• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • additiv och tillsatser till drycker

Resultat för

Additiv och tillsatser till drycker - Import och export

 1. A. SCHMIDT & CO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Din kompetenta partner inom livsmedelsindustrin. Företaget A. Schmidt & Co. GmbH utvecklar sedan över 65 år specifika stabiliseringssystem för livsmedels- och delikatessindustrin. Vi svarar på dina individuella krav och utvecklar högfunktionella stabiliseringssystem. Tack vare vår flexibla produktion kan vi garantera en jämn och hög kvalitet. Vår portfolio omfattar: fiskmogningsmedel (med eller utan kryddning) för t.ex. sill och lax, fiskinjektion, fiskfärs, fiskbullar, fiskkorv, patéer, surimi, rom- och räkbehandling, majonnäser, salladskrämer, dressingar, dippsåser i varm- och kalltillverkning (med eller utan tillsats av äggula/mjölkprotein), såser och krämer för helkonserver, redda soppor, ketchup, marinader, paneringstillsatser, sötsaker, livsmedelstillsatser, kontraktsblandning som tjänsteleverantör

 2. PRINOVA EUROPE LTD

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Företaget PRINOVA EUROPE LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Additiv och tillsatser till drycker. Företaget är även verksamt inom Protein - tillsatsämnen för livsmedel, Sports kost, aminosyror, Askorbinsyra, växtextrakt, sötningsmedel, vitaminer, vanillin, och Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 3. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Frankrike

  Algovital är specialiserade på framställningen av ekologiska vård- och skönhetsprodukter som geler, salvor och oljor. Tack vare våra 40 års erfarenhet och förtroendet vi förvärvat från producenterna av eteriska oljor i Frankrike och hela världen erbjuder vi ett brett sortiment av eteriska oljor som är 100 % naturliga, rena och ekologiskt certifierade för att uppfylla era behov. Våra produkter är anpassade till olika tillämpningar som kosmetika, kosttillskott, energidrycker, läkemedel, parfymer och aromaterapi. Våra oljor levereras i metallfat på 1 kg till 1 ton. Som väletablerade leverantörer kan vi stödja er under hela tillverkningsprocessen, från de första utvärderingarna till de strikta kvalitetskontrollerna. ALGOVITAL investerar i råvara till färdig produkt. Vårt fou-lab ställer sin know-how och sin kreativitet till ert förfogande för att formulera skräddarsydda kvalitetsprodukter.

 4. MARIBELL TM

  Ukraina

  Företaget MARIBELL TM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Additiv och tillsatser till drycker. Företaget är även verksamt inom beredning för dryck, citronsaft, Koncentrerad fruktsaft, och choklad. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 5. NUTRI-AD INTERNATIONAL

  Belgien

  Företaget NUTRI-AD INTERNATIONAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Additiv och tillsatser till drycker. Företaget är även verksamt inom Livsmedelstillsatser, kemiska tillsatser, naturliga tillsatser för livsmedels- och konservindustrin, och tillsatser för kött. Företagets huvudkontor finns i Dendermonde, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BARUCH GMBH

  Tyskland

  Företaget BARUCH GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Additiv och tillsatser till drycker. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 2. POFF CONSULT AB

  Sverige

  Företaget POFF CONSULT AB, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Additiv och tillsatser till drycker. Företaget är även verksamt inom rådgivning kamrerer. Företagets huvudkontor finns i Gävle, Sverige.

 3. M.P.M. DE BLOCK

  Belgien

  Företaget M.P.M. DE BLOCK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Additiv och tillsatser till drycker, råvaror för läkemedelsindustri, rengöringsmedel, industriella desinficeringsmedel, och Additiv och tillsatser till drycker. Företagets huvudkontor finns i Reet, Belgien.

 4. USER FOOD

  Turkiet

  Företaget USER FOOD, som är verksamt inom sektorn för Additiv och tillsatser till drycker. Företaget är även verksamt inom lösliga drycker. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. CONSTAB POLYOLEFIN ADDITIVES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi tillhör marknadsledarna inom tillverkning av masterbatchar för biaxialt orienterad polypropenfilm (BOPP-). Vi erbjuder masterbatch-lösningar som används bland annat vid tillverkning av slutprodukter inom områden som förpackningsfilm (BOPP, CPP, PE), polykarbonatskivor, jordbruksfilm och derivat, biopolymer- och flamskyddsmedelsapplikationer, rör, fiber, fiberduk, nonwoven, formsprutning av plast m.m. Som hjälpämnen förenklar de tillverkningen av plastmaterial eller ger i form av tillsatser de produktegenskaper som krävs. Sedan 2003 hör vi till 100 procent till KafritGroup. Våra masterbatchar och de från hela KafritGroup används över hela världen. Vi är ett innovativt medelstort företag från Tyskland med säte i Rüthen nära Dortmund. Här är ca 120 medarbetare verksamma.

 1. WILLY BENECKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hjärtligt välkommen till Willy Benecke. Företaget grundades 1954 av Willy Benecke. Företaget säljer och producerar naturliga gummin och hartser för livsmedelsindustrin och andra branscher. Centralt beläget i hansastaden Hamburg har företaget ett internationellt logistiknät och över 20 representanter i utlandet. 7 000 m2 lageryta, ett eget laboratorium samt produktion och förädling säkerställer hög kvalitet. Företaget övertogs av Dietmar Hauser 1982 och drivs idag i tredje generationen av Thorsten och Soeren Hauser. Lång erfarenhet och användandet av modern teknik säkerställer kvalitet, kontinuitet och pålitlighet. Detta understryks genom den oberoende certifieringen enligt den internationella normen IFS och FSSC 22000.

 2. D - INGREDIENTS S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget D - INGREDIENTS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Livsmedelstillsatser, kemiska syresättare för livsmedelsindustrin, naturliga tockningsmedel för livsmedels- och konservindustrin, Livsmedelstillsatser, naturliga smakämnen för livsmedels- och konservindustrin, kemiska tillsatser för livsmedels- och konservindustrin, kemiska tillsatser för dryckindustrin, tillsatser, färgämnen och pigment för livsmedel, och naturliga tillsatser för livsmedels- och konservindustrin. Företagets huvudkontor finns i Bonate Sopra, Italien.

 1. CAVES BILLON

  Frankrike

  Företaget CAVES BILLON, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Viner - Frankrike, Petroleumbränsle och tillsatser, och Viner - Frankrike. Företagets huvudkontor finns i La Bridoire, Frankrike.

 2. MABOCHEM GMBH

  Tyskland

  Företaget MABOCHEM GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Petroleumbränsle och tillsatser, Kost och drycker - ingredienser, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, och Petroleumbränsle och tillsatser. Företagets huvudkontor finns i Willich, Tyskland.

 3. LIBA TRANSPORTE GMBH

  Tyskland

  Företaget LIBA TRANSPORTE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Sjöfartsbyråer, Vägtransporter, Specialtransporter, Petroleumbränsle och tillsatser, Sjöfartsbyråer, Vägtransporter, och Specialtransporter. Företagets huvudkontor finns i Altengottern, Tyskland.

 4. ANVISA ANTONIO VILLORIA SA

  Spanien

  ANVISA tillverkar alla typer av recept för utveckling av livsmedel, framför allt för charkuterier.