• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • spletni marketing

Resultat för

Spletni marketing - Import och export

 1. BYYD

  Ryssland

  BYYD är ett ryskt teknikföretag inriktat på marknadsföring och reklam i mobilen. Vi tillhandahåller heltäckande support för reklamkampanjer i alla steg: orientering, porduktion, reklamdesign, utformning och framtagning av reklamkampanjer i mobilapplikationer, rapportering om marknadsföringskampanjen. Reklamformat: Helskärmsrutor, ursprungsformat, rikt mediainnehåll, filmer. Vi samarbetar med det största nätverket av oberoende reklambyråer. Vi har alla viktiga SSP att använda oss av, vilket ger oss en portfolio med över 100 000 mobilappar varsomhelst i hela världen - vi når överallt. Vi erbjuder våra kunder en varumärkesundersökning som underlättar en bedömning av märkesmedvetenhet hos den mobila publiken. Undersökningen tar den stora andelen "endast mobilanvändare" i beaktning, och samlar data om ökad märkesmedvetenhet efter en reklamkampanj.

 2. VISABLE GMBH

  Tyskland

  Visable – en sammansättning av de två engelska orden ”visible” och ”enable”, beskriver oss på ett bra sätt: Vi finns där för våra kunder och uppfyller deras önskemål. Vi stöder medelstora industriföretag och gör deras produkter och tjänster tillgängliga för inköpare internationellt. Med anslutningar från egna B2B-marknadsplatser och online-marketing-tjänster som är speciellt anpassade för affärskunder har vi ett brett sortiment för att stärka din ställning på webben. Med fler än 350 medarbetare i hela Europa arbetar vi för att göra våra kunder synliga och framgångsrika. Vi är er pålitliga följeslagare och rådgivare i det digitala Europa. Hos oss går medelklassexpertis sedan årtionden och start-up-mentalitet hand i hand. Kunskap och erfarenhet möter nya spännande idéer och vägar.

 3. GRAND GECTOR OÜ

  Estland

  Vi tillhandahåller tjänster som rådgivning, support och översyn för små och medelstora företag med exportverksamhet och intresse för nya marknader. GRAND GECTOR grundades 2003. Vi har hjälpt företag att expandera till globala marknader i femton år, och har erhållit både betydande erfaranhet och kompetens. Vi har arbetat oss upp med många företag, genom att hjälpa dem att fånga utländska kunders intressen. Vi hjälper företag att hitta samarbetspartners inom detaljhandeln och bolagssektorn (B2B och B2C); vi hjälper även till med att skapa gynnande relationer med professionella samfund så att våra klienter kan hitta och utveckla kontakter inom sin sfär. Vårt fokus är att tillhandahålla rådgivningstjänster till företag som vill komma in i europeiska och andra utländska marknader. Vår främsta kompetens är att göra din verksamhet global! Grand Gector erbjuder flexibel prissättning och bistår med personaliserad assistans till varje klient.

 4. SWIPE SOLUTIONS LTD

  Sverige

  Swipe är ett multinationellt företag som hjälper säljare att sälja sina produkter och tjänster till kunder lokalt och når miljontals världen över. Vi tillhandahåller den perfekta plattformen för kunder världen över att hitta erbjudanden lokalt eller internationellt. Enoch A.K Dugbazah grundade Swipe, med kontor i Ghana, Sverige och Sydafrika. Företagets målsättning är att ha fysisk och juridisk närvaro i alla afrikanska länder 2024, och att expandera snabbt till andra delar av världen. Swipe tillhandahåller välbehövda verktyg för marknadsföring och analys till företag som vill bedöma sina verksamheter. Vi revolutionerar e-handelsindustrin med nyskapande innovation och förbättrade metoder för att leverera produkter och tjänster över landsgränser. Vi är inriktade på, och har kapacitet för, att möta behoven hos globala företag och deras kunder. Swipe är en plattform både för köpare och säljare. Vi tillhandahåller lokaler som gör köp och sälj mycket tillgängligare och billigare. Swipe riktar sig mot en bred kategori av företag och människor, från Gen Z till millennials, miljöaktivister, content-skapare, digitala kreatörer, spiritualiser och många andra. Vi gör det möjligt för företag att nå miljontals kunder över hela världen. Det är ett roligt sätt att utföra många aktiviteter samtidigt, på samma plattform. Du kan beställa produkter, betala en kompis restaurangnota och planera en middag i olika länder från en enda plats och plattform. Tveka inte att kontakta oss!

 5. CYBERNECS

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. W7 GMBH

  Tyskland

 2. LEADONANCE

  Ryssland

  Leadonance är verksamt inom automatisering av marknadsföring. Vi förser B2B-tjänster inom sektorn för marknadsföring online på plattformarna Marketo och Pardot. Direktmarknadsföringskonsulter hjälper företag att automatisera marknadsföringsstrategier och hantera deras kunders vägar baserat på globala marknadsledares erfarenheter. Leadonance skapar genomsynliga och skalbara nurturingprogram för att öka konverteringsfrekvensen av leads och etablera en stabil kommunikationskanal med kunderna. Våra tjänster innefattar: reklamkampanjer; marknadsföringsanalys och leadhantering; skapande av internetpunkter, landningssidor och formulär; integrering av handgjorda CRM och appar med Marketo; utveckling av applikationsprogramvara för försäljnings- och marknadsföringssektorn för att vidga Marketos funktionalitet. Vi har ett brett utbud att erbjuda våra B2B-klienter, från rådgivning vid användning av Marketo till fullständig systeminstallation, och från hemsideintegration till programhantering.

 3. GIANT MARKETING

  Nederländerna

 4. NOVATONE GROUP

  Nordmakedonien

 5. EVISOLE STUDIO ASSOCIATO

  Italien

 1. GARBER WEB SOLUTIONS

  Spanien

 2. NOCTURNA DISEÑO WEB MADRID

  Spanien

 1. DINA FERREIRA MARKETING PARA PEQUENAS E MÉDIAS EMPRESAS

  Portugal

 2. ANTREAS CHRISTODOULOU

  Belgien

 3. AGENZIA WEB MARKETING IEROS

  Italien

 4. SARTIDIGITALI

  Italien

 5. PIX MEDIENDESIGN | THOMAS ZENGEL UND PATRICK SCHWEIZER GBR

  Tyskland

 6. 360 DIGITAL MARKETING IT SERVICES

  Korea

 7. AGENCIA CRIAR

  Spanien

 8. FAN ADVERTISING ALGERIE

  Algeriet

 1. DIGITAL CUBIK

  Spanien

 2. MOMENTUM360

  Spanien

 3. CONNEXT COMUNICACION DIGITAL SL

  Spanien

 4. GRAFIKR A/S

  Danmark

 5. BASE ELEMENT

  Cypern

 6. SWIFTERM PREDICTIVE PRODUCT SELECTION

  Förenade kungariket

 7. VALKEA

  Polen

 8. WEB-AVISO

  Förenade kungariket

 9. PR GLOBAL CONCEPT FZ LLE

  Förenade arabstaterna

 10. GINESMAYOL.COM

  Spanien

Filter

Resultat för

Spletni marketing - Import och export

Antal resultat

1 443 företag