• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • ris

Resultat för

Ris - Ryssland

Ryssland
  1. ARATAY (IE ANDREEV VITALY VALERIEVICH)

    Ryssland

    Vi är en rysk tillverkare och exportör av ris: LÅNGT KORNRIS, RUNT KORNRIS och RISMJÖL. Vårt svarta och röda ris är smakrikt superfood. De är smuliga och perfekta till risotto. De har höga halter av antioxidanter. Vårt bruna ris är opolerat och väldigt nyttigt. Opolerat ris kan odlas. Det bibehåller så mycket näring som är möjligt. Vi tillverkar olika varianter av vitt ris: klibbigt och smuligt för pilaff. Vi har skapat över 20 nya sorters ris. Vi är Rysslands ledande företag inom att skapa nya rissorter. Vi odlar ris på bördig mark i södra Ryssland där vi kan använda 2-3 gånger mindre gödningsmedel än de främsta risodlingsländerna. Det gör vårt ris hälsosammare. Vår huvudverksamhet är livsmedel - import/export och PARTIFÖRSÄLJNING AV RIS. Vi sysslar även med detaljhandel. Vi exporterar olika sorters RISMJÖL av svart ris, rött ris, vitt ris och brunt ris. Svart och rött rismjöl innehåller mycket antioxidanter och gör dina bakverk till superfood.

  2. KADZAMA LLC

    Ryssland

    Vi tillverkar utrustning för chokladhantverk (bean-to-bar) som är enkel att använda. KADZAMA grundades 2012 och vägleds av chokladtillverkaren Dmitry Mateychik. Våra produkter baseras på hans erfarenhet som hantverkare och affärsman, och på återkoppling från chokladtillverkare över hela världen som vi samarbetar med. Vi hittar problem som chokladtillverkare ställs inför och tillhandahåller tekniska lösningar för att förbättra deras metoder för att få fram bäst produkter. Nu kan du bestämma själv hur läcker din choklad ska bli. Smaken är helt och hållet under din kontroll. Utrustning från KADZAMA fungerar för: •Choklad (från bönor och kakaomassa); •Nötmassa; •Hummus, urbech och andra krämiga livsmedel; •Mjöl från fasta råvaror (bovete, ris, ärtor osv) •Vatten, vallmofrön, mandlar, cedermjölk. Vår utrustning är verktyg för din fantasi. Choklad utan socker eller emulgeringsmedel? Eller choklad med nyttiga, naturliga tillsatsämnen? — Det är upp till dig!