• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • aluminium och legeringar

Resultat för

Aluminium och legeringar - Import och export

 1. STANDART ALUMINIUM

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Standart Aluminium är ett innovativt och teknikorienterat företag specialiserat på tillverkning av profiler av högklassigt aluminium och att tillhandahålla omfattande lösningar som solpanelsinstallationer och specialutformade designer. Vår toppmoderna anläggning på 25 000 kvadratmeter gör det möjligt för oss att möta alla dina behov med effektivitet och precision. Den är utrustad med toppmodern teknik och kan erbjuda alla möjliga tjänster, så som: •Extrudering •Elektrostatisk pulverlackering •Anodiserad yta •Mekanisk bearbetning. På Standart Aluminium är vi stolta över vårt kundcentrerade förhållningssätt. Vår hängivenhet till ständig förbättring har gjort oss till industriledande. Vi strävar efter perfektion i allt vi gör. Vi tror på att knyta bestående band med våra samarbetspartners, kunder och anställda, baserat på respekt och ärlighet. Den vikt vi lägger vid integritet kultiverar en miljö av tillit och pålitlighet - det gör oss till en pålitlig partner i dina projekt. För att säkerställa snabba, högkvalitativa och exakta tjänster samarbetar vi med märken som är välkända för exceptionell materialkvalitet och strikt följsamhet till internationella standarder. Dessa samarbeten för det möjligt för oss att tillhandahålla påitliga och oslagbara lösningar. Oavsett om du behöver skräddarsydda aluminiumprofiler eller specialiserad bearbetning, så finns Standart Aluminium för att hjälpa till i varje steg. Kontakta oss för mer information!

 2. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Kofra - livarna D.O.O. är ett familjeföretag som grundades 1999 i Slovenien av mr. Gregor Fras och mr. Blaž Fras. Företaget är specialiserat på högtrycksgjutning, ytbehandling och specialutformade produkter av aluminiumlegeringar på beställning. Vår huvudaktivitet är tryckgjutning av aluminium. Vi arbetar med olika typer av aluminiumlegeringar, men vi är specialiserade på EN AB 46100, EN AB 47100 och EN AB 44300. Vi tillverkar ett brett utbud av aluminiumgjutningar till motordelar, elektroddelar, bildelar, traktordelar, pumpar, kraftdrivna verktyg, manuella verktyg med mera. Vi införlivar gjutjärn utefter kundens önskemål och behov. Vår månatliga produktion överstiger 130 ton. Vi är certifierade för kvalitetskontrollsstandarden ISO 9001/2008 och förbereder vår certifiering för ISO/TS 16949 och ISO 14001. Företagets största marknader är den slovenska och den tyska, men vi expanderar alltmer. Vårt produktionsprogram är anpassat till efterfrågan från elindustrin och fordonsindustrin. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information - vi hjälper gärna till.

 3. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan 1982 tillverkar Viro högkvalitativa varmpressningsdelar inom rå- och färdigbearbetning för användningsområden med högsta krav på teknik. Tack vare vår kundorienterade företagspolitik, utvecklingen av nya produktområden och den höga innovationsgraden i kombination med enastående kunskap inom tillverkningsteknik är vi en framgångsrik aktör på den globala marknaden. VIRO tillverkar varmpressningsdelar av många olika typer som uppfyller de strängaste kriterierna. Utmärkt materialstruktur, enorm tryckhållfasthet och felfria ytor till lika låga produktionskostnader och med korta leveranstider. Våra högkvalitativa varmpressningsdelar används inom många branscher, som mät- och reglerteknik, företag inom elteknik, bil-, motorcykel- och cykelindustrin, värme- och sanitetsområdet, vattenmätarindustrin, kyl- och luftkonditioneringsteknik samt lås- och beslagtillverkning.

 4. MAGMETT METALL INC.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till Magmett Metall Inc., där du kan utforska vårt omfattande produktsortiment. Med fokus på olika råmaterial och anpassningsbara legeringar som skräddarsys efter dina specifikationer är vi stolta över att vara en flexibel och mångsidig leverantör till olika branscher. Vi på Magmett prioriterar högsta kvalitet och använder toppmoderna tekniker och den senaste utrustningen för att säkerställa exakta och jämna profiler. Vi värnar alltid om att våra kunder ska vara nöjda, och våra erfarna medarbetare engagerar sig i att tillhandahålla enastående service. Att bygga varaktiga relationer baserade på förtroende och pålitlighet är kärnan i våra värderingar. Vi tror på att göra mer än vad som krävs för att uppfylla dina förväntningar. Vår produktportfölj innehåller ett brett utbud av olika produkter som t.ex.: • primär- och sekundäraluminium • metalliskt magnesium • metalliskt kisel • förlegeringar • aluminiumprofiler. Dessa produkter är noggrant framställda för att uppfylla högsta krav på kvalitet och prestanda. Eftersom efterfrågan på viktiga råvaror som aluminiumtackor, magnesium, kisel och aluminiumprofiler fortsätter att öka stadigt, förblir Magmett en branschledare. Vi utvecklas ständigt för att möta våra kunders dynamiska behov. Vi är stolta över att kunna bidra till Turkiets växande aluminiumsektor och ser fram emot att hjälpa dig att uppfylla dina mål i många år framöver. Trust Magmett Metall Inc. möter alla kunders behov av aluminiumlegeringar. Kontakta oss för mer information!

 5. EXTRA FORGE D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Extra Forge d.o.o. är ett serviceinriktat företag med huvudkontor i Maribor, Slovenien, som specialiserar sig på serietillverkad sänksmide av stål och aluminium samt smide av halvfabrikat i koppar, mässing och titanlegering (0, 05 kg till 8 kg). Med fokus på högteknologisk tillverkning erbjuder vi heltäckande tjänster, produktion av hög kvalitet och korta ledtider. Våra avancerade maskiner och processer gör att vi kan erbjuda tilläggstjänster som KTL-målning, smidesdesign, mekanisk bearbetning, galvanisering, förzinkning, värmebehandling med mera. Branscher som vi betjänar inkluderar: maskintillverkning, elindustri, medicin, skuggsystem, järnvägar, fordonsindustri, lyftsystem och kedjor, jordbruksmaskiner. Företagets viktigaste värderingar och fördelar: * Expertis: innovativa lösningar inom det tekniska området och en modern affärsmodell som bygger på en kombination av erfarenhet och användning av de senaste tekniska processerna. * Kvalitet: oklanderlig kvalitet är av yttersta vikt för företaget, som strikt följer föreskrivna riktlinjer i enlighet med ISO 9001. * Flexibilitet i tillverkningen: företagets produktions- och affärsmodell kan bistå kundens krav även vid snabba förändringar, t.ex. brådskande leveranstider och förändringar av själva produkterna. * Miljöskydd och en god arbetsmiljö: Företaget lägger stor vikt vid miljöskydd och gör betydande insatser inom området i enlighet med ISO 14001.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FRONTAL ALUMINIUM

  Polen

  Verified by europages badge

  Vårt företag har specialiserat sig på tillverkning av aluminiumlegeringar och syreabsorbenter i över 35 år. Tack vare vår djupa erfarenhet och kvalificerade personalstyrka kan vi garantera att vi möter våra kunders behov. Vi erbjuder aluminiumlegeringar i form av tackor och syreabsorbenter i form av granulat. Genom kontinuerliga investeringar i produktionsprocessen har vi kunnat ständigt förbättra kvaliteten hos våra produkter. Våra gjutlegeringar av aluminium är tillverkade i enighet med relevanta standarder som PN EN 1676, DIN 1725, PN-76/H-88027, ZN-86/MH-MN-260-14, eller modifierade i enighet med den kemiska sammansättningen som kunden specificerar. Varje legering filtreras och raffineras till att möta höga kvalitetsstandarder. Vi har även aluminium för ståldeoxidering av grad A2, A4, A5 och A6. Det kan även tillverkas i enighet med den kemiska sammansättningen som kunden specificerar. Våra syreabsorbenter används av ledande företag inom stålindustrin.

 2. ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumgjuterier, Aluminiumgjuterier, Gjuteri, gjutjärn, och tryckgjutning. Företagets huvudkontor finns i Oldenzaal, Nederländerna.

 3. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALUMINIUMWERK UNNA AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i aluminium, Aluminium och legeringar, Profilstänger och stänger - järnfri metall, aluminiumprofiler, aluminiumrör, aluminiumstänger, speciella rörformiga, Rör och rörsystem i aluminium, och aluminiumprofiler efter ritning. Företagets huvudkontor finns i Unna, Tyskland.

 4. HE.WAL METALLPRODUKTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HE.WAL METALLPRODUKTE GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Crailsheim, Tyskland.

 5. CHR. KNÖRINGER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CHR. KNÖRINGER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Neustadt/wstr, Tyskland.

 1. R. FISCHBACHER AG METALLE

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget R. FISCHBACHER AG METALLE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Dietikon, Schweiz.

 2. EXALPRO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EXALPRO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Langenfeld, Tyskland.

 1. KAMET METALLHANDELSGES. MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KAMET METALLHANDELSGES. MBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Kissenbrück, Tyskland.

 2. ALU MENZIKEN EXTRUSION AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget ALU MENZIKEN EXTRUSION AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Reinach Ag, Schweiz.

 3. FETRA ALUMINIUM PROFILTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FETRA ALUMINIUM PROFILTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 4. EDMUND MENZ SPEZIALFABRIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EDMUND MENZ SPEZIALFABRIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Schönwalde-Glien, Tyskland.

 5. ALVÁRIS PROFILE SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALVÁRIS PROFILE SYSTEMS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Suhl, Tyskland.

 6. F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Aluminiumgjuterier, Aluminium och legeringar, aluminiumgjuterier, precisionsgjuteri, Aluminiumgjuterier, stöpning av aluminium, Aluminium och legeringar, mekanisk precisionsverkstad, och smältning av aluminium. Företagets huvudkontor finns i Poggibonsi, Italien.

 7. BLECHA GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget BLECHA GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Staket och portar, aluminiumprofiler, Aluminiumprofiler, anodiserade, Flänsar, perforerad aluminiumplåt, Förbindningsdelar av aluminium, Rörförskruvningar, Reducerstycken av aluminium, och aluminium. Företagets huvudkontor finns i Neunkirchen, Österrike.

 8. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svarvning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Fräsning av stål och metall, Arborrning av stål och metall, Gängning av stål och metall, Tappning av stål och metall, SMÅ DETALJER, Stål och metall - bearbetning, Precizna mehanika, Aluminium och legeringar, och mekanisk precisionsbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Pisogne, Italien.

 1. PREMOLI LUIGI & FIGLI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget PREMOLI LUIGI & FIGLI SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom bearbetning icke järnhaltiga metaller och legeringar, aluminium i tackor, aluminium, och metalllegeringar. Företagets huvudkontor finns i Rovello Porro, Italien.

 2. METALLCENTER WEST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget METALLCENTER WEST GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Leopoldshöhe, Tyskland.

 3. ALU MENZIKEN EXTRUSION AG C/O LOG CONNECT AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALU MENZIKEN EXTRUSION AG C/O LOG CONNECT AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Rielasingen-Worblingen, Tyskland.

 4. TEPRO-PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TEPRO-PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Mönchweiler, Tyskland.

 5. METAL FINISH S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget METAL FINISH S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom aluminium, anodisk oxidering av metall, och anodisering. Företagets huvudkontor finns i Seriate, Italien.

 6. SYSTEMTECHNIK VOGTLAND

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SYSTEMTECHNIK VOGTLAND, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Plauen, Tyskland.

 7. SEMETAL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SEMETAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Laminat och plåtar - järnhaltig metall, plåt, aluminium, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, metallstrukturer, bearbetning av plåt och rör, aluminiumplåt, aluminiumprofiler, och anodiserat aluminium. Företagets huvudkontor finns i Gaggiano, Italien.

 8. ALCUTEC GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALCUTEC GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Königsbrunn, Tyskland.

 9. ALUMINIUM FERRI

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ALUMINIUM FERRI, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, aluminiumkomponenter, aluminium, anodisering, sandblästring, anodisk oxidering av metall, blankpolering, och mikrospånsblästring av metaller. Företagets huvudkontor finns i Givry-En-Argonne, Frankrike.

 10. ALBA ALLUMINIO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget ALBA ALLUMINIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom förlackerad plåt, ETALBOND, aluminiumprofiler, och PANNELLO COMPOSITO. Företagets huvudkontor finns i Selvazzano Dentro, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis