Logo

DOSIFICADORES - ENVASES ROVIRA®

C/ Alemanya 33, Local b, Mataró 08303
Spanien
Anställda
Anställda: 5-9
Leverantörstyp
Info
Distribution
Om oss
Vi är den andra generationen av detta familjeföretag, beläget i staden Mataró. Vi har över 35 års erfarenhet inom sektorn för doseringssystem för livsmedels-, läkemedels-, kemikalie-, kosmetik- och veterinärindustrin. Vi levererar våra manuella doseringssystem i olika storlekar och doseringar till en bred kundportfölj, anpassningsbara till alla typer av förpackningar, flaskor eller burkar för att kunna uppnå en specifik dosering av vätskor med olika viskositeter.

4 Produkter och tjänster

Search
G SH Serie Dispenser
Vår G SH-serie är designad för behållare med låg kapacitet, med doseringar på 1,7, 2, 3 och 4 ml. Mycket lämplig för mediciner, tvålar, lotioner och l...
HV-serie Dispenser
Dispenser för stora behållare, med doseringar på 15, 20, 25 och 30 ml. Anpassningsbar till vilken tunna, flaska eller jerrycan som helst. Minimikork m...
G Serie LH Dispenser
Vår G LH-serie finns i doseringar av 1,7, 2, 3 och 4 ml. Idealisk för tvålar, lotioner, livsmedelsessenser, munskölj, veterinärmediciner och mer.
TR-serie dispenser
Vår TR-serie garanterar 'metallfri' kontakt och är utformad för alla behållare och korkar med doseringar på 4ml, 5ml, 7,5ml och 10ml.

Plats och kontakt

DOSIFICADORES - ENVASES ROVIRA®
AddressC/ Alemanya 33, Local b, ES-08303 Mataró