning och utveckling samt teknik kan göra alla dina idéer till verklighet. 4. 100 % inspektioner av färdiga produkter, för att säkerställa att prooduktkvaliteten håller perfekt prestanda. 5. Lånsiktiga relationer med bud som UPS/DHL gör fraktkostnader till Europa konkurrenskraftiga, och leveranserna blir punktliga.

  Alla produkter för "aluminiumlegeringar"

 2. METALÚRGICA FONSECA & FLORA

  Portugal

 3. ALUMAX

  Grekland

 4. FONDERIA FASSI

  Italien

 5. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. MITTAG GMBH

  Tyskland

 2. LAMBERT NE-METALLHANDEL GMBH

  Tyskland

 1. LA SPADA S.R.L.

  Italien

 2. AV ALUMITRAN S.L.

  Spanien

 3. ACO EUROBAR GMBH

  Österrike

 4. ERA ALUMINYUM LTD. CO.

  Turkiet

 5. ALCOBRA GMBH

  Tyskland

 6. ISTANBUL VIZYON

  Turkiet

 7. ALUCANSA

  Spanien

  Alucansa tillverkar aluminiumprofiler och tillbehör för professionella montörer som tillverkar fönster, dörrar och andra byggkonstruktioner. Verkstäder för lackering, anodisering och extrudering av aluminium. Profiler och tillbehör.

 8. MANFRED J. C. NIEMANN ZENTRALE KG

  Tyskland

  Den största privatägda återförsäljaren med lagerhållning i Europa. Våra produkter: Halvfabrikat av aluminium, koppar, mässing och brons samt rostfritt stål. Exporterar till alla länder i Europa och till Amerika. Stort bearbetningsområde med maskiner för tillskärning på längden och bredden, panelsågar och tillverkning av rondeller och ringar. Kapning av stångmaterial. Just-in-time-leveranser och KANBAN. Hög kvalitet tack vare ett långsiktigt samarbete med huvudsakligen västeuropeiska fabriker.

 1. ALUMARTE

  Spanien

  Tillverkning och distribution av profiler, skivor och tillbehör av aluminium. Lager med aluminium och profiler.

 2. ALUFEM ALUMINYUM SANAYI VE TICARET A. Ş.

  Turkiet

 3. RUBANOX ITALIA SRL

  Italien

 4. REMAG LEICHTMETALL GMBH

  Österrike

 5. ODLEWNIA METALI KOLOROWYCH KOWALA SP.J.

  Polen

 6. TEKNIKAL ALUMINIUM A.S

  Turkiet

 7. TELMAKSAN

  Turkiet

 8. EAS ALUMINIUM

  Bulgarien

 9. BERTELLI CATIUSCIA & C SNC

  Italien

 10. GUANGDONG HAOMEI ALUMINIUM CO., LTD

  Kina