• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • alkoholfria drycker

Resultat för

Alkoholfria drycker - Import och export

 1. JOYBRÄU GMBH

  Tyskland

  JoyBräu är tillverkar patenterad, alkoholfri öl. Vi levererar utsökt dryck med 100 % naturliga ingredienser. Våra uppfriskande protein- och vitaminberikade ölsorter är unika och har fått flera utmärkelser. Tack vare att FoU sköts inhouse kan vi även ta fram individuella produkter på kort tid. Vårt partnerskap med Technischen Universität Berlin ger oss tillgång till den senaste tekniken och vetenskaplig kompetens som hjälper oss vid arbetet med nya och innovativa produkter. Det vi erbjuder: Individuell produktutveckling, märkeslösa produkter, produkter med eget varumärke, distribution/export, tysktillverkad kvalitet, protein-, vitamin-, CBD- och koffeindrycker, 100 % alkoholfritt, halal och 100 % naturligt. JoyBräu GmbH: redan fler än 3 miljoner sålda burkar i Tyskland, skalbar produktion med 100 000 l/dag, exklusiv expertis på området funktionsdrycker

 2. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederländerna

  Vi är en ledande leverantör av fruktjuicer, livsmedelsprodukter, drycker, mejeriprodukter, konfektyr, bebisprodukter och specerier. Vi är belägna i Nederländerna och Turkiet. Vi grundade företaget för årtionden sedan, och har nått stora framgångar som leverantör av renlivsmedelsprodukter till distributörer internationellt. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vårt fokus är att förbättra utvecklingen av den logistiska strukturen för naturliga produkter, från källa till köpare. Vi gör det genom lösningar för marknadsföring, leverans och riskbedömningar. Vi nöjer oss inte bara med kvalitet. Med vår unika metodologi gör vi alla nöjda. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: - Fruktjuicer - Livsmedelsprodukter - Drycker - Mejeriprodukter - Konfektyr - Bebisprodukter - Specerier. Kontakta oss för mer information!

 3. HK TRADING GMBH

  Österrike

  Företaget HK TRADING GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, Alkohol, Öl, Vegetabiliska oljor, Te, dryck, energidrycker, individulaliserade coca-cola-burkar, och alkoholhaltiga drycker. Företagets huvudkontor finns i Krummnussbaum, Österrike.

 4. PARIS RHUM CLUB

  Frankrike

  Sedan 2020 är företaget PARIS RHUM CLUB specialiserat på koncentrerade cocktailbaser med 0 % alkohol under märket CUBANASO. CUBANASO erbjuder ett utrymme avsett för utvecklingen av koncept i större skala och i stort format. Det är idealiskt för storskalig detaljhandel, restaurangkedjor, hotellkedjor, diskotek, barer, privata fester, familjetillställningar ... PARIS RHUM CLUB har som mål att få er att upptäcka och erbjuda er underbara, soldränkta, kubanska cocktailar. Det är därför som företaget erbjuder er märket CUBANASO. Det är ett sortiment koncentrerade cocktailbaser med 0 % alkohol och med naturliga frukter. Produkterna CUBANASO ger möjlighet att vara noggrann i beredningen av era ingredienser och i era mått. Det är ett värdefullt stöd för att styra er vinstmarginal. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 5. GCG GLOBAL CONSUMER GOODS TRADING GMBH

  Tyskland

  GCG Global Consumer Goods Trading GmbH är ett företag i Tyskland som säljer konsumentprodukter med snabb omsättning [Fast Moving Consumer Goods (FMCG)] i stora partier och till attraktiva grossistpriser över hela världen. Vi erbjuder originalprodukter av kända internationella märken som t.ex. Coca-Cola, Pepsi, Redbull, Ferrero, Mars, Unilever och Mondelez/ Milka. Vi har grossistförsäljning av drycker, alkohol, vin, godis och hushållsartiklar enligt mottot ”Think global and act local” och våra kunder är affärskedjor, grossister, distributörer och både små och stora butiker. Genom vårt internationella nätverk har vi tillgång till ett stort antal producenter och leverantörer och ett brett produktsortiment. Vi levererar produkter av internationella märken som t.ex.: Coca-Cola, Fanta, Sprite. Pepsi, Pepsi Max, Mountain Dew. Carlsberg, Heineken, Tuborg. Capri Sun. Lays. Ritter Sport, Milka, Marabou, Toblerone, KitKat, Mars, Daim. Ferrero, Nutella, Kinder, Raffaello. Haribo, Katjes, nimm2. Kelloggs. Barilla. Om du letar efter en särskild produkt eller om du har frågor om våra grossistleveranser av drycker, öl, alkohol, godis eller andra FMCG-produkter och -tjänster får du gärna kontakta oss eller mejla till office@global-consumer-goods.com.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GERMAN BEVERAGE GROUP LTD.

  Tyskland

  German Beverage Group är expert på kontraktstappning av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker på burk, glasflaska och PET. Vårt sortiment är brett: från energidrycker, läsk, juice, mineralvatten och funktionsdrycker till öl, gin, vodkamix och cider. Många kunder kommer till oss med sin egen bild av produkten eller med ett färdigt recept. Andra vill ha rådgivning för att utveckla en helt kundanpassad lösning. I varje enskilt fall tappar vi produkten enligt kundernas vision. Vårt erfarna produktionsteam garanterar en produkt av högsta kvalitet som levereras i tid.

 2. UNIVERS DRINK

  Belgien

  Night Orient är ett sortiment viner och pärlande viner utan alkohol, garanterat 0, 0 %. Snarlik men ändå skild från världen av mousserande viner och champagne, blev pärlande Night Orient med sina små bubblor utsedd till årets produkt 2013 av konsumenterna. Night Orient finns idag i 14 länder och distribueras huvudsakligen via stormarknader. Vårt sortiment av alkoholfria drycker passar perfekt för att fira alla viktiga evenemang.

 3. KARAMBOOL

  Belgien

  Företaget KARAMBOOL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Drycker - Import/Export, Drycker, drycker utan alkohol, fruktdrycker, import av drycker, energidrycker, Drycker - Import/Export, exotiska drycker, och alkoholfria exotiska drycker. Företagets huvudkontor finns i Saint-Servais, Belgien.

 4. MASTERS FOOD DRINK

  Frankrike

  Företaget MASTERS FOOD DRINK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Dryckesautomater. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria drycker, och alkoholfria exotiska drycker. Företagets huvudkontor finns i Épinay-Sous-Sénart, Frankrike.

 5. MINDELOS - PRODUITS ALIMENTAIRES NATURELS

  Frankrike

  Företaget MINDELOS - PRODUITS ALIMENTAIRES NATURELS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Drycker. Företaget är även verksamt inom Fruktjuice, Drycker - Import/Export, Alkoholfria drycker, Fruktjuice, Drycker - Import/Export, och Alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Amiens, Frankrike.

 1. CLUB-MATE FRANCE

  Frankrike

  Företaget CLUB-MATE FRANCE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, Alkoholfria drycker, drycker utan alkohol, kaffebaserade drycker, och Växtinfusioner. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 2. MINDELOS

  Frankrike

  Företaget MINDELOS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fruktjuice. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, och Alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Amiens, Frankrike.

 1. MDM INTERNATIONAL BRANDS SP.Z.O.O

  Polen

  Företaget MDM INTERNATIONAL BRANDS SP.Z.O.O, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Coca-Cola, Mars, Nutella, Red Bull, Pepsi, och Lipton. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 2. TINCTURA

  Frankrike

  Företaget TINCTURA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Specialförpackningar på kundbeställning, livsmedelskomplement, Kosmetika, naturliga ingredienser, kosttillskott, Specialförpackningar på kundbeställning, livsmedelsindustrin, forskning och utveckling, och TINCTURA. Företagets huvudkontor finns i Ploudaniel, Frankrike.

 3. GFS LLC / YOGODA

  Ukraina

  Företaget GFS LLC / YOGODA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Te, Honung, Kryddor, Tropiska frukter, te, Frukt- och grönsaksjuice och nektar, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, och drycker och juice av exotisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Zaporizhzhia, Ukraina.

 4. NS TRADE SP Z O O

  Polen

  Företaget NS TRADE SP Z O O, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Tropiska frukter, Livsmedel för spädbarn, Drycker, Mjölkprodukter, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria drycker, Frysta och djupfrysta livsmedel, och Farmaceutprodkter. Företagets huvudkontor finns i Szczecin, Polen.

 5. EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING

  Luxemburg

  Företaget EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, Drycker - Import/Export, Import-export av papper och kartong, Drycker, rullar med termiskt papper, Alkoholfria drycker, Drycker - Import/Export, Import-export av papper och kartong, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Weiswampach, Luxemburg.

 6. TRADAZUR

  Frankrike

  Företaget TRADAZUR, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Sodavatten, Drycker, alkoholhaltiga drycker, Sodavatten, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Cagnes-Sur-Mer, Frankrike.

 7. IMAGRAM

  Frankrike

  SARL IMAGRAM är sedan 1856 en fransk tillverkare av högkvalitativa läskedrycker med naturliga smaker. SARL IMAGRAM utvecklar och erbjuder ett brett sortiment av ekologisk läsk och smaksatt läsk med respekt för metod och recept som härstammar från urgamla traditioner. Vi erbjuder en rik palett av läskedrycker under varumärket ELIXIA. Det finns varierade smaker: bl.a. körsbär, passionsfrukt, choklad, plommon, agave.

 8. ATOMIC ENERGY DRINK

  Belgien

 1. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Österrike

 2. PROZA - DESKIOTIS PERIKLIS

  Grekland

 3. CIGDEM ENDUSTRIYEL URUNLER VE GIDA SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkiet

 4. GENERAL FURNITURES

  Frankrike

 5. SVTYT

  Ukraina

 6. FPTI(D)E.K

  Tyskland

 7. DAILY DOSE

  Frankrike

 8. TALINA

  Belgien

 9. LEYLA GUESTHOUSE CASTEL

  Rumänien

 10. DOLPA SRL

  Italien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Alkoholfria drycker - Import och export

Antal resultat

8 045 Företag