• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • alkoholfria drycker

Resultat för

Alkoholfria drycker - Import och export

 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Vi är en ledande leverantör av fruktjuicer, livsmedelsprodukter, drycker, mejeriprodukter, konfektyr, bebisprodukter och specerier. Vi är belägna i Nederländerna och Turkiet. Vi grundade företaget för årtionden sedan, och har nått stora framgångar som leverantör av renlivsmedelsprodukter till distributörer internationellt. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vårt fokus är att förbättra utvecklingen av den logistiska strukturen för naturliga produkter, från källa till köpare. Vi gör det genom lösningar för marknadsföring, leverans och riskbedömningar. Vi nöjer oss inte bara med kvalitet. Med vår unika metodologi gör vi alla nöjda. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: - Fruktjuicer - Livsmedelsprodukter - Drycker - Mejeriprodukter - Konfektyr - Bebisprodukter - Specerier. Kontakta oss för mer information!

 2. GERMAN BEVERAGE GROUP LTD.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  German Beverage Group är expert på kontraktstappning av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker på burk, glasflaska och PET. Vårt sortiment är brett: från energidrycker, läsk, juice, mineralvatten och funktionsdrycker till öl, gin, vodkamix och cider. Många kunder kommer till oss med sin egen bild av produkten eller med ett färdigt recept. Andra vill ha rådgivning för att utveckla en helt kundanpassad lösning. I varje enskilt fall tappar vi produkten enligt kundernas vision. Vårt erfarna produktionsteam garanterar en produkt av högsta kvalitet som levereras i tid.

 3. 366 PUNCHS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Stig in i den exotiska och förtrollande världen av 366 PUNCHS, en djärv kreation som kombinerar det bästa av tropiska frukter, exotiska kryddor och jordbruksrommen Bielle från Guadeloupe. Varje klunk är en sinneseskapad till avlägsna, soldränkta stränder, där vibrerande smakförnimmelser stimulerar gommen med oöverträffat behag. Vi erbjuder en oförglömlig smakupplevelse, i vilken hantverk och de naturliga ingrediensernas kvalitet förenas för att skapa en förstklassig produkt. Hos 366 PUNCHS, är vi noga med att välja ut de bästa frukterna och kryddorna i kombination med den beryktade jordbruksrommen Bielle från Guadeloupe för att erbjuda en cocktail som överskrider dittills kända gränser. Vare sig det är för en afton vänner emellan, något speciellt att fira eller för att koppla av och njuta av stunden, tar vår punsch er till fjärran horisonter, dit solen alltid strålar och smaker är förförande. Och för ert största nöje kan vår snabbleveranstjänst skicka hem er värdefulla flaska 366 PUNCHS var ni än befinner er i Frankrike eller internationellt. Dröj inte längre för att upptäcka denna cocktail som skiljer sig från alla andra och som skänker er oförglömliga smakintryck.

 4. HK TRADING GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Med mer än 10 års erfarenhet av leverans av kvalitetsprodukter till marknaderna i Europa och Storbritannien, har vi sedan 2006, då vi började, och 2010, då varumärket konsoliderades, endast haft ett mål för ögonen: att bli världens största återförsäljare av nyttiga nötter, drycker, baljväxter, kryddor och mycket annat som uppfyller den internationella standarden. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vi arbetar för att förbättra strukturen vid leverans av frukt från källa till köpare. Vi gör detta genom att optimera lösningar för marknadsföring, försörjning och riskhantering. Vi tummar aldrig på kvaliteten, utan använder unika, dynamiska strategier för att göra alla nöjda. Vår holistiska marknadsföringsfunktion omfattar försändelser, leverans och betalningssätt, medan vi samtidigt vårdar sunda relationer med våra fruktleverantörer. Vi erbjuder komplexa tjänster för export av olja, ris, nötter och socker från Thailand, men även en rad olika logistiktjänster: - Fartygstransport av fröoljor, mjöl, spannmål; - Biltransport av olja, ris, nötter, socker till Europa, Asien; - Containertransport av olja, ris, nötter, socker; - Transport av fröoljor i flexitankar

 5. ROKKO DECO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ROKKO DECO GMBH är ett företag med säte i Tyskland. Med mångårig erfarenhet av internationell handel säljer vårt företag främst alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, öl, vin, whisky samt även barnmatsprodukter. ROKKO DECO GmbH är ett internationellt handelsföretag och leverantör av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker samt andra livsmedel. Mångårig erfarenhet inom partihandel och försäljning av dryck och livsmedel. Vill du köpa drycker i parti? Vi erbjuder ett stort produktsortiment. Med stor omsorg köper vi in livsmedelsprodukter och drycker av hög kvalitet från alla viktiga produktionsregioner i världen. Förpackningsstorlekarna kan anpassas utifrån partihandelns behov. Sedan flera år tillbaka har vårt förpackningsmärke en hög acceptans i stora delar av världen. Det uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna som krävs för såväl restaurangbranschen som detaljhandeln. Våra främsta kunder är importörer och inköpare i följande livsmedelsbranscher: industri, partihandel, gastronomi och detaljhandel. Vi levererar våra produkter till det kinesiska fastlandet, Afrika, Asien, Karibien, Mellanöstern, Storbritannien, Irland och det europeiska fastlandet. Vi levererar i den kvantitet som passar din verksamhet, från enstaka pallar till en hel containerlast (FCL). Kort sagt levererar vi till varje hamn i världen.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ARUFEL S.R.O.

  Slovakien

  Verified by europages badge

  Arufel s.r.o. startade som en kafeteria 2014 och är idag kända för att kombinera innovation och engagemang inom global dagligvaruhandel. Grundarna Michal och Martin minns tillbaka på den blygsamma starten, nu när företaget har blivit en hörnsten i internationell handel. Genom att förena innovativt tänkande, hårt arbete och global utforskning har Arufel s.r.o. omdefinierat import- och exportlandskapet och utvecklats från en mindre kafeteria till en ledande kraft inom dagligvaruhandeln, med huvudkontor i Presov, Slovakien. Idag är Arufel en ledstjärna inom import, export och distribution inom dagligvaruhandeln och erbjuder ett omfattande produktsortiment till över 40 länder världen över, vilket befäster företagets status som en pålitlig global partner. I sortimentet ingår välkända varumärken som Monster Energy, Red Bull, Coca-Cola och Nescafé, och bredden av varumärken visar att företaget lyckats möta de olika behoven hos sina partners. Företagets operativa ryggrad är dess avancerade lager i Slovakien, med 12 lastkajer, kapacitet för 3 500 pallar och ett förstklassigt Warehouse Management System (WMS). Denna anläggning är utrustad med moderna produktionslinjer för etikettering och ompackning som säkerställer optimal produkthantering. Arufels har nått sin framgång tack vare företagets hängivna team av medarbetare, vars expertis och passion för service är i en klass för sig. Denna strävan efter högsta kvalitet återspeglas ytterligare i tjänstepaketet "ALL IN", som erbjuder heltäckande lösningar från produktinköp till global leverans, inklusive kvalitetskontroller och applicering av kundspecifika etiketter,

 2. BRANDSPARKLE

  Polen

  Verified by europages badge

  Brandsparkle har specialiserat sig på att ta fram och leverera kvalitetsdrycker utefter varumärkens specifika identitet. Vår mission är att skapa drycker utan kolsyra som förkroppsligar varje varumärkes essens, och har lyckats bra med att ta fram speciella drycker som går hem hos kunderna. Vårt breda tjänsteutbud täcker in hela produktionsprocessen, från koncept- och produktutveckling till förpackning och distribution. Genom att samarbeta med ledande producenter över hela Europa kan vi erbjuda personligt anpassade smaker, förpackningsdesigner och marknadsföringsstrategier som ser till att alla drycker lämnar ett bestående intryck. Vi tar fram olika produkter för HORECA & FMCG, som t.ex. pasta, ris, ägg osv. Vi drivs av vårt engagemang för kvalitet och innovation, och vårt arbete genomsyras av passion och kreativitet. Vårt mål är inte bara att leverera läskande drycker, utan även att skapa ett narrativ som formar starka band mellan konsumenter och varumärken. Med Brandsparkle blir varje klunk en möjlighet att skapa e minnesvärd upplevelse för konsumenten.

 3. 3C DISTRIBUTION

  Litauen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION är en grossdistributör av internationellt erkända livsmedelsmärken och rengörings-/skönhetsprodukter. Vårt team är mycket skickliga inom kommers, logistik och kundnöjdhet. Dessutom har vi alltid ett öga på marknaden så att vi kan köpa in märkesprodukter till de bästa priserna, lagra dem och tillhandahålla de bästa importpriserna till våra kudner i över 90 länder.   Vi granskar våra leverantörer noga och samarbetar enbart med högkvalitativa produkter och märken. Det gör att våra kunder kan erhålla fördelarna av grossdistribution av väkända märken som Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove & många fler. 3C DISTRIBUTION är redan ett pålitlig förstahandsval för många globala butikskedjor, Cash & carry, stormarknader, hypermarknader och mindre detaljhandlare. Vi är flexibla och gör vårt bästa för att tillfredsställa våra kunders behov, och för att bevara våra relationer med dem långsiktigt. Våra tjänster har vidgats från grossdistribution till att innefatta distribution, logistik och etikettering. Vi kan etikettera dina produkter på det språk du behöver och utefter dina önskemål. Vi kan också färdigställa alla certifikat och all kommers- och tulldokumentation. Vi tillhandahåller pålitliga transporttjänster grundade på modern infrastruktur och expertisen hos vårt logistikteam. Vi fraktar via luftfart, land och sjöfart. Vi utför även leveranser från dörr till dörr.

 4. UNIVERS DRINK

  Belgien

  Verified by europages badge

  Night Orient är ett sortiment viner och pärlande viner utan alkohol, garanterat 0, 0 %. Snarlik men ändå skild från världen av mousserande viner och champagne, blev pärlande Night Orient med sina små bubblor utsedd till årets produkt 2013 av konsumenterna. Night Orient finns idag i 14 länder och distribueras huvudsakligen via stormarknader. Vårt sortiment av alkoholfria drycker passar perfekt för att fira alla viktiga evenemang.

 5. KARAMBOOL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget KARAMBOOL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Drycker - Import/Export, Drycker, drycker utan alkohol, fruktdrycker, import av drycker, energidrycker, Drycker - Import/Export, exotiska drycker, och alkoholfria exotiska drycker. Företagets huvudkontor finns i Saint-Servais, Belgien.

 1. CHUT YPTM

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHUT YPTM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, Foder för husdjur, food distribution, distribution livsmedelssektorn, och livsmedel i parti. Företagets huvudkontor finns i Le Touquet-Paris-Plage, Frankrike.

 2. MASTERS FOOD DRINK

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MASTERS FOOD DRINK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Dryckesautomater. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria drycker, och alkoholfria exotiska drycker. Företagets huvudkontor finns i Épinay-Sous-Sénart, Frankrike.

 1. MINDELOS - PRODUITS ALIMENTAIRES NATURELS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MINDELOS - PRODUITS ALIMENTAIRES NATURELS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Drycker. Företaget är även verksamt inom Fruktjuice, Drycker - Import/Export, Alkoholfria drycker, Fruktjuice, Drycker - Import/Export, och Alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Amiens, Frankrike.

 2. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom KONFEKT, Alkoholfria drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Alkoholfria aperitifer, Kemi - Import/Export, Drycker, chokladkakor, choklad, och beredningar till bakverk. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 3. MINDELOS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MINDELOS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fruktjuice. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, och Alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Amiens, Frankrike.

 4. MDM INTERNATIONAL BRANDS SP.Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget MDM INTERNATIONAL BRANDS SP.Z.O.O, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Coca-Cola, Mars, Nutella, Red Bull, Pepsi, och Lipton. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 5. TIMGAD STORE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TIMGAD STORE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Färska ärtväxter, Oliver, Potatis, Alkoholfria drycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Olivolja, dadlar, förpackade dadlar, och meloner. Företagets huvudkontor finns i Martigues, Frankrike.

 6. TINCTURA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TINCTURA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Specialförpackningar på kundbeställning, livsmedelskomplement, Kosmetika, naturliga ingredienser, kosttillskott, Specialförpackningar på kundbeställning, livsmedelsindustrin, forskning och utveckling, och TINCTURA. Företagets huvudkontor finns i Ploudaniel, Frankrike.

 7. BUBBLE TEA PRO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BUBBLE TEA PRO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom halm, pärlor, saft, fruktsaft utan alkohol, och smaksatta safter. Företagets huvudkontor finns i Lattes, Frankrike.

 8. GFS LLC / YOGODA

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget GFS LLC / YOGODA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Te, Honung, Kryddor, Tropiska frukter, te, Frukt- och grönsaksjuice och nektar, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, och drycker och juice av exotisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Zaporizhzhia, Ukraina.

 1. CANAILLE SPIRIT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CANAILLE SPIRIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom drycker utan alkohol, och Pärlande fruktsmaksatt dryck. Företagets huvudkontor finns i Sillingy, Frankrike.

 2. EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Företaget EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, Drycker - Import/Export, Import-export av papper och kartong, Drycker, rullar med termiskt papper, Alkoholfria drycker, Drycker - Import/Export, Import-export av papper och kartong, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Weiswampach, Luxemburg.

 3. TRADAZUR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TRADAZUR, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Sodavatten, Drycker, alkoholhaltiga drycker, Sodavatten, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Cagnes-Sur-Mer, Frankrike.

 4. JOYBRÄU GMBH

  Tyskland

  JoyBräu är tillverkar patenterad, alkoholfri öl. Vi levererar utsökt dryck med 100 % naturliga ingredienser. Våra uppfriskande protein- och vitaminberikade ölsorter är unika och har fått flera utmärkelser. Tack vare att FoU sköts inhouse kan vi även ta fram individuella produkter på kort tid. Vårt partnerskap med Technischen Universität Berlin ger oss tillgång till den senaste tekniken och vetenskaplig kompetens som hjälper oss vid arbetet med nya och innovativa produkter. Det vi erbjuder: Individuell produktutveckling, märkeslösa produkter, produkter med eget varumärke, distribution/export, tysktillverkad kvalitet, protein-, vitamin-, CBD- och koffeindrycker, 100 % alkoholfritt, halal och 100 % naturligt. JoyBräu GmbH: redan fler än 3 miljoner sålda burkar i Tyskland, skalbar produktion med 100 000 l/dag, exklusiv expertis på området funktionsdrycker

 5. GCG GLOBAL CONSUMER GOODS TRADING GMBH

  Tyskland

  GCG Global Consumer Goods Trading GmbH är ett företag i Tyskland som säljer konsumentprodukter med snabb omsättning [Fast Moving Consumer Goods (FMCG)] i stora partier och till attraktiva grossistpriser över hela världen. Vi erbjuder originalprodukter av kända internationella märken som t.ex. Coca-Cola, Pepsi, Redbull, Ferrero, Mars, Unilever och Mondelez/ Milka. Vi har grossistförsäljning av drycker, alkohol, vin, godis och hushållsartiklar enligt mottot ”Think global and act local” och våra kunder är affärskedjor, grossister, distributörer och både små och stora butiker. Genom vårt internationella nätverk har vi tillgång till ett stort antal producenter och leverantörer och ett brett produktsortiment. Vi levererar produkter av internationella märken som t.ex.: Coca-Cola, Fanta, Sprite. Pepsi, Pepsi Max, Mountain Dew. Carlsberg, Heineken, Tuborg. Capri Sun. Lays. Ritter Sport, Milka, Marabou, Toblerone, KitKat, Mars, Daim. Ferrero, Nutella, Kinder, Raffaello. Haribo, Katjes, nimm2. Kelloggs. Barilla. Om du letar efter en särskild produkt eller om du har frågor om våra grossistleveranser av drycker, öl, alkohol, godis eller andra FMCG-produkter och -tjänster får du gärna kontakta oss eller mejla till office@global-consumer-goods.com.

 6. IMAGRAM

  Frankrike

  SARL IMAGRAM är sedan 1856 en fransk tillverkare av högkvalitativa läskedrycker med naturliga smaker. SARL IMAGRAM utvecklar och erbjuder ett brett sortiment av ekologisk läsk och smaksatt läsk med respekt för metod och recept som härstammar från urgamla traditioner. Vi erbjuder en rik palett av läskedrycker under varumärket ELIXIA. Det finns varierade smaker: bl.a. körsbär, passionsfrukt, choklad, plommon, agave.

 7. PROZA - DESKIOTIS PERIKLIS

  Grekland

  Företaget PROZA - DESKIOTIS PERIKLIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Thessaloniki, Grekland.

 8. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Österrike

  Företaget HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, Alkohol, tebaserade drycker, energidrycker, Alkoholfria drycker, och Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Lauterach, Österrike.

 9. CLUB-MATE FRANCE

  Frankrike

  Företaget CLUB-MATE FRANCE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, Alkoholfria drycker, drycker utan alkohol, kaffebaserade drycker, och Växtinfusioner. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 10. ATOMIC ENERGY DRINK

  Belgien

  Företaget ATOMIC ENERGY DRINK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Drycker - Import/Export, energidrycker, och Drycker - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Oelegem, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis