• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • hallon

Resultat för

Hallon - Tillverkare Producent - Frankrike

FrankrikeTillverkare/producent
  1. EARL GUILLEMET

    Frankrike

    Företaget EARL GUILLEMET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Valnötter. Företaget är även verksamt inom Hasselnötter, Jordbruksprodukter, hallon, kastanjer, Hasselnötter, och Jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i St Mayme De Pereyrol, Frankrike.

  2. ALCHIM AROMATIQUES

    Frankrike

    Företaget ALCHIM AROMATIQUES grundades 1971 och är specialiserat på tillverkningen av aromer för jordbrukslivsmedel (bagerier, kextillverkare, mejerier, glasstillverkare, hälsokostprodukter, konfekt, drycker, m.m.), smaksatta fruktberedningar på socker för yoghurt (aprikos, ananas, jordgubb, hallon, blåbär, m.m.) och koschenillkarmin E120 (för charkuteri och kosmetika). Vår policy är att tillverka kvalitetsprodukter. Vi levererar kilovis upp till flera ton. Vi tar fram söta aromer (bittermandel, jordgubb, kokosnöt, persika, kiwi, pistasch, m.m.), salta aromer (svamp, ost, tryffel, timjan, rosmarin, basilika, etc.), naturliga aromer (vanilj, kaffe, apelsinblom, ros, citron, apelsin, m.m.), aromer i pulverform, vegetabiliska extrakt samt skräddarsydda aromer. Vi säljer också syntetiska färgämnen.

  3. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

    Frankrike

    DISTILLERIE LOUIS ROQUE är specialist på Vieille prune de Souillac. Destilleringskonsten har gått i arv far till son sedan 1835, med respekt för traditioner, där våra drycker långsamt mognar i gamla ekfat där spriten åldras sakta. Utöver det berömda plommonbrännvinet Vieille prune de Souillac, erbjuder destilleriet andra fruktbaserade spritdrycker baserade på päron, hallon, krikon, mirabelle, körsbär. Vi erbjuder också aperitifdrycker, baserade på vin, frukt, nötter, ratafia, valnötslikör, kastanj, hallon, karamell, choklad, vanilj, mynta samt fruktkrämer. Vi kan också erbjuda frukter inlagda i alkohol, bakverk som baba och cannelé, chokladgodis, kryddblandningar från sydvästra Frankrike, senap och vinäger med tryffel. Vi finns hos vinhandlare, specerihandlare som Hédiard och Fauchon samt på borden hos många stjärnrestauranger i Frankrike och andra länder.