• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • vakuumförpackat kött

Resultat för

Vakuumförpackat kött - Import och export

  1. RELLMAN FOODS

    Belgien

    Verified by europages badge

    RELLMAN FOODS: Import och export av kött av högsta kvalitet, marknadsledande. Färskt eller fryst nötkött. Tillgängliga certifieringar: Angus Beef, Halal och Organic. Vi importerar från Argentina, Brasilien, Uruguay, Nya Zeeland och Irland. Vårt kött omfördelas i hela Europa, Mellanöstern och Kuwait.

  2. BRESSUIRE VIANDES

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget BRESSUIRE EXPORT är ett nötslakteri beläget i Bressuire, i Frankrike. Vi är leverantörer av nötkött och i synnerhet färskt kött av unga nötkreatur. Vi säljer också skelett och inälvor av nötkreatur. Vår produktion av urbenat eller icke urbenat kött säljs till länder i Europa och Nordafrika. Vi saluför köttraserna: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise, etc.

  3. BIG BROTHER 025

    Serbien

    Företaget BIG BROTHER 025, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Griskött. Företaget är även verksamt inom fryst kött, vakuumförpackat kött, export fryst kött, och import export av kött. Företagets huvudkontor finns i Sombor, Serbien.

  4. LE COUSTELOUS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Le Coustelous är stolta över att erbjuda gastronomiska produkter från sydvästra Frankrike, med specifikt intresse för den beryktade cassoulet från Castelnaudary. Vi är måna om våra ingrediensers kvalitet och arbetar med lokala producenter för att erbjuda er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessaffärer, vinkällare och butiker specialiserade på gastronomi och andra livsmedelsspecialiteter. Frankrike är känt för sin gastronomi och vår sydvästra region är en av de ryktbaraste för sin mångfald av delikata rätter. Vår familj arbetar sedan 1993 inom beredningen av utsökta rätter för våra kunder. Vi är måna om att sätta i ljuset färska och hemmagjorda produkter från vår region. Anklever, blodkorv, ankbröst ... Men framförallt vår beryktade cassoulet, beredd enligt familjens tradition med vita bönor från Castelnaudary och kött från regionala producenter. Vi är tillgängliga för ytterligare information om våra produkter. Hos "Le Coustelous" är familjen i centrum för vår konservverksamhet och vi är stolta att dela vår passion för sydvästra Frankrikes gastronomi med er. Tveka inte att kontakta oss för mer information.