• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ägg

Resultat för

Ägg - Import och export

 1. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL grundades 2020 och är etablerat i Asnières Sur Seine, Frankrike. Företaget är specialiserat på import-export av livsmedelsprodukter, bl.a. vitlök, rovor, apelsiner, olivolja, vin, m.m. Jordbrukslivsmedelsindustrin producerar konsumtionsvaror utifrån jordbruks- och uppfödningsprodukter. Produkter som yoghurt, ost, fryst färdigmat, pasta, choklad och annan konfekt kommer från dessa företag. Kontakta oss gärna för mer information.

 3. UMIXMART

  Förenade arabstaterna

  Verified by europages badge

  Umixmart är en livsmedelsleverantör som har byggt långvariga kundrelationer genom att tillhandahålla högkvalitativa livsmedelsprodukter i alla prisklasser. Vi strävar efter att expandera marknaden i länder i Mellanöstern. Vårt utbud består främst av produkter från ukrainska, brasilianska och argentinska gårdar. Vi exporterar till länder i Mellanöstern, Europa och Asien. Vårt kycklingsortiment består av: kyld eller fryst hel kyckling, lår, benlös kyckling (shawarma), klubbor, kycklingvingar, fötter osv. Köttprodukterna vi förbereder för våra kunder innefattar stycken som: entrecôte, bavette, lägg, hals, rulle, flank, skuldra och ländstycke. Vi har även rostbiff, vingar, bringa, skuret, magar, lever och flankar. Att tillhandahålla näringsrik kost som stärker folks välmående är väldigt viktigt för vårt företag. Som den främsta leverantören av livsmedel och drycker på marknaden i Förenade arabemiraten och länder i Mellanöstern möter vi kundernas växande efterfrågan för hälsosamma livsmedelsprodukter och ingredienser. Vi samarbetar bara med fabriker som är certifierade utefter internationell standard för livsmedelsbearbetning. För den muslimska marknaden har vi certifierade Halalprodukter.

 4. BAUMEISTER FRISCHEI GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BAUMEISTER FRISCHEI GMBH & CO.KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företagets huvudkontor finns i Breckerfeld, Tyskland.

 5. CEWO WORTMANN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CEWO WORTMANN GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företagets huvudkontor finns i Rheda-Wiedenbrück, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ÁNGEL BALDOMÁ S.A.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget ÁNGEL BALDOMÁ S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Gårdsägg, äggproducent, äggulor, äggalbumin, och Flytande äggula. Företagets huvudkontor finns i Balaguer-Lleida, Spanien.

 2. GRANJA AGAS SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget GRANJA AGAS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Vattenbruk och fiskodling, Vattenbruk och fiskodling, vaktelägg, hönsägg, ägg från frigående utomhushöns, ägg från spanien, ägg i cuenca, och färska förpackade ägg. Företagets huvudkontor finns i Motilla Del Palancar-Cuenca, Spanien.

 3. EGGPOL LIDIA BARTOSZEWSKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget EGGPOL LIDIA BARTOSZEWSKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom hönsägg. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 4. EIPRO VERMARKTUNG GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EIPRO VERMARKTUNG GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företagets huvudkontor finns i Lohne, Tyskland.

 5. LEHA GMBH

  Tyskland

  LeHA GmbH är ett litet, innovativt företag i södra Sachsen-Anhalt med huvudkontor mitt i Tysklands nordligaste vinregion, Saale-Unstrut Tal. LeHA har varit verksamt på den tyska livsmedelsmarknaden sedan 2002 och kan blicka tillbaka på en riktig framgångssaga. Tack vare en hög innovationskraft har man hela tiden kunnat bygga ut och vidareutveckla produktportföljen. På så sätt utvecklades företaget från en lokal leverantör av laktosfri gräddersättning med växtbaserat innehåll till ett företag som är verksamt i hela Europa med en mängd olika äkta veganprodukter. Vårt märke Schlagfix är idag ett av de mest kända märkena för äkta växtbaserade mjölkersättningsprodukter. Ett särskilt kvalitetskännetecken hos Schlagfix-produkterna är deras unika autentiska smak och problemfria användbarhet som ofta ger kunden större möjligheter jämfört med animaliska produkter, vilket även tilltalar ”icke veganer”. Färre kalorier, helt kompatibelt, laktosfritt, utan gluten och kolesterol… Det finns många argument för produkter från Schlagfix. Bred representation i den tyska detaljhandeln har lett till en ständig tillväxt. Idag är våra kunder i Tyskland t.ex.: Edeka, REWE, Real, Kaufland, Globus, Bela, Metro, Tegut, Netto och Netto Stavenhagen. Vi är även leverantörer åt enskilda kliniker och sjukhus.

 1. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Estland

  Produktion och försäljning av pastöriserade äggvätskor (hela ägg), kokta och skalade ägg, äggröresmet. Försäljning av äggpulver (gula, äggvita HW, hela ägg, petits chouxmix, värmestabil majonnäs, äggulepulver). Produktion och paketering av färska ägg. www.eggomuna.ee

 2. DAVA FOODS ESTONIA

  Estland

  Produktion och försäljning av pastöriserade äggvätskor (hela ägg), kokta och skalade ägg, äggröresmet. Försäljning av äggpulver (gula, äggvita HW, hela ägg, petits chouxmix, värmestabil majonnäs, äggulepulver). Produktion och paketering av färska ägg.

 1. VAKTELÄGG.SE

  Sverige

  Vaktelägg.se levererar fina, svenska vaktelägg över hela Sverige.

 2. OLDAR GROUP SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget OLDAR GROUP SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom handel med ägg och pastöriserade produkter, och färska förpackade ägg. Företagets huvudkontor finns i Komorów, Polen.

 3. GENERAL FURNITURES

  Frankrike

  Företaget GENERAL FURNITURES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, ägg, alkoholfria exotiska drycker, Alkoholfria drycker, och solrosolja. Företagets huvudkontor finns i Bobigny, Frankrike.

 4. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företaget är även verksamt inom Ägg, Ägg, ägglådor, förpackning av frukt och grönsaker, och päron. Företagets huvudkontor finns i Balikesir/bandirma, Turkiet.

 5. PRODHOLDING

  Ukraina

  Företaget PRODHOLDING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, hönsägg, och ägg av kategori a. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 6. KAYIK SP Z. O.O.

  Polen

  Företaget KAYIK SP Z. O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom hönsägg. Företagets huvudkontor finns i Trzebiechow, Polen.

 7. UNIOVO - OVOS E DERIVADOS, S.A.

  Portugal

  Företaget UNIOVO - OVOS E DERIVADOS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom beredda ägg och biprodukter. Företagets huvudkontor finns i Areias-Ferreira Do Zêzere, Portugal.

 8. ZOURAS POULTRY

  Grekland

  Företaget ZOURAS POULTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Färskt höns- och kycklingkött, ruvägg, pastöriserade färska ägg, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Alexandroupoli, Grekland.

 1. ECOTERA HUEVOS ECOLÓGICOS

  Spanien

  Företaget ECOTERA HUEVOS ECOLÓGICOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företagets huvudkontor finns i Zamora, Spanien.

 2. GELDOF POULTRY PRODUCTS

  Belgien

  Företaget GELDOF POULTRY PRODUCTS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företagets huvudkontor finns i Menen, Belgien.

 3. WACHTELHOF

  Tyskland

  Företaget WACHTELHOF, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företagets huvudkontor finns i Uplengen, Tyskland.

 4. AVICOLA ZUBIGANE

  Spanien

  Företaget AVICOLA ZUBIGANE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företagets huvudkontor finns i Barakaldo, Spanien.

 5. 'T MUNCKENEI

  Belgien

  Företaget 'T MUNCKENEI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom ägg för konsumtion, och förpackade ägg. Företagets huvudkontor finns i Wingene, Belgien.

 6. GORDO YUMURTA

  Turkiet

  Företaget GORDO YUMURTA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 7. APOLLO MILCHPRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Företaget APOLLO MILCHPRODUKTE GMBH, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Matoljor och matfett, Mjölkprodukter, Matoljor och matfett, Mjölkprodukter, ultrapastörisering (uht), och fårostar. Företagets huvudkontor finns i Kleve, Tyskland.

 8. FERMA DROBIU NIEWCZAS

  Polen

  Företaget FERMA DROBIU NIEWCZAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Jordbruk - Import/Export, ägg för konsumtion, ägg från frigående utomhushöns, och produktion av och handel med ägg och pastöriserade produkter. Företagets huvudkontor finns i Mirzec, Polen.

 9. JANSSEN EI

  Nederländerna

  Företaget JANSSEN EI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom hönsägg. Företagets huvudkontor finns i Ysselsteyn, Nederländerna.

 10. AG MAIWALD

  Tjeckiska republiken

  Företaget AG MAIWALD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom ägg av kategori a, licenser och patent, vitaminer, och hönsägg. Företagets huvudkontor finns i Litomyšl, Tjeckiska republiken.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis