• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • kök för institutioner - maskiner och utrustning

Resultat för

Kök för institutioner - maskiner och utrustning

FrankrikePioitiers och Potou-Charentes
  1. PANEM INTERNATIONAL

    Frankrike

    1969 tog PANEM fram det första skåpet för jäsningsstyrning. Detta tekniska framsteg avsett för yrkesfolk inom bageri/konditori revolutionerade yrket, både vad gäller arbetskomforten som jämnhet i produktionen. Sedan dess har PANEM INTERNATIONAL aldrig slutat att utveckla lösningar som, oavsett verksamhet erbjuder innovationer, tillförlitlighet, ändamålsenlighet och lönsamhet, samtidigt som de arbetar för de färdiga produkternas kvalitet. Vi svarar på problemen i samband med kyla med produkter som medger snabb djupfrysning, styrd jäsning, lagring vid positiv eller negativ kyla, snabb nedkylning eller snabb djupfrysning. För varje behov, varje situation, utformar, testar och driftsätter PANEM "skräddarsydda" lösningar. Vi har en intern snickeriavdelning. Vi tillverkar försäljningsdiskar inom alla tekniska områden och som svarar på yrkesfolkets och bageriernas/konditoriernas krav på ventilerad kyla.

  2. ERCO

    Frankrike

    Företaget ERCO, som är verksamt inom sektorn för Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Kök för institutioner - Maskiner och utrustning, och Kök för institutioner - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Niort, Frankrike.

  3. SERVI HOTEL 86 SOCIETE A RESPONSABILITE LIMITEE

    Frankrike

    Företaget SERVI HOTEL 86 SOCIETE A RESPONSABILITE LIMITEE, som är verksamt inom sektorn för Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Kök för institutioner - Maskiner och utrustning, och Kök för institutioner - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Poitiers, Frankrike.