• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • akvarium

Resultat för

Akvarium - Import och export

 1. TROPICAL

  Polen

  Tropical foods har blivit en populär och välkänd faktor i akvarieindustrin under de senaste 45 åren. Vi exporterar till över 80 länder över hela världen. Vårt sortiment: •VATTENBEHANDLINGSPRODUKTER Våra behandlingsprodukter innehåller alla nödvändiga ingredienser för att behandla akvarievatten och anpassa det till invånarnas behov. Erbjudandet komplementeras av specialiserade salter som är användbara vid transport och kläckning. •FÖREBYGGANDE - PROBIOTISKT FODER I FÖREBYGGANDE SYFTE innefattar foder med probiotika för daglig utfodring av fisk. Fodret finns i fyra storlekar: Mikro, XXS, S och M. •MJUKT SORTIMENT - INNOVATIVA KONCEPT AV AKVARIEPRODUKTER Mjuka granulat, hög hydrostabilitet, enastående upptagbarhet, mängder av näring - det är de unika kvaliteterna hos vårt mjuka sortiment av akvarieprodukter. Den polska tillverkaren har utvecklat en unik metod för att tillverka mjuka, extruderade livsmedel, som är mer attraktivt för fisken och lättare för matsmältningen. •TROPICAL PREMIUM LINE innefattar både generella och specialanpassade foder, till för fiskar med specifika kostbehov. •TROPICAL MARINE POWER innefattar foder, vattenbehandlingsprodukter och havssalt för saltvattensakvarium. Tropical har specialiserade foder för dekorationsfiskar i dammar, som koi, stör och andra arter.

 2. MEIN AQUARIUMPROFI INH. JEFFREY MÖWERT

  Tyskland

 3. MANUFAKTUR VON DOBERSTEIN

  Tyskland

  Elementet vatten är vad som driver oss. Vår kompetens som tillverkare och tjänsteleverantör inom området vilar på flera ben. Ett är akvariebyggandet, där vi är specialister på specialkonstruktioner av plexiglas (akrylplast) och glas, samt på stora akvarier. Dessutom har vi utvecklat egna filter och egen mät- och ljusteknik att komplettera erbjudandet med. Till våra tjänster inom området hör en heltäckande service. Skötsel och underhåll av akvarier med tillhörande teknisk utrustning. Ett annat produktionsområde som är mycket viktigt för oss är vattenspel. Vattenspel som en viktig del av modern inom- och utomhusarkitektur. En vattenvägg kan där spela en framträdande roll, oavsett om den är gjord av cortenstål, rostfritt stål, glas eller akryl. Vi tillverkar enligt kundens önskemål, även sådant som vattenpelare och väggvattenfall. Det tredje viktiga benet är springbrunnar och fontäner. I vårt produktsortiment ingår fontäner av hög kvalitet, tillverkade av utvalda material.

 4. VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER

  Italien

  Green Center är den största av sitt slag i hela centrala Italien och erbjuder exklusiva produkter och omsorgsfulla tjänster som kan svara på alla växtbehov. Hos oss kan ni köpa växter av alla slag (frukt, akvatiska och sumpmarks, utomhus, suckulenta, köttätande, palmer, olivträd, ympade växter, och mycket mer), men också bersåer, trädgårdsmöbler i metall, mobili per giardino di metallo, konstkrukor, gödningsmedel, mylla, konstblommor och pooler ovan jord.

 5. LOCAFISH AQUARIUM

  Belgien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DS GMBH

  Österrike

 2. HELDERE5ER

  Nederländerna

 3. SHRIMPPARADISE

  Nederländerna

 4. HANDELSONDERNEMING T. BIJNSDORP

  Nederländerna

 5. LES MONDES DE ROMAIN

  Belgien

 1. AC AQUATICS

  Förenade kungariket

 2. AQUADOR

  Luxemburg

 1. AQUARISTIK-BAYERN

  Tyskland

 2. AQUALED

  Polen

 3. AQUARIUM TONNDORF

  Tyskland

 4. SPLASH SNC

  Italien

 5. FIT FILTRATION

  Förenade kungariket

 6. PARA ESTANQUES

  Spanien

 7. MINIAQUA77

  Frankrike

 8. ACUARIO MALAGA

  Spanien

 1. MONIS I/S

  Danmark

 2. AQUARIONATURE

  Belgien

 3. THE SEA FARM

  Belgien

 4. REEF JOKER

  Italien

 5. MAT AKVARYUM FILT.SAN.AS

  Turkiet

 6. AQUARIUM SHOP

  Förenade kungariket

 7. ALLEN

  Kina

 8. PRODAC INTERNATIONAL S.R.L.

  Italien

 9. ANIMO DISTRI

  Frankrike

 10. ZHONGSHAN JIA YUAN AQUARIUM PRODUCTS FACTORY

  Kina