• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • additiv och tillsatser till drycker

Resultat för

Additiv och tillsatser till drycker - Import och export

 1. A. SCHMIDT & CO GMBH

  Tyskland

  Din kompetenta partner inom livsmedelsindustrin. Företaget A. Schmidt & Co. GmbH utvecklar sedan över 65 år specifika stabiliseringssystem för livsmedels- och delikatessindustrin. Vi svarar på dina individuella krav och utvecklar högfunktionella stabiliseringssystem. Tack vare vår flexibla produktion kan vi garantera en jämn och hög kvalitet. Vår portfolio omfattar: fiskmogningsmedel (med eller utan kryddning) för t.ex. sill och lax, fiskinjektion, fiskfärs, fiskbullar, fiskkorv, patéer, surimi, rom- och räkbehandling, majonnäser, salladskrämer, dressingar, dippsåser i varm- och kalltillverkning (med eller utan tillsats av äggula/mjölkprotein), såser och krämer för helkonserver, redda soppor, ketchup, marinader, paneringstillsatser, sötsaker, livsmedelstillsatser, kontraktsblandning som tjänsteleverantör

 2. PRINOVA EUROPE LTD

  Förenade kungariket

 3. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Frankrike

  Algovital är specialiserade på framställningen av ekologiska vård- och skönhetsprodukter som geler, salvor och oljor. Tack vare våra 40 års erfarenhet och förtroendet vi förvärvat från producenterna av eteriska oljor i Frankrike och hela världen erbjuder vi ett brett sortiment av eteriska oljor som är 100 % naturliga, rena och ekologiskt certifierade för att uppfylla era behov. Våra produkter är anpassade till olika tillämpningar som kosmetika, kosttillskott, energidrycker, läkemedel, parfymer och aromaterapi. Våra oljor levereras i metallfat på 1 kg till 1 ton. Som väletablerade leverantörer kan vi stödja er under hela tillverkningsprocessen, från de första utvärderingarna till de strikta kvalitetskontrollerna. ALGOVITAL investerar i råvara till färdig produkt. Vårt fou-lab ställer sin know-how och sin kreativitet till ert förfogande för att formulera skräddarsydda kvalitetsprodukter.

 4. MARIBELL TM

  Ukraina

 5. BARUCH GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NUTRI-AD INTERNATIONAL

  Belgien

 2. VAZPORTS TRADING COMPANY

  Mexiko

 3. POFF CONSULT AB

  Sverige

 4. TANJAH EQUIPEMENTS

  Marocko

 5. HEILONGJIANG PROVINCE SHANGZHI LVYE BERRY CO.,LTD

  Kina

 1. QINGDAO LONG RIVER INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

 2. USER FOOD

  Turkiet

 1. M.P.M. DE BLOCK

  Belgien

 2. ANKLAM EXTRAKT GMBH

  Tyskland

  Anklam Extrakt GmbH tillverkar och säljer växtextrakt av hög kvalitet till läkemedels-, livsmedels- och kosttillskottsindustrin. Förutom våra extrakt erbjuder vi också enastående Branded Ingredients Delphinol® och MaquiBright®. Vi är ett framåtsträvande företag som satsar på både utveckling och hållbarhet. Därför satsar vi på toppmoderna processer och produktionsanläggningar, samtidigt som vi håller fast vid tidslösa värden som ärlighet, rent spel, tillförlitlighet och kunniga medarbetare. UNLIMITED EXTRACT SOLUTIONS. TILLVERKADE I TYSKLAND.

 3. CONSTAB POLYOLEFIN ADDITIVES GMBH

  Tyskland

  Vi tillhör marknadsledarna inom tillverkning av masterbatchar för biaxialt orienterad polypropenfilm (BOPP-). Vi erbjuder masterbatch-lösningar som används bland annat vid tillverkning av slutprodukter inom områden som förpackningsfilm (BOPP, CPP, PE), polykarbonatskivor, jordbruksfilm och derivat, biopolymer- och flamskyddsmedelsapplikationer, rör, fiber, fiberduk, nonwoven, formsprutning av plast m.m. Som hjälpämnen förenklar de tillverkningen av plastmaterial eller ger i form av tillsatser de produktegenskaper som krävs. Sedan 2003 hör vi till 100 procent till KafritGroup. Våra masterbatchar och de från hela KafritGroup används över hela världen. Vi är ett innovativt medelstort företag från Tyskland med säte i Rüthen nära Dortmund. Här är ca 120 medarbetare verksamma.

 4. WILLY BENECKE GMBH

  Tyskland

  Hjärtligt välkommen till Willy Benecke. Företaget grundades 1954 av Willy Benecke. Företaget säljer och producerar naturliga gummin och hartser för livsmedelsindustrin och andra branscher. Centralt beläget i hansastaden Hamburg har företaget ett internationellt logistiknät och över 20 representanter i utlandet. 7 000 m2 lageryta, ett eget laboratorium samt produktion och förädling säkerställer hög kvalitet. Företaget övertogs av Dietmar Hauser 1982 och drivs idag i tredje generationen av Thorsten och Soeren Hauser. Lång erfarenhet och användandet av modern teknik säkerställer kvalitet, kontinuitet och pålitlighet. Detta understryks genom den oberoende certifieringen enligt den internationella normen IFS och FSSC 22000.

 5. D - INGREDIENTS S.R.L.

  Italien

 6. CAVES BILLON

  Frankrike

 7. MABOCHEM GMBH

  Tyskland

 8. LIBA TRANSPORTE GMBH

  Tyskland

 1. ANVISA ANTONIO VILLORIA SA

  Spanien

  ANVISA tillverkar alla typer av recept för utveckling av livsmedel, framför allt för charkuterier.