FLÄKTCOMP SWEDEN AB

Sverige

Warehouse icon Distributör

Web icon

Översikt över produktkatalogen

Sverige

Vi kan axialfläktar. Vi erbjuder både ett brett standardsortiment med kostnadseffektiva axialfläktar samt helt skräddarsydda axialfläktslösningar anpassade till era behov. Våra axialfläktar kan anpassas för alla applikationer, brandklassningar, ATEX, specialmaterial eller andra lösningar.

Begär prisuppgift

Sverige

Vi kan radialfläktar. Skräddarsydda radialfläktar anpassade till just er applikation. En radialfläkt från FläktComp klarar tuffa krav och håller vad de lovar. Kontakta oss så hjälper vi er med era fläktbehov.

Begär prisuppgift

Sverige

Varje år levererar vi fläktar som hanterar rökgaser från en mängd olika industriella processer. Våra fläktar klarar av att transportera rökgaser upp till 550° C kontinuerligt. Robust design som håller vad den lovar. Kontakta oss så berättar vi mer!

Begär prisuppgift

Sverige

Effektiva väggfläktar för standard och specialapplikationer. Våra väggfläktar har sedan introduktionen 1989 bevisat sin driftsäkerhet och prestanda. Vad är en väggfläkt? De väggfläktar vi erbjuder är direktdrivna axialfläktar som enkelt installeras i väggar eller tak. En väggfläkt kan vara i 1-fas eller 3-fas utförande. Vår mångåriga erfarenhet och stora produktsortiment ger våra kunder trygghet. Utveckling, design och tillverkning av fläktar sker med högsta precision och med material av högsta kvalitet Fläktarna levereras vanligtvis som en komplett enhet, men vi kan även erbjuda nya fläkthjul till befintliga väggfläktar. Var används väggfläktar? Axialfläktar för väggmontage används oftast som ventilationslösningar i t.ex. lagerlokaler, kommersiella kök, gallerior, fabriker eller lador. Beroende på krav så kan utformningen på en väggfläkt anpassas helt till kundens behov. Med rätt dimensionering och materialval fungerar en väggfläkt problemfritt i många år.

Begär prisuppgift

FläktComp Sweden AB är en del av Witt-gruppen som inkluderar ett antal högkvalitativa Europeiska fläktbolag som till exempel Witt&Sohn AG, Fan Systems Ltd. och Meidinger AG. Tillsammans är företagen i gruppen verksamma i mer än 60 länder runt om i världen. Vår samlade kunskap finns tillgänglig för er när ni behöver en pålitlig partner inom fläktar och fläktsystem. Företagen i Witt-gruppen står för: - Högsta möjliga produktkvalitet - Kontinuerlig forskning och utveckling - Stort engagemang i våra partners och kunder Tack vare dessa värden är vi på flera områden världsledande inom industriell fläktteknologi. Med vår expertis inom både axialfläkts- och radialfläkts tillverkning är vi marknadsledande inom flera specialiserade och högpresterande sektorer.

Domain icon Distributör

FLÄKTCOMP SWEDEN AB

Ljungadalsgatan 12

35246 Växjö - Sverige

Momsnr.
Kontakt

Företagsinformation

Organisation

 • Huvudverksamhet
  Distributör

Verksamhet för FLÄKTCOMP SWEDEN AB

 • Ventilatorer för industriellt bruk
 • axialfläktar
 • industriella fläktar
 • tunnelventilation
 • Industrifläkt
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis