• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stadsinredning

Resultat för

Stadsinredning - Import och export

 1. PUNTO DESIGN

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Punto Design designar och tillverkar unika och bekväma utomhusmöbler och utrustning för stadsmiljö. Vårt sortiment för parker och offentliga anläggningar innefattar platskartor för parker; statyer; Möbler för hotell-, restaurang- och cafébranschen; parkourutrustning; träningsområden, parkbänkar, sopkorgar för utomhusbruk, konst, cykelställ, lusthus, gungor, solstolar, staket osv. Företaget tillverkar dessutom skräddarsydda och galvaniserade gatumöbler. Punto Design har varit verksamt inom urban design sedan 2002, och var det första företaget i Ryssland att använade COR-TEN®-stål. Punto Design innefattar företaget Aludeko-K, som tillverkar standardiserade metallföremål för urban landskapsarkitektur och tillhandahåller metallarbeten och plåtbearbetning. Aludeko-K använder den senaste teknologin och egna produktionslokaler för att skapa högkvalitativa artiklar. Punto Designs produkter har blivit populära bland stadsplanerare och stadsmiljödesigners i Moskva och i hela Ryssland.

  Webbplats Open In New icon
 2. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Italien

  Verified by Europages badge

  O.M.G. är ett företag verksamt på nationell och internationell nivå inom stensektorn, specialiserat på brytning, huggning och försäljning av natursten från Val d'Ossola: jakarandamarmor, serizzo och beola. Inomhus- och utomhusinredning och stadsinredning. Materialen från våra stenbrott uppvisar variationer i ådror och färger som gör dem unika och skiljer dem från konstgjorda produkter som är identiska sinsemellan.

  Webbplats Open In New icon
 3. ABADECOM MANUFACTURER SL

  Spanien

  Verified by Europages badge

  Abadecom är ett företag med ett 100 % spanskt kapital specialiserat på tillverkning, export, försäljning och distribution av produkter som respekterar miljön till 100 % som: återvunnen plast och fotoluminescerande ljus. Abadecom är också starkt engagerade inom industrisektorn och siktar på att underlätta importen och exporten av varor till små och medelstora företag genom att skapa tillfällen för tillväxt och konkurrenskraft.

  Webbplats Open In New icon
 4. CRÉATIV'INNOVATION AMÉNAGEMENT

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 5. JAD GROUPE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. BARSKI DESIGN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. MICHELE DELL'AIRA CAVA E PIETRA DI SABUCINA

  Italien

  Verified by Europages badge
 3. MICHELE DELL'AIRA CAVA E PIETRA DI SABUCINA

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S.

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. SCHAKE GMBH METALLWARENFABRIK

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. VISUAL CREATION GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. MORAVIA GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. FRANCE COLLECTIVITES

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 4. AGGÉRES

  Belgien

  Aggéres utvecklar skräddarsydda lösningar mot översvämning som är specifikt anpassade till varje situation. Våra produkters succé kommer utav den stora omsorgen vi lägger på forskning och innovation. Aggéres produkter skyddar städer, bostäder, företag och egendomar mot översvämningsproblem som den snabba klimatförändringen medför. Tack vare dessa produkter kommer ni inte låta er överraskas av en översvämning. Aggéres vill å ena sidan göra den europeiska marknaden uppmärksam för och förbereda den för farorna som översvämningar kan orsaka. Å andra sidan vill företaget öka samhällets medvetenhet om att skyddet som de traditionella sandsäckarna erbjuder ett otillräckligt mot en översvämning.

 5. FOUNTAIN FACTORY

  Ryssland

  Fountain Factory tillverkar och leverar gatufontäner och parkfontäner för stadsarkitektur, fontäntillbehör och färdiga byggsatser för fontäner. Företaget har varit verksamt sedan 2007 och fokuserar på professionellt framtagna fontändelar av mässing och rostfritt stål av hög kvalitet. Fountain Factory tillverkar klassiska fontäner, markfontäner, flytande fontäner och trädgårdsfontäner för offentliga platser och privata områden. Företaget tillhandahåller följande tjänster: tillverkning av fontäner och fontändelar, urval och anpassning av fontändelar, översyn av fontäninstallation. Fountain Factorys färdiga fontänsats gör att fontänen kan sättas ihop som en vanlig byggsats - köp delarna i ett kit och sätt ihop dem utefter instruktionsmanualen. Företagets produkter kvalitetskontrolleras i vår egna testavdelning, där designteamet och teknikerna beräknar de hydrauliska egenskaperna för att säkerställa att strålhöjd och andra parametrar är exakt som specificerat

 6. STUDIO DI ARCHITETTURA GIROLAMI ILENIA

  Italien

  Arkitekten Ilenia Girolami tog sin arkitektexamen från universitet i Florens 2004 med en avhandling om restaurering av Villa Medici och fick utmärkelser för bästa avhandling. Hon är listad i Florens arkitektförening sedan 2005 och arbetar självständigt med flera olika projekt, såväl heminreding, restaurering, utformning av offentliga och privata utrymmen som säkerhet på byggplatser.

 7. AMCO LES ESCAMOTABLES

  Frankrike

  AMCO grundades 1992 och tillverkar och säljer nedfällbara pollare. De är er stadsinredningspartner för tillträdeskontroll och säkring. AMCO arbetar inom många områden från projektets utformning fram till pollarnas installation och underhåll : kraftförsörjningar, intrångsskydd, korttidsparkering, tillträdeskontroll. AMCO ställer sin erfarenhet och sin know-how till ert förfogande för att erbjuda en lösning som är anpassad till varje projekt.

 8. CITINNOV

  Frankrike

  Nedfällbara pollare i kombination med utveckling av förvaltningssystem som lämpar sig för en effektiv hantering av tillträde, samt nyttjande och underhåll av systemet. Med CITINNOV har ni fördelen av erfarenheterna hos en fransk tillverkare som är specialiserad och erkänd inom export och import sedan över 20 år tillbaka, ett fullständigt sortiment av kvalitetsprodukter, skräddarsydda system som anpassas till era behov och sammanhang, och förvaltningsverktyg som underlättar er organisation.

 9. SITUS

  Frankrike

  Vi är specialister på att utveckla och tillverka stolar och säten i plast för idrottsanläggningar, stadskärnor, arenor och offentliga platser. SITUS har byggt sitt varumärke genom att tillverka bekväma underhållsfria produkter anpassade för intensiv användning för både utomhus och inomhus. SITUS är ett familjeföretag med en internationell dimension och man kan hitta deras läktarstolar på olika fotbollsarenor.

 10. ATECH SAS

  Frankrike

  Designer och tillverkare av växtmöbler. Atech finns nära städer, landskapsarkitekter, temaparker, köpcentra, stationer: odlingslådor för orangerier, blomsterpelare, blomstermaster, blomsterstaket, stora krukor, rabatter, växtmöblering, stadsinredning av återvunnen plast

 1. VIKLUND STÄD

  Sverige

  Hej, vi på Viklund Städ hjälper till både privat personer och företag att håla sina lokaler rena. Vi utför alla typer av städningar, läs mer på vårt hemsida: Viklundsstad.se Ni är Varmt vällkomna att ringa oss eller mejla, vi svårar på alla era frågor.

 2. TF URBAN

  Frankrike

 3. MONIZ DIAS - TECNOLOGIA INDUSTRIAL, LDA.

  Portugal

 4. KIRKUS

  Spanien

 5. LARS LAJ

  Danmark

 6. AIRA

  Ryssland

 7. ALMACENES AGRUPADOS, S.L.

  Spanien

 8. METASTAL

  Frankrike

 9. SERGIN MOBILIARIO URBANO

  Spanien

 10. FUNDIRMETAL AMANDO SL

  Spanien