• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • alkohol

Resultat för

Alkohol - Import och export

 1. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SAS 007BUSINESS PRAGEN är ett multiserviceföretag grundat 2016, etablerat i Paris och styrt av “Princess Aggeex HUTIN”, styrelseordförande och grundare / artist och utbildad jurist. Enastående och sällsynt dynamik och kreativitet, det har nio nationella och internationella utnämningar. En unik BUSINESS MODEL: DE FÖRENKLADE PRAGEN-FRANCHISEN: enastående, sällsynta och originella är PRAGEN-partnernas. En "made in FRANCE" som hämtar inspiration från afrikanska växter med multipla effekter, med ett deltagandebaserat och ekoansvarigt ekonomiskt mål, av solidariska medborgare. Den är källa till unika lösningar och tillfällen idealiska för bättre social och yrkesmässig integrering och sammanhållning av samhällen och folk, WIN-WIN-samarbeten och via sin enorma potential av sällsynta och banbrytande mervärde via sin mångfald och kompletterande mångsidighet. Därför är PRAGEN-experimentet den bästa risken som alla visionära investerar kan ta. Konstnärliga kulturella kreationer; kommersiell, administrativ och juridisk erfarenhet, som inspirerar sina partneravtal kring avsmakningsevent för de parisiska och Champagneversionerna av jordbruksbusiness, rådgivning och utbildningar, olika PRAGEN-tjänster: resor, penningöverföringar, m.m. Över 20 år inom matservering och livsmedelsförädling, ekologi, växtbaserade kosmetikakreationer

 2. AURIAN SAS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  AURIAN SAS är vindestillatör och vin- och Armagnac-handlare sedan 1880. Huset AURIAN framställer och handlar med smaksatta viner, likörer och spritdrycker som är etablerat mitt i Sydvästra Frankrike. Dess ursprung går tillbaka till 1880, då M. Dupeyron var en de viktigaste handlarna av Armagnac och viner från Gascogne. Några decennier senare, specialiserade sig grundarens sonson, Philippe Aurian, på produktionen av hantverksmässiga, smaksatta viner, likörer och spritdrycker, samtidigt som försäljningen av Armagnac fortsatte. Idag marknadsför företaget mer än 500 000 flaskor per år inom alla regioner i Frankrike. Alla AURIANs produkter framställs för hand med dekokter av lokal frukt, naturligt smaksatta och oftast en blandning av båda. I september 2018 blev Florent och Isabella Soulhol ägare av huset AURIAN, vars mål är att fullfölja den hantverksmässiga traditionen som M. Aurian startade och att sprida huset AURIANs specialiteter på de utländska marknaderna. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

 3. SARL FOINON V SÉLECTION

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SARL FOINON V SELECTION, etablerat i Fleury-le-Rivière, i Frankrike, är specialiserat på produktion av champagne. Handel med fransk champagne. Hög konsumtion av alkohol är skadlig för hälsan. Drick med måtta.

 4. ELLUSTRIA LTD.

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Vi berikar dina dryckesupplevelser med unika, historierika premiummärken. Ellustria verkar globalt från London med en omsorgsfull tillverkning, distribuering och marknadsföring av de bästa spritdryckerna och andra alkoholhaltiga drycker. Vårt sortiment består av Ellustrias egna märken, som Snow Queen Vodka, Romanov Vodka, Belka & Strelka Vodka, IL Dottore Gin med flera. På utvalda marknader sköter Ellustria kommersen av Amuerte Gin, Highclere Castle Gin, Moko-rom, Prunier-konjak med flera. Vi kan importera, distribuera, grossförsälja och återförsälja till kunder inom Storbritannien. Våra kunder är bland annat Waitrose, Harrods, femstjärniga hotell och andra lyxverksamheter.

 5. 366 PUNCHS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Stig in i den exotiska och förtrollande världen av 366 PUNCHS, en djärv kreation som kombinerar det bästa av tropiska frukter, exotiska kryddor och jordbruksrommen Bielle från Guadeloupe. Varje klunk är en sinneseskapad till avlägsna, soldränkta stränder, där vibrerande smakförnimmelser stimulerar gommen med oöverträffat behag. Vi erbjuder en oförglömlig smakupplevelse, i vilken hantverk och de naturliga ingrediensernas kvalitet förenas för att skapa en förstklassig produkt. Hos 366 PUNCHS, är vi noga med att välja ut de bästa frukterna och kryddorna i kombination med den beryktade jordbruksrommen Bielle från Guadeloupe för att erbjuda en cocktail som överskrider dittills kända gränser. Vare sig det är för en afton vänner emellan, något speciellt att fira eller för att koppla av och njuta av stunden, tar vår punsch er till fjärran horisonter, dit solen alltid strålar och smaker är förförande. Och för ert största nöje kan vår snabbleveranstjänst skicka hem er värdefulla flaska 366 PUNCHS var ni än befinner er i Frankrike eller internationellt. Dröj inte längre för att upptäcka denna cocktail som skiljer sig från alla andra och som skänker er oförglömliga smakintryck.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ALTITRADE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Vi är specialiserade på försäljning av kvalitetsviner från olika prestigefulla vinodlingsregioner. Vårt urval omfattar beryktade appellationer som t.ex. Saint-Émilion, Graves, Médoc samt andra juveler som Morgon, Touraine och Mâcon. Vi erbjuder ett brett sortiment röda, vita och roséviner för att tjusa alla gomar och för alla tillfällen

 2. DISTILLERIE HEROULT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Det hantverksmässiga bränneriet etablerat i Bretagne DISTILLERIE HEROULT erbjuder enastående recept på spritdrycker, erkända för deras kvalitet, med specifika aromer och smaker som skapar harmoni och styrka. Alla våra originalrecept är framtagna i våra egna lokaler. Vi har två destillationsapparater som ger oss möjlighet att erbjuda otappade drycker från 100 L till 20 000 L eller försäljningsfärdiga produkter under eget märke eller private label. Vårt sortiment omfattar: - 4 ginsorter (i formaten 70 cl och 20 cl), - 1 pastismärke, - 1 triple sec, - 2 spannmålsbrännvin. Vår sammanlagda produktionskapacitet är på ca 250 000 flaskor per år. Vi har fått många medaljer och belöningar för produkterna från vårt destilleri, bl.a. i London, Spanien och World Gin Awards. Vi erbjuder också legotillverkning av exklusiva ginrecept som återspeglar er image för alla era privata eller företagsevent. Vi tillverkar nyckelfärdiga specialutgåvor efter er inspiration för valet av smaker och mängder. Vårt team talar bl.a. engelska, polska, nederländska och tyska. Kontakta oss för alla förfrågningar om information eller för att fastställa kravspecifikationerna för era framtida spritdrycker. Missbruk av alkohol är skadligt för hälsan. Drick med måttfullhet.

 3. HK TRADING GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Med mer än 10 års erfarenhet av leverans av kvalitetsprodukter till marknaderna i Europa och Storbritannien, har vi sedan 2006, då vi började, och 2010, då varumärket konsoliderades, endast haft ett mål för ögonen: att bli världens största återförsäljare av nyttiga nötter, drycker, baljväxter, kryddor och mycket annat som uppfyller den internationella standarden. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vi arbetar för att förbättra strukturen vid leverans av frukt från källa till köpare. Vi gör detta genom att optimera lösningar för marknadsföring, försörjning och riskhantering. Vi tummar aldrig på kvaliteten, utan använder unika, dynamiska strategier för att göra alla nöjda. Vår holistiska marknadsföringsfunktion omfattar försändelser, leverans och betalningssätt, medan vi samtidigt vårdar sunda relationer med våra fruktleverantörer. Vi erbjuder komplexa tjänster för export av olja, ris, nötter och socker från Thailand, men även en rad olika logistiktjänster: - Fartygstransport av fröoljor, mjöl, spannmål; - Biltransport av olja, ris, nötter, socker till Europa, Asien; - Containertransport av olja, ris, nötter, socker; - Transport av fröoljor i flexitankar

 4. EGIAZKI SPIRITUEUX

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Upptäck Egiazki Spiritueux, ett passionerat och engagerat bränneri som skapar enastående spritdrycker. Vårt företag personifierar arvet av sekelgamla traditioner och sätter naturliga ingredienser från vårt unika odlingsläge i fokus. Varje droppe av våra spritdrycker berättar en historia, väcker sinnena och inbjuder till en oförglömlig smakupplevelse. Vår noggranna tillverkningsprocess, från bryggning till destillering, garanterar en oklanderlig kvalitet. Vi privilegierar lokala produkter, främjar hållbarhet och respekt för miljön. Vårt varierade sortiment omfattar giner med komplexa botaniska smaker, utsökt sötade likörer och sofistikerade brännviner. Varje flaska är en hyllning till vårt odlingsläge och till vår destilleringsmästares expertkunskap. Vare sig ni är en kännare som söker nya upplevelser eller endast är nyfiken och vill utforska nya aromer, erbjuder Egiazki Spiritueux er att upptäcka en fängslande värld. Ta steget in i vårt universum av unika skapelser och låt er svepas med av Egiazkis anda. Tveka inte att kontakta mig för mer information.

 5. CFC ALCOOLS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget C.F.C saluför alla sorters spritdrycker, råa eller bearbetade, likörer och annat på den franska och europeiska marknaden och exportmarknaderna, i förpackningar av olika storlekar. Företaget C.F.C har nu tre anläggningar. Anläggningen i TILLOUX är organiserad för åldringen av brandy genom lagring i små träfat. Anläggningen i SAINT-CIERS används för lagring och sändning av alkoholhaltiga drycker som inte kräver någon särskild åldring. Lagringskällare, främst för cognac och brandy, bestående endast av ekfat. Företagets kontorslokaler och administration är belägna i COGNAC, i hjärtat av staden som är känd i hela världen för sina handlares know-how. Installationerna vid de två logistikanläggningarna medger lagringen och leveransen i större och mindre partier till våra kunder. Våra blandningsanläggningar är utformade för att bevara kvaliteten på de produkter vi säljer.Certifierade ISO 9001

 1. LES BIÈRES DE MONTMORILLON

  Frankrike

  Verified by europages badge

  LES BIERES DE MONTMORILLON är ett bryggeri specialiserat på traditionell tillverkning av öl, lemonad och koladrycker sedan 1843. Våra produkter är ekologiska och 100 % Made in France. De står i en klass för sig tack vare vår know-how och kvalitén av våra utvalda ingredienser. Vi erbjuder ett ständigt utbud av öler: - Ljusa, - Vita, - Mörka, - Bärnstensgula, - IPA. Men även årstidsöler: - Julöler, - Våröler, - Sommaröler. Samt tillfälliga öler. Våra produkter säljs i Frankrike och på export i kaféer, på hotell och restauranger samt i delikatessbutiker, hos vinkällarmästare, stormarknader och snabbköp och specialiserade stormarknader. Dessutom producerar vi enligt specifikationer enligt avtal. Våra drycker produceras så ekologiskt som möjligt och miljövänligt. Missbruk av alkohol är skadligt för hälsan. Drick med måttfullhet.

 2. SPIRIT BEAUTIES CONSULTING

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Alexis Vuong, entreprenör sedan 2020, startade Spirit Beauties efter en 26 år lång internationell karriär inom koncernen Pernod Ricard. Hos Spirit Beauties förstår vi de unika utmaningarna som små och stora spritdrycksföretag står inför när de ger sig ut på den internationella arenan. Vi står alltså till tjänst för att vägleda er och ge er råd i varje steg av er utvecklingsprocess, vare sig ni önskar gå in på nya marknader eller förstärka er globala närvaro. Vi går helhjärtat in för att ledsaga er så att ni sparar tid och blir mer effektiva genom att sätta vårt stora nätverk, vår strategiska expertis och vår djupa kännedom om de internationella marknaderna till er tjänst. Vi verkar som en verklig partner. Vår mission är att hjälpa er få konsumenterna att dras till era märken. Gå med oss och låt oss skåla för er framgång!

 1. COURVOISIER

  Frankrike

  Verified by europages badge

  COURVOISIER är känt över hela världen för kvaliteten på sin cognac sedan sekler tillbaka. Vårt rykte är välförtjänt. Varje steg i tillverkningen av cognac hos COURVOISIER® kontrolleras minutiöst för att vi ska kunna garantera en mycket hög kvalitetsnivå, som många anser närmar sig perfektion. Hos COURVOISIER® framställs cognacen med yttersta respekt för franska traditioner och kunskaper och vi kan även stolt hänvisa till framstående organisationer.

 2. COGNAC DEROUINEAU

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Som fransk producent av cognac, erbjuder vi produkter av hög kvalitet. Vår gård består av 30 hektar vinrankor, varav 25 hektar i AOC-cognac. Vår XO-cognac kommer uteslutande från vår vinodling. Från beskärningen av vinrankorna till buteljeringen, utförs allt på plats vid egendomen med en högt ställda krav. Observera: missbruk av alkohol är skadligt för hälsan. Drick med måttfullhet.

 3. MOSAIC BEVERAGE LTD

  Cypern

  Verified by europages badge

  Mosaic Beverage Co. är en familjeägd vindistributör som köper in och exporterar fina viner från Argentina, Chile, Nya Zeeland, Australien och Sydafrika. Med ett engagemang för kvalitet och autenticitet erbjuder vi en bred blandning av smaker och upplevelser för vinentusiaster över hela världen. Vi förser kunderna med ett utbud av väl utvalda viner och strävar efter att skapa pålitliga och lönsamma partnerskap över hela världen baserat på en oöverträffad omsorg om naturen. Kontakta vårt team idag för att upptäcka våra viner!

 4. BRASSERIE DE VAUCELLES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BRASSERIE DE VAUCELLES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Öl. Företaget är även verksamt inom Drycker, Drycker - Import/Export, Gastronomiska specialiteter, hantverksmässigt framställd öl, mörkt öl, fatöl, alkoholhaltiga drycker, Drycker, och Drycker - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Les Rues-Des-Vignes, Frankrike.

 5. LES SAVEURS DE MAYA

  Martinique

  Verified by europages badge

  Företaget LES SAVEURS DE MAYA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företaget är även verksamt inom Kryddor, Alkohol, cognac, peppar, biologiska oljor, armagnac, oljor, kanel, och senap. Företagets huvudkontor finns i Rivière-Pilote, Martinique.

 6. LA CAVE ÉCLAIRÉE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA CAVE ÉCLAIRÉE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Alkohol, rom, champagne, och whisky. Företagets huvudkontor finns i Issy-Les-Moulineaux, Frankrike.

 7. O.S.U.D. DISTILLERIE DE L'UBAYE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget O.S.U.D. DISTILLERIE DE L'UBAYE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom hantverksmässigt destilleri, likörer, fruktlikörer, tjocka likörer, Producent av pastis, aperitifer, limoncello, och gin. Företagets huvudkontor finns i Le Lauzet Ubaye, Frankrike.

 8. ARDUENNA GIN

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget ARDUENNA GIN, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Starksprit. Företaget är även verksamt inom Aperitifer, alkoholhaltiga, Alkohol, Färdiga drinkar, alkoholhaltiga drycker, gin, Aperitifer, alkoholhaltiga, spritdrycker, alkoholer, och Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Vaux-Sur-Sûre, Belgien.

 1. DIXVINS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DIXVINS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Viner - Frankrike, franska viner, Viner - Bordeaux, Viner - Bourgogne, rosévin, rött vin, rött franskt vin, och vitt vin. Företagets huvudkontor finns i Auxerre, Frankrike.

 2. CHAMPAGNE JOFFREY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHAMPAGNE JOFFREY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom champagne, vinodling, champagne pinot noir, och likörer. Företagets huvudkontor finns i Les Riceys Bas, Frankrike.

 3. TRILUXE B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget TRILUXE B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Presentartiklar - företag. Företaget är även verksamt inom Kosmetika, Alkohol, Parfymer och skönhetsprodukter, eftertraktade viner, Smink - Produkter, Flygfrakt, Kosmetika, Alkohol, och parfymer. Företagets huvudkontor finns i Amsterdam, Nederländerna.

 4. DOMAINE FLAGUERIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DOMAINE FLAGUERIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Starksprit, calvados, Starksprit, päroncider, knoppar, och aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Ducy-Sainte-Marguerite, Frankrike.

 5. BALBINE SPIRITS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BALBINE SPIRITS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Aperitifer, alkoholhaltiga, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Alkohol, spritdrycker, Aperitifer, alkoholhaltiga, alkoholhaltiga drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och gin. Företagets huvudkontor finns i Colombes, Frankrike.

 6. GIRLINGER & CO GES.M.B.H

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget GIRLINGER & CO GES.M.B.H, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Lembach, Österrike.

 7. LES ARRANGEURS FRANÇAIS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LES ARRANGEURS FRANÇAIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Drycker - Import/Export, Färdiga drinkar, Drycker, rom, armagnac, Producent av armagnac, Drycker - Import/Export, spritdrycker, och alkoholhaltiga drycker. Företagets huvudkontor finns i Cologne, Frankrike.

 8. MAISON BRANDINI

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MAISON BRANDINI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom sött vin, hantverksmässig tillverkning, Viner - Jura och Savoie, och aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Thonon-Les-Bains, Frankrike.

 9. RENCHTALBRENNEREI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RENCHTALBRENNEREI GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Bad Peterstal-Griesbach, Tyskland.

 10. AIRMAIL COCKTAIL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AIRMAIL COCKTAIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Färdiga drinkar, Aperitifer, alkoholhaltiga, alkoholhaltiga drycker, alkoholer, Färdiga drinkar, och Aperitifer, alkoholhaltiga. Företagets huvudkontor finns i Cognac, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Alkohol - Import och export

Antal resultat

8 087 Företag