• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ägg

Resultat för

Ägg - Import och export

 1. BB WHOLESALE

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH är en ledande aktör inom internationell grossisthandel, export, leverans och distribution av livsmedel av högsta kvalitet, drycker och livsstilsprodukter. Vårt uppdrag är att tillhandahålla exceptionellt värde genom ett brett utbud av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser, säkerställa kundnöjdhet och bygga varaktiga relationer. Vårt team på MD Global Trading GmbH arbetar i en miljö som värdesätter innovation och stöd, och fokuserar på samarbete, tillväxt och kreativitet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att ligga steget före på en ständigt föränderlig marknad, vilket säkerställer att våra tjänster förblir dynamiska och av högsta klass. Vi tar vårt miljöansvar på allvar och tillämpar hållbara metoder i hela vår leveranskedja för att minimera vår påverkan på miljön. Dessutom engagerar vi oss aktivt i och bidrar till de samhällen vi verkar i. På MD Global Trading GmbH är vår vision att vara den ledande leverantören av högkvalitativa grossistprodukter och tjänster, anpassa oss till förändrade kundbehov och samtidigt skapa hållbart värde för alla intressenter. Vi är stolta över att kunna leverera enligt våra åtaganden, vara konsekventa och hålla deadlines – viktiga grundpelare i vår strävan efter spetskompetens inom branschen. Välj MD Global Trading GmbH för en pålitlig och problemfri upplevelse av att köpa grossistprodukter av hög kvalitet globalt.

 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL grundades 2020 och är etablerat i Asnières Sur Seine, Frankrike. Företaget är specialiserat på import-export av livsmedelsprodukter, bl.a. vitlök, rovor, apelsiner, olivolja, vin, m.m. Jordbrukslivsmedelsindustrin producerar konsumtionsvaror utifrån jordbruks- och uppfödningsprodukter. Produkter som yoghurt, ost, fryst färdigmat, pasta, choklad och annan konfekt kommer från dessa företag. Kontakta oss gärna för mer information.

 4. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader är en expert på lök. Vi är engagerade i lökodling med vår specialiserade sorterings- och förpackningsstation. Löken sorteras med en kapacitet på 75 ton per timme. Högteknisk utrustning kombinerad med yrkesskicklighet har gjort FlevoTrades lök världskänd för sin kvalitet. FlevoTrade erbjuder också ett brett sortiment "hyllfärdiga" produkter under eget märke. Med år av erfarenhet inom import och export, väljs våra produkter noggrant ut och exporteras till mer än 70 länder i världen. Etablerade i Flevoland, i Nederländerna, levererar vi interna tjänster av hög kvalitet och stor lagringskapacitet. Tack vare vårt globala nätverk sköter vi logistiken från åkern till kundens hand, vilket garanterar en smak av hög kvalitet över hela världen.

 5. UFTER HOLDING B.V

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Sedan 1994 har Northlink Trading GMBH varit en nyckelspelare inom internationell handel. Vår specialitet är import och export av varor. Vår huvudsakliga styrka ligger i inköp av varor i bulk och återförsäljning av dem till konkurrenskraftiga priser. Under 28 år har vi närt starka samarbeten med välkända märken som Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator med flera. Vår framgång ligger i vårt strategiska läge i Europa, vilket minskar transportkostnaderna och garanterar effektiva globala leveranser. På Northlink Trading GMBH är vårt orubbliga mål att ständigt överträffa våra kunders och partners förväntningar. Detta uppnår vi genom att tillhandahålla säkra produkter med utmärkt kvalitet, använda moderna tekniker och ha en välutbildad personalstyrka. Vi strävar efter socialt och miljömässigt ansvar för att skapa värde för våra kunder, partner, anställa, intressenter och samhället i stort. Vårt mål är att erkännas som ett ledande företag på den internationella marknaden, där vi visar våra ambitioner genom utmärkt bearbetning och försäljning av högkvalitativa produkter från olika livsmedelsmärken och kommersiella märken. Som en del i vår strävan att expandera vår globala närvaro erbjuder vi även kundsupport dygnet runt, alla dagar i veckan, och problemfri frakt över hela världen – med snabb leverans hela vägen fram till dig. Kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BE2I

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BE2I, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Honung, Fiskar, Ägg, kokosnötter, koriander, peppar, oil for food use, kakao, och Honung. Företagets huvudkontor finns i Baie-Mahault, Frankrike.

 2. COQ DES PRES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget COQ DES PRES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Färskt höns- och kycklingkött, Färskt kött och fjäderfä, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Ägg, pastej kyckling, kycklingar biologiska, vol-au-vent, kycklinglår, och Rillettes. Företagets huvudkontor finns i Fernelmont, Belgien.

 3. BAUMEISTER FRISCHEI GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BAUMEISTER FRISCHEI GMBH & CO.KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företagets huvudkontor finns i Breckerfeld, Tyskland.

 4. ÁNGEL BALDOMÁ S.A.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget ÁNGEL BALDOMÁ S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Gårdsägg, äggproducent, äggulor, äggalbumin, och Flytande äggula. Företagets huvudkontor finns i Balaguer-Lleida, Spanien.

 5. GRANJA AGAS SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget GRANJA AGAS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Vattenbruk och fiskodling, Vattenbruk och fiskodling, vaktelägg, hönsägg, ägg från frigående utomhushöns, ägg från spanien, ägg i cuenca, och färska förpackade ägg. Företagets huvudkontor finns i Motilla Del Palancar-Cuenca, Spanien.

 1. LES FERMIERS D'ARGOAT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LES FERMIERS D'ARGOAT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Kött och charkuterivaror, Jordbruk - Import/Export, jordbruksprodukter, fjäderfän, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Ploufragan, Frankrike.

 2. EIPRO VERMARKTUNG GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EIPRO VERMARKTUNG GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företagets huvudkontor finns i Lohne, Tyskland.

 1. EGGPOL LIDIA BARTOSZEWSKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget EGGPOL LIDIA BARTOSZEWSKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom hönsägg. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 2. LEHA GMBH

  Tyskland

  LeHA GmbH är ett litet, innovativt företag i södra Sachsen-Anhalt med huvudkontor mitt i Tysklands nordligaste vinregion, Saale-Unstrut Tal. LeHA har varit verksamt på den tyska livsmedelsmarknaden sedan 2002 och kan blicka tillbaka på en riktig framgångssaga. Tack vare en hög innovationskraft har man hela tiden kunnat bygga ut och vidareutveckla produktportföljen. På så sätt utvecklades företaget från en lokal leverantör av laktosfri gräddersättning med växtbaserat innehåll till ett företag som är verksamt i hela Europa med en mängd olika äkta veganprodukter. Vårt märke Schlagfix är idag ett av de mest kända märkena för äkta växtbaserade mjölkersättningsprodukter. Ett särskilt kvalitetskännetecken hos Schlagfix-produkterna är deras unika autentiska smak och problemfria användbarhet som ofta ger kunden större möjligheter jämfört med animaliska produkter, vilket även tilltalar ”icke veganer”. Färre kalorier, helt kompatibelt, laktosfritt, utan gluten och kolesterol… Det finns många argument för produkter från Schlagfix. Bred representation i den tyska detaljhandeln har lett till en ständig tillväxt. Idag är våra kunder i Tyskland t.ex.: Edeka, REWE, Real, Kaufland, Globus, Bela, Metro, Tegut, Netto och Netto Stavenhagen. Vi är även leverantörer åt enskilda kliniker och sjukhus.

 3. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Estland

  Produktion och försäljning av pastöriserade äggvätskor (hela ägg), kokta och skalade ägg, äggröresmet. Försäljning av äggpulver (gula, äggvita HW, hela ägg, petits chouxmix, värmestabil majonnäs, äggulepulver). Produktion och paketering av färska ägg. www.eggomuna.ee

 4. DAVA FOODS ESTONIA

  Estland

  Produktion och försäljning av pastöriserade äggvätskor (hela ägg), kokta och skalade ägg, äggröresmet. Försäljning av äggpulver (gula, äggvita HW, hela ägg, petits chouxmix, värmestabil majonnäs, äggulepulver). Produktion och paketering av färska ägg.

 5. VAKTELÄGG.SE

  Sverige

  Vaktelägg.se levererar fina, svenska vaktelägg över hela Sverige.

 6. OLDAR GROUP SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget OLDAR GROUP SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom handel med ägg och pastöriserade produkter, och färska förpackade ägg. Företagets huvudkontor finns i Komorów, Polen.

 7. GENERAL FURNITURES

  Frankrike

  Företaget GENERAL FURNITURES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, ägg, alkoholfria exotiska drycker, Alkoholfria drycker, och solrosolja. Företagets huvudkontor finns i Bobigny, Frankrike.

 8. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Äggprodukter. Företaget är även verksamt inom Ägg, Ägg, ägglådor, förpackning av frukt och grönsaker, och päron. Företagets huvudkontor finns i Balikesir/bandirma, Turkiet.

 1. PRODHOLDING

  Ukraina

  Företaget PRODHOLDING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, hönsägg, och ägg av kategori a. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 2. CEWO WORTMANN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget CEWO WORTMANN GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företagets huvudkontor finns i Rheda-Wiedenbrück, Tyskland.

 3. KAYIK SP Z. O.O.

  Polen

  Företaget KAYIK SP Z. O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom hönsägg. Företagets huvudkontor finns i Trzebiechow, Polen.

 4. UNIOVO - OVOS E DERIVADOS, S.A.

  Portugal

  Företaget UNIOVO - OVOS E DERIVADOS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom beredda ägg och biprodukter. Företagets huvudkontor finns i Areias-Ferreira Do Zêzere, Portugal.

 5. ZOURAS POULTRY

  Grekland

  Företaget ZOURAS POULTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Färskt höns- och kycklingkött, ruvägg, pastöriserade färska ägg, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Alexandroupoli, Grekland.

 6. GELDOF POULTRY PRODUCTS

  Belgien

  Företaget GELDOF POULTRY PRODUCTS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företagets huvudkontor finns i Menen, Belgien.

 7. WACHTELHOF

  Tyskland

  Företaget WACHTELHOF, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företagets huvudkontor finns i Uplengen, Tyskland.

 8. ECOTERA HUEVOS ECOLÓGICOS

  Spanien

  Företaget ECOTERA HUEVOS ECOLÓGICOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företagets huvudkontor finns i Zamora, Spanien.

 9. OVOBEL

  Belgien

  Företaget OVOBEL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Äggprodukter, anläggningar och utrustningar för äggindustrin, Äggprodukter, anläggningar för hantering och förpackning av ägg, och borttagning av äggskal för livsmedelsindustri. Företagets huvudkontor finns i Brugge, Belgien.

 10. JANSSEN EI

  Nederländerna

  Företaget JANSSEN EI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom hönsägg. Företagets huvudkontor finns i Ysselsteyn, Nederländerna.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis