• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ädelstenar

Resultat för

Ädelstenar - Import och export

 1. PHOENIX IMPORT

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Mani Bhadra B.V. - Phoenix Import - partihandlare och leverantör av spirituella produkter; meditationskuddar, yogamattor, klangskålar, ädelstenar, mineraler, skulpturer, eteriska oljor, kroppsvård och mycket mer. Sortimentet kan ses över utan ett konto på https: //www.phoeniximport.com. För priser och direkt onlinebeställning krävs ett konto.

 2. AWGIFTS EUROPE

  Slovakien

  Verified by europages badge

  Företaget AWGIFTS EUROPE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stearinljus. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar, presentartiklar i parti, Leverantör av aromaterapi, Partiförsäljning av ekologiska, eteriska oljor, tvålar, Partiförsäljning av jute- och bomullskassar, Leverantör av Himalayasalt, Partiförsäljning av Nag Champa, och stearinljus för massage. Företagets huvudkontor finns i Zavar, Slovakien.

 3. ZENVOL

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget ZENVOL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar. Företaget är även verksamt inom Juveler, Stearinljus, Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk, kristaller för smycken, Juveler, Wellness-produkter, Stearinljus, ametist, och hängsmycken. Företagets huvudkontor finns i Groningen, Nederländerna.

 4. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Frankrike

  Vi är en importör och leverantör av safirer, rubiner, smaragder, spessartit granat, tsavorit granat, röd spinell, stjärnstenar, alla ädelstenar och halvädelstenar, som levererar juvelerare och guldsmedsbutiker, som är våra kunder, och utreder varje begäran. På vår hemsida www.frediani.fr kan ni se alla våra stenar, ädelstenar och halvädelstenar: granater, smaragder, safirer, rubiner, tanzaniter, turmaliner, opaler, peridoter, spineller, akvamariner, ametister osv…

 5. MIBA

  Spanien

  MIBA rosa kvarts, Spaniens juvel. Världens bästa kvartsgruva finns i Spanien. Stort sortiment av mineral med rosa kvarts i tre kvaliteter till marknadens bästa pris, unika rabatter för grossister. Stora block rosa kvarts vid gruvans fot. Utarbetning av rosa kvarts huggna på beställning med slipade ytor som kulor, hjärtan, stjärnor, eller i kalibrerade storlekar: glänsande, runda, fantasi, specialstorlekar enligt kundbeställning, konst på rosa kvarts.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DI ZUCCHELLI PAOLO & C. SNC

  Italien

  Zucchelli Preziosi, som har många års erfarenhet inom handel med ädelstenar, har blivit en referens för staden Valenza, i provinsen Alessandria. Erfarenheten av dess grundare, Paolo Zucchelli, har gjort det till marknadsledande inom handeln av ädelstenar som safirer, rubiner, smaragder och pärlor importerade från alla världens hörn, i synnerhet från Japan och Australien.

 2. C.G.S. SRL

  Italien

  Företaget grundades 1982 som ett hantverksmässigt guldsmideslaboratorium och har med åren vuxit och hävdat sig på marknaden med ständig respekt för kvaliteten på alla nivåer. Konstnärlig känslighet och passion för guldsmidesyrket, dessa är nyckelorden som karakteriserar en produktion som ständigt kretsar kring detaljer och råämnenas kvalitet, och i vilken varje smycke föreställer den rätta balansen mellan teknik och avantgarde, finess och tradition.

 3. LEFFIY JEWELRY CO.LTD

  Kina

  Företaget LEFFIY JEWELRY CO.LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar. Företaget är även verksamt inom jadesmycken, kristall, Ädelstenar för juveler, och hälsoarmband. Företagets huvudkontor finns i Lianyungang City, Kina.

 4. ROCK STAR CRYSTALS

  Förenta Staterna

  Företaget ROCK STAR CRYSTALS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar, och Ädelstenar. Företagets huvudkontor finns i New York, Förenta Staterna.

 5. SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL

  Frankrike

  Företaget SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar. Företaget är även verksamt inom smycken med ädelstenar, bijouteriartiklar, hängsmycken av silver, och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Paris, Île-De-France, Frankrike.

 1. BARTORELLI 1882 S.P.A.

  Italien

  Företaget BARTORELLI 1882 S.P.A., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Juvelvaror. Företaget är även verksamt inom ädelstenar, smycken, örhängen, och halsband. Företagets huvudkontor finns i Riccione, Italien.

 2. STEDILE GIULIANO & C. S.R.L.

  Italien

  Företaget STEDILE GIULIANO & C. S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Juvelvaror. Företaget är även verksamt inom bonbonjärer, guldsmedslaboratorium, ädelstenar, och bordssilver. Företagets huvudkontor finns i Madonna Di Campiglio-Pinzolo, Italien.

 1. MATRIX ORIENT GEMS CO., LTD.

  Kina

  Företaget MATRIX ORIENT GEMS CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar. Företagets huvudkontor finns i Guangzhou, Kina.

 2. GOPIKA EXPORTS

  Indien

  Företaget GOPIKA EXPORTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar, halvädelstenar och pärlor. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar, Ädelstenar, Turmaliner, och Smaragder. Företagets huvudkontor finns i Jaipur, Indien.

 3. HURTOWNIA KAMIENIA OGRODOWEGO

  Polen

  Företaget HURTOWNIA KAMIENIA OGRODOWEGO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar. Företaget är även verksamt inom natursten, sten och småsten för prydnad, Prydnadsstenar, och okrasni kamni. Företagets huvudkontor finns i Nowa Chełmża, Polen.

 4. ORO PINK

  Italien

  Företaget ORO PINK, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar. Företaget är även verksamt inom Juveler, guldsmycken, expertis ädelstenar, Juveler, och smycken med ädelstenar. Företagets huvudkontor finns i Napoli, Italien.

 5. NATURALWELLNESS S.R.L.

  Italien

  Företaget NATURALWELLNESS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar, halvädelstenar och pärlor. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar, armband, och Ädelstenar. Företagets huvudkontor finns i Cesena, Italien.

 6. COIBA TRADE INTERNACIONAL IMPORTAÇAO EXPORTAÇÃO

  Portugal

  Företaget COIBA TRADE INTERNACIONAL IMPORTAÇAO EXPORTAÇÃO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar. Företaget är även verksamt inom certifiering av ädelstenar. Företagets huvudkontor finns i Lisboa, Portugal.

 7. INNOVA MADENCILIK

  Turkiet

  Företaget INNOVA MADENCILIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 8. A BIJOUX

  Frankrike

  Företaget A BIJOUX, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar och mineraler, smycken, Ädelstenar och mineraler, och Fantasibijouterier. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 1. JASMINE EXPORTS

  Indien

  Företaget JASMINE EXPORTS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar och mineraler, Ädelstenar för juveler, hård sten, och Ädelstenar och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Jaipur, Indien.

 2. SHARANA

  Nederländerna

  Företaget SHARANA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar. Företagets huvudkontor finns i Voerendaal, Nederländerna.

 3. RO.AN. SRL

  Italien

  Företaget RO.AN. SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Juvelvaror. Företaget är även verksamt inom ädelstenar, design och utformning av smycken, och smycken efter ritning. Företagets huvudkontor finns i Bergamo, Italien.

 4. JOAILLERIE LEYSEN FRERES

  Belgien

  Företaget JOAILLERIE LEYSEN FRERES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Juvelvaror. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar, Juveler, måttbeställda bijouterier, Ädelstenar, Juveler, och design för juvelerare. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 5. VASCAVI GMBH

  Tyskland

  Företaget VASCAVI GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 6. GEMHYPE.COM GMBH

  Tyskland

  Företaget GEMHYPE.COM GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar. Företaget är även verksamt inom bearbetning av ädelsten, ädelstenar och halvädelstenar, och ädelstenar för tillverkning av smycken. Företagets huvudkontor finns i Kirschweiler, Tyskland.

 7. MINERALIENGROSSHANDEL HAUSEN GMBH

  Österrike

  Företaget MINERALIENGROSSHANDEL HAUSEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar. Företagets huvudkontor finns i Telfs, Österrike.

 8. STEIN-INSEL

  Tyskland

  Företaget STEIN-INSEL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar, lyckoamuletter, mineraler, ädelstenar, och Ädelstenar. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 9. KARL OTTO CRUMMENAUER

  Tyskland

  Företaget KARL OTTO CRUMMENAUER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skrivmaterial. Företaget är även verksamt inom Kontor - förbrukningsvaror, Juvelvaror, Ädelstenar, halvädelstenar och pärlor, Ädelstenar, Kontor - förbrukningsvaror, Juvelvaror, Ädelstenar, halvädelstenar och pärlor, och Ädelstenar. Företagets huvudkontor finns i Idar-Oberstein, Tyskland.

 10. BUYGEMS NATURAL GEMSTONE

  Förenta Staterna

  Företaget BUYGEMS NATURAL GEMSTONE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar, och Ädelstenar. Företagets huvudkontor finns i Atlanta, Förenta Staterna.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Ädelstenar - Import och export

Antal resultat

627 Företag