• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • salt smörkola

Resultat för

Salt smörkola - Frankrike

Frankrike
  1. SETHNESS ROQUETTE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Sedan 1880 är företaget Sethness Roquette specialiserat på tillverkning av bränt socker som används i olika former (flytande, pasta, pulver eller splitter) för hantverkare och livsmedelsindustrier. Tack vare en internationell närvaro, med sina 4 produktionsanläggningar, har Sethness Roquette lyckats nå en ledande ställning inom tillverkningen av bränt socker. SOCKERKULÖRER: Sockerkulörer är de mest använda färgämnena som används inom livsmedelsindustrin. Erkända för sin kvalitet, erbjuder sockerkulörer olika lösliga lösningar för alla typer av tillämpningar för att standardisera färgen. BURNT SUGARS : I flytande eller pulverform, är bränt socker karamelliserat socker som ger en smak och/eller en kolafärg till livsmedelsprodukter. AROMATISKA KOLOR: Aromatisk kola är resultatet av kontrollerad värmning av livsmedelssocker. I flytande eller fast form ger den en mer eller mindre stark kolasmak beroende på slutbehovet. Beroende på kokningen kan man således ta fram kolor med honungssmak, traditionell smak eller mer kryddade. SPECIALKOLOR: Specialkolorna samlar en stor familj kolor som kan gå från ljus kola, salt smörkola, vegan, med minskad sockerhalt … Dessa kolor, i form av pasta eller splitter, erbjuder en unik textur och smak för varje produkt. Diverse ingredienser kan användas (honung, mjölk, grädde, choklad, smör, vegetabiliska fetter …).

  2. DUPONT D'ISIGNY

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget DUPONT D'ISIGNY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsbearbetning, karameller, Livsmedelsbearbetning, Salt smörkola, ingredienser för konditorivaror, Agrifood industry, och Delikatessprodukter. Företagets huvudkontor finns i Carentan, Frankrike.

  3. CHARLES CHOCOLARTISAN

    Frankrike

    Roland CHARLES startade 2009 företaget Charles CHOCOLARTISAN och webbplatsen www.pateatartiner.fr. Vår planet, vår hälsa! Av försiktighetsskäl har vi beslutat att tillverka våra BREDBARA BEREDNINGAR utan palmolja! ! ! varken kokos eller kopra. Pateatartiner.fr Charles CHOCOLARTISANs webbplats är en HANTVERKSMÄSSIG chokladfabrik specialiserad på bredbara pålägg. Tillverkade direkt utifrån kako och råmaterial, utan färgmedel eller konserveringsmedel eller aromer. Tillverkare av bredbara pålägg utan palmolja utifrån kakao. Tillverkare av pepparkakspasta, hasselnötsfyllningar, sockerfria produkter för diabetiker m.m. Gränslös kreativitet, fantasivanvett, smakemfas, tradition, know-how och produktionshemligheter ger upphov till bubblande, knapriga bredbara pålägg, med AOC Espelette-peppar, kola med salt smör, pepparkakskräm m.m.

  4. LA MOUTARDERIE CONFISERIE

    Frankrike

    Företaget LA MOUTARDERIE CONFISERIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sylt. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsspecialiteter, senap, Rapsolja, Salt smörkola, och Livsmedelsspecialiteter. Företagets huvudkontor finns i 17490-Gourvillette, Frankrike.

  5. NOUGAT TOLLERON

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Nougatfabriken TOLLERON, etablerad i den vackra byn CRESTET, i Vaucluse, är specialiserad på tillverkning av mjuk nougat enligt anrika traditioner. Vi bereder våra nougatsorter på hantverksmässigt vis, för hand, och vi erbjuder ett helt utbud av läckra nougater. Vi lägger speciell omsorg vid valet av ingredienser. Vi erbjuder ett brett sortiment delikata nougater. Ni kan beställa våra utsökta nougater online på vår webbplats.