• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • alabaster

Resultat för

Alabaster - Import och export

 1. ALABASTROS ARAGONESES

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget ALABASTROS ARAGONESES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alabaster. Företaget är även verksamt inom plattor, panel, inredning och design, projekt, lamparos, säljer alabaster, och konstruktion av alabaster. Företagets huvudkontor finns i San Juan De Mozarrifar-Zaragoza, Spanien.

 2. M.G.F. DI FREGONESE FRANCO

  Italien

  Företaget M.G.F., baserat i Motta di Livenza, är specialiserat på bearbetning av marmor och granit. Bland produkterna de tillverkar med stor omsorg och med material av bästa kvalitet finner ni beklädnader för badrum och väggar, trappor, golvbeläggningar i marmor eller sten, fönsterkarmar, spiskransar, begravningsföremål och köksbänkar, bänkar för öppna kök. Alla artiklar som vi säljer finns att få i olika stilar, från klassisk till modern och rustik. M.G.F. använder material som är EEG-garanterade.

 3. GLOBALSTEIN S.L.

  Spanien

  Vi är sedan över 20 år tillbaka specialiserade på saluföring av natursten i hela Europa. Vi levererar uteslutande till företag inom sektorn. Vi samarbetar direkt med flera stenbrott i Spanien och andra länder. Vi använder enbart sten av högsta kvalitet: granit, marmor, onyx, kalksten, sandsten, kvartsit, skiffer och kvarts.

 4. DI FUCCI PINO E C. SNC

  Italien

  Familjens Fuccis verkstad kännetecknas av dess noggranna hantverksarbete i marmor, granit och lokal sten. Företaget har 60 års erfarenhet: det var faktiskt Nicola Fucci som var den första att förse familjen med hammare och mejsel.

 5. MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS

  Italien

  Marmostil de Mancin Gino et Fietta Marinella har sitt säte i Pavie och är verksamt med förädling av marmor. Kompetens, erfarenhet och professionalism garanteras genom decennier av verksamhet inom sektorn. Marmostil är specialiserat på gravkonst och erbjuder ett brett sortiment av produkter i olika prisklasser, med olika färger och teman. Vi tillverkar även specialprodukter med hög kvalitet enligt ritning. Marmostil tillverkar särskilt gravstenar av marmor.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ALABASTER NEW CONCEPT

  Spanien

  Företaget ALABASTER NEW CONCEPT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alabaster. Företagets huvudkontor finns i Sarral, Spanien.

 2. TOP MACHINERY & EQUIPMENT(ZHENGZHOU) LTD

  Kina

  Företaget TOP MACHINERY & EQUIPMENT(ZHENGZHOU) LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alabaster. Företagets huvudkontor finns i Zhengzhou, Kina.

 3. REBEKA MARBLE

  Turkiet

  Företaget REBEKA MARBLE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Alabaster, poolmosaik, marmormosaik, Alabaster, och plattor av travertin. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 4. ART INSAAT GRANIT MERMER NAKLIYE SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turkiet

  Företaget ART INSAAT GRANIT MERMER NAKLIYE SANAYI VE TICARET LTD STI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom Marmor och naturliga stenar, Import och export av energi och råvaror, Marmor, Alabaster, Marmor och naturliga stenar, Import och export av energi och råvaror, Marmor, och Alabaster. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. KETIROGLU MARBLE

  Turkiet

  Företaget KETIROGLU MARBLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alabaster. Företaget är även verksamt inom Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Marmortrappor, marmor från trentino, tillverkning av kugghjul, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, och Marmortrappor. Företagets huvudkontor finns i Afyon, Turkiet.

 1. KERANDO GMBH

  Tyskland

  Företaget KERANDO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Alabaster, Granit, Plattor för golv och reveteringar, Alabaster, Granit, och Plattor för golv och reveteringar. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 2. IBRAHIMOGULLARI MARBLE

  Turkiet

  Företaget IBRAHIMOGULLARI MARBLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Alabaster, Sinter, travertin, Alabaster, Sinter, och travertinblock. Företagets huvudkontor finns i Afyonkarahisar, Turkiet.

 1. MONCAYOFRIO

  Spanien

  Företaget MONCAYOFRIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alabaster. Företaget är även verksamt inom alabaster för byggnation. Företagets huvudkontor finns i Cuarte De Huerva, Spanien.

 2. ERHAN TASDEMIR

  Turkiet

  Företaget ERHAN TASDEMIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alabaster. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. NONE

  Sydkorea

  Företaget NONE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alabaster. Företagets huvudkontor finns i None, Sydkorea.

 4. AGGREGATE INDUSTRIES U K LTD

  Förenade kungariket

  Företaget AGGREGATE INDUSTRIES U K LTD, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Alabaster, och Alabaster. Företagets huvudkontor finns i Coalville, Förenade kungariket.

 5. REGIONAL STAR GENERAL TRADING & CONTRRACTING CO .

  Kuwait

  Företaget REGIONAL STAR GENERAL TRADING & CONTRRACTING CO ., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Alabaster. Företagets huvudkontor finns i Kuwait, Kuwait.

 6. TRIBE ITALIA

  Italien

 7. PIAZZA ALESSANDRO

  Italien

 8. DREMAR MERMER DIS TIC. LTD STI.

  Turkiet

 1. ARTESANIA RINCON S.L.

  Spanien

 2. VETRUGNO VITO

  Italien

 3. ARAGONESA DEL ALABASTRO SA

  Spanien

 4. A.BENTO VERMELHO, LDA

  Portugal

 5. EYUPOGLU MERMER SAN. TIC. LTD

  Turkiet

 6. MHAMARBLE

  Turkiet

  Företaget MHAMARBLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor. Företaget är även verksamt inom vit marmor, alabaster för byggnation, och travertin för byggbranschen. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 7. GLOBAL ROAD WIN & ASSOCIATES

  Frankrike

  Företaget GLOBAL ROAD WIN & ASSOCIATES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Automater med livsmedel. Företaget är även verksamt inom axlar för motorer och distribution, designskola, och alabaster för byggnation. Företagets huvudkontor finns i Sevran, Frankrike.

 8. SANCAR HASAN

  Österrike

  Företaget SANCAR HASAN, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom alabaster för byggnation. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 9. LTD. ALABASTER

  Polen

 10. ALABASTER & WILSON LTD

  Förenade kungariket

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis