• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • alkoholfria aperitifer

Resultat för

Alkoholfria aperitifer - Import och export

 1. BRANDSPARKLE

  Polen

  Verified by europages badge

  Brandsparkle har specialiserat sig på att ta fram och leverera kvalitetsdrycker utefter varumärkens specifika identitet. Vår mission är att skapa drycker utan kolsyra som förkroppsligar varje varumärkes essens, och har lyckats bra med att ta fram speciella drycker som går hem hos kunderna. Vårt breda tjänsteutbud täcker in hela produktionsprocessen, från koncept- och produktutveckling till förpackning och distribution. Genom att samarbeta med ledande producenter över hela Europa kan vi erbjuda personligt anpassade smaker, förpackningsdesigner och marknadsföringsstrategier som ser till att alla drycker lämnar ett bestående intryck. Vi tar fram olika produkter för HORECA & FMCG, som t.ex. pasta, ris, ägg osv. Vi drivs av vårt engagemang för kvalitet och innovation, och vårt arbete genomsyras av passion och kreativitet. Vårt mål är inte bara att leverera läskande drycker, utan även att skapa ett narrativ som formar starka band mellan konsumenter och varumärken. Med Brandsparkle blir varje klunk en möjlighet att skapa e minnesvärd upplevelse för konsumenten.

 2. ARUFEL S.R.O.

  Slovakien

  Verified by europages badge

  Företaget ARUFEL S.R.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria drycker, Alkoholfria aperitifer, skåp till byggarbetsplatser, isotoniska drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, alkoholfria exotiska drycker, och energidrycker. Företagets huvudkontor finns i Presov, Slovakien.

 3. UNIVERS DRINK

  Belgien

  Verified by europages badge

  Night Orient är ett sortiment viner och pärlande viner utan alkohol, garanterat 0, 0 %. Snarlik men ändå skild från världen av mousserande viner och champagne, blev pärlande Night Orient med sina små bubblor utsedd till årets produkt 2013 av konsumenterna. Night Orient finns idag i 14 länder och distribueras huvudsakligen via stormarknader. Vårt sortiment av alkoholfria drycker passar perfekt för att fira alla viktiga evenemang.

 4. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom KONFEKT, Alkoholfria drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Alkoholfria aperitifer, Kemi - Import/Export, Drycker, chokladkakor, choklad, och beredningar till bakverk. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 5. DJIN SPIRITS

  Frankrike

  Företaget DJIN SPIRITS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria aperitifer, och Alkoholfria aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Saint-Brice, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. OSCO

  Frankrike

  Företaget OSCO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria aperitifer, och Alkoholfria aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Fresnes, Frankrike.

 2. BIOWEINREICH - ÖKOLOGISCHER WEINHANDEL THOMAS REICH

  Tyskland

  Företaget BIOWEINREICH - ÖKOLOGISCHER WEINHANDEL THOMAS REICH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria aperitifer, alkoholiserade viner, och Alkoholfria aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Seligenstadt, Tyskland.

 3. PATATAS FRITAS GUAYS S.L

  Spanien

  Företaget PATATAS FRITAS GUAYS S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria aperitifer. Företaget är även verksamt inom pommes frites. Företagets huvudkontor finns i Xinzo De Limia, Spanien.

 4. ENBIO OHG

  Tyskland

  Företaget ENBIO OHG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria aperitifer, och Alkoholfria aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Bremerhaven, Tyskland.

 5. MAUTONE & CIE

  Belgien

  Företaget MAUTONE & CIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria aperitifer, Alkoholfria aperitifer, och drycker utan alkohol. Företagets huvudkontor finns i Tamines, Belgien.

 1. MILLECOLORI

  Italien

  Företaget MILLECOLORI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria aperitifer. Företaget är även verksamt inom små matsalsmöbler. Företagets huvudkontor finns i Pescia, Italien.

 2. ARKAY DISTRIBUTION

  Frankrike

  Företaget ARKAY DISTRIBUTION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Mougins, Frankrike.

 1. CODIRECT LLP

  Förenade kungariket

  Företaget CODIRECT LLP, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Cheltenham, Förenade kungariket.

 2. KA-3 D.O.O.

  Kroatien

  Företaget KA-3 D.O.O., som är verksamt inom sektorn för Sodavatten. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, Alkohol, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria aperitifer, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Alkohol, Kolsyrade och alkoholfria drycker, och Alkoholfria aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Karlovac, Kroatien.

 3. COMERCIAL DE VINOS ACERA S.L.

  Spanien

  Företaget COMERCIAL DE VINOS ACERA S.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria aperitifer, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Alkoholfria aperitifer, och Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företagets huvudkontor finns i Salamanca, Spanien.

 4. A.G. BARR P.L.C.

  Förenade kungariket

  Företaget A.G. BARR P.L.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria aperitifer. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade och alkoholfria drycker, Sodavatten, Kolsyrade och alkoholfria drycker, och Sodavatten. Företagets huvudkontor finns i Cumbernauld, Förenade kungariket.

 5. OEM AF 2003 A/S

  Danmark

  Företaget OEM AF 2003 A/S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria aperitifer. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade och alkoholfria drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, och Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företagets huvudkontor finns i Oerbaek, Danmark.

 6. VERA MAÑOGIL HERMANOS SL

  Spanien

  Företaget VERA MAÑOGIL HERMANOS SL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria aperitifer, Sodavatten, Alkoholfria aperitifer, och Sodavatten. Företagets huvudkontor finns i San Miguel De Salinas, Spanien.

 7. KIMBO SA

  Spanien

  Företaget KIMBO SA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria aperitifer, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria aperitifer, och Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 8. WOODCHESTER ENTERPRISES LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget WOODCHESTER ENTERPRISES LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria aperitifer. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, Sodavatten, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och Sodavatten. Företagets huvudkontor finns i Stroud, Förenade kungariket.

 1. VINOS GALLARDO S.L.

  Spanien

  Företaget VINOS GALLARDO S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria aperitifer, och Alkoholfria aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Vejer De La Frontera, Spanien.

 2. DISTRIBUCIONES GUILLEN, S.L.

  Spanien

  Företaget DISTRIBUCIONES GUILLEN, S.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företaget är även verksamt inom Sodavatten, Alkoholfria aperitifer, Sodavatten, och Alkoholfria aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Alicante/Alacant, Spanien.

 3. MEININGER GETRÄNKEVERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Företaget MEININGER GETRÄNKEVERTRIEBS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria aperitifer, och Alkoholfria aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Rippershausen, Tyskland.

 4. APERITIVOS TAPA SA

  Spanien

  Företaget APERITIVOS TAPA SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria aperitifer, och Alkoholfria aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Mondejar, Spanien.

 5. PPN SA

  Frankrike

  Företaget PPN SA, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria aperitifer, och Alkoholfria aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Villers Sur Le Roule, Frankrike.

 6. ROMA MINERALVANNFABRIKK BERGERSEN AS

  Norge

  Företaget ROMA MINERALVANNFABRIKK BERGERSEN AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria aperitifer, och Alkoholfria aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Lillestrøm, Norge.

 7. UNICAD FOOD A/S

  Danmark

  Företaget UNICAD FOOD A/S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria aperitifer. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade och alkoholfria drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, och Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företagets huvudkontor finns i Toelloese, Danmark.

 8. RAZIARENIAT LAV E OOD

  Bulgarien

  Företaget RAZIARENIAT LAV E OOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Sofija, Bulgarien.

 9. RABANSER & CO. KG DES RABANSER FRANZ

  Italien

 10. PERNOD RICARD BELGIUM NV

  Belgien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis