• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • aluminiumbeklädnader

Resultat för

Aluminiumbeklädnader - Import och export

 1. STANDART ALUMINIUM

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Standart Aluminium är ett innovativt och teknikorienterat företag specialiserat på tillverkning av profiler av högklassigt aluminium och att tillhandahålla omfattande lösningar som solpanelsinstallationer och specialutformade designer. Vår toppmoderna anläggning på 25 000 kvadratmeter gör det möjligt för oss att möta alla dina behov med effektivitet och precision. Den är utrustad med toppmodern teknik och kan erbjuda alla möjliga tjänster, så som: •Extrudering •Elektrostatisk pulverlackering •Anodiserad yta •Mekanisk bearbetning. På Standart Aluminium är vi stolta över vårt kundcentrerade förhållningssätt. Vår hängivenhet till ständig förbättring har gjort oss till industriledande. Vi strävar efter perfektion i allt vi gör. Vi tror på att knyta bestående band med våra samarbetspartners, kunder och anställda, baserat på respekt och ärlighet. Den vikt vi lägger vid integritet kultiverar en miljö av tillit och pålitlighet - det gör oss till en pålitlig partner i dina projekt. För att säkerställa snabba, högkvalitativa och exakta tjänster samarbetar vi med märken som är välkända för exceptionell materialkvalitet och strikt följsamhet till internationella standarder. Dessa samarbeten för det möjligt för oss att tillhandahålla påitliga och oslagbara lösningar. Oavsett om du behöver skräddarsydda aluminiumprofiler eller specialiserad bearbetning, så finns Standart Aluminium för att hjälpa till i varje steg. Kontakta oss för mer information!

 2. HESCOAT GMBH

  Schweiz

  Företaget HESCOAT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumbeklädnader. Företaget är även verksamt inom kemiska klumpförebyggande medel för livsmedelsindustrin, och släppmedel. Företagets huvudkontor finns i Thayngen, Schweiz.

 3. FURKANLAR ALUMINYUM IMPORT&EXPORT

  Turkiet

  Företaget FURKANLAR ALUMINYUM IMPORT&EXPORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumbeklädnader. Företaget är även verksamt inom tillbehör i plexiglas. Företagets huvudkontor finns i Sultanbeyli, Turkiet.

 4. BLADECO FETÖ ALIMINUM ARCHITECTURAL SYSTEMS

  Turkiet

  Företaget BLADECO FETÖ ALIMINUM ARCHITECTURAL SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 5. FORAL METAL SANAYI TICARET LTD.ŞTI.

  Turkiet

  Företaget FORAL METAL SANAYI TICARET LTD.ŞTI., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumbeklädnader. Företaget är även verksamt inom profiler i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HÜPPE GMBH

  Tyskland

  Företaget HÜPPE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumbeklädnader. Företaget är även verksamt inom Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Maskiner för mekanisk ytbehandling, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, och Maskiner för mekanisk ytbehandling. Företagets huvudkontor finns i Bad Zwischenahn, Tyskland.

 2. LACADOS Y ANODIZADOS DE CASTILLA LA MANCHA - ELOXAL - ANOLASA

  Spanien

  Företaget LACADOS Y ANODIZADOS DE CASTILLA LA MANCHA - ELOXAL - ANOLASA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumbeklädnader. Företaget är även verksamt inom aluminium, och anodisering. Företagets huvudkontor finns i Toledo, Spanien.

 3. VANS POWDER COATING

  Turkiet

  Företaget VANS POWDER COATING, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företaget är även verksamt inom Aluminiumbeklädnader, Ytbehandling - Stål och metall, Aluminiumbeklädnader, Electrostatic powder coating, och anti-corrosion metal coating. Företagets huvudkontor finns i Kayseri, Turkiet.

 4. PROCOLOR

  Frankrike

  Företaget PROCOLOR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företaget är även verksamt inom Aluminiumbeklädnader, Aluminiumbeklädnader, färg i pulverform, och kromatering. Företagets huvudkontor finns i Auterive, Frankrike.

 5. AJP

  Frankrike

  Företaget AJP, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Pappersmassa. Företaget är även verksamt inom Aluminiumbeklädnader, Obdelava plastičnih materialov, anläggningar, maskiner och utrustningar för slutbearbetning och för behandling av papper och papp, pappersrullar, Aluminiumbeklädnader, och Obdelava plastičnih materialov. Företagets huvudkontor finns i Vieux-Condé, Frankrike.

 1. ECO - METAL TUBES S.R.L.

  Italien

  Företaget ECO - METAL TUBES S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, Aluminiumbeklädnader, Aluminiumlegeringar, och Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i Fano, Italien.

 2. CO.METAL S.R.L.

  Italien

  Företaget CO.METAL S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, Aluminiumbeklädnader, Aluminiumlegeringar, och Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i Palermo, Italien.

 1. ALUMAT S.R.L.

  Italien

  Företaget ALUMAT S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, Aluminiumbeklädnader, Aluminiumlegeringar, och Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i Ciserano, Italien.

 2. ALUBREMEN S.R.L.

  Italien

  Företaget ALUBREMEN S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, Aluminiumbeklädnader, Aluminiumlegeringar, och Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i Malo, Italien.

 3. SPINELLIINFISSI DI SPINELLI CIRO

  Italien

  Företaget SPINELLIINFISSI DI SPINELLI CIRO, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, Aluminiumbeklädnader, Aluminiumlegeringar, och Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i Mugnano Di Napoli, Italien.

 4. SOCOTHERM S.P.A.

  Italien

  Företaget SOCOTHERM S.P.A., som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företaget är även verksamt inom Aluminiumbeklädnader, Rör och rörsystem i stål, Aluminiumbeklädnader, och Rör och rörsystem i stål. Företagets huvudkontor finns i Adria, Italien.

 5. GENOVA ALLUMINIO METALLI S.R.L.

  Italien

  Företaget GENOVA ALLUMINIO METALLI S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, Aluminiumbeklädnader, Aluminiumlegeringar, och Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i Genova, Italien.

 6. GASTALDELLO SISTEMI S.P.A.

  Italien

  Företaget GASTALDELLO SISTEMI S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, Aluminiumbeklädnader, Aluminiumlegeringar, och Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i Povegliano Veronese, Italien.

 7. ALZA GLOBO S.R.L.

  Italien

  Företaget ALZA GLOBO S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, Aluminiumbeklädnader, Aluminiumlegeringar, och Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i Ponte San Pietro, Italien.

 8. PESSINA ANGELO S.R.L.

  Italien

  Företaget PESSINA ANGELO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Syrabeständiga golv. Företaget är även verksamt inom Aluminiumbeklädnader, Rostskyddsbeläggningar, Aluminiumbeklädnader, och Rostskyddsbeläggningar. Företagets huvudkontor finns i Fara Gera D'adda, Italien.

 1. L.A.G. S.P.A.

  Italien

  Företaget L.A.G. S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, Aluminiumbeklädnader, Aluminiumlegeringar, och Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i Cardano Al Campo, Italien.

 2. METALLUMINIO S.R.L.

  Italien

  Företaget METALLUMINIO S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, Aluminiumbeklädnader, Aluminiumlegeringar, och Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i La Spezia, Italien.

 3. EUROTUBI S.R.L.

  Italien

  Företaget EUROTUBI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, Aluminiumbeklädnader, Aluminiumlegeringar, och Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i Fano, Italien.

 4. ALCOB S.R.L.

  Italien

  Företaget ALCOB S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, Aluminiumbeklädnader, Aluminiumlegeringar, och Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i Castegnato, Italien.

 5. MONDIAL COLOR S.R.L.

  Italien

  Företaget MONDIAL COLOR S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färger, lack och emalj. Företaget är även verksamt inom Industriell rengöring - Maskiner, Aluminiumbeklädnader, Industriell rengöring - Maskiner, och Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i Povoletto, Italien.

 6. TEKNALSYSTEM S.R.L.

  Italien

  Företaget TEKNALSYSTEM S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, Aluminiumbeklädnader, Aluminiumlegeringar, och Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i Tiriolo, Italien.

 7. PRIMALL S.R.L.

  Italien

  Företaget PRIMALL S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, Aluminiumbeklädnader, Aluminiumlegeringar, och Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i Assago, Italien.

 8. RAFFINERIA METALLI CUSIANA S.P.A.

  Italien

  Företaget RAFFINERIA METALLI CUSIANA S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, Aluminiumbeklädnader, Aluminiumlegeringar, och Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i Verbania, Italien.

 9. CENTRO ALLUMINIO S.R.L.

  Italien

  Företaget CENTRO ALLUMINIO S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, Aluminiumbeklädnader, Aluminiumlegeringar, och Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i Barletta, Italien.

 10. C.L.L. - COMMERCIO LEGHE LEGGERE S.P.A.

  Italien

  Företaget C.L.L. - COMMERCIO LEGHE LEGGERE S.P.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, Aluminiumbeklädnader, Aluminiumlegeringar, och Aluminiumbeklädnader. Företagets huvudkontor finns i Bosco Marengo, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis