• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • örtte

Resultat för

Örtte - Import och export

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Bulgarien

  Sedan 2009 har Alpi Investment varit verksamt inom tillverkning och handel av högkvalitativa naturprodukter. Naturprodukter är grunden för vår företagsfilosofi. Vi arbetar bara med de bästa ingredienserna från naturen, och förlitar oss på råvarutillverkare som har bevisat sin kvalitet genom åren. Vi vill bidra till jordbruksregionernas utveckling, och uppmuntra dem till att producera fler och bättre produkter. Vi har en egen tillverkningslokal och äger flera registrerade varumärken, bland annat Alpi Nature och Idda Herbal. Produktion och lagerhållning är EU-certifierad för ekologisk hantering (BG-BIO-22). Vi följer de allra högsta kvalitetsstandarderna och håller hela produktionsprocessen under strikt uppsikt. Sedan vi grundades har vi ackumulerat en bred erfarenhet av urval, inköp, kvalitetskontroll, paketering, B2B och B2C-distribuering av vårt breda produktsortiment. Vi kan erbjuda tjänster för egna märkesvaror. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. HIGH SOCIETY - NOVAREV

  Frankrike

  NOVAREV framstår idag som en ledande grossist på den franska hampamarknaden. Företaget startade för att erbjuda sina företagskunder kvalitetsprodukter, till rätt pris, och en oklanderlig kundupplevelse för att hjälpa er att starta på den blomstrande hampamarknaden. Efter att ha sett våra privatkunders entusiasm för hampaprodukterna vi säljer i butikerna HIGH SOCIETY önskade vi dela vår kompetens med så många som möjligt genom att bli grossister. Som experter på hampa erbjuder vi blommor, pollen, hartser och andra certifierade produkter av hög kvalitet till bästa pris. Alla produkter som NOVAREV säljer är resultatet av en kompromisslös process som vi behärskar helt; från urvalet av hampafrönas fenotyp till slutkundens användning och nöjdhet. När ni väljer hampaprodukter från NOVAREV erbjuder ni era kunder kvalitetsprodukter som drar fördel av unik know-how och sakkunskap. Våra blommor, hartser och pollen håller hög kvalitet, med enastående luktpyramider, till våra kunders största nöje. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 3. CHAMPEMY

  Frankrike

  CHAMPEMY, etablerade i Frankrike, säljer livsmedel och delikatesser på internationell nivå och som erbjuder yrkesfolk kvalitetsprodukter. Vi har en lagringskapacitet på 2 000 m2 och 500 m2 kylrum för att säkra era regelbundna leveranser. CHAMPEMY, företag som säljer vild svamp i Franche-Comté (Frankrike), går samman med företaget EKOLFOOD etablerat i Turkiet, grundat av en framstående kock, exklusiv återförsäljare för märkena ANDROS, ELLE&VIRE, PHILADELPHIA, för framstående hotell och restauranger som förlitar sig på oss som RITZ, CARLTON, HILTON. Ledande på den turkiska marknaden är de också distributörer för butikerna: MIGROS, METRO och CARREFOUR. Herr BILEN, ägare av 8 företag, varav Anatolia, BRC-certifierat företag erbjuder svamp som är färsk, torkad eller i pulverform, 100 % vild och naturlig, men också 20 sorters kryddor, olivolja med tryffel, djupfryst frukt, färsk eller torkad, marmelader, frystorkad frukt, djupfryst ren fruktjuice (apelsin, morell, citron, granat), 60 sorter och smaker infusion, torr vitlök, saffran, vanilj från Madagaskar … Kvalitén av våra produkter kontrolleras av 3 jordbruksingenjörer, med en spårbarhet bekräftad av livsmedelscertifieringarna ISO 22000-FSSC 22000-BRC, och företaget är också certifierat ISO 9001. Våra produkter är färska, torkade, djupfrysta eller förpackade och kan kvalitetsmärkas. Förpackningen kan anpassas.

 4. TANLA FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Turkiet

  Vi grundades 2020 i Mersin i Turkiet. Tanla GIDA SAN. Ve TIC. LTD. STI. är en tillverkare av tekuber åt en av de mest eftersökta teerna - energite - och ser oss själva som den nya generationens tillverkare av hälsoteer. Våra teer utformas för att förstärka immunförsvaret hos de som tillbringar dagarna utomhus, och för att ge den yngre generationen en smakfull och enkel tillgång till våra otroliga teer. Våra örtteskuber kan förtäras på olika platser - på jobbet, i skolan, hemma, och överallt där det finns varmvatten! Det finns inga artificiella ingredienser, som sötningsmedel eller tillsatser. Våra tekuber tillverks från noggrant utvalda växter i naturen samt naturliga sockerbetor. Vi är medvetna om de skadliga partiklarna som kommer utan tepåsar. Det bildar nanopartiklar i kombination med plastiga drycker. De skadliga partiklarna lagras i kroppen och skadar den. Därför skapar vi tekuber. De innehåller inga skadliga partiklar, och ger dig ett sätt att konsumera ditt favoritte utan att skada kroppen. Vi har ett brett utbud av tesorter: energite, nyponte, te med mint och citron, te med citronmeliss, lindte, med mera! Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. JORÙS

  Polen

  Vi odlar, tillverkar och säljer hampa och pumpa. Vi tillverkar livsmedel, kosmetika och extrakt: - Partiförsäljning, - Eget varumärke, - Kontraktstillverkning. Kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ALLERFEINSTES TEESORTIMENT - GRÄFENHOF TEE GMBH - GROSSHANDEL

  Tyskland

  Gräfenhof Tee är ett ungt, motiverat och väldigt innovativt företag som skiljer sig från andra producenter. Söder om tyska Elbe, i hansastaden Buxtehude producerar vi kompromisslösa téer av hög kvalitet åt startups, téhandlare, gourmetbutiker och varuhus i hela Europa. Vår vision är att återupprätta téets image som en naturlig dryck. Våra téer innehåller enbart naturliga ingredienser. I vår produktion bearbetas alla blandningar för hand och stickprover tas före leverans. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder téer av högsta kvalitet. Endast de finaste ingredienserna garanterar fullaste njutning. Vi använder oss av de bästa ingredienserna som bearbetas skonsamt och inte kanderas av socker. Detsamma gäller våra aromer.

 2. HAMDARD

  Turkiet

  Hamdard Pharmaceuticals är en ledande turkisk tillverkare av läkemedelsprodukter som grundades 2013. Vi förser våra kunder med effektiva produkter av högsta kvalitet, som understöder hälsa och välmående. Med Ayurveda i grunden tillverkar vi produkter som möter kundernas behov med de unika växterna i Anatolien. Det har gett oss ett utbud märken vi är stolta över: bland annat Plantus, Plantus Cosmetics, Doala och Maxiliv, som är ett sortiment för näringstillskott och hudvård. Vår helintegrerade fabrik ligger i Kastamonu och täcker en yta på 5 000 kvadratmeter. Den är utrustad med toppmodern teknologi för tillverkning av örtläkemedel, vitaminer och kosttillskott. Vi har ett team av läkare och tekniker som är specialiserade på Ayurveda och fysioterapi som ser till att vi tillverkar högkvalitativa, naturliga, skyddande och hälsofrämjande produkter som efterlever internationella kvalitetsstandarder. Vi är stolta över att tillhandahålla olika hälsofrämjande produkter, från kosttillskott till beställningstillverkning, till våra kunder. Hamdard är dedikerat tillväxt både på hemmaplan och internationellt, och erbjuder sina kunder det bästa naturen har att erbjuda. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. EG ORGANIC HERBS

  Egypten

  2000 började vi exportera våra produkter direkt till marknader utrikes, eftar att ha utvecklat och lagt oss till med nya produktionslonjer så att vi kan tillhandahålla stora kvantiteter, i enighet med den ökande efterfrågan. 2001 exporterade kunde vi exportera produkter till många europeiska länder, tack vare vår höga produktkvalitet och konkurrenskraftiga priser. Vår fabrik ligger i ELFAYOUM, ett odlingsområde i Egypten för örter, kryddfrön och grönsaker. Det ger oss de bästa råvarorna att sälja till rimliga priser. Fabrik och lagerlokaler upptar över 4 000 kvadratmeter. Det gör att vi kan tillverka över fem produkter åt gången. 2006 kunde vi vidga vår export till USA, Kanada, Latinamerika och afrikanska marknader. Idag finns våra produkter i 28 länder världen över. Vi tillverkar: -Kryddblad -Örtfrön -Torkade örtblommor -Torkade örter och grönsaker -Salt. Vi strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa produkter och pålitlig kundservice. Vi hoppas att du ska uppskatta vår hemsida och våra produkter lika mycket som vi uppskattar att få bistå dig. Vår verksamhet genomsyras av miljömedvetenhet. Vi värnar om miljön genom omsorgsfullt hanterade odlingar. Kunden är den viktigaste för oss - vare sig vi interagerar ansikte mot ansikte, i skrift eller via telefon. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter och tjänster. Vi finns alltid här för att hjälpa dig.

 4. TWENTY FOUR TEASHOP KFT.

  Ungern

  Te av sibiriskt bovete (soba-cha) är en mycket populär dryck i Östasien, Ryssland och Ukraina. Det är inte vida utspritt i Europa än - man kan hitta det på Amazon och i vissa asiatiska butiker, men det finns inga internationellt etaberade märken. Därför strävar vi efter att bli det första globalt kända märket av sibiriskt bovete-te. Teet har många hälsofördelar, tillsammans med en unik rostad smak och doft. Det görs från vilda bovetekorn som växer i de höga bergen och kommer til oss som gryn, som vi rostar med specialiserad modern teknologi. Bovetet är fullt av vitaminer, magnesium, zink och antioxidanter. Det är fritt från koffein, gluten, socker och sötningsmedel. Det har en renande och lätt aptitdämpande effekt. Det stimulerar matsmältningen, förbättrar långtidsminnet och stärker immunförsvaret. Vi har över 50 inhemska detaljhandlare i Ungern - den största är Kifli, som är en av Ungerns största matvarubutiker online. Vi har även flera internationella distributionspartners i EU och Storbritannien, och har försäljning på Amazon och andra plattformar! Vi tillverkar te i en anläggning med högsta möjliga certifiering (IFS). För närvarande har vi fem smaker i två storlekar: förpackningar på 100 g och XXL (0, 5 kg): Smakerna är naturlig, kokosnöt, banan, jordgubbe och äppelkaka; alla har blivit populära och fått sina egna följare. Jordgubbe och naturlig har blivit våra största bästsäljare. De flesta teerna har 1, 5-2 år innan utgångsdatum.

 5. LA FERME SAINT-SYLVAIN

  Frankrike

 1. MYSTERYTEA®

  Frankrike

 2. KIETO CBD & BIEN-ÊTRE

  Frankrike

 1. PHARMA CARE CBD

  Frankrike

 2. COCOON CBD

  Frankrike

 3. ETHNIKSTORE

  Frankrike

 4. CHÁS DO MUNDO

  Portugal

 5. LA FABRIK OCCITANE

  Frankrike

 6. STICK & LEMBKE GMBH

  Tyskland

 7. LA FERME DE CHANVRE

  Frankrike

 8. CBD FARMER - LA FERME CBD

  Frankrike

 1. SAMOVA GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. TEA'MAGINE

  Frankrike

 3. CHANVREINE - OLYMPE-CBD

  Frankrike

 4. AMALFEA LIMITED

  Förenade kungariket

  Vi tillverkar oslagbart te och levererar bara de allra bästa blandningarna till våra kunder i över 25 länder. Vi tillverkar bara 100 % naturliga och ekologiska produkter. Företaget sourcar smaker och örter från länder över hela världen, och är en av få teexportörer i Sri Lanka som har svala lagerlokaler anpassade för örter. Våra tespecialister söker ständigt efter de bästa teörterna från hela världen. Vi har en fabrik på 8 360 kvadratmeter av modern infrastruktur, maskiner för tepaketering och kvalificerad personal. Fabriken producerar årligen 3 500 ton te i förädlad form under strikta standarder och riktlinjer för livsmedelshantering. Fabriken är certifierad enligt ISO 22002/FSSC 22000 och HACCP, och efterföljer GFSI. Hyleys Tea producerar 2, 75 miljoner tepåsar dagligen och är den fjärde största exportören av tepåsar från Sri Lanka.

 5. SPIDER GRUPA D.O.O.

  Kroatien

  Spider group Pitomaca is specialiserade på odlingen av medicinal- och aromatiska örter, pumpor och andra jordbruksprodukter med konventionella och organiska odlingsmetoder, på egna åkrar. Även i kooperativ. Förädling av örter och alla former av te. Alla verksamheter kombineras i ett unikt koncept: ”från åkern till bordet”. Våra partner är livsmedels- och läkemedelsföretag. Kvalitetssystemet är integrerat i alla verksamheter: ISO 22000: 2005, ISO 9001: 2008, HACCP, GMP, GLOB

 6. MADAME CHAI

  Nederländerna

 7. LA FERME DE CHANVRE

  Frankrike

 8. ALI UNYAZICI

  Turkiet

 9. MEIN TEEKONTOR INH. THOMAS PRACHTEL

  Tyskland

 10. SUIZHOU WANSONGTANG KANGHUI HEALTH PRODUCT CO., LTD

  Kina