• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • aluminiumkärl och -brickor

Resultat för

Aluminiumkärl och -brickor - Import och export

 1. STUDIOPACK

  Ukraina

  Företagsgruppen StudioPack är en ukrainsk tillverkare av miljövänliga köksredskap och livsmedelsförpackningar av aluminiumfolie. Vi grundades 2006 och har en egen fabrik med toppmodern utrustning som lever upp till alla generella standarder för tillverkning av köksredskap och förpackningar för livsmedelshantering. Alla våra produkter lever upp till internationella kvalitetsstandarder och är har alla tillförskrivna ukrainska och EU-framtagna certifikat (ISO).Företaget är specialiserat på tillverkning av aluminiumförpackningar för livsmedelsprodukter. Utöver engångsformar av aluminium innehåller sortimentet folierullar, plastfolie och förpackningar av kartong. StudioPack exporterar till de flesta EU-länderna. Vi har samarbetspartners i Österrike, Belgien och Polen. Livsmedelsförpackningar av aluminium är de mest populära i Europa just nu. Produktionen i Ukraina är förtjänstfull, och håller kostnaderna för slutprodukterna nere.

 2. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Turkiet

  Företaget SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företaget är även verksamt inom Aluminium och legeringar, Aluminiumkärl och -brickor, Aluminiumlegeringar, Husgeråd - Artiklar i aluminium, Aluminium och legeringar, Aluminiumkärl och -brickor, Aluminiumlegeringar, och Husgeråd - Artiklar i aluminium. Företagets huvudkontor finns i ISTANBUL, Turkiet.

 3. EMBUNIC

  Frankrike

  Företaget EMBUNIC, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plastična embalaža. Företaget är även verksamt inom Kartong - Tallrikar och engångsbestick, Potrebščine za restavracije, Aluminiumkärl och -brickor, Kartong - Tallrikar och engångsbestick, Potrebščine za restavracije, Aluminiumkärl och -brickor, och överdrag av papper. Företagets huvudkontor finns i Bourgoin-Jallieu, Frankrike.

 4. LEICHT & APPEL GMBH ALUMINIUMSPEZIALVERPACKUNGEN

  Tyskland

  Företaget LEICHT & APPEL GMBH ALUMINIUMSPEZIALVERPACKUNGEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumkärl och -brickor. Företagets huvudkontor finns i Bad Gandersheim, Tyskland.

 5. ZENITH ALLUMINIO SRL

  Italien

  Företaget ZENITH ALLUMINIO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Embalaža za živila. Företaget är även verksamt inom Aluminiumkärl och -brickor, förpackningar industriella, containrar för livsmedel, Aluminiumkärl och -brickor, och lådor i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Manerbio, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ALUFOIL METAL LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Företaget ALUFOIL METAL LIMITED SIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumkärl och -brickor, aluminiumpapper, Aluminiumfolie, Värmefolie, flexibel, och Aluminiumkärl och -brickor. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. FOLRES

  Polen

  Företaget FOLRES, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumkärl och -brickor. Företaget är även verksamt inom säckar, självhäftande tejp, och handskar. Företagets huvudkontor finns i RZESZOW, Polen.

 3. QUADRI GRUPI AS

  Estland

  Företaget QUADRI GRUPI AS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Emballage i trä. Företaget är även verksamt inom Glasförpackningar, Förpackningar och inslagningar i metall, Metallband för emballage, Aluminiumkärl och -brickor, Glasförpackningar, Förpackningar och inslagningar i metall, Metallband för emballage, och Aluminiumkärl och -brickor. Företagets huvudkontor finns i Tallinn, Estland.

 4. PAPETERIES DE NAMUR

  Belgien

  Företaget PAPETERIES DE NAMUR, som är verksamt inom sektorn för Engångsbestick, tallrikar och bordsbestick av papper och plast. Företaget är även verksamt inom Emballage i plast, Aluminiumkärl och -brickor, Emballage i plast, och Aluminiumkärl och -brickor. Företagets huvudkontor finns i Namur, Belgien.

 5. BATI MAKINA KALIP VE AMBALAJ SAN. TIC. A.Ş

  Turkiet

  Företaget BATI MAKINA KALIP VE AMBALAJ SAN. TIC. A.Ş, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumkärl och -brickor. Företaget är även verksamt inom Aluminiumfolie, och aluminiumprodukter. Företagets huvudkontor finns i istanbul, Turkiet.

 1. CUKI COFRESCO SPA

  Italien

  Företaget CUKI COFRESCO SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumkärl och -brickor. Företaget är även verksamt inom plastcontainrar för livsmedelsindustrin, och behållare för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Volpiano, Italien.

 2. ALFATEC SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget ALFATEC SP. Z O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumkärl och -brickor. Företagets huvudkontor finns i Suchy Las, Polen.

 1. ALMEIDA & FREITAS, LDA.

  Portugal

  Företaget ALMEIDA & FREITAS, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumkärl och -brickor. Företaget är även verksamt inom Förpackningar och inslagningar i metall, Metallburkar, Förpackningar och inslagningar i metall, och Metallburkar. Företagets huvudkontor finns i Vale De Cambra, Portugal.

 2. CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA.

  Portugal

  Företaget CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumkärl och -brickor. Företaget är även verksamt inom Metallband för emballage, Metallflaskor, Metallband för emballage, och Metallflaskor. Företagets huvudkontor finns i Vale Fetal, Portugal.

 3. ALMATEC AG

  Schweiz

  Företaget ALMATEC AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Aluminiumkärl och -brickor, och Aluminiumkärl och -brickor. Företagets huvudkontor finns i Schupfheim, Schweiz.

 4. SEIDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget SEIDEL GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Aluminiumkärl och -brickor, och Aluminiumkärl och -brickor. Företagets huvudkontor finns i Marburg, Tyskland.

 5. LINHARDT & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

  Företaget LINHARDT & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Aluminiumkärl och -brickor, och Aluminiumkärl och -brickor. Företagets huvudkontor finns i Hambrücken, Tyskland.

 6. CONSTANTIA TEICH POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget CONSTANTIA TEICH POLAND SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Aluminiumkärl och -brickor, Emballage i plast, Aluminiumkärl och -brickor, och Emballage i plast. Företagets huvudkontor finns i Kleszczow, Polen.

 7. TEICH AKTIENGESELLSCHAFT

  Österrike

  Företaget TEICH AKTIENGESELLSCHAFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumkärl och -brickor, och Aluminiumkärl och -brickor. Företagets huvudkontor finns i Weinburg, Österrike.

 8. ALUPLUS AMBALAJ SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI

  Turkiet

  Företaget ALUPLUS AMBALAJ SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumkärl och -brickor. Företagets huvudkontor finns i Tekirdag, Turkiet.

 1. ALLBECON MÜNCHEN GMBH

  Tyskland

  Företaget ALLBECON MÜNCHEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Aluminiumkärl och -brickor, och Aluminiumkärl och -brickor. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 2. SARL LA CREQUOISE

  Frankrike

  Företaget SARL LA CREQUOISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Aluminiumkärl och -brickor, och Aluminiumkärl och -brickor. Företagets huvudkontor finns i Fruges, Frankrike.

 3. KOP PRODUKTIONS AG

  Schweiz

  Företaget KOP PRODUKTIONS AG, som är verksamt inom sektorn för Metallburkar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumkärl och -brickor, och Aluminiumkärl och -brickor. Företagets huvudkontor finns i Frauenfeld, Schweiz.

 4. SZENNA PACK CSOMAGOLOESZKOZGYARTO KFT

  Ungern

  Företaget SZENNA PACK CSOMAGOLOESZKOZGYARTO KFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumkärl och -brickor, och Aluminiumkärl och -brickor. Företagets huvudkontor finns i Szenna, Ungern.

 5. STAVANGER INVESTERING AS

  Norge

  Företaget STAVANGER INVESTERING AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumplattor för förpackningar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumkärl och -brickor, och Aluminiumkärl och -brickor. Företagets huvudkontor finns i Stavanger, Norge.

 6. GAZI METAL

  Turkiet

  Företaget GAZI METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumkärl och -brickor. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 7. EUROFOX VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

 8. KAUFMANN&SOHN GMBH

  Tyskland

 9. ALUMINIUMARUGYAR RT

  Ungern

 10. STR - PLAST S.R.O.

  Tjeckiska republiken

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis