• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ädelstenar och mineraler

Resultat för

Ädelstenar och mineraler - Import och export

 1. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Frankrike

  Vi är en importör och leverantör av safirer, rubiner, smaragder, spessartit granat, tsavorit granat, röd spinell, stjärnstenar, alla ädelstenar och halvädelstenar, som levererar juvelerare och guldsmedsbutiker, som är våra kunder, och utreder varje begäran. På vår hemsida www.frediani.fr kan ni se alla våra stenar, ädelstenar och halvädelstenar: granater, smaragder, safirer, rubiner, tanzaniter, turmaliner, opaler, peridoter, spineller, akvamariner, ametister osv…

 2. BALTICAMBRE

  Frankrike

  Import, grossist, specialist på smycken av bärnsten och silver och bärnsten i alla former från Balticambre, en av de stora aktörerna på bijouterimarknaden. Vi säljer exklusivt till professionella. Våra kollektioners design och originalitet omfattar ringar av bärnsten och silver, halsband av bärnsten och silver, av bärnsten och trä, hängsmycken av bärnsten och silver, örhängen av bärnsten och silver, bijouterier av bärnsten, armband av bärnsten och av bärnsten och silver. www.balticambre.fr

 3. KAT SAPPHIRES LTD

  Mauritius

  Företaget KAT SAPPHIRES LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom safirer. Företagets huvudkontor finns i Port Louis, Mauritius.

 4. DOSTKAR MINING

  Turkiet

  Företaget DOSTKAR MINING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom Malmbrytning och utvinning av mineraler, Malmbrytning och utvinning av mineraler, opaler, bentonit, och karneol. Företagets huvudkontor finns i Torbali, Izmir, Turkiet.

 5. GOLD AND GEMS SRL

  Rumänien

  Företaget GOLD AND GEMS SRL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Import-export av bijouteri, guldvaror och klockor. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar och mineraler, Ädelstenar och mineraler, och safirer. Företagets huvudkontor finns i Ramnicu Valcea, Rumänien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MINERAMA BENELUX

  Belgien

  Företaget MINERAMA BENELUX, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bijouterivaror. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar och mineraler, Ädelstenar och mineraler, och halvädelstenar. Företagets huvudkontor finns i Avennes, Belgien.

 2. NEW YORK COLLECTION S.R.L.

  Italien

  Företaget NEW YORK COLLECTION S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom Guld-, silvervaror, Juvelvaror, Guld-, silvervaror, och Juvelvaror. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 3. STEIN DESIGN SAAR

  Tyskland

  Företaget STEIN DESIGN SAAR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Spiesen Elversberg, Tyskland.

 4. REYON

  Sri Lanka

  Företaget REYON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar och mineraler, Ädelstenar och mineraler, och kanel. Företagets huvudkontor finns i Kandy, Sri Lanka.

 5. ABBIN

  Belgien

  Företaget ABBIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom Tegelstenar för fasader, bearbetning av natursten, kök, ritningar på badrum, och Tegelstenar för fasader. Företagets huvudkontor finns i Essen, Belgien.

 1. ROYAUME MINÉRAUX

  Marocko

  Företaget ROYAUME MINÉRAUX, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom Mineraler, och Mineraler. Företagets huvudkontor finns i Meknes, Marocko.

 2. BELTRAMI

  Belgien

  Företaget BELTRAMI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företaget är även verksamt inom Träklabbar, Ädelstenar och mineraler, Träklabbar, natursten, och Ädelstenar och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Harelbeke, Belgien.

 1. A BIJOUX

  Frankrike

  Företaget A BIJOUX, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar och mineraler, smycken, Ädelstenar och mineraler, och Fantasibijouterier. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 2. JASMINE EXPORTS

  Indien

  Företaget JASMINE EXPORTS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar och mineraler, Ädelstenar för juveler, hård sten, och Ädelstenar och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Jaipur, Indien.

 3. NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD

  Förenade kungariket

  Företaget NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom Guld, Diamanter, handel med petroleumprodukter, Guld, och Diamanter. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 4. SIGMUND LINDNER GMBH

  Tyskland

  Företaget SIGMUND LINDNER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom kristallkulor, och Slipkulor. Företagets huvudkontor finns i Warmensteinach, Tyskland.

 5. ASYA YATIRIM DANISMANLIK

  Turkiet

  Företaget ASYA YATIRIM DANISMANLIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom Investeringar - Rådgivning, Investeringar - Rådgivning, och natursten. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. COMPAÑIA MINERA Y MARMOLERA S.A.

  Guatemala

  Företaget COMPAÑIA MINERA Y MARMOLERA S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Onyx. Företaget är även verksamt inom Halvädelstenar, Ädelstenar och mineraler, Prydnadsstenar, Halvädelstenar, och Ädelstenar och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Guatemala, Guatemala.

 7. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Turkiet

  Företaget ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar och mineraler, och Ädelstenar och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 8. SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K

  Tyskland

  Företaget SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom Mineraler, och Mineraler. Företagets huvudkontor finns i Erdweg, Tyskland.

 1. BUYGEMS NATURAL GEMSTONE

  Förenta Staterna

  Företaget BUYGEMS NATURAL GEMSTONE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar, och Ädelstenar. Företagets huvudkontor finns i Atlanta, Förenta Staterna.

 2. EMIGON GEMS AND LAPIDARY

  Nigeria

  Företaget EMIGON GEMS AND LAPIDARY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar, Ädelstenar för juveler, bearbetning av ädelsten, och Ädelstenar. Företagets huvudkontor finns i Akure, Nigeria.

 3. LEIPFINGERBADER KG

  Tyskland

  Företaget LEIPFINGERBADER KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom Mineraler, och Mineraler. Företagets huvudkontor finns i Vatersdorf, Tyskland.

 4. YOOLIM GEMSTONE

  Thailand

  Företaget YOOLIM GEMSTONE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Marknadsföring - Undersökningar. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar och mineraler, Ädelstenar för juveler, ädelstenar och halvädelstenar, och Ädelstenar och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Bangkok, Thailand.

 5. KÄMMERLING VIKTOR

  Tyskland

  Företaget KÄMMERLING VIKTOR, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar, Juvelerare, urmakare, guldsmeder - Maskiner och utrustning, diamantslipning, Ädelstenar, smaragdsmycken, och Juvelerare, urmakare, guldsmeder - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Idar-Oberstein, Tyskland.

 6. MINERALS BASE AGENCY LIMITED

  Uganda

  Företaget MINERALS BASE AGENCY LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Kampala, Uganda.

 7. STEIN-INSEL

  Tyskland

  Företaget STEIN-INSEL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar, lyckoamuletter, mineraler, ädelstenar, och Ädelstenar. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 8. AMBER RAW GROUP

  Ukraina

  Företaget AMBER RAW GROUP, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Rivne, Ukraina.

 9. MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA

  Tyskland

  Företaget MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom Mineraler, och Mineraler. Företagets huvudkontor finns i Freiburg Im Breisgau, Tyskland.

 10. BSM

  Brasilien

  Företaget BSM, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom hjälp för export. Företagets huvudkontor finns i São Paulo, Brasilien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis