• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • protein - tillsatsämnen för livsmedel

Resultat för

Protein - tillsatsämnen för livsmedel - Tillverkare Producent - Frankrike

FrankrikeTillverkare/producent
  1. VAPRAN - VEPRO - VEOS

    Frankrike

    Företaget VAPRAN - VEPRO - VEOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Plémet, Frankrike.

  2. ORIGIN

    Frankrike

    Företaget ORIGIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Protein - tillsatsämnen för livsmedel, Pea protein, biologiska rätter, och Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Toulouse, Frankrike.

  3. LABORATOIRES VITARMONYL

    Frankrike

    Företaget LABORATOIRES VITARMONYL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Protein - tillsatsämnen för livsmedel, och Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Bouffere, Frankrike.

  4. CORNILLE SAS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Sedan 2001 är CORNILLÉ en expert på behandlingen av samprodukter från nötkreatur och samlar årligen in 120 000 ton råmaterial i Västra Frankrike hos sina partner, slakthus och styckningsanläggningar inom koncernen AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) och BIGARD. Dessa produkter omvandlas till fetter, torkade proteiner och benmineraler. CORNILLÉ har valt att respektera brukshierarkin genom att privilegierar de mest relevanta användningarna och med högsta samhällsmervärde för sina processer, som människoföda, produktionsdjursfoder, husdjursfoder, oljekemi, biodrivmedel och gödningsmedel. CORNILLÉ åtar sig att verka med sina partner för att minska sitt koldioxidavtryck och att bidra till cirkulär ekonomi baserad på användningen av förnybara och hållbara resurser: • användning av förnybara resurser insamlade i Frankrike + förädling till 100 % av produkter av ekologiskt ursprung. • produktion av proteiner och fetter av ekologiskt ursprung med svagare koldioxidavtryck än importerade proteiner och vegetabiliska oljor (soja, palmolja). • optimering av vår energi- och vattenförbrukning + permanent minskning av vår miljöpåverkan. T.ex.: koldioxidlös ånga från energiåtervinning av vårt avfall. • För 70 % av våra värmebehov, som ersättning för fossila energikällor, användning av koldioxidlös ånga producerad av företaget SAVE.

  5. MCÖ PRODUCTION

    Frankrike

    Företaget MCÖ PRODUCTION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom proteiner, och livsmedel med soja. Företagets huvudkontor finns i La Jaille Yvon, Frankrike.