• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • alternativ energi

Resultat för

Alternativ energi - Import och export

 1. GRETO

  Polen

  Verified by europages badge

  GRETO POLSKA är en auktoriserad distributör som förser installatörsföretag och entreprenörer i Europa med komponenter för solcells- och uppvärmningsinstallationer. Vi har solcellsmoduler, växelriktare, elbilsladdare, värmepumpar och VV-tankar. Våra produkter har redan vunnit tilliten hos hundratals kunder i över 21 länder. Företaget har kontor i Gdynia och Berlin, och garanterar snabb leverans från fem lagerlokaler runt om i Europa.

 2. CHAROT SA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 1932 utformar, producerar och säljer CHAROT i Frankrike och internationellt. Vi är ett av de ledande franska företagen inom varmvattentankar i beklätt stål eller rostfritt, förnybara energikällor och förvaringstankar för diverse vätskor. Vår katalog erbjuder, för institutioner och hushåll, eldrivna varmvattentankar, gastankar, solvärmda tankar, termodynamiska vattenvärmare, elvärmespiraler, pastöriseringsenheter ECS, skivvärmeväxlare, frikopplingsväxlare, solväxlare, elvärmepanna, träeldad panna, elektriska och gasdrivna hydroackumulatorer, ECS-beredare, halvsnabba beredare, magnetfilter, tryckhållarenheter, universalregulator pack control3, styrnings- och effektelcentral, blandarflaska, bufferttank, oljetank, brandtank, flytgödseltankar ...

 3. VIBRAFLOOR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  VIBRAFLOOR är specialist på tillverkning av system för tömning av bulkprodukter, såväl flytande som kohesiva. VIBRAFLOOR-systemet kan anpassas till alla typer av lager: silos av metall eller betong, bottentömningsbehållare, vagnar, tippvagnar, fartyg, oavsett form eller dimensioner. Vibrafloors tömningssystem kan monteras i cylinderformade eller rektangulära silos av betong eller stål, kupoler, fartyg, vagnar eller lastbilar, och vi garanterar en fullständig tömning.

 4. KELLER FEINWERKTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KELLER FEINWERKTECHNIK GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Alternativ energi. Företagets huvudkontor finns i Elmshorn, Tyskland.

 5. KIESELBACH MASCHINENBAUTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KIESELBACH MASCHINENBAUTEILE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Alternativ energi. Företagets huvudkontor finns i Soest, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BENZ ALUSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BENZ ALUSYSTEME GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alternativ energi. Företagets huvudkontor finns i Pleidelsheim, Tyskland.

 2. RCB CALDERAS DE VAPOR

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget RCB CALDERAS DE VAPOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella värmepannor. Företaget är även verksamt inom Alternativ energi, pelletspanna, biopannor, Alternativ energi, värmepanna för gas, värmetubpannor, och kraftvärmepannor. Företagets huvudkontor finns i Catarroja-Valencia, Spanien.

 3. EILT EU

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget EILT EU, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Alternativ energi. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 4. HARDY SCHMITZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HARDY SCHMITZ GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Alternativ energi. Företagets huvudkontor finns i Rheine, Tyskland.

 5. ELEKTRO REISS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ELEKTRO REISS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Alternativ energi. Företagets huvudkontor finns i Spiesen-Elversberg, Tyskland.

 1. ECOCYCLE HEAT PUMPS

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget ECOCYCLE HEAT PUMPS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klimatstyrning, luftning och ventilering - Apparater. Företaget är även verksamt inom Alternativ energi, Värmepumpar - Uppvärmning av hushåll, Klimatstyrning - Apparater, Industriella värmepumpar, luftkonditionering, värmepumpar, montering av värmepumpar, Värmepumpelement, Alternativ energi, och industrivärme. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 2. ELEKTRO HECHT GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ELEKTRO HECHT GMBH & CO KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Alternativ energi. Företagets huvudkontor finns i Pfullingen, Tyskland.

 1. CIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CIE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Alternativ energi, industribyggnation, Industribyggnad, logistikplattform, parkering, Alternativ energi, och solcellspaneler. Företagets huvudkontor finns i Lille, Frankrike.

 2. ACTIV-ENERGIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ACTIV-ENERGIE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Produktion av solenergi. Företaget är även verksamt inom Alternativ energi, solenergicentraler, Alternativ energi, rådgivning inom solenergi, och fotovoltaisk cirkulation. Företagets huvudkontor finns i Fontenay Le Comte, Frankrike.

 3. ISOOF SERVICES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ISOOF SERVICES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Solpaneler. Företaget är även verksamt inom Alternativ energi, Solenergi, montering solpaneler, fotovoltaiska solpaneler, Alternativ energi, Solenergi, elektricitet, solcellspaneler, och solenergianläggningar. Företagets huvudkontor finns i Colmar, Frankrike.

 4. PHAMEO GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget PHAMEO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alternativ energi. Företagets huvudkontor finns i Wolfsberg, Österrike.

 5. SPIE SAG GMBH REGION SÜD-OST

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SPIE SAG GMBH REGION SÜD-OST, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alternativ energi. Företagets huvudkontor finns i Ergolding, Tyskland.

 6. KUNTSCHAR + SCHLÜTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KUNTSCHAR + SCHLÜTER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alternativ energi. Företagets huvudkontor finns i Wolfhagen, Tyskland.

 7. LINC TECHNOLOGIES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LINC TECHNOLOGIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Produktion av elektricitet. Företaget är även verksamt inom Alternativ energi, Produktion av solenergi, Solenergi, Solpaneler, Material för solenergi, solenergianläggningar, fotovoltaisk cirkulation, fotovoltaiska solpaneler, och tak med solceller. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 8. RUTZ GRUPPE AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget RUTZ GRUPPE AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alternativ energi. Företagets huvudkontor finns i Rumlang, Schweiz.

 1. ARMBRUSTER MULLER

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget ARMBRUSTER MULLER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Alternativ energi. Företaget är även verksamt inom Elkablar, Ingenjörsteknik - Studiekontor för industrin, eldistribution, Elkablar, Ingenjörsteknik - Studiekontor för industrin, och privata och industriella ingenjörs- och teknikutredningar av elektriska installationer. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 2. AUSTRIAN POWER TECHNOLOGIES GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget AUSTRIAN POWER TECHNOLOGIES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alternativ energi. Företagets huvudkontor finns i Weigelsdorf, Österrike.

 3. MS BLITZSCHUTZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MS BLITZSCHUTZ GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Alternativ energi. Företagets huvudkontor finns i Aspach, Tyskland.

 4. ATLAS NRG TECH, S.L.

  Spanien

  Hos ATLAS NRG, S.L., tillverkar vi elaggregat med en kapacitet på 5 till 2 500 kVA. Vi arbetar med de bästa märkena på marknaden som PERKINS, KOHLER, IVECO eller VOLVO. Vi ger er råd helt gratis om den bästa lösningen för era behov: Energiproduktionssystem som kan transporteras med byggplatssläp eller med godkänt släp. Hybridsystem för att säkra kontinuerlig elproduktion, effektivt och hållbart för telekommunikation, isolerade områden dit inga elnät når eller där elavbrott ofta förekommer. För att förenkla maskinens goda underhåll för våra kunder, har vi en reservdelsavdelning som erbjuder både mekaniska och elektriska komponenter. Vi erbjuder teknisk hjälp och efterservice för installation, drifttagning och underhåll.

 5. SOLAR-BAU SP. Z O.O.

  Polen

  Solar-Bau distribuerar kompletta solcellssystem med lösningar för effektiv insamling och omförvandling av solenergi till elektrisk energi och värme. Solar-Bau installerar hela solcellssystem och paneler. Mark- eller takbaserade solcellsinstallationer är ett par av våra vanligaste lösningar. Solar-Bau vill hjälpa dig att välja rätt system för dina specifika förutsättningar. Vill du ha optimerade lösningar som tillfredsställer alla dina behov? Solar-Bau har lösningen för alla typer av kunder. Pålitlighet och snabb leverans är våra främsta värderingar. Vår huvudverksamhet är tjänster inom förnyelsebar energi, med RES-designteknik och applikation. Solar-Baus produkter och tjänster inkluderar: solcellspaneler, växelriktare, solcellskablar, eltransformatorer, installation och montering av solcellssystem, polykristallina och monokristallina solcellsmoduler och solcellsmoduler av glas. Vår professionella personals kunskap och erfarenhet i att leverera rätt produkter och tjänster backas upp av deras många certifikat och professionella licenser.

 6. MP-TEC GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Som internationellt verksam leverantör av system för hållbara energier är mp-tec specialiserade på genomtänkta lösningar för installation av solcellssystem. Företaget från Brandenburg grundades 2002 och utvecklar och driver modulära system för snabb och pålitlig montering av solvärmeanläggningar på alla slags tak och fria ytor med det egentillverkade modulära monteringssystemet QUICK.LINE. mp-tec står för erkänd kompetens inom anläggningar på tak, fasader och friland för generering av solkraft. Tjänsterna som mp-tec erbjuder omfattar tre kärnområden: Handel med solcellskomponenter, drift av noggrant planerade solcellssystem samt planering och realisering av solkraftverk som EPCM-partner. Från lösningar för privat- och företagskunder till stora solvärmeprojekt – mp-tec levererar kundanpassade projekttjänster från projektets start.

 7. TWK-ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Vi utvecklar och tillverkar kundanpassade sensorer för anläggnings- och maskinteknik på den växande marknaden för mät- och automationsteknik. Vårt växande sensorteknikprogram ligger till grund för våra kunders tekniska innovationsprodukter. Mer än 50 års erfarenhet inom utveckling, tillverkning och försäljning av sensorer är motorn som driver våra nya tekniska tillvägagångssätt. Våra kunder får därvid fördelen av en sensorteknik som passar alla typer av krav, som är av hög kvalitet och framför allt är säker. Funktionell säkerhet för människa och maskin – där står vi som mångårig tillverkare av kvalitetssensorteknik till ert förfogande. Vår framgång bygger på engagemang och laganda hos mer än 100 medarbetare, vars färdigheter och insatser gör det möjligt för oss att tillämpa de senaste teknikerna och kvalitetsstandarderna

 8. ROLEAR MAIS

  Portugal

  ROLEARMAIS, i företagsgruppen ROLEAR, saluför elektrisk, elektronisk, mekanisk och elektromekanisk utrustning i Europa och Afrika. Vi utvecklar lösningar och utrustning för energisektorn, infrastruktursektorn och byggsektorn. Vi satsar på energieffektivitet och hållbara, skräddarsydda lösningar. Våra huvudprodukter: system och paneler till solcellsanläggningar och solfångare, autonoma pumpar (solenergi), system för termiska solfångare, luftkonditionering, belysning, LED-teknik, styr- och reglersystem för energiförbrukning, energieffektivitet, domotik, automatisering, elektricitet, elutrustning, generatorer, vattenpumpar, värmepumpar, golvvärme och lösningar som integrerar vattenburen värme och luftkonditionering. Vi säljer de främsta varumärkena: ROLEARMAIS, SAMSUNG, LG, UPLIVE, DAIKIN, MITSUBISHI, SIEMENS, PHILIPS, OSRAM, SCHNEIDER, LEGRAND, EFAPEL, SOLARWORLD.

 9. SAINT ROCH

  Belgien

  Saint Roch Couvin vars ryggrad är tillverkning av värmepannor i gjutjärn sedan 1903 är ett medelstort industriföretag med 120 anställda i Belgien och 20 anställda i Frankrike. I sin mikrokosmos av verksamheter kring värmesektorn måste Saint Roch Couvin kämpa för att bevara sin plats på denna extremt svåra och konkurrensutsatta marknad. Saint Roch Couvin förblir den obestridda ledaren sedan mer än 10 år i Belgien inom sektorn för golvpannor. Saint Roch innoverar inom kondensorpannor, ekologiska värmepannor som svarar på de nya europeiska standarderna.

 10. EVEA

  Frankrike

  Kartmasters är specialiserade sedan 2012 på försäljningen av elutrustning avsedd för utformningen av elfordon. Det gick samman 2018 med företaget EVEA Solutions i syfte att erbjuda sina kunder nya produkter orienterade mot solenergi, vindkraft och havsenergi. EVEA kompletterar sitt erbjudande tack vare utvecklingarna i sitt konstruktionskontor inom maskinteknik, elektronik och integration och kabeldragning. EVEA - Kartmasters lämnar sina expertråd och ledsagar er för att genomföra era elfordonsprojekt för att finna lämpligaste lösning för era behov och er budget. Vårt produktutbud omfattar lösningar för motorisering och övergången till komplett eldrift, anpassade till alla typer av fordon eller eldriftlösningar som t.ex. elmotorer, bly- och litiumbatterier samt deras laddare eller elektroniska variatorer. Dessutom placerar vi ekologi i hjärtat av våra dagliga handlingar.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Alternativ energi - Import och export

Antal resultat

4 069 Företag