• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • övervakning av brunnsborrning

Resultat för

Övervakning av brunnsborrning - Import och export

 1. SC N&A TRADE SRL

  Rumänien

  Företaget SC N&A TRADE SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrning och lodning - Arbete. Företaget är även verksamt inom Brunnsborrningstjänster, Borrtjänster, Brunnar - Konstruktion, Övervakning av brunnsborrning, Brunnsborrningstjänster, Borrtjänster, Brunnar - Konstruktion, och Övervakning av brunnsborrning. Företagets huvudkontor finns i Sibiu, Rumänien.

 2. TRANZA GINO

  Italien

  Företaget TRANZA GINO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Marrubiu, Italien.

 3. SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C.

  Italien

  Företaget SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Farigliano, Italien.

 4. BARLETTA GIUSEPPE

  Italien

  Företaget BARLETTA GIUSEPPE, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Övervakning av brunnsborrning, Kärnborrningsapparater, Övervakning av brunnsborrning, och Kärnborrningsapparater. Företagets huvudkontor finns i Ispani, Italien.

 5. OBERTO S.R.L.

  Italien

  Företaget OBERTO S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Savigliano, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DELL'ORSO APPALTI S.R.L.

  Italien

  Företaget DELL'ORSO APPALTI S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Camerano, Italien.

 2. VENTURA VINCENZO

  Italien

  Företaget VENTURA VINCENZO, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Gela, Italien.

 3. G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L.

  Italien

  Företaget G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Osimo, Italien.

 4. F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S.

  Italien

  Företaget F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 5. FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italien

  Företaget FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Matera, Italien.

 1. TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.)

  Italien

  Företaget TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.), som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Övervakning av brunnsborrning, Kärnborrningsapparater, Övervakning av brunnsborrning, och Kärnborrningsapparater. Företagets huvudkontor finns i Montebello Della Battaglia, Italien.

 2. ITAL SONDA S.R.L.

  Italien

  Företaget ITAL SONDA S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Sant'agata Li Battiati, Italien.

 1. M.C.S. S.R.L.

  Italien

  Företaget M.C.S. S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 2. SANNA MARIO E VENTURI S.N.C.

  Italien

  Företaget SANNA MARIO E VENTURI S.N.C., som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Alghero, Italien.

 3. PIETRO SUCCIO S.R.L.

  Italien

  Företaget PIETRO SUCCIO S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Bevattningsanläggningar, Sprinkleranläggningar, Bevattningsanläggningar, och Sprinkleranläggningar. Företagets huvudkontor finns i Asti, Italien.

 4. TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI

  Italien

  Företaget TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 5. I.GE.M. S.R.L.

  Italien

  Företaget I.GE.M. S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i San Prisco, Italien.

 6. ZHEJIANG RONGDA EXPLOSION- PROOF ELECTRIC CO.,LTD

  Kina

  Företaget ZHEJIANG RONGDA EXPLOSION- PROOF ELECTRIC CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företagets huvudkontor finns i Wenzhou, Kina.

 7. IDROMILAN S.R.L.

  Italien

  Företaget IDROMILAN S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Vattenutvinning - system och utrustning, Gasutvinning - Anläggningar och utrustning, Vattenutvinning - system och utrustning, och Gasutvinning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Corsico, Italien.

 8. GEOTECNICA LAVORI S.R.L.

  Italien

  Företaget GEOTECNICA LAVORI S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Perugia, Italien.

 1. SCALZO ANTONIO

  Italien

  Företaget SCALZO ANTONIO, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i San Cataldo, Italien.

 2. GEONEBRODI S.R.L.

  Italien

  Företaget GEONEBRODI S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Capo D'orlando, Italien.

 3. GSM PROTEC

  Tyskland

  Företaget GSM PROTEC, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företagets huvudkontor finns i Obermarchtal, Tyskland.

 4. TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA

  Italien

  Företaget TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Lacco Ameno, Italien.

 5. GEOLAVORI S.R.L.

  Italien

  Företaget GEOLAVORI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Este, Italien.

 6. IMPRESA SONDEDILE S.R.L.

  Italien

  Företaget IMPRESA SONDEDILE S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Rieti, Italien.

 7. EREDI S.R.L.

  Italien

  Företaget EREDI S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Caccamo, Italien.

 8. GEOSONDAGGI

  Italien

  Företaget GEOSONDAGGI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Giardini Naxos, Italien.

 9. GEOUMBRIA SERVICE S.N.C.

  Italien

  Företaget GEOUMBRIA SERVICE S.N.C., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Gualdo Cattaneo, Italien.

 10. F.LLI VINCIGUERRA PERFORAZIONI S.R.L.

  Italien

  Företaget F.LLI VINCIGUERRA PERFORAZIONI S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Övervakning av brunnsborrning. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i San Felice A Cancello, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis