• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • äggprodukter

Resultat för

Äggprodukter - Import och export

 1. COCOTINE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget COCOTINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företaget är även verksamt inom flytande äggprodukter. Företagets huvudkontor finns i Ploërmel Cedex, Frankrike.

 2. HOLZMANN GMBH & CO KG

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget HOLZMANN GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företagets huvudkontor finns i Schwanenstadt, Österrike.

 3. TRAWOSA AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget TRAWOSA AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företagets huvudkontor finns i St. Gallen, Schweiz.

 4. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Estland

  Produktion och försäljning av pastöriserade äggvätskor (hela ägg), kokta och skalade ägg, äggröresmet. Försäljning av äggpulver (gula, äggvita HW, hela ägg, petits chouxmix, värmestabil majonnäs, äggulepulver). Produktion och paketering av färska ägg. www.eggomuna.ee

 5. DAVA FOODS ESTONIA

  Estland

  Produktion och försäljning av pastöriserade äggvätskor (hela ägg), kokta och skalade ägg, äggröresmet. Försäljning av äggpulver (gula, äggvita HW, hela ägg, petits chouxmix, värmestabil majonnäs, äggulepulver). Produktion och paketering av färska ägg.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företaget är även verksamt inom Ägg, Ägg, ägglådor, förpackning av frukt och grönsaker, och päron. Företagets huvudkontor finns i Balikesir/bandirma, Turkiet.

 2. DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A.

  Portugal

  Företaget DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företaget är även verksamt inom Äggula, torkad eller flytande, beredda ägg och biprodukter, äggprodukter i pulverform, Äggula, torkad eller flytande, och flytande äggprodukter. Företagets huvudkontor finns i Pombal, Portugal.

 3. OVOSTAR

  Ukraina

  Företaget OVOSTAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företaget är även verksamt inom Äggula, torkad eller flytande, hönsägg, flytande äggprodukter, Äggula, torkad eller flytande, och äggalbumin. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 4. LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE

  Belgien

  Företaget LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företaget är även verksamt inom pastöriserade färska ägg, äggulor, och äggalbumin. Företagets huvudkontor finns i Tessenderlo, Belgien.

 5. GROWARD GROUP UAB

  Estland

  Företaget GROWARD GROUP UAB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Äggula, torkad eller flytande. Företaget är även verksamt inom Ägg, Kost och drycker - ingredienser, Äggprodukter, äggalbumin, Ägg, Kost och drycker - ingredienser, och Äggprodukter. Företagets huvudkontor finns i Kaunas, Estland.

 1. HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN

  Belgien

  Företaget HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företaget är även verksamt inom flytande äggprodukter, ägglådor, handel med ägg och pastöriserade produkter, och ägg. Företagets huvudkontor finns i Sint-Niklaas, Belgien.

 2. BOLDERHOF

  Belgien

  Företaget BOLDERHOF, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Äggprodukter, Organics - livsmedel, Äggprodukter, fjäderfän, och Organics - livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Zonhoven, Belgien.

 1. UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC

  Turkiet

  Företaget UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, fjäderfän för värpning, kyckling, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och Rengöringsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 2. EUROVO S.R.L.

  Italien

  Företaget EUROVO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Äggula, torkad eller flytande, Äggprodukter, ägg för konsumtion, Äggula, torkad eller flytande, äggalbumin, och Äggprodukter. Företagets huvudkontor finns i Santa Maria In Fabriago, Italien.

 3. PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spanien

  Företaget PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företaget är även verksamt inom flytande äggprodukter, äggalbumin, äggulor, och handel med ägg och pastöriserade produkter. Företagets huvudkontor finns i Reus, Spanien.

 4. HACI BOLVADIN EGG CHICKEN

  Turkiet

  Företaget HACI BOLVADIN EGG CHICKEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företaget är även verksamt inom ägg av kategori a, vita ägg, och ägg från frigående utomhushöns. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. OVOBEL

  Belgien

  Företaget OVOBEL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Äggprodukter, anläggningar och utrustningar för äggindustrin, Äggprodukter, anläggningar för hantering och förpackning av ägg, och borttagning av äggskal för livsmedelsindustri. Företagets huvudkontor finns i Brugge, Belgien.

 6. OVOFIT EIPRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Företaget OVOFIT EIPRODUKTE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Äggprodukter, Ägg, Äggprodukter, äggalbumin, äggulor, och Ägg. Företagets huvudkontor finns i Neumarkt-Sankt Veit, Tyskland.

 7. ASKAY MAKINA

  Turkiet

  Företaget ASKAY MAKINA, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företaget är även verksamt inom Återvinning - Anläggningar och utrustning, deklarationer export och import, Återvinning - Anläggningar och utrustning, ägglådor, och CNC processing. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 8. WAHAT ELAZHAR

  Egypten

  Företaget WAHAT ELAZHAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företagets huvudkontor finns i Kafrelsheikh, Egypten.

 1. PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spanien

  Företaget PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företaget är även verksamt inom flytande äggprodukter, djupfrysta äggprodukter för restauranger och storkök, äggulor, och äggalbumin. Företagets huvudkontor finns i Reus, Spanien.

 2. EIERHANDEL HOLEMANS

  Belgien

  Företaget EIERHANDEL HOLEMANS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Äggprodukter, Äggprodukter, dekorerade ägg, handel med ägg och pastöriserade produkter, och förpackade ägg. Företagets huvudkontor finns i Herselt, Belgien.

 3. ANTONIO ARISO

  Spanien

  Företaget ANTONIO ARISO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företaget är även verksamt inom uthyrning av vågar, tillbehör och vikter till vågar, köksvågar, och precisionsvågar. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 4. LECOQUE EGGS

  Belgien

  Företaget LECOQUE EGGS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företaget är även verksamt inom Ägg, Ägg, handel med ägg och pastöriserade produkter, förpackade ägg, och dekorerade ägg. Företagets huvudkontor finns i Tongeren, Belgien.

 5. EURO EI

  Belgien

  Företaget EURO EI, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Äggprodukter, Diet- och bionäring, Äggprodukter, och Diet- och bionäring. Företagets huvudkontor finns i Tessenderlo, Belgien.

 6. GREEN LIVING FARM LTD.

  Bulgarien

  Företaget GREEN LIVING FARM LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Äggprodukter, vaktelägg, och Äggprodukter. Företagets huvudkontor finns i Zlatusha, Bulgarien.

 7. VEOS

  Belgien

  Företaget VEOS, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företaget är även verksamt inom Protein - tillsatsämnen för livsmedel, Protein - tillsatsämnen för livsmedel, och äggprodukter i pulverform. Företagets huvudkontor finns i Wingene, Belgien.

 8. GOLDEN-GARDEN SRL

  Moldavien

  Företaget GOLDEN-GARDEN SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Slaktkalvar och nötkreatur, Kalvkött, Spannmål och sädeskorn, Äggprodukter, Slaktkalvar och nötkreatur, Kalvkött, Spannmål och sädeskorn, och Äggprodukter. Företagets huvudkontor finns i Falesti, Moldavien.

 9. OVOCONCEPT

  Frankrike

  Företaget OVOCONCEPT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företagets huvudkontor finns i Ploufragan, Frankrike.

 10. JSC "POULTRY PLANT SLONIMSKAYA"

  Vitryssland

  Företaget JSC "POULTRY PLANT SLONIMSKAYA", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företagets huvudkontor finns i Slonim, Vitryssland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis