• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ädelträd - träd och buskar

Resultat för

Ädelträd - träd och buskar - Import och export

 1. IF PLANTS NURSERIES · PÉPINIÈRES · VIVAIOS

  Spanien

  Företag som säljer träd och växter, internationell försäljning. Säljer träd och växter i hela Europa.

 2. CULTIVOS LA CERRADA SL

  Spanien

  Företaget CULTIVOS LA CERRADA SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Zaragoza, Spanien.

 3. DIETER BIERMANN & SOHN BAUMSCHULEN

  Tyskland

  Företaget DIETER BIERMANN & SOHN BAUMSCHULEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Tangstedt, Tyskland.

 4. KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE

  Polen

  Företaget KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företaget är även verksamt inom Trädgårdar och parker - Tekniska kontor, Bevattningsanläggningar till trädgårdar, Ädelträd - träd och buskar, Trädgårdar och parker - Tekniska kontor, Bevattningsanläggningar till trädgårdar, gräsmattor, och Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Bełchatów, Polen.

 5. AZ.AGR. FICCADENTI FRANCESCO

  Italien

  Företaget AZ.AGR. FICCADENTI FRANCESCO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företaget är även verksamt inom oleandrar, medelhavsväxter, blommande buskar, och häckväxter. Företagets huvudkontor finns i Colli Del Tronto, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ADA PLANT FIDANLIK URETIM VE TICARET A. S.

  Turkiet

  Företaget ADA PLANT FIDANLIK URETIM VE TICARET A. S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Sakarya, Turkiet.

 2. VIVAIO DI BERT

  Italien

  Företaget VIVAIO DI BERT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företaget är även verksamt inom trädgårdsväxter. Företagets huvudkontor finns i Pasian Di Prato, Italien.

 3. NUSSBAUMSCHULE KLOCKS

  Tyskland

  Företaget NUSSBAUMSCHULE KLOCKS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företaget är även verksamt inom Kastanjer och hästkastanjer, drevesnice, hasselnöt, Kastanjer och hästkastanjer, och valnöt. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 4. JA. SCHULDT VERSANDBAUMSCHULE

  Tyskland

  Företaget JA. SCHULDT VERSANDBAUMSCHULE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Ellerhoop, Tyskland.

 5. PHP "ABC" T. ODZIOBA I J. DOBIES SPÓŁKA JAWNA

  Polen

  Företaget PHP "ABC" T. ODZIOBA I J. DOBIES SPÓŁKA JAWNA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Mosty, Polen.

 1. DIRT CHEAP PLANTS

  Förenade kungariket

  Företaget DIRT CHEAP PLANTS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företaget är även verksamt inom Ädelträd - träd och buskar, palmträd, subtropiska växter, Ädelträd - träd och buskar, och plantskolor för palmträd. Företagets huvudkontor finns i Rotherham, Förenade kungariket.

 2. PFLANZENVERSAND24

  Tyskland

  Företaget PFLANZENVERSAND24, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Ellerhoop, Tyskland.

 1. VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA

  Italien

  Företaget VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skogsväxter. Företaget är även verksamt inom Ädelträd - träd och buskar, och Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Caltanissetta, Italien.

 2. VIVAI PIANTE PERUGINI NICOLA

  Italien

  Företaget VIVAI PIANTE PERUGINI NICOLA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företaget är även verksamt inom plantorkola, och plantskolor för palmträd. Företagets huvudkontor finns i Castiglion Fiorentino, Italien.

 3. WHL FURNIRE SRL

  Rumänien

  Företaget WHL FURNIRE SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Bacau, Rumänien.

 4. MOONDIA LOGISTICS INDONESIA

  Indonesien

  Företaget MOONDIA LOGISTICS INDONESIA, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Bekasi, Indonesien.

 5. PLANTHISPANIA S.L.U.

  Spanien

  Företaget PLANTHISPANIA S.L.U., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företaget är även verksamt inom olivträd. Företagets huvudkontor finns i Crevillente / Elche, Spanien.

 6. LEADERPLANT VIVAI

  Italien

  Företaget LEADERPLANT VIVAI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företaget är även verksamt inom Ädelträd - träd och buskar, Blommande växter, Ädelträd - träd och buskar, och Blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Acquanegra Sul Chiese, Italien.

 7. VIVERO ARGÁN ANDALUCÍA

  Spanien

  Företaget VIVERO ARGÁN ANDALUCÍA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Málaga, Spanien.

 8. BOOMKWEKERIJEN ARBOR

  Belgien

  Företaget BOOMKWEKERIJEN ARBOR, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Ädelträd - träd och buskar, Barrträd, Ädelträd - träd och buskar, och Barrträd. Företagets huvudkontor finns i Houtvenne, Belgien.

 1. SAT Nº 362 CV PROVAL

  Spanien

  Företaget SAT Nº 362 CV PROVAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Algemesi (valencia), Spanien.

 2. B R TREE SERVICES

  Förenta Staterna

  Företaget B R TREE SERVICES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Harrisville, Förenta Staterna.

 3. VERDE AMBIENTE SOC.AGR.SNC

  Italien

  Företaget VERDE AMBIENTE SOC.AGR.SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företaget är även verksamt inom blommor och plantor grossist, och prydnadsväxter för utomhus. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 4. BLOMSTERLANDET I OST AB

  Sverige

  Företaget BLOMSTERLANDET I OST AB, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Ädelträd - träd och buskar, och Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Linkoping, Sverige.

 5. ESSENCES-GREEN

  Spanien

  Företaget ESSENCES-GREEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företaget är även verksamt inom prydnadsväxter för inomhusbruk. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 6. ZHENGZHOU ORIOLE ELECTRONIC (GROUP) JOINT-STOCK CO.,LTD

  Kina

  Företaget ZHENGZHOU ORIOLE ELECTRONIC (GROUP) JOINT-STOCK CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i China, Kina.

 7. GOSPODARSTWO DUDEK - JABŁKO, GRUSZKA CZY PIETRUSZKA

  Polen

  Företaget GOSPODARSTWO DUDEK - JABŁKO, GRUSZKA CZY PIETRUSZKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Marcyporęba, Polen.

 8. AMANA AGRICULTURE

  Sri Lanka

  Företaget AMANA AGRICULTURE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Colombo, Sri Lanka.

 9. BOMEN SERVICE INTERNATIONAL B.V.

  Nederländerna

  Företaget BOMEN SERVICE INTERNATIONAL B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Ädelträd - träd och buskar, och Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Baarn, Nederländerna.

 10. AZ.AGR.VIVAI PIANTE

  Italien

  Företaget AZ.AGR.VIVAI PIANTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företagets huvudkontor finns i Acquafredda, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis