• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • aluminiumlegeringar

Resultat för

Aluminiumlegeringar - Import och export

 1. STANDART ALUMINIUM

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Standart Aluminium är ett innovativt och teknikorienterat företag specialiserat på tillverkning av profiler av högklassigt aluminium och att tillhandahålla omfattande lösningar som solpanelsinstallationer och specialutformade designer. Vår toppmoderna anläggning på 25 000 kvadratmeter gör det möjligt för oss att möta alla dina behov med effektivitet och precision. Den är utrustad med toppmodern teknik och kan erbjuda alla möjliga tjänster, så som: •Extrudering •Elektrostatisk pulverlackering •Anodiserad yta •Mekanisk bearbetning. På Standart Aluminium är vi stolta över vårt kundcentrerade förhållningssätt. Vår hängivenhet till ständig förbättring har gjort oss till industriledande. Vi strävar efter perfektion i allt vi gör. Vi tror på att knyta bestående band med våra samarbetspartners, kunder och anställda, baserat på respekt och ärlighet. Den vikt vi lägger vid integritet kultiverar en miljö av tillit och pålitlighet - det gör oss till en pålitlig partner i dina projekt. För att säkerställa snabba, högkvalitativa och exakta tjänster samarbetar vi med märken som är välkända för exceptionell materialkvalitet och strikt följsamhet till internationella standarder. Dessa samarbeten för det möjligt för oss att tillhandahålla påitliga och oslagbara lösningar. Oavsett om du behöver skräddarsydda aluminiumprofiler eller specialiserad bearbetning, så finns Standart Aluminium för att hjälpa till i varje steg. Kontakta oss för mer information!

 2. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Kofra - livarna D.O.O. är ett familjeföretag som grundades 1999 i Slovenien av mr. Gregor Fras och mr. Blaž Fras. Företaget är specialiserat på högtrycksgjutning, ytbehandling och specialutformade produkter av aluminiumlegeringar på beställning. Vår huvudaktivitet är tryckgjutning av aluminium. Vi arbetar med olika typer av aluminiumlegeringar, men vi är specialiserade på EN AB 46100, EN AB 47100 och EN AB 44300. Vi tillverkar ett brett utbud av aluminiumgjutningar till motordelar, elektroddelar, bildelar, traktordelar, pumpar, kraftdrivna verktyg, manuella verktyg med mera. Vi införlivar gjutjärn utefter kundens önskemål och behov. Vår månatliga produktion överstiger 130 ton. Vi är certifierade för kvalitetskontrollsstandarden ISO 9001/2008 och förbereder vår certifiering för ISO/TS 16949 och ISO 14001. Företagets största marknader är den slovenska och den tyska, men vi expanderar alltmer. Vårt produktionsprogram är anpassat till efterfrågan från elindustrin och fordonsindustrin. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information - vi hjälper gärna till.

 3. DIM SCHWEISSMATERIAL MANFRED SCHIERMANN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Svetsningstrådar, stänger och spolar i storlekarna 0, 1 / 0, 15 / 0, 2 / 0, 3 / 0, 35 / 0, 4 / 0, 5 / 0, 6 / 0, 7 / 0, 8 / 1, 0 mm. Höglegerade specialmaterial. Till verktygstillverkning, maskiner och verktyg inom medicinteknik / läkemedelsindustrin / kemi- och livsmedelsindustrin / flyg- och rymdindustrin / bränsleceller

 4. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är experter på utveckling och tillverkning av aluminiumgjutgods. Våra Arens-rördelar har många användningsområden och har satt nya måttstockar för kvalitet och design. Vi tillverkar våra produkter i enlighet med RoHS, under iakttagande av Reach-förordningen med certifierad kvalitetssäkring i vår egna tillverkning i Iserlohn. Till våra kunder hör världsledande företag från vitt skilda branscher. Vi utvecklar också gärna individuella lösningar och specialutföranden åt dig. Enkel montering i en handvändning. Arens-rördelarna monteras enkelt, utan specialverktyg och utan svetsning, t.ex. som skyddsräcken vid maskiner eller på arbetsplattformar, eller som ledstångssystem på bussar och tåg. Våra produkter är hållbara. Vi tillverkar alla produkter av aluminiumlegeringar av hög kvalitet enligt DIN-standard, och vilka erbjuder högsta stabilitet och korrosionsbeständighet samtidigt som de har en låg vikt.

 5. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan 1982 tillverkar Viro högkvalitativa varmpressningsdelar inom rå- och färdigbearbetning för användningsområden med högsta krav på teknik. Tack vare vår kundorienterade företagspolitik, utvecklingen av nya produktområden och den höga innovationsgraden i kombination med enastående kunskap inom tillverkningsteknik är vi en framgångsrik aktör på den globala marknaden. VIRO tillverkar varmpressningsdelar av många olika typer som uppfyller de strängaste kriterierna. Utmärkt materialstruktur, enorm tryckhållfasthet och felfria ytor till lika låga produktionskostnader och med korta leveranstider. Våra högkvalitativa varmpressningsdelar används inom många branscher, som mät- och reglerteknik, företag inom elteknik, bil-, motorcykel- och cykelindustrin, värme- och sanitetsområdet, vattenmätarindustrin, kyl- och luftkonditioneringsteknik samt lås- och beslagtillverkning.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FEHRMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  FEHRMANN Materials tillverkar högpresterande aluminium av hög kvalitet för krävande industriapplikationer. Vi tar fram högpresterande aluminiumlegeringar för 3D-utskrift och användning i formgjutnings- och pressgjutningsprocesser hos andra tillverkare. Vi använder dem även i den egna produktionen av sandgjutningsdetaljer. Hos FEHRMANN Materials finns allt under ett och samma tak, bland annat välkända metallpulver för 3D-utskrift, t.ex. verktygsstålpulver (1.2709), rostfritt stålpulver 316L, AlSi10Mg, TiAl6V4, legeringspulver (fint/grovt) och CoCr-pulver. Genom att skala upp kvantiteterna och optimera lagerhållningen och kvalitetssäkringen kan vi kombinera fördelarna med internationell handel med våra kunders tillgänglighets- och kvalitetskrav för att främja området industriell 3D-utskrift. Ytterligare fokus har vi lagt på utvecklingen av egna aluminiumlegeringar (AlMgty®), med särskilda mekaniska egenskaper – så kallade High-Performance-legeringar. Dessa kan användas inom såväl formgjutning (sand-, kokill- och pressgjutning) och strängpressar, som till additiv tillverkning/3D-utskrift (LPBF/SLM och DED). Vi är experter på aluminiumlegeringar och står för tillförlitlighet och kvalitet. Vårt mål är alltid att skapa mervärde för våra kunder. Måttanpassade lösningar, högsta kvalitet för användning under många decennier samt kompetent rådgivning även för krävande tillämpningar. Vi älskar att gå där ingen annan gått förut. Går det inte? – Vi får väl se.

 2. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Shenzhen Tenking Tech har alltid följt samma principer: kvaliteten främst, unika produkter, kontinuerlig innovation. Vi har 14 års exportefarenhet och har uppnått fyra separata produktionslinjer med över 200 anställda år 2022. Vi har erhållit otaliga klienters tillit, och har tillhandahållit våra OEM/ODM-tjänster till välkända märken för kunde i över 70 länder. Fördelar med ODM och OEM: 1. Välutrustad verkstad på 2 800 kvadratmeter, fyra produktionslinjer & månadskapacitet på 150 000 enheter så att alla beställningar levereras punktligt. 2. Tillverkningsanläggningen på 1 200 kvadratmeter gör ODM snabbare, billigare och säkrare. 3. Professionella team inom forskning och utveckling samt teknik kan göra alla dina idéer till verklighet. 4. 100 % inspektioner av färdiga produkter, för att säkerställa att prooduktkvaliteten håller perfekt prestanda. 5. Lånsiktiga relationer med bud som UPS/DHL gör fraktkostnader till Europa konkurrenskraftiga, och leveranserna blir punktliga.

  Alla produkter för "aluminiumlegeringar"
 3. KIGEMA SP. Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi är ett team av ingenjörer, tekniker och experter med 30 års erfarenhet inom gjutning och maskinbearbetning. Vårt mål är att bygga långsiktiga samarbeten och relationer utifrån ömsesidig respekt och vi vill vara det främsta leverantörsvalet. Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter och tjänster av hög kvalitet. BRONSGJUTERI: KIGEMA är specialiserade på centrifugalgjutning för produktion av bussningar, ringar och hylsor med ett omfattande sortiment av kopparlegeringar enligt internationella och lokala standarder för gjutning (såsom DIN EN 1982: 1998-12, PN-EN 1982, DIN 1705, 1709, 1714, PN 91/H-87026, ASTM B271, BS 1400) samt speciallegeringar. De material vi erbjuder är brons, aluminiumbrons, blybrons, specialbrons, mässing och speciallegeringar. CNC-BEARBETNING: Kompletta bearbetningslösningar i stål, gjutjärn, icke-järnmetaller och teknisk plast. Vi utför beställningar med hög precision i små och medelstora serier, i en mängd olika dimensioner. Vi följer kvalitetssäkringssystem som ISO 9001: 2009, ISO 18001: 2004 och ISO 14001: 2005. KIGEMA har ett laboratorium som möjliggör testning av produkternas mekaniska egenskaper, som hårdhet och töjning samt test med mikrometer. KIGEMA utför även genomträngnings- och ultraljudstester och utfärdar intyg om överensstämmelse enligt EN 10204-2.2, 2.3, 3.1B. Företaget har dessutom ett luftkonditionerat mätrum med mätutrustning av hög kvalitet.

 4. MAGMETT METALL INC.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till Magmett Metall Inc., där du kan utforska vårt omfattande produktsortiment. Med fokus på olika råmaterial och anpassningsbara legeringar som skräddarsys efter dina specifikationer är vi stolta över att vara en flexibel och mångsidig leverantör till olika branscher. Vi på Magmett prioriterar högsta kvalitet och använder toppmoderna tekniker och den senaste utrustningen för att säkerställa exakta och jämna profiler. Vi värnar alltid om att våra kunder ska vara nöjda, och våra erfarna medarbetare engagerar sig i att tillhandahålla enastående service. Att bygga varaktiga relationer baserade på förtroende och pålitlighet är kärnan i våra värderingar. Vi tror på att göra mer än vad som krävs för att uppfylla dina förväntningar. Vår produktportfölj innehåller ett brett utbud av olika produkter som t.ex.: • primär- och sekundäraluminium • metalliskt magnesium • metalliskt kisel • förlegeringar • aluminiumprofiler. Dessa produkter är noggrant framställda för att uppfylla högsta krav på kvalitet och prestanda. Eftersom efterfrågan på viktiga råvaror som aluminiumtackor, magnesium, kisel och aluminiumprofiler fortsätter att öka stadigt, förblir Magmett en branschledare. Vi utvecklas ständigt för att möta våra kunders dynamiska behov. Vi är stolta över att kunna bidra till Turkiets växande aluminiumsektor och ser fram emot att hjälpa dig att uppfylla dina mål i många år framöver. Trust Magmett Metall Inc. möter alla kunders behov av aluminiumlegeringar. Kontakta oss för mer information!

 5. FRONTAL ALUMINIUM

  Polen

  Verified by europages badge

  Vårt företag har specialiserat sig på tillverkning av aluminiumlegeringar och syreabsorbenter i över 35 år. Tack vare vår djupa erfarenhet och kvalificerade personalstyrka kan vi garantera att vi möter våra kunders behov. Vi erbjuder aluminiumlegeringar i form av tackor och syreabsorbenter i form av granulat. Genom kontinuerliga investeringar i produktionsprocessen har vi kunnat ständigt förbättra kvaliteten hos våra produkter. Våra gjutlegeringar av aluminium är tillverkade i enighet med relevanta standarder som PN EN 1676, DIN 1725, PN-76/H-88027, ZN-86/MH-MN-260-14, eller modifierade i enighet med den kemiska sammansättningen som kunden specificerar. Varje legering filtreras och raffineras till att möta höga kvalitetsstandarder. Vi har även aluminium för ståldeoxidering av grad A2, A4, A5 och A6. Det kan även tillverkas i enighet med den kemiska sammansättningen som kunden specificerar. Våra syreabsorbenter används av ledande företag inom stålindustrin.

 1. METALÚRGICA FONSECA & FLORA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget METALÚRGICA FONSECA & FLORA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumlegeringar. Företaget är även verksamt inom Zink och legeringar, offeranoder, anoder, Corrosion protection, zink, Zink och legeringar, element och delar till fartyg och båtar, maskinbearbetade delar, och zinkanoder. Företagets huvudkontor finns i Matosinhos, Portugal.

 2. ALUMAX

  Grekland

  Verified by europages badge

  Företaget ALUMAX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumlegeringar. Företaget är även verksamt inom aluminium, tillbehör aluminium, extruderade aluminiumprofiler, aluminiumprodukter, aluminiumprofiler, CNC aluminum processing, anodisering, anodiserat aluminium, och ALUMINUM obdelava. Företagets huvudkontor finns i Chalkida, Grekland.

 1. FONDERIA FASSI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FONDERIA FASSI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företaget är även verksamt inom precisionsgjuteri, gjuterier tryckgjutning, aluminiumlegeringar, tryckgjutning av aluminium, och tryckgjutning zink aluminium. Företagets huvudkontor finns i Bergamo, Italien.

 2. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HORST PIELHAU GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, tryckgjutning av aluminium, strängsprutning, aluminium, stöpning av aluminium, och Aluminiumlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Lüdenscheid, Tyskland.

 3. LAMBERT NE-METALLHANDEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LAMBERT NE-METALLHANDEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Dußlingen, Tyskland.

 4. MITTAG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MITTAG GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Ebersbach-Neugersdorf, Tyskland.

 5. ACO EUROBAR GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget ACO EUROBAR GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Graz, Österrike.

 6. AV ALUMITRAN S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget AV ALUMITRAN S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Extrusion stål och metall. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, profiler i aluminium, aluminium, anodiserat aluminium, extrudering av metall, formar i aluminium, extruderat aluminium, extruderade material för industrin, och extruderade aluminiumprofiler. Företagets huvudkontor finns i Villarejo De Salvanés (madrid), Spanien.

 7. LA SPADA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget LA SPADA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företaget är även verksamt inom Precizna mehanika, Formar pressgjutning, gjuteri, tryckgjutning av aluminium, Precizna mehanika, aluminiumlegeringar, Formar pressgjutning, och precisionsgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Modena, Italien.

 8. ALUDIS

  Frankrike

  Företaget ALUDIS tillverkar färdiga och halvfärdiga produkter i aluminium och titan sedan mer än 20 år: Vi är specialister på aluminium- och titanplåt, aluminium- och titanstänger, aluminiumrör, aluminium- och titantråd, standardskivor och profiler, även efter ritning, i alla format, även ovanliga. Vi strävar efter att erbjuda de bästa priserna och de kortaste leveranstiderna utan att kompromissa med produktkvaliteten som uppfyller europeiska och internationella standarder. Våra produkter är avsedda för industriella tillämpningar, flyg-, petrokemiska och medicinska sektorerna. Vi kan också svara på behov i andra material som t.ex. rostfritt stål, koppar, mässing, brons eller inconel. Vårt sortiment har nyligen utökats med produkter i koppar och mässing i olika former. Vi har ett centralt lager med plåt i aluminium och titanplåt, stänger i aluminium och titanplåt, rör i aluminium, produkter i koppar och mässing, tråd i aluminium och titanplåt, standard eller specialbeställda skivor och profiler.Vi försöker hålla så många produkter i lager som möjligt för att kunna skicka dem till våra kunder så snabbt som möjligt och bevara stabila prisnivåer. ALUDIS policy är att erbjuda produkter av hög kvalitet för att garantera era utrustningars säkerhet och goda funktion. 

 1. EXTRUSIONES DE TOLEDO

  Spanien

  Företagets produkter och tjänster: aluminium och legeringar, extrudering av stål och metall, aluminiumprofiler, extrudering av profiler av aluminium, metallprofiler, aluminium, anodiserad aluminium, extrudering, extrudering av aluminium, verktygsmaskiner för bearbetning av aluminium. Tillverkning av alla typer av profiler i extruderad aluminium, lackning och anodisering. Bearbetning och precisionsskärning.

 2. ALUCANSA

  Spanien

  Alucansa tillverkar aluminiumprofiler och tillbehör för professionella montörer som tillverkar fönster, dörrar och andra byggkonstruktioner. Verkstäder för lackering, anodisering och extrudering av aluminium. Profiler och tillbehör.

 3. MANFRED J. C. NIEMANN ZENTRALE KG

  Tyskland

  Den största privatägda återförsäljaren med lagerhållning i Europa. Våra produkter: Halvfabrikat av aluminium, koppar, mässing och brons samt rostfritt stål. Exporterar till alla länder i Europa och till Amerika. Stort bearbetningsområde med maskiner för tillskärning på längden och bredden, panelsågar och tillverkning av rondeller och ringar. Kapning av stångmaterial. Just-in-time-leveranser och KANBAN. Hög kvalitet tack vare ett långsiktigt samarbete med huvudsakligen västeuropeiska fabriker.

 4. ALUMARTE

  Spanien

  Tillverkning och distribution av profiler, skivor och tillbehör av aluminium. Lager med aluminium och profiler.

 5. ALUFEM ALUMINYUM SANAYI VE TICARET A. Ş.

  Turkiet

  Företaget ALUFEM ALUMINYUM SANAYI VE TICARET A. Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumlegeringar. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsmöbler, Aluminiumfönster, extruderade aluminiumprofiler, pergolor av järn, Trädgårdsmöbler, och Aluminiumfönster. Företagets huvudkontor finns i Kayseri, Turkiet.

 6. REMAG LEICHTMETALL GMBH

  Österrike

  Företaget REMAG LEICHTMETALL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumlegeringar. Företaget är även verksamt inom aluminium, Magnesium, magnesiumlegering, och kisel. Företagets huvudkontor finns i Steyr, Österrike.

 7. ODLEWNIA METALI KOLOROWYCH KOWALA SP.J.

  Polen

  Företaget ODLEWNIA METALI KOLOROWYCH KOWALA SP.J., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumlegeringar. Företaget är även verksamt inom ALUMINUM obdelava. Företagets huvudkontor finns i Ustroń, Polen.

 8. DEVILLE RECTIFICATION

  Frankrike

  Företaget DEVILLE RECTIFICATION, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumlegeringar. Företaget är även verksamt inom Stål, Rostfritt stål, Plåt och band, aluminium, Aluminium och legeringar, Stål, Rostfritt stål, Plåt och band, aluminium, och Aluminium och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Pont-Salomon, Frankrike.

 9. RUBANOX ITALIA SRL

  Italien

  Företaget RUBANOX ITALIA SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Boltiere, Italien.

 10. TELMAKSAN

  Turkiet

  Företaget TELMAKSAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i aluminium. Företaget är även verksamt inom aluminiumlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis