BARED är ett företag med högkvalificerade yrkesverksamma som specialiserar sig på tillämpningen av membranteknologier. Företaget har över 30 års erfarenhet inom ett brett spektrum av industriella områden, främst inom drycker och vinframställning. BARED tillverkar och säljer utrustning för att möta sina kunders krav och erbjuder ett kvalificerat och snabbt svar. CROSSFLOW FILTER är vår flaggskepp. Vin är vår kärnverksamhet och vi säljer över hela världen, särskilt i Europa och Kalifornien. Den stora fördelen med BARED är den uppmärksamhet vi ger till den slutliga kunden genom att utveckla lösningar direkt utifrån hans behov. Italiensk produktionskvalitet gör detta möjligt. Under många år har BARED dessutom erbjudit en uthyrningstjänst för utrustningen och en mobil filtreringstjänst för att möjliggöra för vinmakare att uppleva fördelarna med dessa nya teknologier.
I en korsflödesfiltrering är filterytan ett semipermeabelt membran. Vätskan passerar genom membranet och över det. Detta håller det rent. Används för ...
I en korsflödesfiltrering är filterytan ett semipermeabelt membran. Vätskan passerar genom membranet och över det. Detta håller det rent. Används för ...
Patenterat polymermikrofiltreringssystem för biologisk kall stabilisering. Den innovativa polymeren kan bearbeta vätskor utan filtrerbarhetsindex utan...
Systemet installerar en membran som delar den alkoholhaltiga vätskan från en extraheringsvätska (vanligtvis vatten). En gemensam verkan av diffusion o...
Patenterat polymermikrofiltreringssystem för biologisk kallstabilisering. Den innovativa polymeren kan bearbeta vätskor utan filtrerbarhetsindex utan ...
Hyperfiltreringsanläggningen (vanligtvis känd som omvänd osmos) möjliggör borttagning av en del av vattnet genom ett semipermeabelt membran och verkan...
System som garanterar en exakt proportionell dosering i en processlinje. En flödesmätare mäter den omedelbara flödeshastigheten och en digital doserin...
Enkla eller flera mikrofiltreringssystem med veckade eller djupa patroner för polering av vätskor och/eller kall sterilisering.
I drycker används det...