ZWEBB FINTECH

Sverige

Office Building Outline icon Tjänsteföretag

ZWEBB FINTECH
Web icon
3 Produkter

Sverige

Crowdlending, som i princip är lånebaserad crowdfunding, är en FinTech-lösning som förenar IT-programvara med finansiella system för hantering och finansiering av lån online. Det är ett nytt sätt att låna och har gett upphov till en ny attraktiv marknad för investerare - både privatpersoner och företag. Den växande crowdlending-marknaden har blivit ett alltmer efterfrågat alternativ till konventionella banklån. ZWEBB Fintech:s crowdlending-plattform är en molnbaserad tjänst som, med ett omfattande utbud av innovativa lösningar, skräddarsys efter kundens behov och önskemål. Den helautomatiserade plattformen eliminerar mellanhänder och minskar avståndet mellan låntagare och långivare, vilket resulterar i lägre lånekostnader och ökade avkastningsmöjligheter. Till skillnad från andra crowdlending leverantörer erbjuder ZWEBB Fintech möjligheten att finansiera projekt genom köp av andelar, s.k. equity crowdfunding eller crowdinvesting. Detta gör vår plattform unik globalt.

Begär prisuppgift

Sverige

ZWEBB Fintech:s plattform för invoice factoring (fakturaköp, fakturabelåning, fakturafinansiering) gör det möjligt för företag att öka sitt kassaflöde genom att sälja eller belåna sina fakturor. Våra helautomatiserade plattformar ger våra kunder möjligheten att övervaka sin factoring verksamhet av ett stort antal olika fakturor samtidigt. Vår drivkraft att utveckla komplexa och samtidigt användarvänliga plattformar, härrör från en vilja att effektivisera administrativt arbete, minimera krångel och avgifter. De noggrant utvecklade plattformarna har flera integrerade verktyg och lösningar. För att nämna några ges bland annat direkt uppskattning av pris, tjänster för kundkännedom och regelverksefterlevnad (KYC/KYB/AML) och online ID verifiering - så att våra kunder kan bedriva sin factoring verksamhet med trygghet och transparens. Vårt multifunktionella “white-label” factoring platform kan även anpassas till att utföra fakturering, omvänd fakturering och crowdfactoring.

Begär prisuppgift

Sverige

Trading (fakturahandel, crowdfaktoring) är en form av peer-to-peer (P2P)-utlåning, där flera investerare (företag eller privatpersoner) finansierar en faktura eller fordran genom att köpa en del av den till ett rabatterat pris. Enstaka obetalda fakturor (kundfordringar) kan också säljas till investerarnätverk. Denna flexibla likviditetshanteringsmetod är särskilt användbar för små och medelstora företag. Metoden har flera fördelar. Små och medelstora företag kan snabbt få tillgång till finansiering, förbättra rörelsekapital och frigöra kontanter för att stärka kortsiktig likviditet. Dessa medel kan användas för att täcka kostnader eller göra nya investeringar. För investerare innebär fakturahandel nya korta investeringsinstrument med låg risk och god avkastning, samt möjligheten att sprida risken över sin investeringsportfölj. ZWEBB Fintech:s fakturahandelsplattform förenklar processen för företags fakturahandel online, vilket sparar både tid och pengar utan att förlora säkerheten.

Begär prisuppgift

Domain icon Tjänsteföretag

ZWEBB FINTECH

Hammarbybacken 27

12030 Stockholm - Sverige

Momsnr.
Kontakt
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

  • Endast relevanta leverantörer
  • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
  • 100% gratis