• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • aluminium och legeringar

Resultat för

Aluminium och legeringar - Import och export

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Kofra - livarna D.O.O. är ett familjeföretag som grundades 1999 i Slovenien av mr. Gregor Fras och mr. Blaž Fras. Företaget är specialiserat på högtrycksgjutning, ytbehandling och specialutformade produkter av aluminiumlegeringar på beställning. Vår huvudaktivitet är tryckgjutning av aluminium. Vi arbetar med olika typer av aluminiumlegeringar, men vi är specialiserade på EN AB 46100, EN AB 47100 och EN AB 44300. Vi tillverkar ett brett utbud av aluminiumgjutningar till motordelar, elektroddelar, bildelar, traktordelar, pumpar, kraftdrivna verktyg, manuella verktyg med mera. Vi införlivar gjutjärn utefter kundens önskemål och behov. Vår månatliga produktion överstiger 130 ton. Vi är certifierade för kvalitetskontrollsstandarden ISO 9001/2008 och förbereder vår certifiering för ISO/TS 16949 och ISO 14001. Företagets största marknader är den slovenska och den tyska, men vi expanderar alltmer. Vårt produktionsprogram är anpassat till efterfrågan från elindustrin och fordonsindustrin. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information - vi hjälper gärna till.

 2. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

  Sedan 1982 tillverkar Viro högkvalitativa varmpressningsdelar inom rå- och färdigbearbetning för användningsområden med högsta krav på teknik. Tack vare vår kundorienterade företagspolitik, utvecklingen av nya produktområden och den höga innovationsgraden i kombination med enastående kunskap inom tillverkningsteknik är vi en framgångsrik aktör på den globala marknaden. VIRO tillverkar varmpressningsdelar av många olika typer som uppfyller de strängaste kriterierna. Utmärkt materialstruktur, enorm tryckhållfasthet och felfria ytor till lika låga produktionskostnader och med korta leveranstider. Våra högkvalitativa varmpressningsdelar används inom många branscher, som mät- och reglerteknik, företag inom elteknik, bil-, motorcykel- och cykelindustrin, värme- och sanitetsområdet, vattenmätarindustrin, kyl- och luftkonditioneringsteknik samt lås- och beslagtillverkning.

 3. LANHIT LTD

  Ryssland

  LANHIT LTD tillverkar kemiska föreningar med hög renhetsgrad: oorganiska baser och föreningar, sällsynta jordartsmetaller, jodider och andra kemiska produkter för export och import. Kemikalietillverkaren producerar över 400 olika föreningar av 60 element ur det periodiska systemet, baserade på egen forskning och utveckling: vattenfria och ultratorra metallhalogenider (klorider, bromider, jodider) i kristallform, pulverform, som monodispregerade pärlor (kulor); sällsynta jordartsmetaller (oxider, halider, karbonater, nitrater, sulfater, acetater, oxalater) med en renhetsgrad på 99, 9-99, 999 %; metaller och metalloxider med hög renhetsgrad, inklusive alkalimetaller som är vakuumpaketerade i ampuller. Alla fasta anställda hos företaget är akademiker, och nyckelrollerna hålls av personer med kandidat- och doktorsexamen. Baskemikalier och härledda produkter från LANHIT kan användas i många branscher inom forskning och teknik: metallurgi, mikroelektronik och optoelektronik; i organisk syntes, med mera.

 4. ELECTRIS - PRODUCER OF CUSTOM-MADE COPPER, ALUMINUM PARTS

  Polen

 5. ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V.

  Nederländerna

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Tyskland

 2. CHR. KNÖRINGER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

 3. KAMET METALLHANDELSGES. MBH

  Tyskland

 4. ALU MENZIKEN EXTRUSION AG

  Schweiz

 5. BREMETALL GMBH

  Tyskland

 1. R. FISCHBACHER AG METALLE

  Schweiz

 2. FETRA ALUMINIUM PROFILTECHNIK GMBH

  Tyskland

 1. HE.WAL METALLPRODUKTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. EDMUND MENZ SPEZIALFABRIK

  Tyskland

 3. EXALPRO GMBH

  Tyskland

 4. ALVÁRIS PROFILE SYSTEMS GMBH

  Tyskland

 5. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italien

 6. SIMA DIS TICARET ALUMINYUM SAN. A.S.

  Turkiet

 7. F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L

  Italien

 8. MCB DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 1. CONSTELLIUM EXTRUSIONS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 2. BLECHA GMBH

  Österrike

 3. ALU MENZIKEN EXTRUSION AG C/O LOG CONNECT AG

  Tyskland

 4. ALUCOM UG

  Tyskland

 5. PREMOLI LUIGI & FIGLI SPA

  Italien

 6. METZ GMBH

  Tyskland

 7. METALLCENTER WEST GMBH

  Tyskland

 8. TEPRO-PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 9. METAL FINISH S.P.A.

  Italien

 10. SYSTEMTECHNIK VOGTLAND

  Tyskland

Filter

Resultat för

Aluminium och legeringar - Import och export

Antal resultat

2 752 företag