• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • alkohol

Resultat för

Alkohol - Import och export

 1. DRINKS & SPIRITS

  Frankrike

  Drinks & Spirits är en sammanslutning oberoende spritdrycksproducenter som sätter oberoende producenter av spritdrycker i relation med återförsäljare av spritdrycker överallt i Europa. På Drinks & Spirits finns inga mellanhänder. Produkterna, priserna och lagren fastställas och sköts av producenterna själva genom deras butik som är tillgänglig online dygnet runt, 7 dagar i veckan. Produkterna som dessa producenter erbjuder är exklusiva produkter avsedda för finsmakare. Lösningen Drinks & Spirits omfattar en digital beställningsplattform, en komplett logistiklösning, och ett omhändertagande av alla tullformaliteter. Plattformen ställer alla dessa verktyg till oberoende spritdrycksproducenters förfogande för att ge dem möjlighet att sälja sina produkter själva till ett brett nätverk yrkesfolk. Bland Drinks & Spirits kunder finns en stor mängd vinkällare, kaféer, hotell och restauranger och grossister i Frankrike och i Europa.

 2. AURIAN SAS

  Frankrike

  AURIAN SAS är vindestillatör och vin- och Armagnac-handlare sedan 1880. Huset AURIAN framställer och handlar med smaksatta viner, likörer och spritdrycker som är etablerat mitt i Sydvästra Frankrike. Dess ursprung går tillbaka till 1880, då M. Dupeyron var en de viktigaste handlarna av Armagnac och viner från Gascogne. Några decennier senare, specialiserade sig grundarens sonson, Philippe Aurian, på produktionen av hantverksmässiga, smaksatta viner, likörer och spritdrycker, samtidigt som försäljningen av Armagnac fortsatte. Idag marknadsför företaget mer än 500 000 flaskor per år inom alla regioner i Frankrike. Alla AURIANs produkter framställs för hand med dekokter av lokal frukt, naturligt smaksatta och oftast en blandning av båda. I september 2018 blev Florent och Isabella Soulhol ägare av huset AURIAN, vars mål är att fullfölja den hantverksmässiga traditionen som M. Aurian startade och att sprida huset AURIANs specialiteter på de utländska marknaderna. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

 3. ELLUSTRIA LTD.

  Förenade kungariket

  Vi berikar dina dryckesupplevelser med unika, historierika premiummärken. Ellustria verkar globalt från London med en omsorgsfull tillverkning, distribuering och marknadsföring av de bästa spritdryckerna och andra alkoholhaltiga drycker. Vårt sortiment består av Ellustrias egna märken, som Snow Queen Vodka, Romanov Vodka, Belka & Strelka Vodka, IL Dottore Gin med flera. På utvalda marknader sköter Ellustria kommersen av Amuerte Gin, Highclere Castle Gin, Moko-rom, Prunier-konjak med flera. Vi kan importera, distribuera, grossförsälja och återförsälja till kunder inom Storbritannien. Våra kunder är bland annat Waitrose, Harrods, femstjärniga hotell och andra lyxverksamheter.

 4. TAMPIERI SPA

  Italien

  Tampieri Spa är ledande inom produktion av råa och raffinerade vegetabiliska oljor för djuruppfödning och bränsle. Vi har anläggningar för bearbetning av biprodukter från vinframställning. Raffinerad och rå matolja, alkohol, destillerade produkter, grappa, mjöl för djurfoder och tartrater, brännbara kompositpaneler. Ledande i Europa inom produktion av druvkärnolja.

 5. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrike

  SAS 007BUSINESS PRAGEN är ett multiserviceföretag grundat 2016, etablerat i Paris och styrt av “Princess Aggeex HUTIN”, styrelseordförande och grundare / artist och utbildad jurist. Enastående och sällsynt dynamik och kreativitet, det har nio nationella och internationella utnämningar. En unik BUSINESS MODEL: DE FÖRENKLADE PRAGEN-FRANCHISEN: enastående, sällsynta och originella är PRAGEN-partnernas. En "made in FRANCE" som hämtar inspiration från afrikanska växter med multipla effekter, med ett deltagandebaserat och ekoansvarigt ekonomiskt mål, av solidariska medborgare. Den är källa till unika lösningar och tillfällen idealiska för bättre social och yrkesmässig integrering och sammanhållning av samhällen och folk, WIN-WIN-samarbeten och via sin enorma potential av sällsynta och banbrytande mervärde via sin mångfald och kompletterande mångsidighet. Därför är PRAGEN-experimentet den bästa risken som alla visionära investerar kan ta. Konstnärliga kulturella kreationer; kommersiell, administrativ och juridisk erfarenhet, som inspirerar sina partneravtal kring avsmakningsevent för de parisiska och Champagneversionerna av jordbruksbusiness, rådgivning och utbildningar, olika PRAGEN-tjänster: resor, penningöverföringar, m.m. Över 20 år inom matservering och livsmedelsförädling, ekologi, växtbaserade kosmetikakreationer

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SARL FOINON V SÉLECTION

  Frankrike

  SARL FOINON V SELECTION, etablerat i Fleury-le-Rivière, i Frankrike, är specialiserat på produktion av champagne. Handel med fransk champagne. Hög konsumtion av alkohol är skadlig för hälsan. Drick med måtta.

 2. CFC ALCOOLS

  Frankrike

  Företaget C.F.C saluför alla sorters spritdrycker, råa eller bearbetade, likörer och annat på den franska och europeiska marknaden och exportmarknaderna, i förpackningar av olika storlekar. Företaget C.F.C har nu tre anläggningar. Anläggningen i TILLOUX är organiserad för åldringen av brandy genom lagring i små träfat. Anläggningen i SAINT-CIERS används för lagring och sändning av alkoholhaltiga drycker som inte kräver någon särskild åldring. Lagringskällare, främst för cognac och brandy, bestående endast av ekfat. Företagets kontorslokaler och administration är belägna i COGNAC, i hjärtat av staden som är känd i hela världen för sina handlares know-how. Installationerna vid de två logistikanläggningarna medger lagringen och leveransen i större och mindre partier till våra kunder. Våra blandningsanläggningar är utformade för att bevara kvaliteten på de produkter vi säljer.Certifierade ISO 9001

 3. COURVOISIER

  Frankrike

  COURVOISIER är känt över hela världen för kvaliteten på sin cognac sedan sekler tillbaka. Vårt rykte är välförtjänt. Varje steg i tillverkningen av cognac hos COURVOISIER® kontrolleras minutiöst för att vi ska kunna garantera en mycket hög kvalitetsnivå, som många anser närmar sig perfektion. Hos COURVOISIER® framställs cognacen med yttersta respekt för franska traditioner och kunskaper och vi kan även stolt hänvisa till framstående organisationer.

 4. LES SAVEURS DE MAYA

  Martinique

 5. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Österrike

 1. SPIRIGNAC

  Frankrike

 2. CHAMPAGNE JOFFREY

  Frankrike

 1. LA CAVE ÉCLAIRÉE

  Frankrike

 2. BALBINE SPIRITS

  Frankrike

 3. EDELWEISS GROUPE

  Frankrike

 4. ARDUENNA GIN

  Belgien

 5. MXO - SPIRIT OF MIXOLOGY

  Frankrike

 6. TRILUXE B.V.

  Nederländerna

 7. PISCO SAVEUR

  Frankrike

 8. GIRLINGER & CO GES.M.B.H

  Österrike

 1. SPIRITUOSEN MANUFAKTUR BEELITZ INH. THOMAS HÄBERER

  Tyskland

 2. SPIRITS STATION

  Frankrike

 3. LES ARRANGEURS FRANÇAIS

  Frankrike

 4. RENCHTALBRENNEREI GMBH

  Tyskland

 5. SAKA SPIRITS

  Frankrike

 6. RESONE

  Frankrike

 7. QUIMIMONT S.L.U.

  Spanien

 8. PETER JOBELIUS E.K.

  Tyskland

 9. COMERCIAL GODÓ

  Spanien

 10. PENTA CHEMICALS

  Tjeckiska republiken

Filter

Resultat för

Alkohol - Import och export

Antal resultat

8 035 företag